- 25 Temmuz 2023
- 11
- 7
- 30
İster onun keyfine bağlı birde senin
Sonunda cesaretimi toplayıp bir şeyler yaptım . ama tekrar yaparmıyım bilmiyorum))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İster onun keyfine bağlı birde senin
Arada mı eşiniz hijyenik bir insan ise niye olmasın :)4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Sonunda cesaretimi toplayıp bir şeyler yaptım . ama tekrar yaparmıyım bilmiyorum))
Yapmakta yaptırmakta bence ikiside olmalı. Ben bir de eşimin ilk beraber olduğu kişiyim. Yemin ederim ilk zamanlar acemi birliği gibiydim canım çıktı öğretirken:)) şimdi boynuz kulağı geçtiOral yapmak mı yaptırmak mı derseniz bence kesinlikle yaptırmak :))
Kendim isteyerek yaptım doğum günüydü böyle bir hediye verim dedim ))ama kendin istiyerek mi başta garip bulabilirsin tabi.
Bende eşimin ilk beraber olduğu kişiyim oda benim için ilk . Cinsel beraberliği bile çok rahat yapamamıştık ilk bir kaç günYapmakta yaptırmakta bence ikiside olmalı. Ben bir de eşimin ilk beraber olduğu kişiyim. Yemin ederim ilk zamanlar acemi birliği gibiydim canım çıktı öğretirken:)) şimdi boynuz kulağı geçti
Olmazsa olmazlariniz nelerdir? Erkege oral yapmak bxbxbxbEskiden bende de vardı.zamanla.esamesi bile kalmıyor.benim için de olmazsa olmaz oldu artık erkeğe oral yapmak.
Kendim isteyerek yaptım doğum günüydü böyle bir hediye verim dedim ))
Bende yapim diyorum ama tepkisinden çekiniyorum. Oda istiyor gibi ama çokta belli etmiyor. Aniden yaparsam ters teperse. Siz nasl yaptiniz anidenmi yoksa yapacagnzdan haberi varmiydiSonunda cesaretimi toplayıp bir şeyler yaptım . ama tekrar yaparmıyım bilmiyorum))
Merhaba nasıl belli etti kendini boğazda bu virüs birde hangi bölgedeki lenfleriniz şiştiYara varsa sakın yapmayın. 4 yıllık sevgilimde son yılda yaralar çıktı birden. Boğazıma hsv2 bulaştı. Diş etimde de siğil çıktı hastaneden yazıyorum sıra beklerken. 1 yıldır var ve lenflerim de inmedi
"Ağızlarınız Kur'an yoludur,onu çok temiz tutunuz" diye hadis var,daha açık bir hadis olamaz,ben de oral ilişki caiz sanıyordum ama bu hadisten hareketle bu işin yanlis olduğunu öğrendim,karar sizin4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Ağzını temiz tutmak isteyen küfür etmez, güzel söz söyler. En önemlisi de dişlerini düzenli fırçalar. Penis temiz bir organdır hijyen kurallarına uyulduğu sürece.. Açık bir emir yoktur "arkadan birleşme" dışında..."Ağızlarınız Kur'an yoludur,onu çok temiz tutunuz" diye hadis var,daha açık bir hadis olamaz,ben de oral ilişki caiz sanıyordum ama bu hadisten hareketle bu işin yanlis olduğunu öğrendim,karar sizin
Penisten idrar da çıkıyor,ne derece temiz olur,içinde çiş olduğu halde, döküp yıkasanoz bile o bardaktan su içmezsiniz.dedigim gibi size kalmış, yapan yapar, yapmakta tereddüt eden debu hadis ışığında yapmamaya karar verebilir benim gibi.Ağzını temiz tutmak isteyen küfür etmez, güzel söz söyler. En önemlisi de dişlerini düzenli fırçalar. Penis temiz bir organdır hijyen kurallarına uyulduğu sürece.. Açık bir emir yoktur "arkadan birleşme" dışında...
Ben bundan sadece dişini sık sık fırçalamayı anlarım zira idrar ya da dışkı yemek değil oral. Elinle ekmek de koparma o zaman, onu ağzına da götürme. Eller en pis organlardır çünkü."Ağızlarınız Kur'an yoludur,onu çok temiz tutunuz" diye hadis var,daha açık bir hadis olamaz,ben de oral ilişki caiz sanıyordum ama bu hadisten hareketle bu işin yanlis olduğunu öğrendim,karar sizin
bende aynısını düşündüm bu konu hakkında hiç konuşmadık tepkisinden cekiniyorum birazBende yapim diyorum ama tepkisinden çekiniyorum. Oda istiyor gibi ama çokta belli etmiyor. Aniden yaparsam ters teperse. Siz nasl yaptiniz anidenmi yoksa yapacagnzdan haberi varmiydi
Hijyen açısından herkes sevmeyebilir.Zevk verici birşey olduğunu düşünüyorum.Ama akıntı yutmak tiksindirici geliyor banada.4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Boğazda kuramızı giderek yayılıp yok olan yaralarla. Boyun lenflerim şişti sadeceMerhaba nasıl belli etti kendini boğazda bu virüs birde hangi bölgedeki lenfleriniz şişti