Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatımda biri var diyerek bence de çok büyük hata etmişsin. böyle bir yalana ne itti seni onu da anlamış değilim. seninle bu şekilde bitiren biri için çok uzatmışssın ne gerek var ?? bi macera yaşamız bitirmiş çok takılma bence
Hayatınızda biri varmış diye yalan söylemeniz çok saçma. Bencede çok uzatmışsınız lafı. Madem ilk görüşmede öpüşünce fikri değişti neden sonra tekrar görüştü?
İki hafta görüştüğünüz bide üstüne öpüştüğünüz birine ne ahı ne hakkı allah aşkına .
İkinizde uzattıkca uzatmışsınız macera yaratmışsınız kendinize
BERBAT CEVAPLAR VERMİŞSİN
HAYATIMDA BİRİ VAR DİYEREK BAŞTAN KAYBETMİŞSİN
ONUN AKLINDA ÇİZDİĞİ KIZ STİLİNE TAM OTURMUŞSUN
sadece "ah almak" korkutmuş onu.. ben başka bir niyet göremedim yazdıklarında..
sen içinde kalan herşeyi dökme fırsatı bulmuşsun.. daha fazla konuşma bence..
"saygılı" tavrı çok uzun sürmeyebilir..
bu arada "ah etmek" bana göre olmaması gereken bişey.. ama canın yanmış etmişsin senin bileceğin durum tabi..
millet uzayın her köşesini keşfetme derdinde bunlar öpüşme :)) te allam
ilk seferde öpüşmekle terkedilmek ? bağdaştıramadım ben bunu.. öpüşmekle namusun mu kirlendi bu nedir ya ?
söz gümüşse sükut altındır demiş atalarımız...
cvp vermeyecektin oda kuduracaktı.
whatsapp tan engelleme kendine hakim ol yazmada birşey. onu tınlamadığını görünce illaki karın ağrısı yaşar "öpüşeni sevemeyen ama öpüşen adam"
Yemin ederim yazip yazip sildim. Bu katiksiz ib.eyle fazla bile konusmussun.
O KADAR UZAMIŞKİ KARŞILIKLI DİYALOG
açıkcası amacını aşmış
sohbet etmek için seçilmiş bir konuya çevirmişsiniz
helalleşmeyi
onun dışında
yürüsün gitsin işine
dangalak
Umduğunuz şey için yazmamış size o mesajı...
Cevaplar çok uzun insan önemsediği insana yazar bu kadar cevap sizinde hala önemsediğinizi görmüş oldu ve yeni bir ilişkiye başladım yalanı olmamış size yakışmamış hemen birini buldu lafını yapıştırmıştır bir de o zihniyette biri yani düşünmeniz gerekirdiYapacak bir şey yok sizi tekrar denemek istemiş o kadar vicdan rahatsızlığı kimde var yalandan hareketler işte bundan sonra yolunuza bakın
bişey umsaydım daha farklı konuşurdum zaten.
Hiiiiiç cevap vermemliymişsin mesajı okuduğun an kendi kendlne çokta fifi deyip msjı silseydin oda bekler dururdu ..
Ama olan olmuş ..