• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba oralet,
öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki muhteşem memelerin olmuş gerçekten bayıldım ;)
Ben birşeyi merak ediyorum gögüslerin küçükmüydü ameliyattan önce. Yaklaşık kaç cc vardı?
Benimkiler çok küçük mandalina kadar :):) çok minikler kas altı istemiyorum ağrılardan dolayı. Dual plan ya da kas zarı altı düşünüyorum. Aceba Barış beye gidip ben dual plan istiyorum desem yapar mı. Çünki hep kas zarı altı uyguladığını belirtiyor. Herkese mi bunu uyguluyor?

Selamlar Pomelo,

Teşekkür ederim öncelikle görünen köy kılavuz istemiyor değil mi :))
Ben Barış Bey e son gittiğimde merak edip sordum açtı eski ameliyat öncesi resimlerimi 50-60 cc dedi. Hadi 50 cc düz hesap olsun.
Barış Bey'e dual plan dersen yapmaz çünkü kasın kesildiği bir yöntemi uygulamayı uygun bulmuyor. Dual plan istiyorsan dual plan uygulayan bir doktora gitmen daha doğru olacaktır. Herkese kas zarı altı yöntemini uyguluyor. Bu sitede göğüs kafesi çok dar bir arkadaşımız vardı. Barış Bey ona bu yöntemin uygun olmadığını söylemişti o arkadaşımızda kas altıydı yanlış hatırlamıyorsam başka bir doktora ameliyat olmuştu. İsmini hatırlarsam yazarım yine çoktandır girmeyince isimler siliniyor hafızamda ;)
Yani bu kadar zaman içinde uygulanamaz dediği bi onu gördüm. Başkada vardır illaki bilmediğimiz ama istisnasız bu yöntemle ameliyat yapıyor.

arkadaşlar hiç nuri battala ameliyat olmuş ya da olanı bilen var mı yakında görüşmem var onla ama sitede hiç olan birinden yorum görmedim kendisinide tanıyorum ameliyat geçmişim var ama buseferki meme büyütme bambaşka bi ameliyat onun uyguladığı yöntemde daha önce yazdığım gibi benim sıcak baktığım koltukaltı serum fizyolojikli silikon ama diğer doktorların tavsiye etmemesi ve riskleri yüzünden de çekiniyorum açıkcası :( görüşmeden tatmin olmazsam bide barış çakıra görünmeyi düşünüyrm fikir almak için çünkü burda birsürü yorum var bizzat emilayat olmul kişilerden. hiç yok mu nuri battal'ı bilen

Nuri Battal'ı ilk kez duyuyorum ama ben uzun zamandır foruma girmiyordum meme estetiği sayfasında ameliyat olan çok arkadaş var. Yenileri eklenmiştir eminim. Onlara da bi soruver ama Koheziv Jel silikonlar dokunulduğunda daha doğal bir his verir. Ayrıca zaten kullanılan bu tarz jel kıvamında bir silikon olmalı. Bunlara dikkat edersen çok çekinecek bir şey kalmıyor geriye. ;)

merhaba oralet, ameliyatının üzerinden çok geçmiş ama ben taze üyelerden olduğum için yine de geçmiş olsun diyeyim. ameliyatın hakkında en ince ayrıntısına kadar fikir sahibi olmana ve herkese yardımcı olmana bayıldım. bende 1 ay önce ameliyat oldum ve kas altımı yoksa kas zarı altımı olduğumu bilmiyorum bile. sağ olsun doktorum hasan fındık ameliyattan sonra gelip uzun uzun bilgi verdi ama ben o anlarda sadece boyutuyla ilgilendiğim için neler anlattığını hatırlamıyorum bile, sonrada sormak hiç aklıma gelmedi. bende arkadaşlık talabimi kabul edersen fotolarını görmeyi çok isterim.

Merhaba begon,

Teşkkür ederim :) Arkadaşlık isteğini yanıtladım bilgin olsun. Hasan Bey iki yöntemi de uyguluyor diye biliyorum. Kontrole gittğinde sor bakalım ne yöntem uygulamış. Olmuşsun bitmiş zaten keyfini çıkar. Esas sana geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. :nazar:

Arkadsalar ben de bu ameliyati istiyorum. Bir tane 6 yasinda kizim var. Ikinci cocugu ne zaman yaparim bilmiyorum, ama meme ameliyati icin beklemek istemiyorum. Acaba silikon taktirip bir sene sonra da cocuk yapsam emzirme goguslerimi cok bozar mi? Yuvarlak, yuksek profil yaptirsam sarkma daha mi az olur? Lutfen yardim edin. Oralet arkadaslik istegimi kabul eder misin? Yardimlariniza ihtiyacim var, tesekkurler...

Merhaba gingerbread,

Bir iki sene içinde düşünüyorsan ikinci çocuğu önce bebiş sonra memiş derim. Hem doğum sonrası sarkma sönme durumlarını da toparlamış olursun ;) Şimdi bir yıl geçiyor ameliyatın üstünden aaa ne kadar değişmiş göğüslerimiz diyoruz. Hatta iki senelik arkadaşlar vardı onlar bile bir yıllığa göre daha da değişiyor diyorlar. Sen ameliyat olsan oturması tam şekli şemali bir süreçten geçecek. Daha oturmadan çocuk ve emzirme dönemi başlayacak. Alacağın kiloya bağlı olarak bir deformasyon olur. Burada en büyük etken kilonu koruman. Bana sorarsan yüksek profil yaptır derim daha şık duruyor kesinlikle ve göğüselrinin şekline göre yuvarlak veya damla konusu değişir.. Bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim. Sana önerim doktora avantaj ve dezavantajlarını sorman olur. Birinci ağızdan net bilgi alırsın ;)

ben de bu yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum. az önce okuduğum bir yazıda, banyo yaparken de yardım alınmalı demişti biri. herkes o süreci epey farklı yaşıyor anladığım kadarıyla. kimi diyor 4. gün işe başladım kimi diyor ilk hafta saçımı topladım, dışarı çıktım, kendi işimi kendim yaptım...
bu söylenenlerin ortalamasını alamadım henüz. :)

Yaprakcım selamlar,

Şimdi ameliyat olan kişinin yapısı, doktorun bilhassa kendisi :D ve de ağrı eşiği burada önemli faktör. Doktorun kendisi derken uyguladığı yöntem vs.vs.

Ben perşembe ameliyat olup pazartesi işe başlayan gruptayım. Yöntemimin katkısı çok buna. Hatta bandajlarım vardı yanlış hatırlamıyorsam çarşamba günü çıkarılmıştı ilk o zaman görmüştüm şeklini şemalini.. Zaten bandaj olmasa daha rahat hareket ederdim. Bir de yatıp kalkarken bende destek aldım otururken sorun yok. Ama kalkarken kollarına yüklenmen gerekiyor bu da yoruyor insanı. Bir tek kalkıp yatarken destek almak kafi.. Onun dışında tüm ihtiyaçlarımı yemek dahil kendim halletmiştim. Yine yanlış hatırlamıyorsam C.tesi veya Pazar günü bandaj olduğu için duş alamamıştım kuaföre saçlarımı yıkatmıştım. Hani ortalama dersen kendi yöntemimle maksimum 1 hafta derim her şey dahil :)
Ben iş yerindekilere sırtım tutuldu dedim bandaj vardı çünkü kimse de bir şey anlamadı :) Kendime güvenmesem işe de gitmezdim zaten ;) Canım çok tatlıdır ama metanetliyimdir.

Yaprakcım selamlar,

Şimdi ameliyat olan kişinin yapısı, doktorun bilhassa kendisi :D ve de ağrı eşiği burada önemli faktör. Doktorun kendisi derken uyguladığı yöntem vs.vs.

Ben perşembe ameliyat olup pazartesi işe başlayan gruptayım. Yöntemimin katkısı çok buna. Hatta bandajlarım vardı yanlış hatırlamıyorsam çarşamba günü çıkarılmıştı ilk o zaman görmüştüm şeklini şemalini.. Zaten bandaj olmasa daha rahat hareket ederdim. Bir de yatıp kalkarken bende destek aldım otururken sorun yok. Ama kalkarken kollarına yüklenmen gerekiyor bu da yoruyor insanı. Bir tek kalkıp yatarken destek almak kafi.. Onun dışında tüm ihtiyaçlarımı yemek dahil kendim halletmiştim. Yine yanlış hatırlamıyorsam C.tesi veya Pazar günü bandaj olduğu için duş alamamıştım kuaföre saçlarımı yıkatmıştım. Hani ortalama dersen kendi yöntemimle maksimum 1 hafta derim her şey dahil :)
Ben iş yerindekilere sırtım tutuldu dedim bandaj vardı çünkü kimse de bir şey anlamadı :) Kendime güvenmesem işe de gitmezdim zaten ;) Canım çok tatlıdır ama metanetliyimdir.

ben de diğer insanlara göre daha dayanıklı olduğumu düşünüyorum. inş zamanı gelince bu ameliyat sonrasında da ciddi sıkıntı çekmem. uzun uzun yazdığın ve rahatlattığın için çok teşekkür ederim.

canımm görüşemedik gitti yaa bugün aksiliklerin ardı arkası kesilmedi benim için 2 de olan randevuma 3 buçukta gidebildim ancak arabayla fena trafiğe yakalandık barış beyin 50 günlük halleri için yorumlarını söylüyorum hemen bayıldım çok güzel yapmışım dedi :) bundan sonra meme için kontrole gelemene gerek yok artık şuan 6 aylık halleri gibiler yumuşama süper kıvam süper izlerin iyileşmesi çok iyi her şey çok iyi dedi :) sonra ben burun meselesini açtım tekrar iyice bi konuştuk ben olmak istiyorum dedim o da tamam o zaman yapalım dedi ama bugün tasarım falan yaptırcak vaktim yoktu benim ama kabul etti yani yapmayı barış beycim :) haziran da olacak burun ameliyatı da istediğin zaman gel tasarımını da yapalım bikaç tane beğeniriz arasından dedi:) öyle yani.. bu arada sevin in burnunda da benimki gibi bir sorun varmış o da ameliyat olmuş bundan benim haberim yokttu bugün öğrendim fıstık gibi kızın burnu ya bende önceki görüşmelerde içimden geçiriyodum ne güzel burnu var sevin in diye halbu ki o da ameliyatlıymış :)))

canımm görüşemedik gitti yaa bugün aksiliklerin ardı arkası kesilmedi benim için 2 de olan randevuma 3 buçukta gidebildim ancak arabayla fena trafiğe yakalandık barış beyin 50 günlük halleri için yorumlarını söylüyorum hemen bayıldım çok güzel yapmışım dedi :) bundan sonra meme için kontrole gelemene gerek yok artık şuan 6 aylık halleri gibiler yumuşama süper kıvam süper izlerin iyileşmesi çok iyi her şey çok iyi dedi :) sonra ben burun meselesini açtım tekrar iyice bi konuştuk ben olmak istiyorum dedim o da tamam o zaman yapalım dedi ama bugün tasarım falan yaptırcak vaktim yoktu benim ama kabul etti yani yapmayı barış beycim :) haziran da olacak burun ameliyatı da istediğin zaman gel tasarımını da yapalım bikaç tane beğeniriz arasından dedi:) öyle yani.. bu arada sevin in burnunda da benimki gibi bir sorun varmış o da ameliyat olmuş bundan benim haberim yokttu bugün öğrendim fıstık gibi kızın burnu ya bende önceki görüşmelerde içimden geçiriyodum ne güzel burnu var sevin in diye halbu ki o da ameliyatlıymış :)))

Vay Burcucugummm..Ne güzel haberler bunlar yahuu..hızını alamamışsın şimdide burun hee..Valla bravo,tebrikler sonuç istedigin gibi olur inşallah...:29:

Merhaba gingerbread,<BR><BR>Bir iki sene içinde düşünüyorsan ikinci çocuğu önce bebiş sonra memiş derim. Hem doğum sonrası sarkma sönme durumlarını da toparlamış olursun ;) Şimdi bir yıl geçiyor ameliyatın üstünden aaa ne kadar değişmiş göğüslerimiz diyoruz. Hatta iki senelik arkadaşlar vardı onlar bile bir yıllığa göre daha da değişiyor diyorlar. Sen ameliyat olsan oturması tam şekli şemali bir süreçten geçecek. Daha oturmadan çocuk ve emzirme dönemi başlayacak. Alacağın kiloya bağlı olarak bir deformasyon olur. Burada en büyük etken kilonu koruman. Bana sorarsan yüksek profil yaptır derim daha şık duruyor kesinlikle ve göğüselrinin şekline göre yuvarlak veya damla konusu değişir.. Bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim. Sana önerim doktora avantaj ve dezavantajlarını sorman olur. Birinci ağızdan net bilgi alırsın ;)
<BR><BR>Oralet memislerin tam anlamiyla harika olmus, cok begendim. Bence de yuksek profil daha guzel,seksi duruyor. Vallahi bayildim!

ben de diğer insanlara göre daha dayanıklı olduğumu düşünüyorum. inş zamanı gelince bu ameliyat sonrasında da ciddi sıkıntı çekmem. uzun uzun yazdığın ve rahatlattığın için çok teşekkür ederim.

Benim canım tatlıdır mesela. Ama hem burun hem göğüs ameliyatımda sıkıntı çekmedim. Sen kendine dayanıklıyım diyebiliyorsan zaten çok şükür rahat geçer ;) Dilerim hayallerini kurduğunla kalmaz gerçekleştirirsin en kısa zamanda..

:)) Olsun artık kısmetse başka bir randevuda görüşürüz. Bende gitmişken burun kontrolünden geçtim :) Sen zaten beni solladın en iyi iyileşen hasta ünvanını bence sen aldın. Hatta sor bir daha Barış Bey e gittiğinde eminim öyledir. Bendende çabuk bitirdin maşallah diyorum :) :nazar: Burun için tasarım yapınca daha rahat göreceksin nasıl bir kız ortaya çıkıyor senden :)
Ve Sevin'in burnu hakkaten mükemmel ve işin güzel tarafı ameliyat olduğu zerre anlaşılmıyor. Yüz hatlarına uygun, kesi izi yok, insanlar sadece ne kadar güzel bir burun diye dikkatlice bakıyor. Aaa estetikli bu burun diye konduramıyorlar bile :))
İşte ben de bunu seviyorum. Hem kalkık ve kavisli hem de estetik değil doğuştan şanslı burun gibi duruyor. :)) Senin içinde hayırlı olsun ben sefasını sürüyorum sende en kısa zamanda sürersin inşallah :))

<BR><BR>Oralet memislerin tam anlamiyla harika olmus, cok begendim. Bence de yuksek profil daha guzel,seksi duruyor. Vallahi bayildim!

Sağol canım çok teşekkür ederim :) Gören zaten ya bir daha görmek istiyor :)))

Yüksek profil şık duruyor herşeyden öte. Bunu doktorumda söylemişti hatta örnek resimlerde görmüştüm. Kendimden de yola çıkarak yüksek seksidir diyorum :)

bakalım sorcam yavrucum barış beye :) bu arada senin burnunu da çok beğeniyorum ben ama buraya kırpıp kırpıp koyunca fotoları ayrıntılı göremiyor insan :) bikaç foto ekledim 55. gün bugün :)))
:)) Olsun artık kısmetse başka bir randevuda görüşürüz. Bende gitmişken burun kontrolünden geçtim :) Sen zaten beni solladın en iyi iyileşen hasta ünvanını bence sen aldın. Hatta sor bir daha Barış Bey e gittiğinde eminim öyledir. Bendende çabuk bitirdin maşallah diyorum :) :nazar: Burun için tasarım yapınca daha rahat göreceksin nasıl bir kız ortaya çıkıyor senden :)
Ve Sevin'in burnu hakkaten mükemmel ve işin güzel tarafı ameliyat olduğu zerre anlaşılmıyor. Yüz hatlarına uygun, kesi izi yok, insanlar sadece ne kadar güzel bir burun diye dikkatlice bakıyor. Aaa estetikli bu burun diye konduramıyorlar bile :))
İşte ben de bunu seviyorum. Hem kalkık ve kavisli hem de estetik değil doğuştan şanslı burun gibi duruyor. :)) Senin içinde hayırlı olsun ben sefasını sürüyorum sende en kısa zamanda sürersin inşallah :))

bakalım sorcam yavrucum barış beye :) bu arada senin burnunu da çok beğeniyorum ben ama buraya kırpıp kırpıp koyunca fotoları ayrıntılı göremiyor insan :) bikaç foto ekledim 55. gün bugün :)))

Sağol canım teşekkür ederim :))

Burnumda oturdu ama benim burun derim problemliydi Barış Bey doku inceltme tekniği uygulamıştı ve ilk kez bende denediği bir başka yöntem daha vardı bu sebeple oturuma süreci biraz daha uzadı. Her şey yolunda oturmaya değişip güzelleşmeye devam ediyor :))
Bu arada resimlerine baktım çok güzel olmuşlar görüntü konuşuyor zaten. Ben bu yöntemin en çok göğüs arası mesafesini seviyorum. Senin göğüs arası mesafende çok başarılı. :nazar:

çok sağol canımm gerçekten de kas zarı altı tekniği her açıdan artısı olan bir yöntemmiş gördüm :)

Burnumda oturdu ama benim burun derim problemliydi Barış Bey doku inceltme tekniği uygulamıştı ve ilk kez bende denediği bir başka yöntem daha vardı bu sebeple oturuma süreci biraz daha uzadı. Her şey yolunda oturmaya değişip güzelleşmeye devam ediyor :))
Bu arada resimlerine baktım çok güzel olmuşlar görüntü konuşuyor zaten. Ben bu yöntemin en çok göğüs arası mesafesini seviyorum. Senin göğüs arası mesafende çok başarılı. :nazar:

İşte forumun meme gurusu :) Hiç üşenmez ne sorulursa araştırır belgeleriyle buraya koyar:9: Özledim muahbbetklerimizi ama çok çalışıyorum ben pek uğrayamıyorum buraya. Çok öpüyorum canımmm:54::54::54:

oralet, geçmiş olsun öncelikle. burun ve göğsü aynı gün mü olmuştun? zor olmadı mı?

Back