Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

oralet cim buralarda bir yerde okudum tam hatirlamiyorum ama senin bir ødem cayin varmis. eger dogruysa alabilirmiyim tarifini.benim memisler bugun tam bir haftalikfazla ødemim oldugunu dusunmuyorum ama illaki vardirda.

Oralet çayı :)

" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için bir de bol bol su tüketin. Ödemler en kolay böyle gider :))....

oncelikle o guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. usenmeyip hemen tarifi vermissin saol seker.
hm hepsi tamamda avokado yapragi ve adi køtu olanat kuyrugunu bulamam ki bunlar olmadan denesem etkisini kaybedermiki?ve ne kadar su?
canim zate bende suan icmeyi dusunmuyorum.vitamin haplarini falan da ameliyattan iki hafta sonra tekrar baslamam soylendi cayida aynen oyle yaparim.

Rica ederim canım ne demek :)) Fırsat olsa da kek tarifi de versek ama konumuz ödemler :)))

Avokado yaprağı ve at kuyruğunu aktarda bulabilirsin bulunması basit esasında

Bir şek kaybetmezsin ama iyi gelir tercih senin canım.

Çaydanlığın içine koyuyorsun bunları alabildiğince su koyabilirsin :)) Malzeme bol olduğu için çokça koyarsın.

Süper iki hafta sonrasına programlaman güzell.

Cesur olmak güzel şey :)) sen çalışıyorsun canıııım para senin için sorun olmaz tabü ben öğrenci halimle biraz sıkıntılı olmadı desem yalan söylerim bir de geçen sene istanbulda kaldığım yere para vermedim halamdaydım ama babam yine de dışarda kalıyormuşum gibi fazladan para gönderiyordu :)) iyi para gönderiyor saolsun biraz boğazdan biraz kıyafetten kısınca oldu bitti:) o süreç bitti çok şükür ilerleyen zamanlarda iyice kıvamını alıp seninkiler gibi daha da güzel olunca e o zaman gelme benim keyfime canımm :)

bulunur bulunmasinada benim once latince isimlerini bulmam lazim.yapmisken de bari tam olsun.cok isime yarayacak tesekkurler canim

Arkadaşlık onayı bekleyen arkadaşlar..

Bana özel mesaj veya sayfam vasıtasıyla ulaşıp bilgi verirseniz memnun olurum.

80'e dayandı istekler. Kimini ilk kez görüyorum kiminden haberim yok. Sonra herkese tek tek bakmaya vaktim de yok.

Gelen mailler arasında uygun gördüklerimi kabul edeceğim.

Şu an cevap alamayanlar başka bir durum var sanmasın. Alınanlar oluyor çünkü :)

mrb oralet,

kas zarı altı gittikçe yaygınlaşan bir metod herhalde?
Sen neden tercih ettin?
Ya bir de dual plan ile arasında ki fark ne?

gögüslerim hiç yok denecek kadar küçük. doku hiç yok neredeyse. Sence hangisini yaptırsam. Ameliyat olmak isteyen herkesle aynı duyguyu paylaşıyorum sanırım şu an. KARIŞIĞIM :)
bir de ben B ile C cup istiyorum ama sırt ağrısı olur diye korkuyorum. Bir de 2 çocuk emzirdikten sonra silikonun ağırlığıyla birlikte sarkarlar mı aceba?

Selamlar Pomelo :)

Kas zarı altı seninde dediğin gibi gittikçe yaygınlaşan bir metod.
Bundan 1,5 sene önce sayılı bir iki doktor yaparken şimdi diğer doktorlar tarafındanda uygulanmaya başlandı.
Hasta açısından doğal bir görüntü ve hızlı işileşme süreci olarak avantajlı. Göğüs arası mesafesi de bu yöntemle ameliyat olanlarda daha doğal duruyor ayrıca. Naçizane benim izlenimim bu tabi..

Ben tek doktorla görüştüm ve görüştüğüm doktora ameliyatımı oldum. Bana kasın kesilmeyecek iyileşme sürecin daha çabuk olacak dedi. Hemen işe başlamam açısından benim için önemli bir detaydı. Benim hemen göğüslerim olmalıydı ve çaktırmadan işime gücüme devam etmeliydim Bu sebeple kışın ameliyatımı oldum kazaklarla atlattım o dönemi :))

Dual plane yönteminde az da olsa kas kesiliyor kas zarı altı yönteminde kas kesinlikle kesilmiyor.
Benim sana önerim şu olur, görüştüğün veya görüşecek olacağın doktorlar olacaktır aklında belirlediğin. Hepsinin önereceği yöntem ve metodlar illaki farklı olacaktır. Şu bir gerçek her bir doktorun elinden başka başka göğüsler çıkar. Doktorlarla görüştükten sonra aklına yatan doktorun hastalarının yazdıklarına hatta resimlerine bakarsın. Yazılarla resimler örtüşüyorsa hani kafandaki sorular netleşiyorsa ona göre kararını verirsin. Benim doktorum dokusu olana da olmayana da kas zarı altı yöntemini uyguluyor. Bana soruyorsan tabiki kas zarı altı derim. Kendi iyileşme sürecime, sonuçlarıma bakarak en güvendiğim yöntemin kas zarı altı tekniğiyle yapılan ameliyat oldğuğunu can-ı gönülden söyler ve öneririm. Hatta sitede çok kız var bu yöntemle ameliyat olan. Diğer yöntemlerle ameliyat olan arkadaşlarımda memnun mutlu.

İki çocuk emzirmişsin bence en ideal zamanda ameliyat düşünüyorsun. Aşırı kilo alma verme dışında başkaca bir deformasyona uğrayacak durumun olmayacaktır. Tabiki başka bir çocuk daha düşünmüyorsan :))

canımm napiyosun nasılsın ne zaman gidiyorsunuz barış bey e kontrole benim 1. ay kontrolü geldi geçiyor araya bayram girince tabi 21 21si gibi gidicem yine denk gelemicez herhalde..bu arada bi dene önden foto ekledim yorumunu bekliyorumm :)

Oralet merhaba,

Uzun zamandır buralardaki yazıları takip etmeye çalışıyorum, tabi hepsini okuyamasam da... Samimiyetin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler... Gerçekten çok faydalı olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda diğer arkadaşların yorumları da çok faydalı.

Şimdi ben de doktorları araştırdım ve muayene oldum. Sözü şimdilik çok uzatmadan sormak istediğim şu, ben çok zayıfım, 1,75 boyum 55 kilom:) bu arada vücut yapıma baktığımda omuzlarım dar sayılmaz ve kafes yapım da dar sayılmaz. Bİr doktor kas zarı altı derken başka bir doktor da dual plan yapalım, zayıfsınız dedi... Bu konuda senin vereceğin tavsiyeye ya da benzer durumda kalmış arkadaşların fikirlerine ihtiyacım oldu.

Dual planın zayıf kişilerde daha doğal durma durumu söz konusu mu, çünki ben büyük bir meme istemiyorum. Zayıf olduğum ve meme dokumun da az olmasından dolayı kas zarı altı yönteminde protezin belli olabileceğini belirtti doktor bey. Ama buna rağmen kas zarı altı yöntemi sizin yazdıklarınızdan okuduğuma göre daha çabuk iyileşme döneminin olduğu bir metod...

Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum, herkese sevgiler:)

bence dual plan tercih et en doğal duranı o çünkü, bnde böyle yaptrdım ve çok memnunum anlaşılmıyo dekoltemden falan silikon olduğu

clara'cım sende barış bey'e ameliyat olmuştun değil mı.Beni ekler misin?Merak ediyorum fotolarını :)

bence dual plan tercih et en doğal duranı o çünkü, bnde böyle yaptrdım ve çok memnunum anlaşılmıyo dekoltemden falan silikon olduğu

Clara, cevabın için teşekkürler... Ben grubunuza yeni üye oldum, ve çok heyecanla takip ediyorum... Bu kış da bu amaliyatı olmak istiyorum artık...
Peki Pomelo nun belirttiği gibi Barış beye mi oldun? benim bildiğim Barış bey genelde kas zarı altı yapmayı tercih ediyor...

Oraletciğim benim arkadaşlık teklifini de kabul edersen sevinirim.. Özel mesaj yazamadım 100 mesaj sınırı var

selam canım iyiyim seni sormalı :) sen ameliyat olduğunu unutmuşsundur artık bundan sonra bak keyfine :))

Ben bir aksilik olmaz ise bu kez kesin olarak 26 sında gidiyorum :) olurda gelirsen saat için konuşuruz canım :)

Bu arada ne yeni ameliyatlı gibi duruyor resmin, ne de silikonlu gibi. Maşallah yahu.

Göğüs arası mesafen süper. Çıplak halini bildiğim için çamaşırlı halinle böyle güzel bir görüntüye şaşırmıyorum hiç.
Ama senin bünyen çok sağlam bu bir gerçek şu görüntüyü aylar sonra da alabilirdin. Daha çabuk aldın :))

Ben buna kesinlikle kas zarı altı yönteminin güzelliği diyorum. Her yöntemle yapılan ameliyatlar güzel herkes mutlu lafım yok ama. Göğüs arasına iş gelince kas zarı altı fark ediyor be arkadaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…