öpüştüm diye terk eden ş...sizden gelen mesaj

hayatımda biri var diyerek bence de çok büyük hata etmişsin. böyle bir yalana ne itti seni onu da anlamış değilim. seninle bu şekilde bitiren biri için çok uzatmışssın ne gerek var ?? bi macera yaşamız bitirmiş çok takılma bence

ona açıklama yapmak için harcadığım enerjiyle,gıder ;

sarmanın içini hazırlar,cercevenin tozunu alır,kumandanın pilini değişirdim..

böyle bir yalan söylememin sebebi hala kendine aşık sanıyor beni.ayrıldık diye dünyanın sonu değil falan dedi.hayatına başka birini almayacakmısın dedi.daha öncedende hep aynı şeyleri diyordu.bende sinir oldum ve o yüzden öyle dedim.

Hayatınızda biri varmış diye yalan söylemeniz çok saçma. Bencede çok uzatmışsınız lafı. Madem ilk görüşmede öpüşünce fikri değişti neden sonra tekrar görüştü?

evet işte neden sonra tekrar görüştü.demekki macera aradı ş...siz.bende en çok ona kızıyorum.onada o yüzden kızgınım zaten

BERBAT CEVAPLAR VERMİŞSİN
HAYATIMDA BİRİ VAR DİYEREK BAŞTAN KAYBETMİŞSİN
ONUN AKLINDA ÇİZDİĞİ KIZ STİLİNE TAM OTURMUŞSUN

kaybedecek birşeyim yoktu ki sonuçta bana geri dönmek için yazılmış bir mesaj değildi.bende onu fark ettim.ve hala kendine aşık sanıyor beni o yüzden öyle birşey dedim.

Cevaplar çok uzun insan önemsediği insana yazar bu kadar cevap sizinde hala önemsediğinizi görmüş oldu ve yeni bir ilişkiye başladım yalanı olmamış size yakışmamış hemen birini buldu lafını yapıştırmıştır bir de o zihniyette biri yani düşünmeniz gerekirdiYapacak bir şey yok sizi tekrar denemek istemiş o kadar vicdan rahatsızlığı kimde var yalandan hareketler işte bundan sonra yolunuza bakın

beni anladığınız için teşekkür ederim.allaha dua etmiştim.içimde kalanları söyleme fırsatı ver allahım diye.rabbim duamı kabul etmiş.yoksa ondan birşey beklediğimden değil.çünkü bende düşündüm duygularım yerini mantığıma bıraktı.aradan 1,5 ay geçti sonuçta.zaten uzun bir ilişkide değildi.bende böyle takıntılı bir adamla hayatın geçmeyeceğine karar verdim ve önüme baktım.yani eğer ben haksızsam ah etsemde tutmaz zaten.ben aslında onu allaha havale ettim.

ben içimdekileri söyledim ya rahatladım. önüme bakıyorum artık.kendini namuslu sanan örümcek beyinli at gözlüklü yobaz bi herif işte.

Soyle kiro erkekleri birakin Allah askiniza ya...
Dünyada 4 milyar erkek var sen kalakala bu hanzoya mi kaldin?
Boş ver, ustune dusunmeye bile degmez
N neva84

O KADAR UZAMIŞKİ KARŞILIKLI DİYALOG
açıkcası amacını aşmış
sohbet etmek için seçilmiş bir konuya çevirmişsiniz
helalleşmeyi

onun dışında
yürüsün gitsin işine
dangalak

önüme bakıyorum artık zaten daha önceden vermiştim bu kararı ama böyle bir mesaj görünce bende söyleyemediklerimi söylemek istedim.

Hiiiiiç cevap vermemliymişsin mesajı okuduğun an kendi kendlne çokta fifi deyip msjı silseydin oda bekler dururdu ..
Ama olan olmuş ..

tekrar denemk isteseydi daha farklı olurdu konuşması bence sanmıyorum yani.

bişey umsaydım daha farklı konuşurdum zaten.

Neden didikliyorsunuz neden mesaj yazdı, ne düşünüyor?
Eğer bişey ummasaydınız bence ne cevap verirdiniz, ne mesajın nedenini merak ederdiniz.
Ayrıca siz ona aşıksınız ve bu çok insani bir duygu..
Hırs yapıyorsunuz çünkü hala duygularınız bitmemiş bence.
Yoksa biri var demezdiniz hayatınızda.
Belki de bu duygularınızı kendinize de itiraf edemiyorsunuz.
Çünkü yanlış kişi olduğunu siz de iyi biliyorsunuz..
Bunlar benim düşüncelerim..

Cevabın cuk oturmuş.
Bence daha hiç kafanı kurcalama.
Bırak ne hali varsa görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…