• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
En iyi cevaplar
2
69.481
1.623
101
about_part.jpg

ALLIANOI ESTETıK PLASTıK CERRAHı VE ÇENE YÜZ CERRAHıSı​

ALLIANOI Estetik Plastik Cerrahi ve Çene yüz cerrahisi Dr. Serhat Tuncer tarafından yönetilmektedir. Estetik çene yüz bölümü Ortodonti alanında uzman doktorların bulunduğu ayrı bir çalışma birimidir. ALLIANOI Plastik cerrahi ve Estetik çene yüz cerrahisi 2003 yılında kurulmuştur. Estetik cerrahi alanında deneyimli kadrosu ile yaklaşık 10 yıldır hizmet vermektedir. Bunun son üç yılı ALLIANOI adı altında sürdürülmektedir.
Dr. Serhat Tuncer 1990 yılında Ankara Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. ıstanbul Üniversitesi ıstanbul Tıp fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünden 1996 yılında uzmanlığını almıştır. Daha sonra kendi kurduğu merkezlerde çalışma hayatını devam ettirmiştir.

ALLIANOI ESTETıK CERRAHı DE YAPILAN UYGULAMALAR

Yüz Estetiği
  • Yüz germe
  • Yanak asma
  • Boyun germe
  • Kaş kaldırma

Göz Kapağı Estetiği

Burun Estetiği

Kulak Estetiği

Dudak Estetiği

Yüz Kontur Estetiği
  • Yanak protezi
  • Çene ucu protezi
  • Çene ucu küçültme, büyütme
  • Çene köşelerinin törpülenmesi

Vücut Kontur Estetiği
  • Liposakşın
  • Gıdı
  • Meme
  • Karın
  • Basen
  • Bacak arası
  • Ayak bileği
  • Mini karın germe
  • Bütün karın germe
  • Bacak germe
  • Kalça kaldırma

Meme Estetiği
  • Meme küçültme
  • Meme dikleştirme
  • Meme büyütme

Bütün Yüz ıskeletinin Cerrahisi
  • Alt çenenin öne veya geri alınması
  • Üst çenenin öne veya geri alınması
  • Hem üst hem alt çeneye aynı anda uygulamalar

Küçük Uygulamalar
  • Botox
  • Yağ enjeksiyonları
  • Hyorulonıc acıd enjeksiyonları
  • ıple kaş ve yüz askılama
  • Kimyasal peeling / dermaprasion

Arşive : http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/137005-dr-serhat-tuncer-hakkinda-bilgi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

merhaba ; ben hala özelden mesaj yazamıyorum
Paschar sana buradan cevap yazabiliyorum evet senin gibi benim de burnum karsıdan bakıldığında biraz kalın gibi doktorumla tabi ki 6. ayımda konuştum bana 1 yıl içinde oturacağını ve 1. yılı beklememi iletti ama yine rahatsızlık duyarsam mutlaka düzeltebileceğini söyledi ama benim burnumu bundan biraz daha küçültürse doğal duruşunu kaybedebileceğini klasik kalkık estetikli burun gibi olacağını da ekledi:) fakat benim elime gelen cıkıntının cok basit olduğunu istediğim an halledebileceğimizi söyledi; ben yine de 1. yılın dolmasını bekliyorum ... zannediyorum msnimde varsın oradan detaylı görüşürüz...
Gizolili arkadasım Serhat bey iyi bir doktor eli çok hafif ameliyat döneminde hiç bir sıkıntın olmaz ; senin burnun nasıl ve sen nasıl olmasını istiyorsun bilemiyorum ama benimki kolay bir burun değildi geniş ve kalındı bunlar da sonucu çok etkiliyor; şu an benim burnum eski haline göre güzel ama istediğim şekilde değil; ben revizyon olacak olsam yine kendisine olurum:) ama bu sefer iyice anlatırım ne istediğimi; sana tavsiyem kendisi genelde cok doğal burunlar yapıyor ne istediğini çok iyi anlat...

Selam bende Serhat beye ameliyat oldum gecen haziranda benimde derim kalin ve kemigim genis oldugu icin fazla kucuk olmaz dedi vede oyle oldu ben amerikada yasiyorum onun icin ofisine gitme luksum yok kendisine msg attim ve anlattim dedi bir yili bulur degismesi eger begenmezsen tekrar ameliyat yaparim dedi simdide aklim karisti diyorum tekrar onami yaptirsam yoksa onur erola mi gitsem cunku petek dincoz ve deniz akkayalarin burnu bayagi bir sorunlu onlarinki nasil ufak oluyorda bizimki olmadi aklim karisti. Bu gidiste goguste buyutmek istiyorum bakalim artik.. Haber verirsen sevinirim ne yaptigin konusunda tesekkurler.

Selam bende Serhat beye ameliyat oldum gecen haziranda benimde derim kalin ve kemigim genis oldugu icin fazla kucuk olmaz dedi vede oyle oldu ben amerikada yasiyorum onun icin ofisine gitme luksum yok kendisine msg attim ve anlattim dedi bir yili bulur degismesi eger begenmezsen tekrar ameliyat yaparim dedi simdide aklim karisti diyorum tekrar onami yaptirsam yoksa onur erola mi gitsem cunku petek dincoz ve deniz akkayalarin burnu bayagi bir sorunlu onlarinki nasil ufak oluyorda bizimki olmadi aklim karisti. Bu gidiste goguste buyutmek istiyorum bakalim artik.. Haber verirsen sevinirim ne yaptigin konusunda tesekkurler.

Cnm ben de Serhat Beye 1.5 yıl once ameliyat oldum. 1 seneden sonra da burnumda değişiklik oldugunu hafifçe küçüldüğünü ve önden inceldiğini farkettim. Benm de derim kalın ve burnum kalıncaydı. Su an cok memnunum ben son halinden. Bana ameliyattan once geç sonuç alabileceğimi söylemişti derim kalın oldugu için. Ben 6. ay civarındaki fotolarımda burnumun daha büyük oldugunu farkediorm simdi. Paylaşmak istedim sadece :)
(Ben de minik burun severim ancak ne kdr cok müdahele yaptırırsam o kdr az doal durur die düşündüm. Şimdi ne çok küçük ne de çok büyük orta bişe sanırım)

merhaba zannedersem bana yazdın:) ben seni hatırlıyorum ameliyattan önce konuşmuştuk eğer karıştırmıyorsam arkadasın Cenk yönlendirmişti seni değil mi? şu an sorunumuz aynı gibi görünüyor benim de burnum yan profilden güzel ama karşıdan hala kalın orjinal hali de geniş ve kemerliydi tabi bir de cildin kalın oluşu vardı o sebeple çok küçük olmayacağını ben de biliyordum ameliyat öncesi gittiğim tüm doktorlar aynı şeyi söyledi :( şu an benim 9. ayım yani 3-5 ayda incelir mi bilemiyorum ; doktorum bana da tam oturduktan sonra şikayetim olursa düzeltebileceğini söyledi o yüzden bekliyorum bu arada başka tanıdık doktorlar da 1-1,5 yılda tam olarak son şeklini alacağını bu süreden önce revizyon yaptırmamanın daha iyi olacağını söylüyorlar; başka doktor konusunu ben düşünmüyorum çünkü başka doktorlara da ameliyat olan birçok arkadaşım var ve artık eskisi gibi minicik tektip hokka burunlar yapılmıyor... görüşmek üzere...

Cnm ben de Serhat Beye 1.5 yıl once ameliyat oldum. 1 seneden sonra da burnumda değişiklik oldugunu hafifçe küçüldüğünü ve önden inceldiğini farkettim. Benm de derim kalın ve burnum kalıncaydı. Su an cok memnunum ben son halinden. Bana ameliyattan once geç sonuç alabileceğimi söylemişti derim kalın oldugu için. Ben 6. ay civarındaki fotolarımda burnumun daha büyük oldugunu farkediorm simdi. Paylaşmak istedim sadece :)
(Ben de minik burun severim ancak ne kdr cok müdahele yaptırırsam o kdr az doal durur die düşündüm. Şimdi ne çok küçük ne de çok büyük orta bişe sanırım)

Bambam merhaba; ameliyattan önce bana cok yardımcı olmuştun ama sonra görüşme fırsatımız olmadı ; seni gördüğüme sevindim.... umarım benim de burnum giderek küçülür ve ben de senin gibi sonuçtan memnun kalırım ; kendine iyi bak ...

Bambam merhaba; ameliyattan önce bana cok yardımcı olmuştun ama sonra görüşme fırsatımız olmadı ; seni gördüğüme sevindim.... umarım benim de burnum giderek küçülür ve ben de senin gibi sonuçtan memnun kalırım ; kendine iyi bak ...

cnm bir süre foruma girememiştim younluktan. simdi ara sıra tekrar bakıorm :) umarım tamamen içine siner burnun zamanla istediğin gibi olur. :içelim:
bence de 1-1.5 seneyi beklemen de yarar var. kendine ii bak :1rolleyes:

evet benim derim kalın değildi yinede burnum şu an biraz kalınca ve biraz büyük geliyor bana ama herkes minnacık hokka gb çok güzel burnun var diyor önden kalın evet benim ikizimin ameliyat olduğu iki sene oldu daha yeni inceldi oturdu sabretmek lazım 2-3 sene bekleyin en azından

bambam ın ve glob un burnu süper olmuş..XD XD paschar seninkini göremedim =/

kızlar serhat bey çok iyi bir doktordur tavsiye ederim çok doğal ve yüze giden şekilde yapar :hulya:
çok fazla morarma şişmede olmaz o doktorun ameliyatlarında...
kendisi aynı zamanda heykeltraştır a.s ameliyat esnasında bi dokunun üzerinden defalarca geçmez hastanın sonrasınıda düşünür benneyaptımki
eğer deviasyon burun eti varsa kbb doktoruyla birlikte giriyor ameliyatlara sempatiksalakcinni
çoğu sanatçı türkücü popçu serhat beyi tercih eder.. çok beğendiğim son ameliyatı ibonun dansözü didem boshayallersmile

bende yeni resimler koydum arkadaşlar
çokmemnunum hiçbir sorun yok
herkese tavsiye ediyorum 1 sn bile düşünmeyin benden sonra birsürü arkadaşım daha oldu..

cuma gunu serhat beyle goruscem aklımdakı bı kac ısımden bı tanesı bakalım kararım ne olcak bende cok meraak edıyorum:))

Back