- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
Merhaba benim son kontrolde 5 büyük 4 tane de arkadan gelen küçük vardı. Opu da 6 toplandı, 5 i iyi durumda dendi. Bunların 3ü işlem gördü ve 3'ü de döllendi. 3 taneden 2si, biri 5. gün, diğeri 6.gün embriyosu oldu ve genetik taramaya gittiler. Tarama sonucunu dün aldık, Şu anda normal 1 embriyo donuk, transfer bekliyorum ay sonunda.Merhaba arkadaşlar yarın opu işlemim var dün son iğnelerimi yaptım sonrası zaten gözyaşı .. 3 ekimde gonal f 300 ile başladım tedavime 7 ekimden düne kadar da gonal f ve cetrotide e devam ettim 10 ekim de de bunlarla beraber endol fitil kullanmaya başladım . dün akşam 23.00 de 2 adet gonapeptly ve ovitrelle vurdum dün akşam idrak ettim ne olduğunu öncesinde güle oynaya hergün hareketli şarkılar dinleyerek komedi dizileri izleyerek hayatıma devam ediyordum ama şuan korkular başladı
33 yaş
Amh 0.91
Görünen folikül şuan 5 6 ama biri çatlamak üzere dün 22.5 cm di doktorum taze transfer düşünüyordu ama bu yumurta çatlarsa transfer iptal embriyo oluşmazsa diye çok korkuyorum şuan akşam inşirah suresini açtım öyle yaptım son 3 iğnemi bnm gibi az folikül olanlar kaç yumurta çıktı ve döllendi sizlerin
Tedavi ignelerim ve folik asit disinda herhangi bisey kullanmadim ben kuzum doktorum ne deidyse ona uydum beslenmeme dikkat ettim o kadar❤Canım vitamin vs kullanmış mıydın ?
Yardımlarını bekliyorum
Çok sağol canım, teşekkür ederimTedavi ignelerim ve folik asit disinda herhangi bisey kullanmadim ben kuzum doktorum ne deidyse ona uydum beslenmeme dikkat ettim o kadar❤
Aklınıza takilan bisey olursa seve seve cevaplarim❤Çok sağol canım, teşekkür ederim
Sağol canımAklınıza takilan bisey olursa seve seve cevaplarim❤
Ayyy allah yardımcınız olsun insallahSağol canım
Kasım ayında bende tüp bebeğe başlıyorum bir sorum olursa yazarım
Aminnn insallahhhhhAyyy allah yardımcınız olsun insallah
Merhaba, yaş 29 amh 0.9, ocak ayında 5 yumurta görüldü hemen tup bebek denildi, temmuz ayında hiçbir takviye vs. kullanmazken normal yoldan hamile kaldım, moral olması için yazıyorumMerhaba arkadaşlar yarın opu işlemim var dün son iğnelerimi yaptım sonrası zaten gözyaşı .. 3 ekimde gonal f 300 ile başladım tedavime 7 ekimden düne kadar da gonal f ve cetrotide e devam ettim 10 ekim de de bunlarla beraber endol fitil kullanmaya başladım . dün akşam 23.00 de 2 adet gonapeptly ve ovitrelle vurdum dün akşam idrak ettim ne olduğunu öncesinde güle oynaya hergün hareketli şarkılar dinleyerek komedi dizileri izleyerek hayatıma devam ediyordum ama şuan korkular başladı
33 yaş
Amh 0.91
Görünen folikül şuan 5 6 ama biri çatlamak üzere dün 22.5 cm di doktorum taze transfer düşünüyordu ama bu yumurta çatlarsa transfer iptal embriyo oluşmazsa diye çok korkuyorum şuan akşam inşirah suresini açtım öyle yaptım son 3 iğnemi bnm gibi az folikül olanlar kaç yumurta çıktı ve döllendi sizlerin
Maşallah canım 19 ekimde tarnsfer oldum 5. Gün embriyosu A kalite dendi tabi Allah bilir o ne derse o olacakMerhaba, yaş 29 amh 0.9, ocak ayında 5 yumurta görüldü hemen tup bebek denildi, temmuz ayında hiçbir takviye vs. kullanmazken normal yoldan hamile kaldım, moral olması için yazıyorumben size yakın değerlerle normal yoldan bu kadarcık yumurta ile hamile kaldım, kaldi ki siz tedavinizi de oluyorsunuz, Allahin izniyle olacak, tek sperm tek yumurta gebelik için yeterli
merhaba ben de şuan aynı durumdayım sizinle 33 yaşındayım ve amh 0.87. 5 gün gonalf 150 klomen tarlusal birde saizen hormon iğnesi yaptırdım son iki günde gonalf 300 meriofert 150 ye verdi dr. cumartesi opu yapıldı 3 yumurta toplanmıştı. şuan 3 üde döllenmiş. inşallah devamıda gelir 5. güne bakacaklarmış. Allah yardımcısı olsun hepimizin. zor süreçler gerçekten.Merhaba arkadaşlar yarın opu işlemim var dün son iğnelerimi yaptım sonrası zaten gözyaşı .. 3 ekimde gonal f 300 ile başladım tedavime 7 ekimden düne kadar da gonal f ve cetrotide e devam ettim 10 ekim de de bunlarla beraber endol fitil kullanmaya başladım . dün akşam 23.00 de 2 adet gonapeptly ve ovitrelle vurdum dün akşam idrak ettim ne olduğunu öncesinde güle oynaya hergün hareketli şarkılar dinleyerek komedi dizileri izleyerek hayatıma devam ediyordum ama şuan korkular başladı
33 yaş
Amh 0.91
Merhaba nerede tedavi gördünüz acabamerhaba ben de şuan aynı durumdayım sizinle 33 yaşındayım ve amh 0.87. 5 gün gonalf 150 klomen tarlusal birde saizen hormon iğnesi yaptırdım son iki günde gonalf 300 meriofert 150 ye verdi dr. cumartesi opu yapıldı 3 yumurta toplanmıştı. şuan 3 üde döllenmiş. inşallah devamıda gelir 5. güne bakacaklarmış. Allah yardımcısı olsun hepimizin. zor süreçler gerçekten.
merhaba medical park floryada tedavi oluyorumMerhaba nerede tedavi gördünüz acaba
merhaba benim de 3 embriyom var şuan tranfer için ilaç kullanıyorum genetik tarama nasıl oluyor acaba aynı hastanede mi yapılıyor ücreti ne kadar olur bilgi verebilir misiniz benimde ilk denemem transfer öncesi yaptırayım ben de olmadıMerhaba benim son kontrolde 5 büyük 4 tane de arkadan gelen küçük vardı. Opu da 6 toplandı, 5 i iyi durumda dendi. Bunların 3ü işlem gördü ve 3'ü de döllendi. 3 taneden 2si, biri 5. gün, diğeri 6.gün embriyosu oldu ve genetik taramaya gittiler. Tarama sonucunu dün aldık, Şu anda normal 1 embriyo donuk, transfer bekliyorum ay sonunda.
36 yaşındayım, ilk denemem.
Merhaba evet benim ayni yerde yapildi pgt denen test. Bunu yaptirinca taze transfer olamiyorsunuz test suresi uzun oldugu icin, biraz bekliyorsunuz. Ucretini hatirlayamiyorum ama benim cok super kaliteli 5. Gun embriyom genetikten sorunlu dondu, kaliteli 6. Gun embriyom ise normal geldi. Genetik taramayi yaptirmasaydim sorunlu embriyo daha kaliteli gorundugu icin onu transfer olacaktim ve kimyasal gebelikle sonuclanacakti. Yaptirdigim icin digeri transfer oldu, su anda gebeligimin 18. Haftasi bitti, cok sukurmerhaba benim de 3 embriyom var şuan tranfer için ilaç kullanıyorum genetik tarama nasıl oluyor acaba aynı hastanede mi yapılıyor ücreti ne kadar olur bilgi verebilir misiniz benimde ilk denemem transfer öncesi yaptırayım ben de olmadı
çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ücreti ne oldu acaba genetik testinMerhaba evet benim ayni yerde yapildi pgt denen test. Bunu yaptirinca taze transfer olamiyorsunuz test suresi uzun oldugu icin, biraz bekliyorsunuz. Ucretini hatirlayamiyorum ama benim cok super kaliteli 5. Gun embriyom genetikten sorunlu dondu, kaliteli 6. Gun embriyom ise normal geldi. Genetik taramayi yaptirmasaydim sorunlu embriyo daha kaliteli gorundugu icin onu transfer olacaktim ve kimyasal gebelikle sonuclanacakti. Yaptirdigim icin digeri transfer oldu, su anda gebeligimin 18. Haftasi bitti, cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?