OPU Öncesi Tedirginlik

Ay herşey yolunda gitsin inşallah, bana da taze transfer olursa muhtemelen o tarihlerde olacak

Evet benim çok akıntım oldu, hatta yumurtladım sandım endişelendim. Bu ilaçlar akıntı yapıyor çok

3 kez opu oldum çok hafif agrim vardi opudan cikinca alisverise gitmisligim var anestezi aliyorsun hic bisey hissetmiyosun bende aliskanlik oldu herhalde seviyorum opuyu

Insallah o mucize beni de bulur siz ne durumdasınız
İnşallah
Bugün opu oldum, rahat geçti benim 23 tane toplanmış.
Çok ağrım sızım olmadı hafif bir regl ağrısı çektim
Bugün döllenme başlayacak inşallah. Yarın bilgi verecekler.
Salı günü de transfer gibi görünüyor

Taze transfer olucaksin yani çok güzel rabbim hayırlı evlat nasip etsin benim dondurulmuş olucakmiş nasıl gecicek zaman bilmiyorum daha hastaneden aramadilar döllenme bilgisi icin acaba bi aksilik mi oldu diyorum

Taze transfer olucaksin yani çok güzel rabbim hayırlı evlat nasip etsin benim dondurulmuş olucakmiş nasıl gecicek zaman bilmiyorum daha hastaneden aramadilar döllenme bilgisi icin acaba bi aksilik mi oldu diyorum
amin inşallah çok teşekkür ederim
Hiç endişelenmeyin bana bazen yoğunluktan 2. - 3. Güne bile kayabiliyor bilgi verilmesi denmişti. Yoğunluktandır içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…