• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OPU Öncesi Tedirginlik

5 gün gerek görülürse 6 güne kadar kontrol altında tutuluyor embriyolar dondurma yapılıyor ona göre 🌸 Her gün arıyorlar seni kaç tane kaldığını söylüyorlar en son kalitesini de sorarsan söylüyorlar 🥹 Ben 2 regl süresi bekledim 13 ocak transfer günüm ❤️
Ay herşey yolunda gitsin inşallah, bana da taze transfer olursa muhtemelen o tarihlerde olacak🤗♥️

Merhaba ben de 2 gün sonra kontrole gideceğim. Yumurtalar büyümüş mü bakıp opu için tarih verecekler.Fakat benim şuan akıntım var sen de olmuş muydu?yumurtalar çatlamasın diye ayrı bi iğne verdiler bu arada Gonal f ile birlikte onu da kullanıyorum
Evet benim çok akıntım oldu, hatta yumurtladım sandım endişelendim. Bu ilaçlar akıntı yapıyor çok🙊

Herkese merhaba,
Yarın opu olacağım. Şu an sağ sol toplamda 40 a yakın yumurtam geliştiği tahmin ediyorum. (Doktor not alırken anladım.🥹)
Ama çok gerginim, korkuyorum.
Doktor korkulacak bir şey olmayacak hissetmeyeceksin dedi ama canı tatlı bir insan olmamama rağmen biraz tedirginim.
Sanırım biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.🤗
3 kez opu oldum çok hafif agrim vardi opudan cikinca alisverise gitmisligim var anestezi aliyorsun hic bisey hissetmiyosun bende aliskanlik oldu herhalde seviyorum opuyu 😅

3 kez opu oldum çok hafif agrim vardi opudan cikinca alisverise gitmisligim var anestezi aliyorsun hic bisey hissetmiyosun bende aliskanlik oldu herhalde seviyorum opuyu 😅
Yaa ne kadar cesur ve savaşçısınız tebrik ederim. Umarım güzel sonuçlar elde etmişsinizdir👏🥹

Insallah o mucize beni de bulur siz ne durumdasınız
İnşallah🙏🏻🫂
Bugün opu oldum, rahat geçti benim 23 tane toplanmış.
Çok ağrım sızım olmadı hafif bir regl ağrısı çektim☺️
Bugün döllenme başlayacak inşallah. Yarın bilgi verecekler.
Salı günü de transfer gibi görünüyor🤗

İnşallah🙏🏻🫂
Bugün opu oldum, rahat geçti benim 23 tane toplanmış.
Çok ağrım sızım olmadı hafif bir regl ağrısı çektim☺️
Bugün döllenme başlayacak inşallah. Yarın bilgi verecekler.
Salı günü de transfer gibi görünüyor🤗
Taze transfer olucaksin yani çok güzel rabbim hayırlı evlat nasip etsin benim dondurulmuş olucakmiş nasıl gecicek zaman bilmiyorum daha hastaneden aramadilar döllenme bilgisi icin acaba bi aksilik mi oldu diyorum

Taze transfer olucaksin yani çok güzel rabbim hayırlı evlat nasip etsin benim dondurulmuş olucakmiş nasıl gecicek zaman bilmiyorum daha hastaneden aramadilar döllenme bilgisi icin acaba bi aksilik mi oldu diyorum
amin inşallah çok teşekkür ederim🙏🏻♥️
Hiç endişelenmeyin bana bazen yoğunluktan 2. - 3. Güne bile kayabiliyor bilgi verilmesi denmişti. Yoğunluktandır içinizi ferah tutun

Back