• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpünce yüz buruşturan koca

Sulu mu öpüyorsunuz acaba? Bende öpüşmeye açığım ama sulu sulu sevmiyorum. Midem bulandığından değil eşimden tiksinmem😂 ama ıslaklık hissi sürekli silme isteği uyandırıyor oda bunu bildiğinden bazen bilerek gelir sulu öper yanağımı falan ama hiç tiksinerek bakmam. Hiç normal değil eşinizin davranışları

Öyle bende öpüyorum ağzını emcuklemem🤣🤣🤣🤣🤣

Ya yan odaya geçemez gözüm arar 🤣🤣🤣🤣 ama oda böyle seviyor bir ara ahtapot gibi yapıştım ya sen uzak daha çekiciydi diyor sert seviyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ulan niloya zaten bi kaslı arkası dönük fotosunu atmışım konuşmada olay olmuştu @Calcifer bide sen çıkma 🤣🤣🤣
Ikinizde memmunsaniz sorun yok.😂😍🧿

Bu adam senin sırtında cinsel içeriklere bakmış ,sana bir erkek baktı diye bebek arabasıyla ayağına bile isteye vurmuş, çocuğunun bakımında bir gun bile destek olmamış biri gerçekten tek sorun öptüğün zaman ağzını silmesi mi sence ? Bunca şeye rağmen siz hala neden adamın ağzına düşüyorsunuz anlamış degilim. Kendinize reva gördüğünüz bu demek ki.

Bu adam senin sırtında cinsel içeriklere bakmış ,sana bir erkek baktı diye bebek arabasıyla ayağına bile isteye vurmuş, çocuğunun bakımında bir gun bile destek olmamış biri gerçekten tek sorun öptüğün zaman ağzını silmesi mi sence ? Bunca şeye rağmen siz hala neden adamın ağzına düşüyorsunuz anlamış degilim. Kendinize reva gördüğünüz bu demek ki.
Sorun şu ki hiçbirini kendi savunması karşısında ispat ve iddia edemiyorsunuz, bunu yaşayan anlar. Yani öyle bir açıklıyor ki dönüp neredeyse özür dileyecek kıvama getiriyor. Yaşayan bilir

İyi iyi bari cilveli ama biraz yüz de bulmak ister temas bağımlısı olup öpüşmemek ilginçsin kova tarihine geçtin 😂 kova yukselenim benimde hayret duygusaldır kova 😂😂
Kız duygu ne bilmiyorum ben kova olarak ama sanırım yükselenle de alakalı eşim double kova o duygusaldır, sevgi pıtırcığıdır. Çevremde benim dışımda 4 kova var 1 i aynı ben diğerleri flörtüz, sevgi kelebekleri, aşk insanları :) bense tam bir duvar 🥹

Sorun şu ki hiçbirini kendi savunması karşısında ispat ve iddia edemiyorsunuz, bunu yaşayan anlar. Yani öyle bir açıklıyor ki dönüp neredeyse özür dileyecek kıvama getiriyor. Yaşayan bilir
Yemişim onun manipülasyonunu. Bunca şeye susulmaz ,size asla saygı duymayan biriyle birliktesiniz. Boşanmaya cesaret bulmak için daha ne kadar aşağılanmanız gerekiyor ? Lütfen kocanızın kıçını pohpohlamak yerine azıcık kendinize değer verin.

Sulu mu öpüyorsunuz acaba? Bende öpüşmeye açığım ama sulu sulu sevmiyorum. Midem bulandığından değil eşimden tiksinmem😂 ama ıslaklık hissi sürekli silme isteği uyandırıyor oda bunu bildiğinden bazen bilerek gelir sulu öper yanağımı falan ama hiç tiksinerek bakmam. Hiç normal değil eşinizin davranışları
Ay bende bunu kızıma yapıyorum 4 yaşında silip duruyor ikide bir 😍😂

Düşüncesi demeyelim de cesareti diyelim
Yani böyle bir arkadaşım var açıkçası oda artık eskisi gibi değilim diyor eşine karşı
Yapış yapış severdi oda
Nebileyim teması severim ama
Yeri ve zamanına önem veririim bende
Kafam doluyken zihnim bir şeyle mesgulken pek haz etmiyorum o anda konuşmak göz göze daha hoşuma gidiyor
Bence esimizede saygılı olmalıyız canımızın her istedi anda dudağına abanmamali dibine dusmemeliyiz kadın olarak çekici bir pozisyonda olmalıyız diye düşünüyorum
Bence siz bu adamı biraz da pohpohlemissiniz
Duruşunuza ciddiyetle devam edin
İstediğindede şuan arzulamiyorum kafam karışık deyin

Eski konularınız önüme düştü de, öpünce yüz buruşturmasından daha önemli sorunlarınız varmış sizin. Ne diye hala dibinde gezip öpmeye çalışıyorsunuz, kendi değerinizi bilmiyorsunuz ya. Çok yazık bi de çalışıyormuşsunuz çaresiz de değilsiniz yani. Kendinize reva gördüğünüz eş ve hayat buysa devam ne diyelim

Eski konularınız önüme düştü de, öpünce yüz buruşturmasından daha önemli sorunlarınız varmış sizin. Ne diye hala dibinde gezip öpmeye çalışıyorsunuz, kendi değerinizi bilmiyorsunuz ya. Çok yazık bi de çalışıyormuşsunuz çaresiz de değilsiniz yani. Kendinize reva gördüğünüz eş ve hayat buysa devam ne diyelim
Yo çaresiz değilim dediğiniz gibi bu emin olmamakla alakalı, kendi fikrinden şüphe etmekle alakalı. Mesela saat bir ve uyuyor. Şimdi çağırıp git bana şunu al desem tereddüt etmecen çıkar alır. Yani bazı şeylerde ikilemde kalıyorum seviyor mu sevmiyor mu diye

Yo çaresiz değilim dediğiniz gibi bu emin olmamakla alakalı, kendi fikrinden şüphe etmekle alakalı. Mesela saat bir ve uyuyor. Şimdi çağırıp git bana şunu al desem tereddüt etmecen çıkar alır. Yani bazı şeylerde ikilemde kalıyorum seviyor mu sevmiyor mu diye
Mesela seni seviyorum diyor mu
Duyguları varmı size karşı aşk yada sevgi yada merhamet..
Sizde hangi hissi uyandiriyor

Back
X