Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oralet Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi oralet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oralet teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.. ben Ankarada yaşıyorum ama eğer burda iyi bir doktor bulamazsam İstanbula gelip ameliyat olacağım. sonuçta keyfi bi ameliyat değil yeniden göğüs yapılacak profesyonel bi doktor gerekiyor. para konusunda da 6 milyardan fazla veremem öyle kısıtlamak zorunda kalıyorum sadece.
internetten heralde ben araştırmayı beceremiyorum ya :s plastik cerrahi doktorları göğüs büyütme falan yazıyorum doğru düzgün bişey çıkmıyo aylarca araştırmış burdaki arkadaşlar sen de nasıl güzel araştırmışsın :s bikaç doktor ismi öğrensem onlarla ilgili araştıma yapıcam.. bir de aylarca araştırmak değil de biran önce olsun bitsin istiyorum açıkcası mafoldumben
istanbulda aylin hanımı da çok fazla övüyorlar burdaki arkadaşlar senin barış beyi seçerken ikna olmandakki en büyük etken neydi? röportaj yapıyo gibi oldum biraz ama :kedi:
Nazmi bayçının sitesine gir canım. O kadar ayrıntılı ki. Ben bütün sitelerini ezberleyip gitmiştim. Adam şaşırmıştı. Siz tamamen hazırsınız demişti. Muayenede sadece silikonun kaçlık olacağını ve fiyatı konuşmuştum.vereliniortak
ben de birine karar verip randevumu almış olabilsem keşkeee mafoldumben
Bence randevunun durumuna göre daha rahat karar verirsin Zaten randevu alabilmekte oldukça güç oluyor. Alabildiklerinden randevu al, görüş, konuş, aklına yatanı ondan sonra uygularsın :) Belki yazılanlar söylenenler sana iştee buu dedirtecek fakat gidip görüştüğünde aynı etkiyi alamayacaksın? O yüzden sen olabildiğince randevu alıp görüşmeye bak benim önerim bu olur kiwicim. :)
Memorial telindeki dahiliyi arayınca direk asistanı mı çıkıyor peki? Yada asistanına nasıl ulaşabilirim?
Hastaneyi arayınca haliyle ilk danışma cevap veriyor "B Blok Plastik Cerrahi Bölümü çalışanlarından Barış Çakır'ın asistanı Sevin Şahin" ile görüşmek istiyorum dersen kolaylıkla ulaşabilirsin :)) Tabi izinli olmazsa
kızlar saatlerdir bunalım bunalım forumda gezerken yazdıklarınızı okudum ve ne kadar şanslı insanlar olduğunuz söylemek istedim. ameliyat olanlar ve olmak için hazırlık yapanlar; o kadar şanslısınız ki bunu asla unutmayın olur mu? ben yıllardır tahta göğüs kafesimle ve hayatıma giren yanlış erkekler nedeniyle kompleksin doruklarına çıkmış biriyim. tabi hep yanlış adamları seçmekte o kadar yetenekli olmam da benim suçum ya neyse işte. hep silikon yaptıranlara kıskançlıkla bakmışımdır. lütfen yanlış anlamayın kötü anlamda bir kıskançlık değil bu. ben fakir bir ailenin eve bakan kızıyım. maaşımın yüzde 80ini kiraya verip kalanıyla özel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum bile. ve ömrüm boyunca bu kompleksle yaşamak zorundayım. zaten işten de çıkartıldım şimdi her şey çok daha kötü ve bu döngü hayatımda hiç değişmedi ve değişmeyecek. tek istediğim artık silikon taktırmak değil ötenazi hakkı elde edebilmek
ameliyat olabilecek arkadaşlara tek bir sözüm var: HıÇ DÜŞÜNMEYıN VE BU ŞANSINIZI DEĞERLENDıRıN.
mutlu memeli günler dilerim kızlar..
ameliyat olabilecek arkadaşlara tek bir sözüm var: HıÇ DÜŞÜNMEYıN VE BU ŞANSINIZI DEĞERLENDıRıN.
Sağol hayatım teşekkür ederim. İnan okurken heyecanlandım. Aynı duyguları paylaşıyoruz öncelikle onu belirteyim. Doktorum şu anki görüntünün daha da ineceğini daha doğal duracağını söyledi ki ben bu halde kalmasını istiyorum gayet dinç ve doğal :)) Ben daha önce yaptırsaydım demeden edemiyorum tabiki ama neresinden dönülürse kardır hesabı :)
Ben V yakaları bayıla bayıla giyiyorum bende. Sabah kalkıyorum dokunuyorum bakıyorum yerindeler. Ben bu ameliyata hiç korkuyla girmedim. Zaten ruhun bile anlamıyor önemli olan kendini emanet edebileceğin sağlam bir doktor. (Ki ben doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır.) ve ameliyat sonrasındaki bakım. Benim tedirgin olduğum nokta bakıldığında silikon olduğu anlaşılır mı konusuydu. Dediğin gibi durum tam tersiymiş. Ve zaman öyle çabuk geçiyorki ben kötü bir olay yaşadım ve bunun sonrasında karar aldım kendim için. Bundan sonra kendimi nasıl görmek istiyorsam öyle göreceğim, ne yapmak istiyorsam onu yapacağım.
İsteklerim o kadar da uçlarda değilmiş karar verip çok isteyince anladım. kaydirigubbakcemile5
cok cok sevindim senin icin arkadasim...boyle mutlu yazilarinizi okudukca hevesim kabariyor :) umarim ben de bundan bikac hafta sonra senin cumlelerini kuruyor olacagim...sevgilerrrr
cok cok sevindim senin icin arkadasim...boyle mutlu yazilarinizi okudukca hevesim kabariyor :) umarim ben de bundan bikac hafta sonra senin cumlelerini kuruyor olacagim...sevgilerrrr
şimdiden cümlelerini hazırla sen :) dilerim rahat geçer ve sonuçlar dilediğin gibi olur
sevgilerr :)
kızlar saatlerdir bunalım bunalım forumda gezerken yazdıklarınızı okudum ve ne kadar şanslı insanlar olduğunuz söylemek istedim. ameliyat olanlar ve olmak için hazırlık yapanlar; o kadar şanslısınız ki bunu asla unutmayın olur mu? ben yıllardır tahta göğüs kafesimle ve hayatıma giren yanlış erkekler nedeniyle kompleksin doruklarına çıkmış biriyim. tabi hep yanlış adamları seçmekte o kadar yetenekli olmam da benim suçum ya neyse işte. hep silikon yaptıranlara kıskançlıkla bakmışımdır. lütfen yanlış anlamayın kötü anlamda bir kıskançlık değil bu. ben fakir bir ailenin eve bakan kızıyım. maaşımın yüzde 80ini kiraya verip kalanıyla özel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum bile. ve ömrüm boyunca bu kompleksle yaşamak zorundayım. zaten işten de çıkartıldım şimdi her şey çok daha kötü ve bu döngü hayatımda hiç değişmedi ve değişmeyecek. tek istediğim artık silikon taktırmak değil ötenazi hakkı elde edebilmek
ameliyat olabilecek arkadaşlara tek bir sözüm var: HİÇ DÜŞÜNMEYİN VE BU ŞANSINIZI DEĞERLENDİRİN.
(((((
sevgili oralet özelden mesaj hakkım henüz oluşmadığı için sana buradan seslenmek istedim.
canım çok teşekkür ederim ağlattın kız beni o kadar garip bir depresyondayım ki bugün yanıma en sevdiğim iki dostum gelip saatlerce gönlümü etmelerine rağmen yapayalnız hissediyorum. şimdi bir de böyle içimi döktüğüm bir sanal ortamda hiç tanımadığım birinden bu derece samimi bir mesaj alınca çok duygulandım :) çok ama çooook teşekkür ederim. umarım sen de her tür sıkıntından bir an önce kurtulursun. iş meseleleri, gönül meseleleri geldi mi hepsi üstüste geliyor işte her şey insanlar için ne yazık ki, iyisi de kötüsü de..
yine de bunca sıkıntın arasında 10 da olsa 20 de olsa yıl boyunca yıllardır çektiğin fiziksel bir psikolojik gerlimden kurtuldun ya o bile bir şeydir. hatta biz kadınlar için bazen bir şeyden fazla çok şeydir :)
8 martta işten çıktım ve kötü bir kadınlar günüydü her olayla bağlaşık kurmaya başladım beynimde ister istemez ölümü güzel görmeye başlıyor insan bu dönemlerde tabii neler atlatıyoruz şu yaşamda bunu da atlatırım er ya da geç.
tekrardan teşekkür ederim. kavuştuğun güzel görünümle ki içinin çok daha güzel olduğunu anlıyorum mesajınla harika insanlığınla sen de çok huzurlu günlere erersin umarım.
sevginle çoğalarak kal..
canım çok teşekkür ederim ağlattın kız beni o kadar garip bir depresyondayım ki bugün yanıma en sevdiğim iki dostum gelip saatlerce gönlümü etmelerine rağmen yapayalnız hissediyorum. şimdi bir de böyle içimi döktüğüm bir sanal ortamda hiç tanımadığım birinden bu derece samimi bir mesaj alınca çok duygulandım :) çok ama çooook teşekkür ederim. umarım sen de her tür sıkıntından bir an önce kurtulursun. iş meseleleri, gönül meseleleri geldi mi hepsi üstüste geliyor işte her şey insanlar için ne yazık ki, iyisi de kötüsü de..
yine de bunca sıkıntın arasında 10 da olsa 20 de olsa yıl boyunca yıllardır çektiğin fiziksel bir psikolojik gerlimden kurtuldun ya o bile bir şeydir. hatta biz kadınlar için bazen bir şeyden fazla çok şeydir :)
8 martta işten çıktım ve kötü bir kadınlar günüydü her olayla bağlaşık kurmaya başladım beynimde ister istemez ölümü güzel görmeye başlıyor insan bu dönemlerde tabii neler atlatıyoruz şu yaşamda bunu da atlatırım er ya da geç.
tekrardan teşekkür ederim. kavuştuğun güzel görünümle ki içinin çok daha güzel olduğunu anlıyorum mesajınla harika insanlığınla sen de çok huzurlu günlere erersin umarım.
sevginle çoğalarak kal..
deliyayla bende bişi söylemek isterim, hayatta öğrendiğim şeylerden biriside şu oldu ve hiç aklımdan çıkarmam
HAYIR BıLDıĞıN ŞER, ŞER BıLDıĞıN HAYIR ÇIKABıLıR
bazen üstünde çok durduğumuz önemsediğimiz şeyleri kaybettiğimzde sanırızki mahfolduk, ancak 2 sene sonra bakarızki o gün o şekilde mahfolmasaydık bir sonraki adımı asla atamayacaktık, yani sana farklı bir adım atmanı sağlayan kıyamet gibi görünen o olayın, senin ipinin çekildiğini sandığın o olayın, aslında senin yeni kazanımlarla başlayacağın başka bir hayatın pimini çeken başlangıçlar yaratan bir olay olabileceğinide lütfen aklından çıkarma
işten çıkarılmak,terkedilmek vs genel anlamda hayatın her yönüne uyarlayabiliriz, bizim için neyin iyi olup olmadığına ancak yıllar sonra belki karar verebilirz,allah bilir
bende 2 sene önce işten çıkarıldım şu anda hayat bana yağdırıyor desem yeridir:) çok şükrediyorum her gün, sen yeterki bir sonraki adımını at bakalım sana neler getirecek bilemezsin
HAYIR BıLDıĞıN ŞER, ŞER BıLDıĞıN HAYIR ÇIKABıLıR
bazen üstünde çok durduğumuz önemsediğimiz şeyleri kaybettiğimzde sanırızki mahfolduk, ancak 2 sene sonra bakarızki o gün o şekilde mahfolmasaydık bir sonraki adımı asla atamayacaktık, yani sana farklı bir adım atmanı sağlayan kıyamet gibi görünen o olayın, senin ipinin çekildiğini sandığın o olayın, aslında senin yeni kazanımlarla başlayacağın başka bir hayatın pimini çeken başlangıçlar yaratan bir olay olabileceğinide lütfen aklından çıkarma
işten çıkarılmak,terkedilmek vs genel anlamda hayatın her yönüne uyarlayabiliriz, bizim için neyin iyi olup olmadığına ancak yıllar sonra belki karar verebilirz,allah bilir
bende 2 sene önce işten çıkarıldım şu anda hayat bana yağdırıyor desem yeridir:) çok şükrediyorum her gün, sen yeterki bir sonraki adımını at bakalım sana neler getirecek bilemezsin
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
Oralet ne durumdasın tatlım? Umarım tamamen düzelmişsindir. Doğal yöntemler işe yaramazsa sonunda ben de mecbur kalıcam sanırım bu operasyona
Oralet ne durumdasın tatlım? Umarım tamamen düzelmişsindir. Doğal yöntemler işe yaramazsa sonunda ben de mecbur kalıcam sanırım bu operasyona
valla canım şu an ağrı sızı namına bir şeycik yok. İyice yumuşadılar zaten ve biraz daha damla şeklini almaya başladı evrimini hazirana doğru tamamlanacağını söylemişti dokturum. Ben zaten çok zahmet çekmedim zaten bir de havalardan dolayı kalın giyinmeye devam ettiğim için pek bir sey anladığımı söyleyemeyeceğim :)
İz kalmaması için krem kullanıp masaj yapıyorum şu an bu evredeyim.
Daha önce eczaneden 1-2 beden büyütür vaadiyle aldığım fakat bir işe yaramayan kremler kullandım. Forumlarda daha doğal yöntemlerden de bahsedilmiş umarım işe yararlar.
Şu an deliyaylanın yazdıklarının üzerine yorum yapıyor olmak zor geldi onun için böyle biraz tanımsız bir cevap oldu. Özetle iyiyim bir problemim olmadı 15.gün kontrolümden sonra doktorumu aramadım bile. Şimdilik böyle
oraletcim bugün memorial hastanesini aradım,dahili numaradan sevin hanım çıkmadı,yokmuş pazartesi aramamı söylediler...acaba cumartesi günleri çalışmıyolarmı?bide haftaiçi ararsam saat kaça kadar aramam gerkir acaba bi fikrin varmı?
Canım Cumartesi Sevin Hn. olmayabilir haftaiçi yanlış hatırlamıyorsam 18:00-18:30'a kadar çalışıyorlar. Sabah 08:30'da Sevin Hanım'a ulaşabilirsin. Barış Bey'de 09:00 civarı orada oluyordu. Cumartesi Günleri Barış Bey orada oluyor aslında ben ilk görüşmeye C.tesi gitmiştim hatta. Belki Sevin Hn. izinli olabilir. Hafta içi tekrar dene şansını Sabah ara bence randevuyu erken bir güne alma şansın olur.
valla canım şu an ağrı sızı namına bir şeycik yok. ıyice yumuşadılar zaten ve biraz daha damla şeklini almaya başladı evrimini hazirana doğru tamamlanacağını söylemişti dokturum. Ben zaten çok zahmet çekmedim zaten bir de havalardan dolayı kalın giyinmeye devam ettiğim için pek bir sey anladığımı söyleyemeyeceğim :)
ız kalmaması için krem kullanıp masaj yapıyorum şu an bu evredeyim.
Daha önce eczaneden 1-2 beden büyütür vaadiyle aldığım fakat bir işe yaramayan kremler kullandım. Forumlarda daha doğal yöntemlerden de bahsedilmiş umarım işe yararlar.
Merhaba oralet,yazdıklarının çoğunu okudum ve ameliyat öncesi halinde kendimi buldum resmen.O kadar çok özeniyorum ki rahat rahat,dolgulu sütyen kullanmadan gezenlere..Ben de denedim;yağ,bitkisel yöntemler fln..Ama hiçbiri fayda etmedi çünkü yağ dokum gelişmiyomuş benim maalesef.Kilo da alamıyorum,alsam da yağ dokum gelişmediği için büyüceğini sanmıyorum.Estetiği hiç düşünmemiştim,son zamanlarda o kadar takıyorum ki kafama;arada unutuyorum,ama genelde üzüyor bu durum beni.
Neyse,daha çok konuşurum ama sadede geliyim ben:)
Vücudun başka yerinden doku alarak göğüse nakletme şeklinde yapılan estetikten haberin var mı?Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.
Bir şey daha sormak istiyorum,silikon taktırdıktan sonra bir ağırlık hissediyo musun?Bu seni rahatsız ediyor mu?
Bu arada geçmiş olsun,güle güle kullan.Çok mutlu olarak okudum yazdıklarını,çünkü benim gibi olup da göğsünü büyütenler için çok seviniyorum gerçekten:)
opuyorumnanaktan
deliyaylacım bak geçen gün neyin hayırlı neyin değil olduğuyla ilgili konuşma yapmıştık, ben 27 sinde yaptırdım göğüsleri 1 nisanda fransız PIP markalı silikonlar piyasadan toplatılmaya başlandı zararlı içerik olabilirmiş ve ne oldu bil bakalım bende PIP taktırmıştım daha yumuşak oluyor die. yani şu an göğüslerim çok güzel oldu ama c4 taşıyan biri gibi hissediyorum kendimi ve bu yüzden zehirlenip ölebilrim:) neyse işlh bu yüzden olmaz tabi ama, yani ben herşey iyi gidiyor die düşünürken bak aslında bu iş bnm sandığım gibi hayrıma değilmiş, bende bu sıra yağdırıyor hayat bana demiştim hatırlıyormusun:))
ama şöylede düşünebilriz, belki buda bnm hayrıma bir gelişmedir. belki bu hata yüznden ben tekrar protezlerimi çıkarttırmak ve yenisini taktırmak zorunda kalabilirm, ve dünya çapındaki bu ünlü firma bana sırf bu yüzden milyon dolarlar tazminat ödemek zorunda kalabilir:)) tabi işlh bu arada zehirlenmem yani
YANı KIZLAR DıKKAT EDıN YENı AMELıYAT OLUCAKLAR PIP MARKA TAKTIRMAYIN,ŞU AN KULLANIMI DURDURULDU VE YASAK
ama şöylede düşünebilriz, belki buda bnm hayrıma bir gelişmedir. belki bu hata yüznden ben tekrar protezlerimi çıkarttırmak ve yenisini taktırmak zorunda kalabilirm, ve dünya çapındaki bu ünlü firma bana sırf bu yüzden milyon dolarlar tazminat ödemek zorunda kalabilir:)) tabi işlh bu arada zehirlenmem yani
YANı KIZLAR DıKKAT EDıN YENı AMELıYAT OLUCAKLAR PIP MARKA TAKTIRMAYIN,ŞU AN KULLANIMI DURDURULDU VE YASAK
Merhaba oralet,yazdıklarının çoğunu okudum ve ameliyat öncesi halinde kendimi buldum resmen.O kadar çok özeniyorum ki rahat rahat,dolgulu sütyen kullanmadan gezenlere..Ben de denedim;yağ,bitkisel yöntemler fln..Ama hiçbiri fayda etmedi çünkü yağ dokum gelişmiyomuş benim maalesef.Kilo da alamıyorum,alsam da yağ dokum gelişmediği için büyüceğini sanmıyorum.Estetiği hiç düşünmemiştim,son zamanlarda o kadar takıyorum ki kafama;arada unutuyorum,ama genelde üzüyor bu durum beni.
Neyse,daha çok konuşurum ama sadede geliyim ben:)
Vücudun başka yerinden doku alarak göğüse nakletme şeklinde yapılan estetikten haberin var mı?Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.
Bir şey daha sormak istiyorum,silikon taktırdıktan sonra bir ağırlık hissediyo musun?Bu seni rahatsız ediyor mu?
Bu arada geçmiş olsun,güle güle kullan.Çok mutlu olarak okudum yazdıklarını,çünkü benim gibi olup da göğsünü büyütenler için çok seviniyorum gerçekten:)
opuyorumnanaktan
Öncelikle teşekkür ederim duygularını dile getirdiğin için. Sadede geleyim bende :)
Vücudun başka yerinden göğüse nakil yanlış hatırlamıyorsam karından alınan yağlarla yapılabiliyormuş fakat bu yöntemle asimetrik olarak eşit olmayan durumlar ortaya çıkabiliyor. Bunu bir doktorun anlatımıyla dinlemiştim Belki kendi doktorum Barış Bey bile olabilir TV de bir soru üzerine cevaplamıştı zaten benim için iş işten geçtiği için çok dikkatli dinlememiştim. Zaten ben zayıf olduğum için bir tarafı inceltip diğer tarafı büyütme işlemi bende gerçekleşemezdi :) Ben fazlaca afaki yazdım yine de bir bilene danışmakta hatta görüşmeye giden arkadaşların sormasında fayda olacaktır diye düşünüyorum.
İlk taktırdığımda haliyle bir ağırlık mevcuttu +580 gr. fazlalıkla geziyordum ve bu alışkın olduğum bir durum değildi ilk 1 hafta yürürken zaten bir de ameliyatın etkisiyle yürürken alttan destekleme ihtiyacı hissediyordum hani rahatsızlık vermiyordu ama alışkın olmadığın bir durum :) Şimdi alıştım, onlarda bana alıştı. Güzel dileklerin için sağol canım darısı başına diyeyim opuyorumnanaktan
Öncelikle teşekkür ederim duygularını dile getirdiğin için. Sadede geleyim bende :)
Vücudun başka yerinden göğüse nakil yanlış hatırlamıyorsam karından alınan yağlarla yapılabiliyormuş fakat bu yöntemle asimetrik olarak eşit olmayan durumlar ortaya çıkabiliyor. Bunu bir doktorun anlatımıyla dinlemiştim Belki kendi doktorum Barış Bey bile olabilir TV de bir soru üzerine cevaplamıştı zaten benim için iş işten geçtiği için çok dikkatli dinlememiştim. Zaten ben zayıf olduğum için bir tarafı inceltip diğer tarafı büyütme işlemi bende gerçekleşemezdi :) Ben fazlaca afaki yazdım yine de bir bilene danışmakta hatta görüşmeye giden arkadaşların sormasında fayda olacaktır diye düşünüyorum.
İlk taktırdığımda haliyle bir ağırlık mevcuttu +580 gr. fazlalıkla geziyordum ve bu alışkın olduğum bir durum değildi ilk 1 hafta yürürken zaten bir de ameliyatın etkisiyle yürürken alttan destekleme ihtiyacı hissediyordum hani rahatsızlık vermiyordu ama alışkın olmadığın bir durum :) Şimdi alıştım, onlarda bana alıştı. Güzel dileklerin için sağol canım darısı başına diyeyim opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim açıklamaların için.Evet şu aralar görüşmelere giden arkadaşlar varsa,sormalarını rica ediyorum.Ben de zayıfım ama çok zayıf olanların sırtından bile alınabiliyomuş,öyle okumuştum.İnşallah darısı başıma:)At artık havanı sen de:))kaydirigubbakcemile3
oraletcim selam yeniden:)))ben günümü aldım,mayısta gidiyorum inş barış beye,bi aksilik olmazsa ameliyatımıda olucam o hafta,bütün yardımların ve açıklaramaların için tekrar teşekkürler canım...ama fazlaca bi heyacan var tabi,kafam hep meşgul nasıl olucak,ya güzel olmazsa diye,büyüklüğüne karar verirken benim için en önemlisi doğal durması çok büyük istemiyorum tabi barış beye danışcam o daha iyi biliodur ama işte kafamda dönüp duruyo hep bunlar:))sen ameliyattan sonra hemen sporcu sütyeni takmışmıydın,bende gitmeden alıyım dedim ama hangi marka kaç beden alsam acaba bi fikrin varmıdır?
oraletcim selam yeniden:)))ben günümü aldım,mayısta gidiyorum inş barış beye,bi aksilik olmazsa ameliyatımıda olucam o hafta,bütün yardımların ve açıklaramaların için tekrar teşekkürler canım...ama fazlaca bi heyacan var tabi,kafam hep meşgul nasıl olucak,ya güzel olmazsa diye,büyüklüğüne karar verirken benim için en önemlisi doğal durması çok büyük istemiyorum tabi barış beye danışcam o daha iyi biliodur ama işte kafamda dönüp duruyo hep bunlar:))sen ameliyattan sonra hemen sporcu sütyeni takmışmıydın,bende gitmeden alıyım dedim ama hangi marka kaç beden alsam acaba bi fikrin varmıdır?
Selam _nisan_ 'cım harika haber randevu alabilmene sevindim. Heyecan olacak haliyle olması da güzel ben şu an belki alışkanlıktan belki daha yaz mevsimi gelmeyişinden olacak unutuyorum bazen varlıklarını +580 gr fazlam da olsa bünye kabullendi anlaşılan Ameliyat günün netleşince haber ver mutlaka ziyaretine gelirim :))
Yine hatırlatırım ama aklımdayken söyleyeyim yine de. Ameliyat sonrası kendini ne kadar iyi hissedersen hisset sakın sakın kollarından destek alıp yataktan kalkmaya yada yatmay çalışma mutlaka yanındaki kişilerden destek iste. Ben kendimi böyle biraz yormuştum ama yine de rahat bir süreç geçirmiştim her şeye rağmen
ya güzel olmazsa diye tereddütün olmasın genellikle Barış Beyin işçilikleri güzel sonuç veriyor. Mayıs ayında görüşmede anlattığında anlayacaksın zaten bunu. Ben bandajlar açıldığında bile ki bir hafta sargılı kalmıştı aşırı sertti görüntüsü o an bile telaşa kapılmadım. Akşama düzelir görüntüsü demişti hakkatten dediği gibi de olmuştu.
Bende doğal bir görüntü istiyordum. Hani evet göğüslerim var diyebileyim yeter diyordum.
Bana 260-290-340'lık silikonlar getirmişti. Bunların arasından bakacağız dedi. Şimdi sana önerim görüşmeye giderken desteksiz düz sütyen giy ve açık renk dekolte yakalı bir kıyafet tercih et. Çünkü ben destekli çamaşırla gitmiştim silikonları koyup deneyelim dediğinde destekli olduğu için anlayamayız dedi. sonra silikonları bantla göğsümün üzerine tutturduk fakat siyah kıyafetim vardı ve resimlerde fonla birlikte hiç anlaşılamadı duruşu. Neyse sonra 260 denemeden eledi Barış Bey, 290 doğal 340 seksi durur tercih meselesi senin tercihin ne olur diye tekrar sordu. Yapı itibarıyle kilolu olmadığım için 340 mı seçsem olmuşken şöylle dolgun dolgun mu olsa diye de içimden geçirmedim değil hani :)) ameliyat gününe kadar karar verebilirsin buna dedi. Ben bir tarafta 290 diğer tarafta 340 lı silikonla aynada üzerimde kıyafetimle nasıl durduğunu anlamaya çalıştım. O an dedim ki Barış Bey ben bu silikonları istiyorum! Çıktım hemen randevu aldım çünkü atıyorum 1-2 ay kadar geç bir tarihe verilse benim hevesim kaçabilirdi ileride bunun pişmanlgığını çekebilirdim yüzüp kuyruğuna gelmişken.
290 da karar kıldık o gün. ( Ameliyat günü ise 2 hafta kadar sonra ) Hastanede odamda çizimler yapılırken dedim ki ben 340 istiyorum bu kez karşı geldi iyi durmaz zayıfsın çünkü çok büyük durur dedi. Peki dedim dediğiniz gibi olsun sonra istemediğim bir sonuçla karşılaşmak istemem. Ameliyathaneye giderken ısrarla Barış Beyi görmek istiyorum diyip durdum. Sonunda gördüğümde ne oldu yoksa vazmıgeçtiniz dedi gülümsedi. :) Hayır dedim 290 acaba çok mu büyük olur 260 yapalım biz dedim Oralet Hanım çok kararsızsınız size 290 gayet uygun ve doğal duracak içiniz rahat olsun dedi. Hadi bakalım dedim valla güle oynaya derler ya öyle ameliyata girdim inanılmaz bir sevinç vardı içimde hatta ameliyata başlamadan bir de müzik açmışlardı senin için demişlerdi ilk ameliyatım hoşuma da gitmişti doğrusu.
Barış Bey sana uygun ve doğal olan silikon konusunda eminim önerisinde 12'den vuracaktır.
Tabi ben böyle numaralardan anlamıyordum hani 290 ama benden olarak kaça tekabül eder. Bu da kişiye göre değiştiği için bir de ben hemen olsun bitsin istediğim için ölçüm yapma şansımız olmadı. Şu an tam tamına net 85 beden oldular. 15.günden itibaren sütyen kullanımı konusunda her ne kadar Barış Bey bana özgürsün dese de ben balensiz sporcu sütyeni kullanmaya devam ediyorum müthiş rahatlıkmış arkadaş yaza kadar da kullanırım ben bunları. Ameliyattan sonra hemen kullandırmıyor bandajlar açıldığı andan itibaren kullanmaya başlıyorsun. Bandaj dediğimde ameliyet bölgesinin üzerinde dikiş üstünde bir bant o kadar. Göğsü bel ile saran bandaj takıyorlar ben ilk açılacağı zaman şiş mor ne bilim değişik bir görüntü beklerken bir de baktım bişeycik yokmuş :))
Ben Barış Bey'e sizin önerdiğiniz marka ve beden sütyen kullanayım demiştim. Bandajlarımın açılacağı gün üç paket gelmişti farklı bedenlerde, uygun olanı kullanacaktık. En küçük olanı tercih etmişti. Tabi bu sütyen bana 110 TL ye maloldu. Dışarıda bunların fiyatı ne kadar bilmiyorum açıkçası merak edip hiç araştırmadım ama yine siteden arkadaşım olan KALEM1981 Marks&Spencer'de ameliyat sonrası sütyen dediğinde bu sporcu sütyenlerinden verdiklerini söylemişti henüz onlara da bakma şansım olmadı işlerimin yoğunluğundan. Yeni bedenimin ne olacağını tam bilemediğim için dışarıdan alma riskine girmek istemedim biraz pahalı oldu ama artık belli bir miktarı gözden çıkarmıştım zaten öngörülerimin de altında kapatmış oldum bu operasyonu :)) Şimdiden hayırlı uğurlu olsun _nisan_'cım