• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpünce yüz buruşturan koca

Bi konuşmasında o da söylemişti , toplumda cinsellik yaşayamadıkları için gençken buna alıştıkları için haz akışkanlıklarını değiştirmenin zor olmasına dair falan filan

Evlilik terapistine, bu cinsellik alanında uzmana falan gitseniz olmuyor mu?

ağız buruşturmayı isteyerek yapmıyordur kendimden biliyorum. opunce agzımı yüzümü sildiğim olmuştu bazen farkinda bile olmuyorum:KK70: temas hiç sevmem ama cinsellik esnasında arzularım ve huylanmam. düşününce ihtiyaçtan cinsellik yaşadığını düşünmüyorum
Ailesi başta çok telaşlanmış nasıl evlilik yapacak bu diye elimizi bile öpmez vs diye

Yo çaresiz değilim dediğiniz gibi bu emin olmamakla alakalı, kendi fikrinden şüphe etmekle alakalı. Mesela saat bir ve uyuyor. Şimdi çağırıp git bana şunu al desem tereddüt etmecen çıkar alır. Yani bazı şeylerde ikilemde kalıyorum seviyor mu sevmiyor mu diye

Off ya. Bugun de biri ayni şeyi soyledi. Adam kadina sinir krizleri gecirtiyor, baska kadinlara yaziyor vs ama BIR SEY ISTESEM GIDIP ALIR. Yani ne büyük şey yaaa
Ev işi yapmak, marketten istedigini almak neee BÜYÜK işlermiş böyle ya.

Bunlarin bu kadar büyük iş olduğunu da bu forumda öğrendim.
Yani adam baska kadinlarla fingirder, fiziksel, psikolojik siddet uygular, kavga kopar ama gece vakti CUKULATA ISTESEM ALIR o yüzden boşanilmaz boyle adamdan seviyo kesinnn. 😄

O saydiginiz şeyler düzgün evliliklerin tatli soslaridir, olmazsa olmazlaridir. Ama sacma sapan evlilikleri devam ettirecek kadar büyük şeyler değil.

Off ya. Bugun de biri ayni şeyi soyledi. Adam kadina sinir krizleri gecirtiyor, baska kadinlara yaziyor vs ama BIR SEY ISTESEM GIDIP ALIR. Yani ne büyük şey yaaa

Yani adam baska kadinlarla fingirder, fiziksel, psikolojik siddet uygular, kavga kopar ama gece vakti CUKULATA ISTESEM ALIR o yüzden boşanilmaz boyle adamdan seviyo kesinnn. 😄

O saydiginiz şeyler düzgün evliliklerin tatli soslaridir, olmazsa olmazlaridir. Ama sacma sapan evlilikleri devam ettirecek kadar büyük şeyler değil.
Bağırmaya gerek yok getir de getiriyor bu saatte yani

Kız duygu ne bilmiyorum ben kova olarak ama sanırım yükselenle de alakalı eşim double kova o duygusaldır, sevgi pıtırcığıdır. Çevremde benim dışımda 4 kova var 1 i aynı ben diğerleri flörtüz, sevgi kelebekleri, aşk insanları :) bense tam bir duvar 🥹

Kova ayarların da sorun var bak başak mı yoksa yükselen 😂🤌 Kova en sevdiğim burç ya yukselenim diye demiyorum oldukça sevecen sevdiğine karşı yeter ki hoşlansın cilve cilvedir. Renkli ve kültürlüdür. Öpmesi bile sanattır hihi.
Hayır yoksa oğlak disiplinliği içinde kaybolup gidecektim doğrusu.. 😂

Kova ayarların da sorun var bak başak mı yoksa yükselen 😂🤌 Kova en sevdiğim burç ya yukselenim diye demiyorum oldukça sevecen sevdiğine karşı yeter ki hoşlansın cilve cilvedir. Renkli ve kültürlüdür. Öpmesi bile sanattır hihi.
Hayır yoksa oğlak disiplinliği içinde kaybolup gidecektim doğrusu.. 😂
Kovaya boğayım ben:)

Kovaya boğayım ben:)

Oda aklıma geldi yinede aynı takımın lacisi işte Başak -oğlak -boğa 🧿😂 libido yüksek ama çok duygusallar ama belli etmezler cooldurlar gereksiz sırnaşıklık sıkıcıdır onlara. Bende oglak ama kova ruhluyum bazen oğlak yansımaları yok değildir sıkı kurallarım vardır mutlak bağlı kalabilirim. 🥲😂

Evet dünya güzeli bir kuzum var bir buçuk yaşına girecek

bi dönem çok ısrarcıydım bu konuda ama o kadar şanslı ki araya hep bilet girer askerlik celbi geldi o dönem kaynadı gitti yine

Tekrar gündeme getir. Bebekten sonra hepten bir boşluk girebiliyor araya.

Konu bir şey alması değil gece uyurken uyandırılmak isteği yerine getirmek. Yanlış yerden anlamaya bahane üretmeyin bi siz akıllısınız.

Konu bir şey alması değil gece uyurken uyandırılmak isteği yerine getirmek. Yanlış yerden anlamaya bahane üretmeyin bi siz akıllısınız.

Evet ya gece uyandirilip yiyecek almaya yollamak aşiri önemli bir durum cunku hep lazim oluyor. Bir daha nerede arayip bulursunuz bizdeki de akıl işte. 🫣
Timim siz devam edin.

Hanımlar ben arada bi bir durumu yaşıyorum. Sonra geçiyor sonra yine yaşıyorum. Ben de yazmaya karar verdim. Akıl aliyim dedim.

Benim eşim dokunmayı teması pek sevmeyen biri,gündelik yaşamda yani böyle bi akışkanlığı yoktu. Ama ben ite kaka söylene söylene biraz biraz yaptırır oldum. Çünkü bende tam tersi temas bağımlısıyım. Fakat bi konu var ki aklımı sürekli kurcalıyor. Bu konuda sürekli kendi takıntısı olduğunu söyleyip özür dilese dahi kendimi iprenç hissediyorum. Olay da şu : ben eşimi dudaktan öpünce, daha doğrusu öpüşmeye çalışınca küçük çocuklar gibi tiksinme hareketiyle silmeye çalışıyor ağzını s*l*k. Ama gülüyo da bi yandan. Sonra özür diliyor ben kızınca. Ya da diyelim ki ona sulanıyor gibi hareketler yapınca engellemeye çalışıyor itici oluyorsun, o ne hareket falan diye. Ama başka adama yapsam aynı hareketi neredeyse eminim ne olacağından. Bende de ipler koptu en son yine bir sürü özür diledi şakalaşmaya çalışıyor bi de gülerek valla öyle değil falan diye, ama hiç pas vermedim iki gündür ellemeye çalışıyor ben de inadına, çek o pis ellerini üzerimden deyip yüzümü ekşitiyorum, oh olsun. Umarım üç ay beş ay aynı şeyi yapabilirim arsız gibi yine gülmem yüzüne.
Yani kırılmayın ana şu adamın size aşık olmadığını anlamanız için ne olması gerek , gözüne mantıklı gelmiş evlenmişsiniz

[
Evet ya gece uyandirilip yiyecek almaya yollamak aşiri önemli bir durum cunku hep lazim oluyor. Bir daha nerede arayip bulursunuz bizdeki de akıl işte. 🫣
Timim siz devam edin.

Bu resmen bencillik. Erkek olsam gece uyandırılcam ve birşey alacağım öyle mi avucunu yalayıp otursun. Evliyim diye de kimsenin egosunun malzemesi olamam yani.
Herhangi aşerme olayında da saçma dizilerden özenilmiş kimse oan yemese ölmüyor. 😂

[

Bu resmen bencillik. Erkek olsam gece uyandırılcam ve birşey alacağım öyle mi avucunu yalayıp otursun. Evliyim diye de kimsenin egosunun malzemesi olamam yani.
Herhangi aşerme olayında da saçma dizilerden özenilmiş kimse oan yemese ölmüyor. 😂

Aşermeye ben de inanmiyorum ya. 😀 zaten yokmuş oyle bir sey.
Yani vucutta bazi vitamin eksikleri durumunda bazi yiyeceklere aşiri istek gelişebiliyormuş ama yani öyle gece vakti sokaklara dökülüp acilen o an o saat bulunup yenmesi gerekli bir durum değil tabi ki. 😄

Back
X