merhaba oralet,
öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki muhteşem memelerin olmuş gerçekten bayıldım
Ben birşeyi merak ediyorum gögüslerin küçükmüydü ameliyattan önce. Yaklaşık kaç cc vardı?
Benimkiler çok küçük mandalina kadar :):) çok minikler kas altı istemiyorum ağrılardan dolayı. Dual plan ya da kas zarı altı düşünüyorum. Aceba Barış beye gidip ben dual plan istiyorum desem yapar mı. Çünki hep kas zarı altı uyguladığını belirtiyor. Herkese mi bunu uyguluyor?
Selamlar Pomelo,
Teşekkür ederim öncelikle görünen köy kılavuz istemiyor değil mi :))
Ben Barış Bey e son gittiğimde merak edip sordum açtı eski ameliyat öncesi resimlerimi 50-60 cc dedi. Hadi 50 cc düz hesap olsun.
Barış Bey'e dual plan dersen yapmaz çünkü kasın kesildiği bir yöntemi uygulamayı uygun bulmuyor. Dual plan istiyorsan dual plan uygulayan bir doktora gitmen daha doğru olacaktır. Herkese kas zarı altı yöntemini uyguluyor. Bu sitede göğüs kafesi çok dar bir arkadaşımız vardı. Barış Bey ona bu yöntemin uygun olmadığını söylemişti o arkadaşımızda kas altıydı yanlış hatırlamıyorsam başka bir doktora ameliyat olmuştu. İsmini hatırlarsam yazarım yine çoktandır girmeyince isimler siliniyor hafızamda
Yani bu kadar zaman içinde uygulanamaz dediği bi onu gördüm. Başkada vardır illaki bilmediğimiz ama istisnasız bu yöntemle ameliyat yapıyor.