Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oralet Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi oralet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oralet bişey sorcam sana yine:)ameliyattan sonra sen söylemeden göğüslerine silikon yaptırdığını farkeden oldumu?ben en çok bundan tedirgin oluyorum kimsenin anlmasını istemiyorum ama birden büyüyünce insanlar farketmiyomu acaba:)buaralar v yakalı bişey giymiyorum sırf yapıldıkdan sonra anlaşılmasın diye:)))
ameliyat olduktan sonra anlaşılmasını istemiyorsan , şimdi kullandığın sütyenleri bir beden büyük kullanmaya başlayabilirsin mesela. atıyorum destekli a cup kulanıyosan , b cup al onu kullanmaya başla
iyi fikiraklinialirimsmile aslında zaten hep silikonlu sütyen kullanıyorum mecburen ama dediğin gibi daha büyüklerinden kullanayım ki anlaşılmasın...
oralet bişey sorcam sana yine:)ameliyattan sonra sen söylemeden göğüslerine silikon yaptırdığını farkeden oldumu?ben en çok bundan tedirgin oluyorum kimsenin anlmasını istemiyorum ama birden büyüyünce insanlar farketmiyomu acaba:)buaralar v yakalı bişey giymiyorum sırf yapıldıkdan sonra anlaşılmasın diye:)))
bence ameliyat sonrasında nsanalrın dışarıdan anlayacağı şekilde bir değişiklik olmuyor,eskiden dolgulu sütyen ile nasıl gözüküyorsa ameliyat sonrası sporcu sütyeni ile dolgulu sütyenin sağladığı görüntü oluyor
oralet bişey sorcam sana yine:)ameliyattan sonra sen söylemeden göğüslerine silikon yaptırdığını farkeden oldumu?ben en çok bundan tedirgin oluyorum kimsenin anlmasını istemiyorum ama birden büyüyünce insanlar farketmiyomu acaba:)buaralar v yakalı bişey giymiyorum sırf yapıldıkdan sonra anlaşılmasın diye:)))
Nisancım öncelikle siteye girişte hata yaşıyordum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma.
Ben Şubat ayında yaptırdım, haliyle kalın giyindiğim için çok dikkat çekmedi ve benim a'dan b'ye yükseldi çok aşırı bir büyütme operasyonu olmadı doğrusunu itiraf etmek gerekirse ben zaten yıllardır destekli 85 beden sütyen kullanıyordum şu an desteksiz 85'e geliyor
Sporcu sütyeni takmayı bırakabilirsin demişti doktorum ama ben hayatım boyunca hiç desteksiz düz bir sey takmamıştım şimdi bunun keyfini sürüyorum bir müddet daha takacağım en azından havalar iyice ısınana kadar. Benim şu an göğüslerim tam olarak şeklini almadı Haziran ayında tam kıvamına gelmiş olacak. Şu an daha dik, V yaka kazaklarda dekolte daha hoş duruyor şu ana kadar farkeden olmadı ki benim de söyleme gibi bir düşüncem yok. Ameliyat öncesinde bilen kişiler biliyor onun dışında hala kimseye bahsetmiş değilim. Yaz geldiğinde biraz daha dikkat çekmiş olacak. O zamanda şekil oturacağı için yine anlaşılacağını sanmıyorum geçmişten beri tanıyan insanlar farkedecektir o kadar :) tabi bir de izlerin iyileşme süreci var çıplakken görenler anlayacaktır :kedi:
bence ameliyat sonrasında nsanalrın dışarıdan anlayacağı şekilde bir değişiklik olmuyor,eskiden dolgulu sütyen ile nasıl gözüküyorsa ameliyat sonrası sporcu sütyeni ile dolgulu sütyenin sağladığı görüntü oluyor
evet kalemcim benim demek istediğimi özetlemiş. yukarıda yazdığım gibi
merhaba oralet sen hangi şehirde ameliyat oldun? ve doktor araştırması yaparken nasıl yaptın? ben doktor nerden nasıl bulabileceğimi iyi mi kötü mü nasıl anlayacağımı bilmiyorum.. tecrübeli arkadaşlar please help me ;((
Merhaba kiwicim, ben İstanbul Avrupa yakasında ameliyat oldum. Doktor araştırmamı yaparken görüşmeye gidene kadar fiyatı ikinci planda tuttum. Ben direkt Barış Bey'den randevu alıp ona gittim diğer doktorların yaptığı işlemleri netten araştırmıştım bazıları hakkaten mükemmel bazıları korkunç diyeceğim kadar kötü sonuçlar çıkarmıştı. Ben Barış Bey ile yazılan çizilen bütün haberleri okudum, sitesini araştırdım, çıktığı TV kanallarındaki konuşmalarını dinledim (çıkmadığı haber kanalı kalmamış diyebilirim ) sonuç olarak görüşmeye gitme kararımı verdim, gittim konuştum yapacağı yöntemi tavsiyelerini ve diğer yöntemleri anlattı, aklıma yattı, deneme slikonla ayna karşısında çalışma yaptık o an dedim ben bunları istiyorum!.
Şanslıydım çünkü başka bir doktora gidip bir şekilde ikna olup istemediğim bir sonuçla karşılaşabilirdim şu an hem kısa sürede iyileşmenin, hem acı çekmemiş olmanın hemde sonuç itibarıyle kavuştuğum yeni görüntüm için inanılmaz mutluluğunu taşımaktayım.
Her doktor kendini ve yapacağı yöntemin doğruluğu konusunda karşısındaki hastayı ikna etmeye çalışır. Ben ilk görüşmeye gittiğimde ön bilgi almak için geldim internette araştırıp okumaktansa sizinle görüşmeyi uygun buldum dedim . Bir kağıt kalem istedim olumlu olumsuz ne varsa yazacaktım. Barış Bey ne varsa anlatmaya başladı not alma ihtiyacı bile hissetmedim hatta sonrasında kendisi notlar aldı önümdeki kağıda :)
Yani referans önemli bence, ben iyiyim diyendense " o hakkaten iyi" denilene bakmanı öneririm. Ki İstanbul 'da olursan eğer Barış Bey ile görüşmeden olmamanı tavsiye ederim.
Hem işinde çok iyi hemde hastalarına karşı aşırı ilgili ve anlayışlı. Hastanede önemli ben hastanemden de çok memnun kaldım hemşirelerin ilgisini ne kadar anlatsam bitiremem burada. Ben taburcu olacağım gün Barış Bey'e bana burada çok iyi bakıyorlar gitmek istemiyorum dedim 6 saat daha kaldım sonra Barış Bey sen iyisin biraz hareket etmen lazım kendine güven dedi ve bende çıktım. Günden güne daha iyi oluyorsun zaten bugün benim 33.günüm tabiri caizse turp gibiyim. opuyorumnanaktan
oralet teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.. ben Ankarada yaşıyorum ama eğer burda iyi bir doktor bulamazsam ıstanbula gelip ameliyat olacağım. sonuçta keyfi bi ameliyat değil yeniden göğüs yapılacak profesyonel bi doktor gerekiyor. para konusunda da 6 milyardan fazla veremem öyle kısıtlamak zorunda kalıyorum sadece.
internetten heralde ben araştırmayı beceremiyorum ya :s plastik cerrahi doktorları göğüs büyütme falan yazıyorum doğru düzgün bişey çıkmıyo aylarca araştırmış burdaki arkadaşlar sen de nasıl güzel araştırmışsın :s bikaç doktor ismi öğrensem onlarla ilgili araştıma yapıcam.. bir de aylarca araştırmak değil de biran önce olsun bitsin istiyorum açıkcası mafoldumben
istanbulda aylin hanımı da çok fazla övüyorlar burdaki arkadaşlar senin barış beyi seçerken ikna olmandakki en büyük etken neydi? röportaj yapıyo gibi oldum biraz ama :kedi:
internetten heralde ben araştırmayı beceremiyorum ya :s plastik cerrahi doktorları göğüs büyütme falan yazıyorum doğru düzgün bişey çıkmıyo aylarca araştırmış burdaki arkadaşlar sen de nasıl güzel araştırmışsın :s bikaç doktor ismi öğrensem onlarla ilgili araştıma yapıcam.. bir de aylarca araştırmak değil de biran önce olsun bitsin istiyorum açıkcası mafoldumben
istanbulda aylin hanımı da çok fazla övüyorlar burdaki arkadaşlar senin barış beyi seçerken ikna olmandakki en büyük etken neydi? röportaj yapıyo gibi oldum biraz ama :kedi:
Nisancım öncelikle siteye girişte hata yaşıyordum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma.
Ben Şubat ayında yaptırdım, haliyle kalın giyindiğim için çok dikkat çekmedi ve benim a'dan b'ye yükseldi çok aşırı bir büyütme operasyonu olmadı doğrusunu itiraf etmek gerekirse ben zaten yıllardır destekli 85 beden sütyen kullanıyordum şu an desteksiz 85'e geliyor
Sporcu sütyeni takmayı bırakabilirsin demişti doktorum ama ben hayatım boyunca hiç desteksiz düz bir sey takmamıştım şimdi bunun keyfini sürüyorum bir müddet daha takacağım en azından havalar iyice ısınana kadar. Benim şu an göğüslerim tam olarak şeklini almadı Haziran ayında tam kıvamına gelmiş olacak. Şu an daha dik, V yaka kazaklarda dekolte daha hoş duruyor şu ana kadar farkeden olmadı ki benim de söyleme gibi bir düşüncem yok. Ameliyat öncesinde bilen kişiler biliyor onun dışında hala kimseye bahsetmiş değilim. Yaz geldiğinde biraz daha dikkat çekmiş olacak. O zamanda şekil oturacağı için yine anlaşılacağını sanmıyorum geçmişten beri tanıyan insanlar farkedecektir o kadar :) tabi bir de izlerin iyileşme süreci var çıplakken görenler anlayacaktır :kedi:
saol canım yine verdiğin bilgiler için:))bende destekli 80 felan takıyorum,ama kendim çok dikkat ederim insanların dekoltesine mesala ben eğilince felan v yakalılıarla bişey yok sonradan azda olsa görünecek ama heralde kimse o kadar dikkat etmemiştir:)bende çok büyük istemiyorum zaten en fazla 80-85 istiyorum,sana sorucaktım şuan senin kaça denk gelio die yazmışsın zaten...barış beye en son mail attığımda istda 4 gün kalman yeterli olur yazmıştı,bende iznimi ayarlayıp mayıs ayı gibi gitmeyi düşünüyorum hatta ilk görüşmeden sonra bi aksilik olmazsa bikaç gün sonra olucam ameliyat,sonrasında 1 hafta istda kalmak yeterlimidir sence çünkü sen 15 gün felan kontrole gitmişsin?en son bi mail daha attım barış beye ona cevap bekliyorum sonra arayıp randevu alıcambilmiyorumkismile
diğer doktorların yaptığı işlemleri netten araştırmıştım bazıları hakkaten mükemmel bazıları korkunç diyeceğim kadar kötü sonuçlar çıkarmıştı.
oraletcim bir de doktorların yaptığı işlemleri netten nasıl buldun? bu korkunç olan sonuçları ortaya çıkartan doktorları hatırlıyor musun? mafoldumben
oralet teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.. ben Ankarada yaşıyorum ama eğer burda iyi bir doktor bulamazsam İstanbula gelip ameliyat olacağım. sonuçta keyfi bi ameliyat değil yeniden göğüs yapılacak profesyonel bi doktor gerekiyor. para konusunda da 6 milyardan fazla veremem öyle kısıtlamak zorunda kalıyorum sadece.
efenim şimdi şöyle izah edeyim :)) röportajın devamında. şimdi ben bu işi tüm detaylarıyla videosuna varana dek izlemedim çünkü bu kadar çok şey bilince çok kasacaktım kendimi bir kaç resim ile baktım yapılan işleme ameliyattan sonra bi tuhaf oldum. onun için bende biranönce olsun bitsin hem bakınarak geçireceğim zamanı iyileşmekle harcarım diye düşündüm. Birincisi nette bu konuyla ilgili en çok tık alan Barış Çakır'dı. ikincisi bu sitede yaptıranların yazılarını okudum 2007 yılında yaptıran biririnin hala daha memnun olduğunu ve yine onu destekleyenlerin yazdıkları yazıları okudum.
Birkaç doktor daha vardı düşündüğüm Aylin Hanım ı siteden duydum güzel yorumları var hakkaten.
Bir de nette çok bilgi kirliliği var. Yaptırıpta beğenen benim gibi çok iyi diyor. Yaptırıpta beğenmeyen memnun değilim diyor, yaptırmadan taraf tutana ne oluyor onu anlamıyorum ama insanlar eleştirmeyi seviyorlar.
Benim bu forumdaki yazılarımı okuduysan ben acı ve iyileşme açısından ciddi olarak en az sürede kurtuldum ve ayağa kalktım. Bu sitede sürekli görüştüğüm bu operasyondan geçmiş arkadaşlarım da var. Onlarla kendimi kıyasladığımda aynı yöntemi farklı doktorlara yaptırmış olmamıza rağmen yine çok büyük farklar olduğunu gördük. Ben hala uyudum, uyandım ve göğüslerim var gibi geliyor. İlk hafta yorucuydu ben hemen işe başladım ilk hastanede yatma dışında hiç yatmadım. Hani zayıf bir yapım var bünye meselesi diyeceğim her şey o kadarda benden yana gitmez gibime geliyor. Şansımın yaver gittğini düşündüğüm anlar pek nadirdir. Bu konuda ilk çaldığım kapı sağlamdı bu yüzden mutluyum. Başka bir doktor bana en iyisi kas altı deseydi belki ben hala daha şu satırları yazarken ağrı çekiyor olacaktım.
Barış Bey beni ameliyat edecek bir hastası gibi görmedi bilgi almaya gelen biri gibi karşıladı. Çünkü ben içeri girdim ben ön görüşme yapmak istiyorum sadece geliş amacım bu konu hakkında netten değil bu işi iyi yaptığı lanse edilen birinden yani sizden olumlu olumsuz bilgi almak istiyorum. Bir kağıt ve kalem rica edebilir miyim dedim. Tabi dedi verdi ben sordum o cevapladı yada ben sormadan bazı konulara değindi anlattı.
Ben zaten yaptırmayı kafama koymuştum sadece kime kendimi emanet edebilirim bu önemliydi.
Yaptığı sonuçları görünce insan ikna oluyor zaten. Ben başka doktorların görüntülerine bakmıştım resim olarak. Felaketti gerçekten silikonsuz hallerine bakmak bile daha güzeldi yani bakmak bile kötü etkilemişti beni. Barış Bey heykeltraş yani çok çok ustalıkla bu işi yapmasada (kendisinin tabiri bu yönüyle anılmaktan da pek hoşlanmıyor) bence gayet iyi çünkü bir insan göğüs yapabilir ama bunun vücuda orantısını iyi hesaplayamayabilir. Barış Bey her şeyi gözönüne aldı. Kendisi ne istediğimi sordu nasıl bir şey istediğimi anlattım ve şu an anlattıklarım üzerimde. Daha ne olsun üzerine başka ne söyleyeblirim bilmiyorum. Ameliyat öncesi, sırasında ve sonrasında da gayet ilgiliydi hiç korkusuz girdim hatta güzel bir müzik açalım sana demişti oradaki ekipte çok iyiydi. Hastaneden çıkasım gelmemişti. Barış Bey, beni hep bu halimle hatırlayacak gibi geliyor :)
Benim için iyi bir iş çıkarttı çok memnunum hatta burnumu biraz kaldırsak iğneylle, üst dudağıma da biraz dolgunluk verelim dedim ama iki kez istememe rağmen kabul etmedi. Gerek yok dedi. Maddiyat ön planda değil bana böyle bir izlenim hiç çizmedi. Hatta ben hastanede bir gece daha kalayım bana burada iyi bakıyorlar demiştim. Bir gece için ödeme yapmanız gerekecek buna gerek yok gidebilirsiniz iyisiniz kendinize güvenin demişti. O gün yine ısrar ettim istediğin zaman çıkabilirsin ama kalman için bir sebep yok dedi 12 yerine akşam 18 de çıkış yaptım. Hakkaten günden güne iyileşmeye başlıyorsun zaten benim için öyle oldu. Ben çok rahattım ya taburcu oldum ertesi gün direnlerimi çıkarttırmaya bile hastaneye kendim gittim kendim döndüm. Taksiyle gittim metrobüsle döndüm o derece yani :)) Bu arada benim hastaneden çıkışım 5 bine maloldu her şey içinde.
saol canım yine verdiğin bilgiler için:))bende destekli 80 felan takıyorum,ama kendim çok dikkat ederim insanların dekoltesine mesala ben eğilince felan v yakalılıarla bişey yok sonradan azda olsa görünecek ama heralde kimse o kadar dikkat etmemiştir:)bende çok büyük istemiyorum zaten en fazla 80-85 istiyorum,sana sorucaktım şuan senin kaça denk gelio die yazmışsın zaten...barış beye en son mail attığımda istda 4 gün kalman yeterli olur yazmıştı,bende iznimi ayarlayıp mayıs ayı gibi gitmeyi düşünüyorum hatta ilk görüşmeden sonra bi aksilik olmazsa bikaç gün sonra olucam ameliyat,sonrasında 1 hafta istda kalmak yeterlimidir sence çünkü sen 15 gün felan kontrole gitmişsin?en son bi mail daha attım barış beye ona cevap bekliyorum sonra arayıp randevu alıcambilmiyorumkismile
Şöyle söyleyeyim ben 25 şubat perşembe günü sabah ameliyat oldum. bir gece kaldım ertesi gün yani cuma akşam 6 ta çıkış yaptım. C.tesi direnlerim alındı. pazartesi işe gitmeye başladım. Çarşamba bandajlarım alındı. Barış bey ve bana uygun tarihleri ayarlayabilmek böyle oldu birazda .1 hafta yeter benim 15.gün öyle bi gel bakim günümdü :)) masj ve krem kullanmaya başladık. sonra daha gitmedim zaten hazirana gün verdi. son durumuna bakalım tam şekline şemaline diyerekten. randevuları yoğundur erken almaya bak ben aralıkta mail attım, ocakta randevu alabldim, şubatta gittim, ve martta olacktım ama başkasının yerine kaydırdılar şansa erken ameliyat oldum canım .
oraletcim bir de doktorların yaptığı işlemleri netten nasıl buldun? bu korkunç olan sonuçları ortaya çıkartan doktorları hatırlıyor musun? mafoldumben
bazı doktorlar yurt dışı adreslerden resimler koyuyorlardı onları tesadüfen bulmuştum bitanes tv ye çıkmıştı hatta ama ismlerini hatırlamıyorm sabahlara kadar baktığım olmuştu çünkü. ama görüntü füze gibi acayip bişeydi bulursam yazarım hatta resimleri de atarım mutlaka.
oraletcim ne mutlu sana yaaaa..maşallah! alkisalkisalkis inşaallah ben de böyle mutlu olabilirim sonuçtan mafoldumben resmen uyuyamıyorum yani berbat haldeyim..
ben özel mesaj atamıyorum siteden henüz, mail adresini bana yollarmısın tatlım ya okadar yardıma ihtiyacım varki şu doktor tercihinde.. ne yapacağımı bilemiyorum! istanbulda yaptırınca çok kontrole gelmem grekir mi acaba :s bu siteden ankara da ameliyat olan arkadaşların da var mı onlara da yönlendirebilir misin beni? heralde ameliyat olup bitinceye kadar kafayı yicem ben
ben özel mesaj atamıyorum siteden henüz, mail adresini bana yollarmısın tatlım ya okadar yardıma ihtiyacım varki şu doktor tercihinde.. ne yapacağımı bilemiyorum! istanbulda yaptırınca çok kontrole gelmem grekir mi acaba :s bu siteden ankara da ameliyat olan arkadaşların da var mı onlara da yönlendirebilir misin beni? heralde ameliyat olup bitinceye kadar kafayı yicem ben
Merhaba Oralet bende Barış Bey'den randevu aldım ama 19 nisan' a verdiler.Bu çok geç benim için. Ay sonu arkadaşımın düğünü var. Çok tazeyken ameliyat rahat olabilir miyim bilmiyorum. Barış Bey'e mail atsam beni öne alabilir mi sence (ayrıca ben Bursa'dan gidicem oda problem)? 23 nisanda önce ameliyat olayım tatilde iyileşirim diyordum. Yada randevudan sonra en kısa sürede ameliyat olabiliyor mu? Çok ileri tarihe mi gün verilir?
Merhaba Oralet bende Barış Bey'den randevu aldım ama 19 nisan' a verdiler.Bu çok geç benim için. Ay sonu arkadaşımın düğünü var. Çok tazeyken ameliyat rahat olabilir miyim bilmiyorum. Barış Bey'e mail atsam beni öne alabilir mi sence (ayrıca ben Bursa'dan gidicem oda problem)? 23 nisanda önce ameliyat olayım tatilde iyileşirim diyordum. Yada randevudan sonra en kısa sürede ameliyat olabiliyor mu? Çok ileri tarihe mi gün verilir?
Merhaba ocean908 şimdii benim sürecim şu şekilde olmuştu. Aralık ayında mail atmıştım, Ocakta görüşme randevusu aldım, 5 mart tarihine ameliyat tarihi aldım ama şansıma ameliyat tarihini erteleyen biri sayesinde 25 Şubat perşembe günü ameliyatım gerçekleşti.
19 Nisan randevu tarihi aldın sanırım bence konuşmanda fayda var çünkü ameliyatın muhtemelen bir sonraki aya sarkabilir şu anki yoğunluğu bilmeyerek afeki konuşuyorum tabi. Daha erkene alma şansın ancak başka biri tarihini değiştirirse mümkün olur. Bunun için Barış Bey in asistanıyla sürekli irtibat halinde olman lazım (Sevin Hanım benimle ilgilenmişti) Barış Bey'e mail atsan bir faydası olur mu çok sanmıyorum ama dediğim gibi birisi olurda iptal ederse tarihini o zaman yerine geçebilirsin Mail atma bence direkt ara hem kesin cevap almış olursun asistanından ona göre plan program yaparsın şimdiden başarılar :))