OPU Öncesi Tedirginlik

Lotuslilium

Yıldızlar da kayar…
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
434
188
303
29
İstanbul
Herkese merhaba,
Yarın opu olacağım. Şu an sağ sol toplamda 40 a yakın yumurtam geliştiği tahmin ediyorum. (Doktor not alırken anladım.)
Ama çok gerginim, korkuyorum.
Doktor korkulacak bir şey olmayacak hissetmeyeceksin dedi ama canı tatlı bir insan olmamama rağmen biraz tedirginim.
Sanırım biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Merhaba bende aynı senin gibiydim anestezi olayı beni çok korkutuyordu daha önce hiç anestezi almadığım için ama inan ki korkulacak hiçbişey yokmuş bende okuduğum şeylerden çok korkmuştum Benden de 45 yumurta toplandı 30 tanesi olsun çıkmıştı

Canım hiç korkma- uyanınca herşey bitmiş oluyor. Hafif kanama ve regl sancısı gibi hafif hafif ağrı olabiliyor bir kaç saat sadece. Bende 32 yumurta vardı.

Bebişine kavuşmaya bir adım daha yaklaştın öyle düşün

Harika. Sonra hemen ayaklanabildiniz mi bu beni biraz ürkütüyor yani sürekli yatmayı seven biri değilim
heyecandan geceleri uyuyamıyorum

Haklısınız. Buna değer her türlü. İnşallah güzel geçer teşekkür ederim

Harika. Sonra hemen ayaklanabildiniz mi bu beni biraz ürkütüyor yani sürekli yatmayı seven biri değilim
heyecandan geceleri uyuyamıyorum
Evet evet ben hemen ayaklandım işlemden sonra 1 saat kadar yattım yemek falan getirmişlerdi onları yedim sonrasında evimize geçtik Çok hafif bir ağrım oldu ama hayatımı etkilemedi 30 yumurtadan da 5inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu 15 embriyomuz oldu hepsi 1.inci ve 2.inci kaliteymiş

Merhaba ilk denemenizde mi tuttu ve kaçıncı gün embriyosuydu Buarada Allah analı babalı büyütsün

Hiç korkmayın ben de cumartesi opu olup pazartesi işe gitmiştim regl ağrısı gibi hafif rahatsızlık hissi oluyor sadece, zaten genel anestezi olduğu için anlamıyorsunuz bile

.

Yaa ne kadar güzel hemen söyleyecekler mi acaba kalitesini merak ediyorum ben taze transfere uygun göründüm kan sonucumdan sonra. Bakalım

Hiç korkmayın ben de cumartesi opu olup pazartesi işe gitmiştim regl ağrısı gibi hafif rahatsızlık hissi oluyor sadece, zaten genel anestezi olduğu için anlamıyorsunuz bile

.
Yaa ben de yarın gidip cuma hiç bir şey olmamış gibi işe gideceğim.
Süreçten ailelerimiz dahil kimsenin haberi yok böyle bir karar verdik eşimle. O yüzden onun da tedirginliği var

Yaa ne kadar güzel hemen söyleyecekler mi acaba kalitesini merak ediyorum ben taze transfere uygun göründüm kan sonucumdan sonra. Bakalım
5 gün gerek görülürse 6 güne kadar kontrol altında tutuluyor embriyolar dondurma yapılıyor ona göre Her gün arıyorlar seni kaç tane kaldığını söylüyorlar en son kalitesini de sorarsan söylüyorlar Ben 2 regl süresi bekledim 13 ocak transfer günüm

Benimde 5.inci gün embriyosu olacak transferim 5aa dedi doktorum inşallah benimde ilk seferde tutar duana talibim Transfer sonrası nelere dikkat ettin ne yeyip içtin

Açıkçası hiç ekstra özen göstermedim. İlk gün dinlendim ondan sonra normal hayatıma devam ettim. Yatmadım hiç.

Yemek olarak bol su içtim - ızgara somon çok yedim - haşlanmış mercimek tükettim - el yapımı yoğurt - kabak çekirdeği gibi gibi.

Yani abur cubur- hamur işi- kızartma -sağlıksız şeyler hiç tüketmedim.

Merhaba ben de 2 gün sonra kontrole gideceğim. Yumurtalar büyümüş mü bakıp opu için tarih verecekler.Fakat benim şuan akıntım var sen de olmuş muydu?yumurtalar çatlamasın diye ayrı bi iğne verdiler bu arada Gonal f ile birlikte onu da kullanıyorum

Ben opudan sonra sadece regl ağrısı yaşadım, o da ilk 1 saat bile sürmemişti sanki , hatta içimden aa beklediğim gibi değilmiş demiştim.

Akşamına gayet keyfim yerindeydi, sadece birkaç gün şişlik oldu , biraz rahatsızlık hissi ve gaz sorunları yaşadım ama bunlar böyle aman aman da değildi , 4. Gün geçmişlerdi tamamen :) rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…