- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
tekrar denemk isteseydi daha farklı olurdu konuşması bence sanmıyorum yani.
Neden didikliyorsunuz neden mesaj yazdı, ne düşünüyor?
Eğer bişey ummasaydınız bence ne cevap verirdiniz, ne mesajın nedenini merak ederdiniz.
Ayrıca siz ona aşıksınız ve bu çok insani bir duygu..
Hırs yapıyorsunuz çünkü hala duygularınız bitmemiş bence.
Yoksa biri var demezdiniz hayatınızda.
Belki de bu duygularınızı kendinize de itiraf edemiyorsunuz.
Çünkü yanlış kişi olduğunu siz de iyi biliyorsunuz..
Bunlar benim düşüncelerim..
Sevmemiş seni sevse ohooo istersen yüz kişiyle yat yine de seviyorlar.
aşık değilim ama hırs konusunda haklı olabilirsiniz.evet duygularım tamemen bitmiş değil.ama onları gömüp önüme bakmaya çalışıyorum.çabalıyorum.zaten hayatımda biri var demem iyi olmadı evet farkındayım.ama hala ayrıldık diye dünyanın sonu değil falan diyince bende öyle dedim.yani kendini kaf dağında görüyor.daha öncedende bu şekilde çok şeyler söylemişti.bende bulunmaz hint kumaşı olmadığını ve kimsenin vaz geçilmez olmadığını göstermek istedim belkide
Cevabın cuk oturmuş.
Bence daha hiç kafanı kurcalama.
Bırak ne hali varsa görsün..
msji neden attigini soylemis. bence altinda baska sebepler arayip kendine vakit kaybettirme.. iyi dileklerle ayrilmak filan; turk filmi oynamasin lutfen.. sanki sevgi saygi dolu guzel bi birliktelik bitti bana.. felsefe yapmis.. bize soruyosan, sahsi fikrim; whatsapp tan filan engelle komple ve sil numarasini telefondan da.. diyecegini demissin zaten.. adam bi de benim de icim rahat demis.. bi rezillik daha yapmasina firsat vermemerhaba kızlar.önceki konumda çok yardımcı oldunuz bana teşekkürler.konumu belki hatırlarsınız.öpüştüm diye terk edilmiştim.konumum linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hep-ben-terkedildim-nedeenn.750393/
ayrılırken ben bu ş....size ahım üzerinde sana hakkımı helal etmiyorum demiştim.sonra bi kaç gün sonra watsuptan hep takip etmeye başladım çevrimiçi durumunu.gece geç saatlere kadar watsupta hep çevrim içi oluyordu.bende başkasını buldu herhalde diyerek sinirlendim ve watsup uygulamamı kaldırdım.facebook hesabımı kapattım.
dün tekrar yükledim watsupı ve bir mesaj atmış 15 gün önce ben kaldırdığım için dün yeni gördüm.
''merhaba beni affettinmi.ahım üstünde demiştin içim hiç rahat değil ve buna üzülüyorum.'' diye.
bende hayır affetmedim affetmicem hakkım sana helal değil diye cevap yazdım.peki neden diye sordu.
bende bana basit kız muamelesi yaptın, ben sana temiz duygularla yaklaştım ama sen cinsel türtülerinle yaklaştın demekki dedim.hakkıma girdin dedim.madem ben basit bi kızım sende adam gibi adam olsaydında
öpüşmeseydin benimle dedim.o zaman bu adam gibi adam derdim sana dedim.hem bende daha önce başka kadınlarla birlikte olmuş hemde bunu para karşılığında yapmış bi adamla evlenmem diyebilirdim dedim.benim üzüntüm sadece günaha girdiğim için allaha karşı mahçup olmam dedim.seninle iyiki de olmamış şu anda hayatımda biri var ve mutluyum dedim.(bu arada hayatımda kimse yok ona öyle dedim.)
o da benimde hatalarım var takıntılarım olabilir demiş.ama benim sana hakkım helal olsun demiş.bende benim sana değil ama dedim.benim vicdanım rahat dedim.ama belliki senin değil dedim.
onunda vicdanı rahatmış.sadece huzursuzmuş ah ettiğim için ve saygı çerçevesinde birbirimize iyi dilekler sunarak ayrılmamız gerekiyormuş.
şimdi sizlerden fikir almak istiyorum.sizce bu mesajı neden atmış olabilir.ve ben nasıl cevaplar vermişim.fikirlerinizi çok önemsiyorum kızlar.
öfkeyle kalkıp zararla oturmuşsun
Bence beni affettin mi diye yazmış ilk mesajında yeniden muhabbet kurma derdindeydi. Ama sen sert bi cevap verince yan çizmiş zaten öyle bi adamla çok bile muhatap olmşsun salla gitsin hayatında biri var dediğin içinde hiç üzülme ne düşünürse düşünsün iyi olmuş.
ayy ya keşke kendini tutsaydın ilk buluşmada öpüşülürmü bilmiyonmu sen bizim hanzo türk erkeklerimizi onlar akıllarınca guya bizi sınava tabi tutar benim bi arkadaşımda nişanlısı tarafından denenmiş , öpüşmek istemiş çok ısrar etmiş ama arkadaşım kabul etmemiş sonradan da eger öpüşseydin seni hem kulalnıcaktım daha ileriye gidicektim hemde evlenmeyecektim demiş , bunu da çogu erkek yapıyo akıllarınca deniyorlar neyse bi öküzden kurtulmussun keşke hiç cevap vermeseydin watsaptan engellemen hata ne diye çevrimiçi durumlarını gözledinki küçük düşürmüssün kendini hem erkekle öpüşen sensin hemde hakkını helal etmıyosun Allahtan bişeyler umuyorsun sence normalmi ? ortada sorulucak hak hukuk yok ki
Ne fikri istiyorsun ki anlamadım. Karşında son derece mide bulandırıcı bir jigolo var sanırım eğer okuduklarım doğruysa.merhaba kızlar.önceki konumda çok yardımcı oldunuz bana teşekkürler.konumu belki hatırlarsınız.öpüştüm diye terk edilmiştim.konumum linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hep-ben-terkedildim-nedeenn.750393/
ayrılırken ben bu ş....size ahım üzerinde sana hakkımı helal etmiyorum demiştim.sonra bi kaç gün sonra watsuptan hep takip etmeye başladım çevrimiçi durumunu.gece geç saatlere kadar watsupta hep çevrim içi oluyordu.bende başkasını buldu herhalde diyerek sinirlendim ve watsup uygulamamı kaldırdım.facebook hesabımı kapattım.
dün tekrar yükledim watsupı ve bir mesaj atmış 15 gün önce ben kaldırdığım için dün yeni gördüm.
''merhaba beni affettinmi.ahım üstünde demiştin içim hiç rahat değil ve buna üzülüyorum.'' diye.
bende hayır affetmedim affetmicem hakkım sana helal değil diye cevap yazdım.peki neden diye sordu.
bende bana basit kız muamelesi yaptın, ben sana temiz duygularla yaklaştım ama sen cinsel türtülerinle yaklaştın demekki dedim.hakkıma girdin dedim.madem ben basit bi kızım sende adam gibi adam olsaydında
öpüşmeseydin benimle dedim.o zaman bu adam gibi adam derdim sana dedim.hem bende daha önce başka kadınlarla birlikte olmuş hemde bunu para karşılığında yapmış bi adamla evlenmem diyebilirdim dedim.benim üzüntüm sadece günaha girdiğim için allaha karşı mahçup olmam dedim.seninle iyiki de olmamış şu anda hayatımda biri var ve mutluyum dedim.(bu arada hayatımda kimse yok ona öyle dedim.)
o da benimde hatalarım var takıntılarım olabilir demiş.ama benim sana hakkım helal olsun demiş.bende benim sana değil ama dedim.benim vicdanım rahat dedim.ama belliki senin değil dedim.
onunda vicdanı rahatmış.sadece huzursuzmuş ah ettiğim için ve saygı çerçevesinde birbirimize iyi dilekler sunarak ayrılmamız gerekiyormuş.
şimdi sizlerden fikir almak istiyorum.sizce bu mesajı neden atmış olabilir.ve ben nasıl cevaplar vermişim.fikirlerinizi çok önemsiyorum kızlar.
ayy ya keşke kendini tutsaydın ilk buluşmada öpüşülürmü bilmiyonmu sen bizim hanzo türk erkeklerimizi onlar akıllarınca guya bizi sınava tabi tutar benim bi arkadaşımda nişanlısı tarafından denenmiş , öpüşmek istemiş çok ısrar etmiş ama arkadaşım kabul etmemiş sonradan da eger öpüşseydin seni hem kulalnıcaktım daha ileriye gidicektim hemde evlenmeyecektim demiş , bunu da çogu erkek yapıyo akıllarınca deniyorlar neyse bi öküzden kurtulmussun keşke hiç cevap vermeseydin watsaptan engellemen hata ne diye çevrimiçi durumlarını gözledinki küçük düşürmüssün kendini hem erkekle öpüşen sensin hemde hakkını helal etmıyosun Allahtan bişeyler umuyorsun sence normalmi ? ortada sorulucak hak hukuk yok ki
msji neden attigini soylemis. bence altinda baska sebepler arayip kendine vakit kaybettirme.. iyi dileklerle ayrilmak filan; turk filmi oynamasin lutfen.. sanki sevgi saygi dolu guzel bi birliktelik bitti bana.. felsefe yapmis.. bize soruyosan, sahsi fikrim; whatsapp tan filan engelle komple ve sil numarasini telefondan da.. diyecegini demissin zaten.. adam bi de benim de icim rahat demis.. bi rezillik daha yapmasina firsat verme
Ne fikri istiyorsun ki anlamadım. Karşında son derece mide bulandırıcı bir jigolo var sanırım eğer okuduklarım doğruysa.
evet evlendiler malum bazı hemcinslerimiz öküzlerden çok hoşlanıyor bırakamıyorlar ne yaşasalar haktır onlaraarkadaşın nişanlısıyla hala devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?