Opu işleminde foliküllerden en az kaç yumurtanız çıktı

brcbrtny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
12
9
1
36
Merhaba arkadaşlar yarın opu işlemim var dün son iğnelerimi yaptım sonrası zaten gözyaşı .. 3 ekimde gonal f 300 ile başladım tedavime 7 ekimden düne kadar da gonal f ve cetrotide e devam ettim 10 ekim de de bunlarla beraber endol fitil kullanmaya başladım . dün akşam 23.00 de 2 adet gonapeptly ve ovitrelle vurdum dün akşam idrak ettim ne olduğunu öncesinde güle oynaya hergün hareketli şarkılar dinleyerek komedi dizileri izleyerek hayatıma devam ediyordum ama şuan korkular başladı
33 yaş
Amh 0.91
Görünen folikül şuan 5 6 ama biri çatlamak üzere dün 22.5 cm di doktorum taze transfer düşünüyordu ama bu yumurta çatlarsa transfer iptal embriyo oluşmazsa diye çok korkuyorum şuan akşam inşirah suresini açtım öyle yaptım son 3 iğnemi bnm gibi az folikül olanlar kaç yumurta çıktı ve döllendi sizlerin

Merhaba öncelikle sakin olun opu gerçekten en kolay kısmı ..
Yumurta sayısı ne kadar önemli bilmiyorum cünkü benim 20 tane toplandı sadece 2 embriyo olustu önemli olan sağlıklı olan yumurtaların toplanması sonucta 1 tanesi tutuyor . Benim ilk transfer embriyom kaliteliydi ama tutmadı . 2. Transfer embriyo kalitem daha düşüktü ama o tuttu cok sükür

Maşallah ne güzel, 5 6 folikül gördü 1 i çatlayacak potansiyelde şuan yarın opu olucam sizde kaç folikül vardı içinden mi çıltı 20 yumurta mesela benim korkum foliküllerin boş çıkması az embriyo oluşması inşalalh benden de en az 2 embriyo olur şansım olsun istiyorum korkuyorum şuan

Öncesinde ultrasonda kaç tane gözüktü bilmiyorum totelde 20 yumurta topladılar 14 tane döllendi ama 2 tane kaldı sadece 1 tane sağlıklı embriyo olması bile yeter

Öncesinde ultrasonda kaç tane gözüktü bilmiyorum totelde 20 yumurta topladılar 14 tane döllendi ama 2 tane kaldı sadece 1 tane sağlıklı embriyo olması bile yeter
İnşallah benimde en az 1 sağlıklı embriyom oluşur vakti ne zamansa da ,rabbim o zaman transferi kısmet edip olumlu sonuç versin inşallah , hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah

Benim de amh 2.16 ydi ama 10 tane yumurta çıktı 8i olgundu 4 dü dollendi sadece iki tanesi iyi kaliteliydi iki tanesi canlı kalmadı malesef bende iki tanesini trasnfer ettirdim bende kendimden çok çıkar diye bekledim dondurmak istiyiyordum ama kalmadı malesef

12 yumurta toplandi 8tanesi dolu cikti 3tanesi dollendi 1 tanesi 5.gunu gordu o da cok sukur suan 30 haftalik 2 ay snra allahin izniyle doğmuş olacaksayiya hic takılmayın en onemlisi kalitesi ❤

Canım benim son kontrolde 6 yumurta vardı. Opu da 11 yumurta çıktı

Korkuyorum şuan heyecandan uyuyamıyorum saat 6 da kalkıcam bide evet dondurulmuş kalması bi ümit olması istiyorm bende ama nasipten öteside yok biliyorum yine de elde değil şuan karmakarışık duygularım

12 yumurta toplandi 8tanesi dolu cikti 3tanesi dollendi 1 tanesi 5.gunu gordu o da cok sukur suan 30 haftalik 2 ay snra allahin izniyle doğmuş olacaksayiya hic takılmayın en onemlisi kalitesi ❤
Maşallah :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı başımıza

Canım vitamin vs kullanmış mıydın ?
Yardımlarını bekliyorum

4 yumurta toplandı 4 ü dolu çıktı. Amh 0.97
2. Güne 4 ü geldi
3. Gün 3 embryom zayıfladı
5. Gün 1 embryom kaldı ve düşük kaliteydi. Ama tuttu bebişim 9. Haftalık olduk.
Yani demem o ki ne sayı ne kalite önemli değil Allah ol dediyse olacaktır. Oyüzden ne,sayıya ne kaliteye takılma tedavini ol beni hatırla hep düşük rakamlardan olumlu sonuç elde ettik. Güzelce tedavini ol POZİTİF ol rahatla kendini. Dua et gerisini Allah'a birak. Hakkında hayirlisi olsun.

İnslalah canım Rabb'im hayırlısi ile sizede nasip etsin inşallah. 4 embroyo vardı. 2 tane transfer edildi.ikiz oldu
Yaa ne güzel maşallah
Canım vitamin vs kullanmış mıydın ?
Yardımlarını bekliyorum
koenzim q10 ve omega 3 önemli yumurta kalitesi için ama doktorum 3 ay önceden kullanılması gerekiyordu dedi ben 1 aydır kullanıyorum aynı zamanda d vit ve c vit sabahları propalis ben bu kadar teferruatlı olacağını bilseydim bende aylar öncesinden başlardım vitaminlere diyete sağlıklı beslemmeye ama kısmet tabi

Kısmet canım kesinlikle..
Ben mayıs öncesi hazırlığa başlamıştım Haziran sonu tüp bebeğe baakiycaz diye ama dış gebelik geçirdim..
Şimdi bir ay ara verdik vitaminlere tekrar başlamıştım bakalım inşallah sağlıklı yumurtalarım olur , Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben polikistik oldugum icin benden 32 yumurta toplandi. 12 adet 5. gun, 2 adette 6. gun embriyosu donduruldu. 2 kere transfer oldum ikisi de negatif sonuclandi. Az ya da cok diye uzulmeyin belki o bir tane embriyo olur a altin embriyodur bilemezsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Hiç kendinizi sayıya takmayın. Benim amh 1.28di 6 tane toplandı sadece 1 tanesi döllendi oda 5.güne gitti en iyi kalite dediler ama tutmadı. İkinci tedavimde amh 0.74tü 7 tane toplandı 3 tanesi döllendi 4.gün iki tane iyi transfer edildi yine tutmadı. Şimdi 3. Tedavim 5 6 tane var fakat biri çatlamak üzere hatta bence bugün. Yarın muayene olacağım opu günü verilecek. Sayıya kendinizi şartlamayın ben de hep donduracak kadar çok olmuyor diye üzülüyordum fakat artık şuna eminim orta kaliteli bile olsa tutacaksa tutuyor. Bana 2 transfer yapıldı toplam 3 embriyo transferi oldu hepsi en iyi kaliteydi ama olmadı . Olacaksa orta kalite de oluyor . Rabbim nasip etmiş olsun yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…