Oral iliski hakkında fikirleriniz nedir ??

Güzel fikir denenebilir

Oral yapmak mı yaptırmak mı derseniz bence kesinlikle yaptırmak :))

Günaha girme gibi düşünmeyin bemce başta garip gelebiliyor ne gerek var buns gibi ama bence olmalı. Bana yapılmasından ziyade yapmak daha anlamlı buluyorum

Bencede olmalı gayet güzel. Yalnız başlarda insan biraz acemi oluyor en azından benim öğrenmem biraz zaman almıştı ama zamanla alışılıyor.

4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Oral yapmak ve yaptirmak hoşuma gider

Bizdede eşim alıştırdı beni, önceleri sadece o yapıyodu şimdi bende alıştım :)
Önemli olan hijyen ve anlayış.Her ilişkide olmalıymış gibi zorunluluk gibi görmemek lazım ama.

Araplarla İslamiyet in ne alakası var her arap imanli mi yaşıyor? Orta doğulu insanlari nasil embesil diye sınıflandırırsınız ne kadar cahilce? Oral ilişki doğru değil önerilmiyor. İdrar dışkı gibi pisliklerin atıldığı organların yalanmasi yutulmasi sağlık açısından da zararlı. Ağız gibi güzel bir organ bu amaçlı kullanilmamali. Tat duygusu güzel şeyler için verilmiş. Cinsel haz için verilen baska organlar var . Ben tercih etmiyorum.

İnanılmaz bir eylem… Ama çok çabuk orgazma ulaştırıyor beni o nedenle sık sık yaptıramıyorum Sadece oral de böyle ama ya… Yok mu şöyle uzatmanın bir yolu a dostlar?

Bu arada konu sahibi günah filan değil. Yapın,yaptırın. Özellikle eşinizin yüzüne oturun. Fazla mı açık oldu

aradığım konu buydu bunun için siteye üye oldum yorumları okudum ama hâlâ net fikir elde edemedim.
Ben meraklısı değilim eşim istiyor gibi bu erkeklerde alışkanlık yapıyor mu hadi bir defa yaptık diyelim sonraki her ilişkide istiyorlarmı? veya her ilişkide olmalımı

Ne kadar haberdarsınız ancak kadın vücudunda en temiz yer vajina içidir. Kendi kendini temizleyebildiği için.

Herkesin ilişki dinamigi farklı kimi sever kimi sevmez ama kanımca ilişkiye çok renk kattığı kesin.

İster onun keyfine bağlı birde senin

Yara varsa sakın yapmayın. 4 yıllık sevgilimde son yılda yaralar çıktı birden. Boğazıma hsv2 bulaştı. Diş etimde de siğil çıktı hastaneden yazıyorum sıra beklerken. 1 yıldır var ve lenflerim de inmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…