Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Opudan sonra 2.regl
- Konu Sahibi Minelsu66
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- opu 2.adet tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sabah doktorumu ariyacagim canim bu benim 2. Adetim beklenende 10 gun erken geldi ilk reglim benimde cok yogun olmustu cok yumurta toplandiginda oyle oluyor genelde 23 tane toplandi bendenİlaç kullandınız mı ? 7 ağustosta opu oldum 12 ağustosta kanamam geldi yoğun bir şekilde adetime 10 gün daha vardı normal adet gibi hissetmiyorum dedim Ginera hapı başla sen dediler 21 gün sonra neler olacak bakalım doktora soramiyor musun ?
Bende ginera kullanıyordum doktorum ona gore hesapladi 26 ağustos dedi adet tarihin ama erken geldi anlamadımSabah doktorumu ariyacagim canim bu benim 2. Adetim beklenende 10 gun erken geldi ilk reglim benimde cok yogun olmustu cok yumurta toplandiginda oyle oluyor genelde 23 tane toplandi benden
Kan sulandırıcı kullandım ben de kanamam gelince kestiler onunla da alakası olabilir diye düşündüm çok fazla ağrım oldu bir de karın şişligi falan nefes alırken bile zorlanıyordum. 23 yumurta mı mukemmel kaçı 5. Güne gelebildi? Benden de 16 tane toplandı 1i şaibeli olmak üzere 6 tane embriyo dondurduk
Bence ilki normal adet değildi bunların ben öyle hissediyorum bakalım neler olacak. Hazır mısın peki ?Bende ginera kullanıyordum doktorum ona gore hesapladi 26 ağustos dedi adet tarihin ama erken geldi anlamadım
Canim benimde 7tane embriyom donrudulduKan sulandırıcı kullandım ben de kanamam gelince kestiler onunla da alakası olabilir diye düşündüm çok fazla ağrım oldu bir de karın şişligi falan nefes alırken bile zorlanıyordum. 23 yumurta mı mukemmel kaçı 5. Güne gelebildi? Benden de 16 tane toplandı 1i şaibeli olmak üzere 6 tane embriyo dondurduk
Canim benim erken gelmedi ilk reglim aksine cok gec geldi herkesin erken gelmis mesela seninde oyle opudan sonra 15.Gun reglim geldi gunumu gecmisti hatta regl gunumu gayette yogundu asiri sismistim bende adetten sonra duzeldi simdi ikinci adet neden bu kadar erken geldi onu anlamadımBence ilki normal adet değildi bunların ben öyle hissediyorum bakalım neler olacak. Hazır mısın peki ?
19 u dolu cikti doktorum 3.Gunden. Sonra 5.Gune gelmesi spermde bitiyor dediCanim benimde 7tane embriyom donruduldu
Evet canım normalde 21.Gun geliyor gineradan sonra erken geldi bende anlamadim inanki genetik onermedi doktorum cunku daha ilk denemem canımGenetik teste gönderdiğiniz embriyo oldu mu ? Bir de Ginera kullanırken mi adetin geldi , 21 gün kullanıyorsun hapın bittikten sonra adet olcaksin dedi herhalde düzensizlik olması normal.
Hmm ben doğal yolla daha önce 2 kere hamile kalıp düşük yaptım sanırım o yüzden ısrarla genetik dedi bana. Nolcak şimdi ben de merak ediyorum yarın yazarsın benim de erken gelecekmiş gibi hissediyorum.Evet canım normalde 21.Gun geliyor gineradan sonra erken geldi bende anlamadim inanki genetik onermedi doktorum cunku daha ilk denemem canım
Haber veririm canım ben hic gebe kalmadim inşallah bu sekilde nasip olur banada bakalim doktorum bu geleni regl olarak sayicakmi bilmiyorumHmm ben doğal yolla daha önce 2 kere hamile kalıp düşük yaptım sanırım o yüzden ısrarla genetik dedi bana. Nolcak şimdi ben de merak ediyorum yarın yazarsın benim de erken gelecekmiş gibi hissediyorum.
Doktorla konusabildiniz mi ne dedi ?Haber veririm canım ben hic gebe kalmadim inşallah bu sekilde nasip olur banada bakalim doktorum bu geleni regl olarak sayicakmi bilmiyorum
bugun gidicem bende bilmiyorum ne dicekDoktorla konusabildiniz mi ne dedi ?
Anladım hayırlısı olsun bakalım inşallah içine sinen bir şekilde olur.bugun gidicem bende bilmiyorum ne dicek