tesekkur ederim sahra oncelikle objektif yorumlarin icin ve de guzel dileklerin icin. ne deolsa aklin yol bir. futbol takimi tutar gibi fanatikce dr tutmaya hic gerek yok ! cok komik ! insallah emre ilhan ya da baris cakir duzeltecek burnumu..
mantıklı olan da bu cnm zaten görünen köy kılavuz istemez sonuçta sen düzellittrmeye bak dediğin gibi önemli olan zaten senin ne düşündüğün:)
bambamcim gittim tr yr 2 haftaligina ama planladigimhicbiseyi yapamadim ve hicbiriyle gorusemedim( baska sorunlarla ilgilendim. yuzumdeki uyusma gibi !! psikolojikmis.. prozac iciyorum bu yuzden. basarisiz 1 burun ameliyati yuzunden tum dengem alt ust oldu. ewt cok cok zor karar vermek. bi daha yilbasi oncesi gidecegim ve ameliyat olacagim. hala karar veremedim:. cok az vaktim kaldi((
anladim cnm cok cok gecmis olsun oncelikle saglik herseyden onemli. birden cok kez ameliyat olup sonrasinda cok guzel sonuc olan bir suru insan var o yuzden umutsuz olma cnm benm. senin de iisalla 3 ugurlu sayin olucak bikac mudahele ile harika olucak bence. cok buruna odaklanmamaya calis hersey duzelince bosuna yipratmis olucaksin kendini cnm benm. biz kadinlar cok detayli inceliorz genel bakior insanlar bize bakarken saclarin gozlerin tum dikkati ustune alior o kdr guzeller ki. biliorm insan rahatsiz olunca elinde olmuor ama sagligin icin en azindan daha az dusunmeye calis. umarim bir an once karar verebilirsin suan kararsizlik da stres olusturuor olabilir ustunde. en azindan karari verince ne ne zmn olucak biliceksin. bol sanslar cnm benm guzelcim gelismeleri bekliorm tatlim gorusuruz olumunekankayizsmile
barıs cakır la gorusebıldınmı
Bambamcim, haklisin cnm odaklanmamaya calisiyorum ama elimde deil( haklisin sagligim icin cok dusunmemem gerekiyo ama zaman yaklastikca da stres oluyorum bi daha ameliyat bi daha beklemek bu belirsizlik cok kotu.
sagol tatlim destegin icin. seni gercekten cok seviorum bambam. cok cok ii ve de anlayislisin. gelismelerden haberdar edecegim ama hic bi gelisme yok su an hala
merhaba kızlar ; uzun zamandır bakamıyordum foruma;
benim de ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti ; zannediyorum son şeklini almıştır ama ben de şeklinden memnun değilim fazla doğal sanki sadece kemeri alınıp bırakılmış gibi ; ne yapsam bilmiyorum ....
kime olmuştun amelıyatını ?
merhaba kızlar ; uzun zamandır bakamıyordum foruma;
benim de ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti ; zannediyorum son şeklini almıştır ama ben de şeklinden memnun değilim fazla doğal sanki sadece kemeri alınıp bırakılmış gibi ; ne yapsam bilmiyorum ....
slm silbastan senin burun ucuna hicbir islem yapilmadi mi?
birbeakk emin değilim ama galiba senle daha önce konuştuk ne zamandır girmediğim için nickleri unutmuşum; canım yapmış adam birşeyler ama sağ tarafımda cıkıntı var; ayrıca burnum hala büyük ve kalın ; yani yan profilden iyi ama karşıdan kötü ; baktığında sadece kemeri gitmiş gerisi duruyor; 1,5 yıl oldu artık değişmez herhalde; en son 6. ayımda gitmiştim ozaman da söylemiştim ama iyice otursun 1 yılı dolsun gerekirse düzeltiriz demişti;daha sonra gitmedim ama düzeltme işleminde başarılı olur mu bilemiyorum; güvenemiyorum ....
silbastan gorusmus olabiliriz bende hatirliyorum sanki seni. (o kadar kisiyle gorustum ki :S) ben kabul ettim arkadaslik teklifini. ordan resimlerime bakabilirsin. en azindan senin yandan iyiyimis. benim sag profilim de iyi degil. onden de kalin ve kotu. neyse yorumu sana birakiyorum. bana da dedi duzeltirim diye 1 yil sonra ama ben de guvenemiyorum. ilk ameliyatta yapamayip da 2. de yapacagi ne olabilir ki??
birbeakk emin değilim ama galiba senle daha önce konuştuk ne zamandır girmediğim için nickleri unutmuşum; canım yapmış adam birşeyler ama sağ tarafımda cıkıntı var; ayrıca burnum hala büyük ve kalın ; yani yan profilden iyi ama karşıdan kötü ; baktığında sadece kemeri gitmiş gerisi duruyor; 1,5 yıl oldu artık değişmez herhalde; en son 6. ayımda gitmiştim ozaman da söylemiştim ama iyice otursun 1 yılı dolsun gerekirse düzeltiriz demişti;daha sonra gitmedim ama düzeltme işleminde başarılı olur mu bilemiyorum; güvenemiyorum ....
sil bastan cnm memnun olmamana cok uzuldum umarim revizyon ile istedigin burnuna kavusursun. 1.5 yildan sonra degismez die dusunuorm ben de. ama revizyon dusunursen yeterli zmn gecmis tatlim sanki. :teselli:
göremiyorum fotolarını ...
cnm ben fotolarimi silmistim akannehir pc de cok yavas su an. 1 ara yuklerim 1 tane. ozelden ismimi yaziim belki hatirlarsin.
ben de bir ara yine serhat beye gitmeyi dusundum ama riske atmayacagim cunku benim 3. olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?