Anal günah bu serbest4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Oral ilişki ve masturbasyon günah münah değildir. Orta Doğulu embesillerin dine eklemlediği kendi uyduruklarıdır. Kur'an'dan dayanağı yoktur. Vardır diyen ayet göstersin. Kur'an'da yalnızca anal ilişkinin olmamasına atıf vardır. Kuralı yalnızca Allah Kur'an'da koyar. İnsanların hayatını zorlaştıran bu hurafeler bir işe yarasaydı bugün İslam dünyası bu halde olmazdı. Haa, herkese de söyliyim, Araplar da bu hurafeleri hiç ama hiç sallamıyor.4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Eskiden bende de vardı.zamanla.esamesi bile kalmıyor.benim için de olmazsa olmaz oldu artık erkeğe oral yapmak.4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Suan hiç bi ilişki hakkında fikrim yok4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Kimine göre kesinlikle olmalı kimine göre olmasa da olur, bu tamamen sizin eşinizle ilişki dinamiğinizle alakalı, neden günah gibi bi his oluyor ki çok garip4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir
Kesinlikle olmalı ama bana degılKimine göre kesinlikle olmalı kimine göre olmasa da olur, bu tamamen sizin eşinizle ilişki dinamiğinizle alakalı, neden günah gibi bi his oluyor ki çok garip
Eee yetiştirilme tarzı.Kimine göre kesinlikle olmalı kimine göre olmasa da olur, bu tamamen sizin eşinizle ilişki dinamiğinizle alakalı, neden günah gibi bi his oluyor ki çok garip
Tiksinmeden dolayı. Eşimde aksine çok temizdir. Ama yapamıyorum.Tiksiniyormusunuz yoksa ben gibi günaha giriyormuş hissinden dolayımı @sibel712
4 yıllık evliyim arada oral iiski yasiyoruz ama Oral kesinlikle olmalımıdır yoksa olmasada olur mu cunku sanki kotuymus günaha giriyormus gibi bir his oluyor umarım anlatabilmisimdir