• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öpüştüm diye terk eden ş...sizden gelen mesaj

BERBAT CEVAPLAR VERMİŞSİN
HAYATIMDA BİRİ VAR DİYEREK BAŞTAN KAYBETMİŞSİN
ONUN AKLINDA ÇİZDİĞİ KIZ STİLİNE TAM OTURMUŞSUN
ben öyle düşünmüyorum bu tip kızdan nefret etse zaten bu arkadaşımıza tekrar siftinmez .Bu tip adamların sorunu kendisiyle .Çok iyi demiş Kızın zaten beklentisi yok ki iyi demiş uzaklaşsın vicdansız .

ben öyle düşünmüyorum bu tip kızdan nefret etse zaten bu arkadaşımıza tekrar siftinmez .Bu tip adamların sorunu kendisiyle .Çok iyi demiş Kızın zaten beklentisi yok ki iyi demiş uzaklaşsın vicdansız .

evet bi beklentim yok.çünkü böyle bi adamla hayat geçmez kanaatindeyim.teşekkür ederim yorumun için

evet bi beklentim yok.çünkü böyle bi adamla hayat geçmez kanaatindeyim.teşekkür ederim yorumun için
rica ederim kardeş .
Sana bir abla tavsiyesi .39 yaşındayım .Benim peşime bekarken bir sapık takılmıştı belki konusunu açarım o adam gözümün önüne geldi .Kesinlikle uzak dur günü gelip tatlı sözlerle kandırmayı dener aman ha sakın .Sizi ananız babanız böyle şerefsizlerden hakaret yiyesiniz diye dünyaya getirmedi onları gözünüzün önüne getirin .Şeytanından bulsun ..

devam ediyorsa daha da dehşete kapılalım:KK57: psikopata bak ya, kötü emellerine alet edecekmişmiş evlenmeyecekmişmiş...
böyle erkekleri s.k..den tutup duvara çivileyesim var... keşke öyle süper güçlerim olsa:KK55:

Ahaha :-) Hakikaten yapabilmek lazım bazen :KK6:

Bence evliler şu anda. Öyle hissettim.

Allahın hakkı var burada siz birbirinizi birbirinize helal kılamazsınız zaten.Boşa dil dökmeyin artık aranızda.

Ahaha :-) Hakikaten yapabilmek lazım bazen :KK6:

Bence evliler şu anda. Öyle hissettim.
inşallah çocuğu erkek olursa onu aynı egoda yetiştirmez... :KK14:
Türk erkekleri diyip geçmemek lazım, geçilecek bir mevzu değil zaten... Yetişen nesil inşallah bilinçli olur da haddini bildirir erkeklere :KK62:

whatsapp i niye siliyosun :) onu silip engellemen yeterlidir.. fikrimce bidaha cevap bile verme ulasirsa.. umursamamak, hakaretten daha etkilidir..

rica ederim kardeş .
Sana bir abla tavsiyesi .39 yaşındayım .Benim peşime bekarken bir sapık takılmıştı belki konusunu açarım o adam gözümün önüne geldi .Kesinlikle uzak dur günü gelip tatlı sözlerle kandırmayı dener aman ha sakın .Sizi ananız babanız böyle şerefsizlerden hakaret yiyesiniz diye dünyaya getirmedi onları gözünüzün önüne getirin .Şeytanından bulsun ..

annemin öpüşme mevzuundan haberi yok tabiki.ona daha önce nişanlımla bişeyler yaşamamış olmama inanmadı dedim.ki aslında ayrılmamızda en büyük neden o zaten.kadın ona bile çok üzüldü.kaldı ki hem öpüğtüğümü duysa daha çok üzülür hem bana k...ar muamelesi yaptığını duysa yıkılır kadın.

merhaba kızlar.önceki konumda çok yardımcı oldunuz bana teşekkürler.konumu belki hatırlarsınız.öpüştüm diye terk edilmiştim.konumum linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hep-ben-terkedildim-nedeenn.750393/

ayrılırken ben bu ş....size ahım üzerinde sana hakkımı helal etmiyorum demiştim.sonra bi kaç gün sonra watsuptan hep takip etmeye başladım çevrimiçi durumunu.gece geç saatlere kadar watsupta hep çevrim içi oluyordu.bende başkasını buldu herhalde diyerek sinirlendim ve watsup uygulamamı kaldırdım.facebook hesabımı kapattım.
dün tekrar yükledim watsupı ve bir mesaj atmış 15 gün önce ben kaldırdığım için dün yeni gördüm.
''merhaba beni affettinmi.ahım üstünde demiştin içim hiç rahat değil ve buna üzülüyorum.'' diye.

bende hayır affetmedim affetmicem hakkım sana helal değil diye cevap yazdım.peki neden diye sordu.
bende bana basit kız muamelesi yaptın, ben sana temiz duygularla yaklaştım ama sen cinsel türtülerinle yaklaştın demekki dedim.hakkıma girdin dedim.madem ben basit bi kızım sende adam gibi adam olsaydında
öpüşmeseydin benimle dedim.o zaman bu adam gibi adam derdim sana dedim.hem bende daha önce başka kadınlarla birlikte olmuş hemde bunu para karşılığında yapmış bi adamla evlenmem diyebilirdim dedim.benim üzüntüm sadece günaha girdiğim için allaha karşı mahçup olmam dedim.seninle iyiki de olmamış şu anda hayatımda biri var ve mutluyum dedim.(bu arada hayatımda kimse yok ona öyle dedim.)
o da benimde hatalarım var takıntılarım olabilir demiş.ama benim sana hakkım helal olsun demiş.bende benim sana değil ama dedim.benim vicdanım rahat dedim.ama belliki senin değil dedim.
onunda vicdanı rahatmış.sadece huzursuzmuş ah ettiğim için ve saygı çerçevesinde birbirimize iyi dilekler sunarak ayrılmamız gerekiyormuş.
şimdi sizlerden fikir almak istiyorum.sizce bu mesajı neden atmış olabilir.ve ben nasıl cevaplar vermişim.fikirlerinizi çok önemsiyorum kızlar.
Ya biz kadinlar neden bu kadar erkekleri onemseyip deger veriyoruz anlamadim gitti. Keske kayitsiz kalip hic cevap vermeseydin. Demekki hala ona ilgin var .sadece kizginsiniz.

Ohhh ne ala. Herkekler herturlu halti yesinler ( kadinlarla ustelik) sonrada kadin opustu diye kotu kadin olsun. Onlarda virgin adam. Bayiliyorum bu zihniyete. Ama erkeklerin sucu degil. Biz kadinlar erkeklere o ozguveni veriyoruz maalesef: ((

Back