oralet cim buralarda bir yerde okudum tam hatirlamiyorum ama senin bir ødem cayin varmis. eger dogruysa alabilirmiyim tarifini.benim memisler bugun tam bir haftalikfazla ødemim oldugunu dusunmuyorum ama illaki vardirda.
oncelikle o guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. usenmeyip hemen tarifi vermissin saol seker.Oralet çayı :)
" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))
Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "
Bu çayı için bir de bol bol su tüketin. Ödemler en kolay böyle gider :))....
oncelikle o guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. usenmeyip hemen tarifi vermissin saol seker.
hm hepsi tamamda avokado yapragi ve adi køtu olanat kuyrugunu bulamam ki bunlar olmadan denesem etkisini kaybedermiki?ve ne kadar su?
canim zate bende suan icmeyi dusunmuyorum.vitamin haplarini falan da ameliyattan iki hafta sonra tekrar baslamam soylendi cayida aynen oyle yaparim.
Aslında bu gözü karalık çoğumuzda var. Ben ameliyat tarihimi aldım anneme öyle bahsettim. Tepki beklerken destek aldım. Bu yüzden önyargısız yola çıkmak lazım bazen. 6 ayda iyi biriktirmişsin. Benim sıfır birikimim vardı insan isteyince kafasına koydu mu yapıyor. Bu en büyük gerçek. Ben aynı sene bir de burun ameliyatı oldum :)) Cesarete bakar mısın :))
bulunur bulunmasinada benim once latince isimlerini bulmam lazim.yapmisken de bari tam olsun.cok isime yarayacak tesekkurler canimRica ederim canım ne demek :)) Fırsat olsa da kek tarifi de versek ama konumuz ödemler :)))
Avokado yaprağı ve at kuyruğunu aktarda bulabilirsin bulunması basit esasında
Bir şek kaybetmezsin ama iyi gelir tercih senin canım.
Çaydanlığın içine koyuyorsun bunları alabildiğince su koyabilirsin :)) Malzeme bol olduğu için çokça koyarsın.
Süper iki hafta sonrasına programlaman güzell.
bulunur bulunmasinada benim once latince isimlerini bulmam lazim.yapmisken de bari tam olsun.cok isime yarayacak tesekkurler canim
Pardon tatlım yeni farkettim sen yurtdışında yaşıyormuşsun :))
Umarım kolaylıkla bulabilirsin :) Rica ederim
hayatim ay resimlerin cok guzel cok dogal bayildim valla.gule gule kullan canim. hakikatten de yenilenmissin boyle insanlara bayiliyorum
Teşekkür ederim canım iyi günlerde kullanıyorum
Yenilenmek güzeldir
mrb oralet,
kas zarı altı gittikçe yaygınlaşan bir metod herhalde?
Sen neden tercih ettin?
Ya bir de dual plan ile arasında ki fark ne?
gögüslerim hiç yok denecek kadar küçük. doku hiç yok neredeyse. Sence hangisini yaptırsam. Ameliyat olmak isteyen herkesle aynı duyguyu paylaşıyorum sanırım şu an. KARIŞIĞIM :)
bir de ben B ile C cup istiyorum ama sırt ağrısı olur diye korkuyorum. Bir de 2 çocuk emzirdikten sonra silikonun ağırlığıyla birlikte sarkarlar mı aceba?
bence dual plan tercih et en doğal duranı o çünkü, bnde böyle yaptrdım ve çok memnunum anlaşılmıyo dekoltemden falan silikon olduğu
Arkadaşlık onayı bekleyen arkadaşlar..
Bana özel mesaj veya sayfam vasıtasıyla ulaşıp bilgi verirseniz memnun olurum.
80'e dayandı istekler. Kimini ilk kez görüyorum kiminden haberim yok. Sonra herkese tek tek bakmaya vaktim de yok.
Gelen mailler arasında uygun gördüklerimi kabul edeceğim.
Şu an cevap alamayanlar başka bir durum var sanmasın. Alınanlar oluyor çünkü :)
canımm napiyosun nasılsın ne zaman gidiyorsunuz barış bey e kontrole benim 1. ay kontrolü geldi geçiyor araya bayram girince tabi 21 21si gibi gidicem yine denk gelemicez herhalde..bu arada bi dene önden foto ekledim yorumunu bekliyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?