Oral iliski hakkında fikirleriniz nedir ??

Oral yapmak mı yaptırmak mı derseniz bence kesinlikle yaptırmak :))
Yapmakta yaptırmakta bence ikiside olmalı. Ben bir de eşimin ilk beraber olduğu kişiyim. Yemin ederim ilk zamanlar acemi birliği gibiydim canım çıktı öğretirken:)) şimdi boynuz kulağı geçti 😂

Yapmakta yaptırmakta bence ikiside olmalı. Ben bir de eşimin ilk beraber olduğu kişiyim. Yemin ederim ilk zamanlar acemi birliği gibiydim canım çıktı öğretirken:)) şimdi boynuz kulağı geçti 😂
Bende eşimin ilk beraber olduğu kişiyim oda benim için ilk . Cinsel beraberliği bile çok rahat yapamamıştık ilk bir kaç gün

Bizde evliligimizde seneler sonra yaptık oral. Neden olmasinki eşler değişik fantaziler katmali. Eşime bana yaparken tuhaf geliyor gidiklaniyordum ama sonra kendimi verince zevk almaya başladım. Esimde zevkten dört köşe oluyor

Yara varsa sakın yapmayın. 4 yıllık sevgilimde son yılda yaralar çıktı birden. Boğazıma hsv2 bulaştı. Diş etimde de siğil çıktı hastaneden yazıyorum sıra beklerken. 1 yıldır var ve lenflerim de inmedi
Merhaba nasıl belli etti kendini boğazda bu virüs birde hangi bölgedeki lenfleriniz şişti

4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
"Ağızlarınız Kur'an yoludur,onu çok temiz tutunuz" diye hadis var,daha açık bir hadis olamaz,ben de oral ilişki caiz sanıyordum ama bu hadisten hareketle bu işin yanlis olduğunu öğrendim,karar sizin

"Ağızlarınız Kur'an yoludur,onu çok temiz tutunuz" diye hadis var,daha açık bir hadis olamaz,ben de oral ilişki caiz sanıyordum ama bu hadisten hareketle bu işin yanlis olduğunu öğrendim,karar sizin
Ağzını temiz tutmak isteyen küfür etmez, güzel söz söyler. En önemlisi de dişlerini düzenli fırçalar. Penis temiz bir organdır hijyen kurallarına uyulduğu sürece.. Açık bir emir yoktur "arkadan birleşme" dışında...

Ağzını temiz tutmak isteyen küfür etmez, güzel söz söyler. En önemlisi de dişlerini düzenli fırçalar. Penis temiz bir organdır hijyen kurallarına uyulduğu sürece.. Açık bir emir yoktur "arkadan birleşme" dışında...
Penisten idrar da çıkıyor,ne derece temiz olur,içinde çiş olduğu halde, döküp yıkasanoz bile o bardaktan su içmezsiniz.dedigim gibi size kalmış, yapan yapar, yapmakta tereddüt eden debu hadis ışığında yapmamaya karar verebilir benim gibi.

Ben bundan sadece dişini sık sık fırçalamayı anlarım zira idrar ya da dışkı yemek değil oral. Elinle ekmek de koparma o zaman, onu ağzına da götürme. Eller en pis organlardır çünkü.

Bende yapim diyorum ama tepkisinden çekiniyorum. Oda istiyor gibi ama çokta belli etmiyor. Aniden yaparsam ters teperse. Siz nasl yaptiniz anidenmi yoksa yapacagnzdan haberi varmiydi
bende aynısını düşündüm bu konu hakkında hiç konuşmadık tepkisinden cekiniyorum biraz

4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Hijyen açısından herkes sevmeyebilir.Zevk verici birşey olduğunu düşünüyorum.Ama akıntı yutmak tiksindirici geliyor banada.

X