- 25 Mart 2022
- 245
- -4
- 28
- 43
- Konu Sahibi Nenas nenas
-
Ben öyle düşünmüyorum.Öpünce çocuk gibi tiksinme işareti, yanaşmaya çalışınca itici olduğunuzu söylemesi hiç normal değil Şakaya vursada onur kırıcı.Sizi arzulamiyor,heyecan duymuyor zorda kalınca ihtiyaç halinde sevişmek için sevisiyor gibi üzgünüm......
Aşermeye ben de inanmiyorum ya.zaten yokmuş oyle bir sey.
Yani vucutta bazi vitamin eksikleri durumunda bazi yiyeceklere aşiri istek gelişebiliyormuş ama yani öyle gece vakti sokaklara dökülüp acilen o an o saat bulunup yenmesi gerekli bir durum değil tabi ki.
Yo çaresiz değilim dediğiniz gibi bu emin olmamakla alakalı, kendi fikrinden şüphe etmekle alakalı. Mesela saat bir ve uyuyor. Şimdi çağırıp git bana şunu al desem tereddüt etmecen çıkar alır. Yani bazı şeylerde ikilemde kalıyorum seviyor mu sevmiyor mu diye
önemli mi buBunu ısrarla inkar ediyor
Yo çaresiz değilim dediğiniz gibi bu emin olmamakla alakalı, kendi fikrinden şüphe etmekle alakalı. Mesela saat bir ve uyuyor. Şimdi çağırıp git bana şunu al desem tereddüt etmecen çıkar alır. Yani bazı şeylerde ikilemde kalıyorum seviyor mu sevmiyor mu diye
Size yaptıklarını siz ona yapsaydınız sizi evde karı diye tutar mıydı, bi sorun. Ondan sonra çok güzel emin olursunuz.Yo çaresiz değilim dediğiniz gibi bu emin olmamakla alakalı, kendi fikrinden şüphe etmekle alakalı. Mesela saat bir ve uyuyor. Şimdi çağırıp git bana şunu al desem tereddüt etmecen çıkar alır. Yani bazı şeylerde ikilemde kalıyorum seviyor mu sevmiyor mu diye
Sizin eşinizle yaşadığınız problemlerden kaynaklı olabilir bu soğukluğunuz. Belki de başka biriyle aynı olmayacaksınız. Konudaki adam da işini görüp çekilen cinsten, temas bağımlılığı böyle olmaz.Ben öyle düşünmüyorum.
Eşimde konu sahibi gibi temas bağimlisi ,bir süre sonra insan usaniyor.
Yapişik çocuklar gibi sürekli dibimde,mutfakta bile beni takip eden fırsat yakalamak için bekleyen .
Bence bu artık sevdiğinden değil olayı sevdiğinden.
İnsan her boş dakikasini sadece öpüşmek sevişmekle geçirmek istemiyor.
Bir rahat nefes alacak ,kendim istediğim gibi boş zamanımı geçirmek isteyebilirim
Bu kadar temas bağimlisi olmak sevgiyle alakalı değil o kişinin ihtiyaç duygusu .
Bende ama aynı denkte ihtiyaçi duymuyorum .
Valla ben bazen soğan sarımsak yediğim oluyo eşim tam öpücek beni dur diyorum soğan yedim diyorum olsun senden tiksinmem ki diyor, aksine ben kendımı geri çekiyorum diye bna kızıyo. İnsan sevdiğinden eşinden tiksinmez ama eğer gerçekten seviyorsa. İnan bana ağız bakımını yapmayan öyle kotu kokan kadınlar var ki kocaları etrafında pervane. Tabi benım ıcın bakım önemli ama dmeek istediğim onun altında başka sebep vardır yoksa başka açıklaması olamaz.Hanımlar ben arada bi bir durumu yaşıyorum. Sonra geçiyor sonra yine yaşıyorum. Ben de yazmaya karar verdim. Akıl aliyim dedim.
Benim eşim dokunmayı teması pek sevmeyen biri,gündelik yaşamda yani böyle bi akışkanlığı yoktu. Ama ben ite kaka söylene söylene biraz biraz yaptırır oldum. Çünkü bende tam tersi temas bağımlısıyım. Fakat bi konu var ki aklımı sürekli kurcalıyor. Bu konuda sürekli kendi takıntısı olduğunu söyleyip özür dilese dahi kendimi iprenç hissediyorum. Olay da şu : ben eşimi dudaktan öpünce, daha doğrusu öpüşmeye çalışınca küçük çocuklar gibi tiksinme hareketiyle silmeye çalışıyor ağzını s*l*k. Ama gülüyo da bi yandan. Sonra özür diliyor ben kızınca. Ya da diyelim ki ona sulanıyor gibi hareketler yapınca engellemeye çalışıyor itici oluyorsun, o ne hareket falan diye. Ama başka adama yapsam aynı hareketi neredeyse eminim ne olacağından. Bende de ipler koptu en son yine bir sürü özür diledi şakalaşmaya çalışıyor bi de gülerek valla öyle değil falan diye, ama hiç pas vermedim iki gündür ellemeye çalışıyor ben de inadına, çek o pis ellerini üzerimden deyip yüzümü ekşitiyorum, oh olsun. Umarım üç ay beş ay aynı şeyi yapabilirim arsız gibi yine gülmem yüzüne.
Bana da bu tarz bir kişi denk gelmişti.ilişkinin başında çok aşık olmama rağmen yürütemedim ben.bir süre sonra çok sinir bozucu oluyor.yaninda kendini kadın değil de askerlik arkadaşı gibi hissetmeye başlıyorsun.seks yaparken bile temas yok.sadece birleşme kısmına geçiyor bu tarz erkekler.ee temas ihtiyacı karşılanmadığı için de giderek aha sinirli olmaya başlıyorsunuz.bence ayrılın.kadına nasıl davranacağını bilmeyen adam kadınsız kalsın.Hanımlar ben arada bi bir durumu yaşıyorum. Sonra geçiyor sonra yine yaşıyorum. Ben de yazmaya karar verdim. Akıl aliyim dedim.
Benim eşim dokunmayı teması pek sevmeyen biri,gündelik yaşamda yani böyle bi akışkanlığı yoktu. Ama ben ite kaka söylene söylene biraz biraz yaptırır oldum. Çünkü bende tam tersi temas bağımlısıyım. Fakat bi konu var ki aklımı sürekli kurcalıyor. Bu konuda sürekli kendi takıntısı olduğunu söyleyip özür dilese dahi kendimi iprenç hissediyorum. Olay da şu : ben eşimi dudaktan öpünce, daha doğrusu öpüşmeye çalışınca küçük çocuklar gibi tiksinme hareketiyle silmeye çalışıyor ağzını s*l*k. Ama gülüyo da bi yandan. Sonra özür diliyor ben kızınca. Ya da diyelim ki ona sulanıyor gibi hareketler yapınca engellemeye çalışıyor itici oluyorsun, o ne hareket falan diye. Ama başka adama yapsam aynı hareketi neredeyse eminim ne olacağından. Bende de ipler koptu en son yine bir sürü özür diledi şakalaşmaya çalışıyor bi de gülerek valla öyle değil falan diye, ama hiç pas vermedim iki gündür ellemeye çalışıyor ben de inadına, çek o pis ellerini üzerimden deyip yüzümü ekşitiyorum, oh olsun. Umarım üç ay beş ay aynı şeyi yapabilirim arsız gibi yine gülmem yüzüne.
Hazzını erteleyemiyor değil bencil ya da sevişmeyi bilmiyor.hiç güleceğim yoktu yaa.olumlu bakmakta çığır açmışsınız.nil karaibrahimgile çalım atmışsınızAyy orda da son zamanları saymıyorum biraz değişti ama o kadar sonuç odaklıydı ki. Hazzını asla erteleyemiyor
Ben de çok temas sevmem ama eşim dokunduğunda asla itici bulmam hele bunu suratına suratına söylemem.Karsidaki insan her hangi biri değil, hayat arkadaşınız.Uslup denen bir şey var.Siz sevimli sevimli eşinize yanassaniz o da size dönüp çok iticisin yapma dese ne düşünürsünüz????Ben öyle düşünmüyorum.
Eşimde konu sahibi gibi temas bağimlisi ,bir süre sonra insan usaniyor.
Yapişik çocuklar gibi sürekli dibimde,mutfakta bile beni takip eden fırsat yakalamak için bekleyen .
Bence bu artık sevdiğinden değil olayı sevdiğinden.
İnsan her boş dakikasini sadece öpüşmek sevişmekle geçirmek istemiyor.
Bir rahat nefes alacak ,kendim istediğim gibi boş zamanımı geçirmek isteyebilirim
Bu kadar temas bağimlisi olmak sevgiyle alakalı değil o kişinin ihtiyaç duygusu .
Bende ama aynı denkte ihtiyaçi duymuyorum .
enteresan tiksiniyor mu acaba ağız kokusu yada her hangi bir koku itiyor olabilir mi? sevişme vs de zevk almazsın ki öyle çok enteresan yaptığıda ayıp düzgünce alıp konuşması lazım ağzını yamultunca bi tane çarp pardon elim çarptı dersinHanımlar ben arada bi bir durumu yaşıyorum. Sonra geçiyor sonra yine yaşıyorum. Ben de yazmaya karar verdim. Akıl aliyim dedim.
Sorun sadece temas sevmemesi değil adam saygısız. Gıcıklık yapıyor.en fazla tamam hadi bugünlük yeter canım falan dersin.Ben de çok temas sevmem ama eşim dokunduğunda asla itici bulmam hele bunu suratına suratına söylemem.Karsidaki insan her hangi biri değil, hayat arkadaşınız.Uslup denen bir şey var.Siz sevimli sevimli eşinize yanassaniz o da size dönüp çok iticisin yapma dese ne düşünürsünüz????
2.kez hamile olarak söyleye bilirim ki aklına bir anda alakasız şeyler geliyor turşu meyve ne bileyim tatli yemek.Yemeyince hep aklinda kalıyor yemezsen için rahatlamıyor yani illa yemelisin canın çekiyor.Aşermeye ben de inanmiyorum ya.zaten yokmuş oyle bir sey.
Yani vucutta bazi vitamin eksikleri durumunda bazi yiyeceklere aşiri istek gelişebiliyormuş ama yani öyle gece vakti sokaklara dökülüp acilen o an o saat bulunup yenmesi gerekli bir durum değil tabi ki.
Yoruma şapka çıkardımAdam sorumluluk almıyor, çocuk bakarken sana yardım etmiyor, donunu yıkamaktan aciz, yatakta seni mutlu etmiyor, bencil kendi keyfine odaklı, seninle sevişirken sırtına telefon koyup kadinlara bakıp öyle boşalıyor, güzel söz ağzından kerpetenle çıkar, üstelik daha doğum yapalı iki ay olmuşken sana fiziksel tacizi olmuş.
Tek başıma cocuğuma nasıl bakarim desen gayet iyi kazanıyorsun, adamın sana maddi katkısı olmadığı gibi bedellisini bile sen ödüyorsun. Sırf zarar. Üstelik bunca fedakarlığa bir tatil istiyorsun, onu bile seninle yapmak istemiyor.
Yani bu tiynette, kocalık nedir insanlık nedir bilmeyen, sana maddi manevi katkısı desteği sıfır olan hayvanı sırf akşam canın bir şey çekince gidip alıyor diye mi cekiyorsun?
Tonla kurye firması var, bazıları gece yarısı da market/yemek siparişi getiriyor.
Bu şekilde bir evlilikte hala devam ediyorsan , hadi bebeği biraz büyümesini bekliyor,sabrediyor denir. Ama sen hala adamı öpmeye, sevmeye çalışıyorsun. O da sen öptükten sonra gidip dudağını siliyor igrenip. Ama sonra tekrar öpüyorsun, tekrar sirnasiyorsun...
Ne denir ki bu konuya?
Böyle böyle, kendinden nefret edeceksin. Zamanla sinir hastası, her şeye gereksiz duygusal tepkiler veren, bir sürü hastalığı olup doktorların 'stresten teyzem,çok düşünme' dediği , toplumumuzun her yerinde olan o kadınlardan olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?