Naci Bey'in dediğini bana Barış Bey'de söylemişti. Ya patlarsa endişesi vardı ilk bilgi almak için görüşmeye gittiğimde elindeki silikonu masaya koydu ve yumruğuyla var gücüyle bastırmaya başladı bunun aynısını katıldığı TV programında da yapmıştı ameliyatımdan 2 gün sonra direnleri çıkarttırmaya gittiğimde izlemiştim. (NTV) O da aynı Naci Bey gibi kendini bıçaklamadığın sürece bir şey olmaz merak etme demişti.
Merhaba oralet bende gogus ameliyati dusunuyorum doktor arastiriyorum. Ama bu kas zari teknigi ile ilgili bazi endiselerim var. Bu zar cok ince sonucta. Bu zarin zamanla yirtilma ve deformasyon riski hic yokmu. Sonucta oyle hep sabit durmayacaklar degilmi kocalarimiz dokunacak bunlara:)). Ben biraz o ince zarin yirtilmasindan korkuyorum bu yuzden. Bilgin varsa paylasirsan sevinirim
Merhaba odzimert,
Ben direkt yazmak istemiyordum ama madem konu buraya geldi bahsedeyim :))
Yukarıda yazdıklarımın dışında 15.gün kontrolumde ben ne olur ne olmaz diye Barış Bey'in sözünden çıkmadığım için demeden hiçbir şey yapmıyordum. Yan yatabilir miyim diye sordum. Artık özgürsünüz her şey yapabilirsiniz dedi. Ben hala ısrarla peki düz yatabilir miyim dedim. Üzerine bile yatabilirsiniz dedi. Tabi ben sayıyorum alkol alabilir miyim duşta su sıcaklığım ne olmalı. Güldü oralet hanım artık özgürsünüz diyorum onlara bir erkek dokunabilir daha ne diyeyim size dedi. Yani burada işi özetlemiş oldu. 15.günde biri dokunabilir diyor. Korkma bu zarın sağlamlığından şüphem kalmadı benim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oralet Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi oralet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktorlar yapabildikleri yöntemi öneriyorlar ama sen doktor ağrısız yöntemi iyi yapamıyor diye neden acı çekesin ki ?? Mutlaka konuş doktorunla hatta diğer doktorlarla da görüş. Hem kasın ellerini kollarını oynatabilmen açısından işlevi çok büyük bu kesildiğinde sen kıpırdayamaz hale geliyorsun. Kıpırdamak acı veriyor çünkü. Yapanları okumussundur.
Bu arada benim yöntemime gelince kas altı ile hiç farkı yok. Daha az kan kaybı var hatta.
Ben kas altı yapanlara inan çok üzülüyorum. Kendi halimi düşünüyorum onların halini düşünüyorum yani aynı mutlulluğu yaşamak için çekilen acıları karşılaştırıyorum iyiki kas altı yaptırmamışım diyorum. Eylül e hem daha çok var iyice araştırırsın içine sinmesi çok önemli. Doktorunun yaptığı ameliyatların resim-videolarını izle gör mutlaka sonuçlarını aşağı yukarı çıkarabilirsin çünkü.
Ben doktorun önerisinden çok referansları dikkate al. Doktor ben kas zarı altını iyi yapamıyorum demez (hem daha uzun sürüyor ve daha titiz bir cerrahi işlem gerektiriyor) tavsiye etmem iyi bir yöntem olarak bulmuyorum der. Soru işareti kalmaması adına. Ama böylesine uzun ve titiz bir işlemi diğer doktorlar niye yapıyor peki? Onlar da işin kolayına kaçar silikon istedi taktım acısı kendi bileceği iş diyip geçmiyorlar.
Sen sor iyice benim doktoruma ısrarla kas altı isteyen birisi gelmişti ben ameliyattan 1 gün sonra hastaneden taburcu olacakken karşılaşmıştım yanılmıyorsam o kişinin de ikinci haftasıydı kontrole gelmişti. Ben çantam omuzumda montuma kadar giyinmiş kendim yürüyordum çıktığımı doktoruma kendim bildirmek istemiştim hem de bir görünüp çıkacaktım.
Barış Bey yani doktorum beni bu bayanla tanıştırdı beni gösterip dün ameliyat oldu bugün ayakta refakatçısı da gitti şu an tek başına çıkış yapacak hastaneden dedi. Bana Burcu saçlarını düzeltir misin dedi? Kollarımı ne kadar rahat hareket ettirebildiğimi göstermek için, saçlarımı kulaklarımın arkasına doğru düzelttim. Kız resmen şok oldu, gözlerini açıp beni seyrediyordu gittim su sebilinden su aldım içtim ameliyattan bir gün sonra bu hareketleri yapabildiğime şaşırdı. Ben ameliyattan dört saat sonra kalkıp yürümüş, yemeğimi kendim yiyebilmiştim. Ben hala o kadar rahat hareket edemiyorum dedi çok üzüldüm (
Göğüsleri güzel duruyordu kıyafetinin içinde ama hala ağrılarının olduğunu söylemişti. Neden o kadar ısrar edip kas altı istedi bilmiyorum ama o kızın görüntüsü hala aklımdan çıkmıyor.
Direnler rahatsız ediyordu sadece. Bir de diren takacak mı doktorun onu sor. Ben Barış Bey'e bunları istemiyorum demiştim. O da "bunlar senin sigortan" demişti. Sonra gözüm gibi baktım onlara da :))
Diren taksın doktorun mutlaka içeri de pis kan birikmesin diye bunu direnlerle dışarı atılmasını sağlıyor. Önemli yani.
İyi bir doktor olsun işinin ehli olsun. İyi iş çıkarsın. kaydirigubbakcemile5
Oraletçim çok iyi oldu verdiğin bilgiler mutlaka konuşucam doktorumla kas zarı altı konusunu zamanımda var nasılsa birde çalışıyorum hızlı iyileşme süreci çok önemli bu açıdan.Tekrar teşekkürler a.s.
Rica ederim canım iyi bir doktor bulabilmen açısından kolaylıklar diliyorum ıstanbul'daysan Barış Bey ile bilgi almak için görüşmeni tavsiye ederim. Kas zarı altını benden çok daha iyi anlatacaktır hemde başka doktorlara gittiğinde Barış Bey'in söylediklerinden de bahsedip rahatça kıyaslama yapabilirsin
Rica ederim canım iyi bir doktor bulabilmen açısından kolaylıklar diliyorum İstanbul'daysan Barış Bey ile bilgi almak için görüşmeni tavsiye ederim. Kas zarı altını benden çok daha iyi anlatacaktır hemde başka doktorlara gittiğinde Barış Bey'in söylediklerinden de bahsedip rahatça kıyaslama yapabilirsin
Ben İzmir de olucam kısmetse ameliyatımı çünkü sonrasında baya bir konturoller var gibi onun için oturduğum şehirde olmak bana daha mantıklı geliyor.Ufuk Bilkay ve Özgür Erdem ile görüştüm, aslında başka doktorlarlada goruştum ama onlar arasında bir seçim yapıcam ,ikisininde ameliyatlarının sonuçları oldukça iyiydi.Kas zarı altını kesinlikle konuşucam tabi.
Abcj İstanbul'da düşünürsen ilk durağın Barış Çakır olsun derim :))
Hem karar verirsen sana eşlikte edebilirim.
inşallah cnm :)
yıllık iznimin gelmesini bekliyorum dört gözle. bazen vaz gecer gibi oluyorum , yapırmasam mı diyorum , sonra geri istiyorum.
yıllık iznimin gelmesini bekliyorum dört gözle. bazen vaz gecer gibi oluyorum , yapırmasam mı diyorum , sonra geri istiyorum.
canım yaa hadi artık biraz cesaret. benim kadar pinpirikli birisi bu ameliyatı olduysa herkes olacaktır. tam 5 sene araştırdım,ama,pinpiriklilik konusunda sen beni geçeceksin anlaşılan.foruma üye olduğumdan beri senin de ameliyat olmak istediğini biliyoruz. hadi ama gerçekten öyle gözünde büyütülecek kadar zor bir süreç değil,sonrası zaten bir rüya gibi oluor,yaşadığın mutluluk ve keyifin yeri hiçbişeyle değişilemez tatlım,hadi artık
Merhaba arkadaşlar. Bende bayağı araştırdıktan sonra Barış Bey' de karar kıldım. Kendisine nasıl ulaşabilirim? Oralet özelden yazarsan çok sevinirim. Bende çok spor yapıyorum. Gazetede kas zarı altı estetik olduğunu ve bunun spor yapanlar için çok uygun olduğunu söylemiş. Bir ayda spora başlayabilir miyim sizce?
canım niye vazgeçiyorsun kii :)) keyfini sür yahu kalemcime de katılıyorum maximum 1 hafta sürecek işin zor kısmı sonrasında gelen rahatlığın sefasına bak hakkaten insanın kimyası değişiyor yaz gelsin istiyorum depdeğişik bir yaz olacak benim için :))hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar. Bende bayağı araştırdıktan sonra Barış Bey' de karar kıldım. Kendisine nasıl ulaşabilirim? Oralet özelden yazarsan çok sevinirim. Bende çok spor yapıyorum. Gazetede kas zarı altı estetik olduğunu ve bunun spor yapanlar için çok uygun olduğunu söylemiş. Bir ayda spora başlayabilir miyim sizce?
merhaba canım Barış Bey iyi tercih derim öncelikle :) Ona ulaşabileceğin numarayı buradan yazabilirim çünkü ben özelden msj atamıyorum kotayı aşamadım henüz.
0212 444 78 88 Memorial Hastanesi Okmeydanı Perpa'nın hemen yanında. Spora gelince bana 15.günümde özgürsün her şey serbest demişti. Havalar biraz daha ısınmış olsa yüzmemin bir mahsuru olur mu diye en azından sorardım. Spor konusunu hiç sormadım ben kendisine bunu kendisine sorsan bence daha iyi olur. Yanlış bilgilendirmek istemem.
Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa yaz bana görüşürüz
doğallığını kaybedicek ya o yüzden . acaba eşim begenir mi, dokunurken ne hisseder, ya sevmezse gibi sorular var kafamda. artı bir de işin dini boyutu var .
canım ben kendimden yine pay biçeyim. doğal halini sevmediğimden yaptırdım eşine gelince büyük göğüs sevmeyen erkek yoktur, hem evet silikon ama doğal bir görüntüde de yapıyorlar bunu (özellikle damla silikonda) işin dini boyutu derken? onu anlayamadım:)
sen en iyisimi bir doktordan randevu al sadece görüşme için aklındakileeri sor boşluklar o vakit dolacaktır.
Hem şunu unutma bunu eşin yada başkası için değil en başta kendin için yap yada düşün.
sonunda bende göğüslerimi yaptırmaya karar verdim.ama araştırdıkça kafam o kadar çok karıştı kibenim için en önemlisi doğal olması dışardan belli olmaması buda sanırım kas altı teknikle mümkün,ama kas zarı altı denen bi teknik de var acaba o da kas altı gibi doğal oluyomudur...en son barış çakıra karar vermiştim ama yine kafam karıştı onun uyguladığı teknik kas zarı altı acaba bu tenik herkese uygunmudur offff çok bunaldım valla
Merhaba _nisan_'cım doğal bir göğüs sadece kas altıyla mümkün değil, kas zarı altı tekniği de var. Okumuşsundur yazdıklarımı ben kas zarı altı tekniğiyle yaptırdım sonuç şu an için çok güzel ve doğal :))
3 ay sonra esas görüntüsüne kavuşmuş olacak. Damla protez kullandık tam damla görüntüsünü almış olacak. Doğal olmasa yada kas altı daha iyi olsa benim doktorum kendisini daha titiz ve zahmetli bir işlem olan kas zarı altı için bana öneride bulunmaz kendisi de daha uzun süren bu ameliyatı yapmaktan kaçınmış olurdu.
Kas zarı altı için yeterli göğüs dokusu olduğu taktirde yapıyorlar bunu. Barış Bey hakkaten işinin ehli ön görüşmeye gitmeni Barış Bey'den aklındaki tüm soruların cevaplarını almanı tavsiye ederim. Ama kas zarı altını muhakkak sor. Neden dersen. Hem kas altı ile aynı sonuçları gösteriyor, ameliyat sırasında daha az kan kaybı oluyor, ameliyat sonrası kas altı tekniğine göre çok çok çok daha az acı çekiyorsun, en önemlisi kollarını hareket ettirdiğinde canın yanmıyor. Görüş, doğru bilgi al, yöntemini belirle, sağlam iyi bir doktor tercih et derim. :) Barış Bey'e karar verirsen hastanede seni görmeye gelirim :)) Hem benim çektiğim acemiliği çekmeni istemem hem de yanında desteğimi esirgememiş olurum.
3 ay sonra esas görüntüsüne kavuşmuş olacak. Damla protez kullandık tam damla görüntüsünü almış olacak. Doğal olmasa yada kas altı daha iyi olsa benim doktorum kendisini daha titiz ve zahmetli bir işlem olan kas zarı altı için bana öneride bulunmaz kendisi de daha uzun süren bu ameliyatı yapmaktan kaçınmış olurdu.
Kas zarı altı için yeterli göğüs dokusu olduğu taktirde yapıyorlar bunu. Barış Bey hakkaten işinin ehli ön görüşmeye gitmeni Barış Bey'den aklındaki tüm soruların cevaplarını almanı tavsiye ederim. Ama kas zarı altını muhakkak sor. Neden dersen. Hem kas altı ile aynı sonuçları gösteriyor, ameliyat sırasında daha az kan kaybı oluyor, ameliyat sonrası kas altı tekniğine göre çok çok çok daha az acı çekiyorsun, en önemlisi kollarını hareket ettirdiğinde canın yanmıyor. Görüş, doğru bilgi al, yöntemini belirle, sağlam iyi bir doktor tercih et derim. :) Barış Bey'e karar verirsen hastanede seni görmeye gelirim :)) Hem benim çektiğim acemiliği çekmeni istemem hem de yanında desteğimi esirgememiş olurum.
canım ilgin ve açıklamaların için çok teşekkür ederim,bu aşamalardan geçmiş birinin herşeyi açıklaması çok rahatlatıyo gerçekten:)biçok doktoru kendimce araştırdım bazılarından vazgeçtim hala da düşünmekteyim,ama barış beyi burda yazılanları okumadan da hep düşünüyodum dediklerinden sonra da gidip görüşcem kesin...ist dışındayım mayıs ayında gelip görüşmeyi düşünüyorum dediğim gibi ilk seçeneklerim arasında barış bey var zaten bi aksilik olmazsa haziran gibide ameliyat olayım diyorum çünkü uzadıkça daha çok stres karar verince biran önce yapmak lazım:)inş benim göğüs yapımda kas zarı altı için uygundur bakalım artık...tekrardan saol:)
Rica ederim bu forma giriş amacım buydu. Ameliyat öncesi Barış Bey ile ilgili bilgi almak istemiştim fakat hem siteyi kullanmayı bilmediğmden hem de ameliyatıma 1 gün kaldığından çoğu şeyi yaşayarak öğrendim. Şanslı olduğum nokta doktor seçimimdi. Bence görüşmelerini rahat rahat yap randevun için erkenden tarih almaya bak çünkü Barış Beyi boş bulmak imkansız. Ama ameliyatı bencede çok uzatma çünkü hem biranönce bitmiş olur, hem sefasını sürmeye erken başlarsın hem de stresini içinde büyütmemiş olursun. Az da olsa göğüs varsa kas arı altı mümkün. Bunun değerlendirmesini yapmak bana düşmez gerçi ama Barış Bey kas zarı altı önerir her zaman. Umarım senin için de bu yöntem uygulanabilir.... Tekrardan rica ederim :)
işin dini boyutu derken? onu anlayamadım:)
QUOTE]
dini açıdan keyfi olarak yapılan estetik ameliyat caiz değil.
Bakış açısı be canım. Yaptırdım, mutluyum bu alanda bir takıntım kalmadı. Benim için en önemli şey şu hayatta mutlu olabilmek adına attığım adımlar. Bıçak altına yatmanın övüntüsü değil sadece benim için imkansız olduğunu düşündüğüm bir şeyi yaptım.
Dini boyutuna girmeyeceğim açtığım bu başlık altına düşüncelerimi taşımak ve burada bu konulara değilmesini istemiyorum. Belki formun varsa dini sayfasında olabilir :)
Dini boyutuna girmeyeceğim açtığım bu başlık altına düşüncelerimi taşımak ve burada bu konulara değilmesini istemiyorum. Belki formun varsa dini sayfasında olabilir :)