- 22 Mayıs 2019
- 597
- 278
- 33
- Konu Sahibi Sonya Blade
Tekrardan merhaba aynı gün hesap sordum bağırdım çağırdım.Ona güvenmediğimi, yalnız yatmak için evlenmediğimi falan söyledim.Eskiden aldığı bir oyun olduğunu, yıllar önce biz evliyken (bu arada 3 yıllık evliyim) 6-8 saat kadar oynadığını , artık oynamadığı söyledi.Ayrıca o mail adresine bakmıyorum bile dikkat edersen mailleri açmamışım dedi.Tavrımı koydum konuşmuyorum.Yani neticede bıçak altına yatacaksınız, risk her zaman var ama bilemiyorum bu kadar isteyip de korkudan yaptıramasam sanırım psikolojik destek alır yaptırırdım. Siz eşinizle yaşadığınız her sorunu buna bağlıyorsunuz.
Bir de sizde iletişimsizlik var gibi. Yani karı koca oturup sorunlarınızın üzerine konuşmuyor gibisiniz. Mesela o oyundan gelen maili ben olsam sorardım. Bu sorunları içinizde böyle büyütürseniz zaten mutlu olamazsınız. İçinizi dökün, hesap sorun. Sizin kocanızın size karşı sorumlulukları var. Yatakta onu beklemek yerine, ben neden her gece tek yatıyorum diye hesap sorun. Size böyle yazık oluyor.
Aldatmışım gibi davranıyorsun bir daha olmadı sanal falan dedi.Sert bir şekilde cevabını verdim.
Oyunu da araştırdım (freshwoman) .Online değil yani gerçek kişiler yok.Kadınların isimleri var seçimler yaparak hikayeye yön veriyorsun.(Sex içerikli)