- 22 Mayıs 2019
- 597
- 278
- 33
- Konu Sahibi Sonya Blade
Desteğiniz için teşekkür ederim anlatacak kimsem yoktuSaglıklısı bu gibi takibe aldım konuyu gelişmeleri merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desteğiniz için teşekkür ederim anlatacak kimsem yoktuSaglıklısı bu gibi takibe aldım konuyu gelişmeleri merak ediyorum.
Konusmadan önce, üye adını öğrenip oyuna sen de mi girsen orada da bir denk gel bakalım sesli mi oyun yazısmalı mı illa ki sohbet kısmı vardır.Yani düsündüm de herhalde bunu yapardım ben ya.Desteğiniz için teşekkür ederim anlatacak kimsem yoktu
Yani oyun interaktif mi yani online mi diyorsunuz .Öyleyse daha da içler acısı durumKonusmadan önce, üye adını öğrenip oyuna sen de mi girsen orada da bir denk gel bakalım sesli mi oyun yazısmalı mı illa ki sohbet kısmı vardır.Yani düsündüm de herhalde bunu yapardım ben ya.
Biraz arastırayim bakayim merak ettim ama online gibi görünüyor görsellerine baktınız mı? Benim gördüklerim fenaydı.Yani oyun interaktif mi yani online mi diyorsunuz .Öyleyse daha da içler acısı durum
Biraz arastırayim bakayim merak ettim ama online gibi görünüyor görsellerine baktınız mı? Benim gördüklerim fenaydı.
[/QUO
Direkt aldatma o zaman.pek anlamıyorum araştırcam bakalım
Haklısınız işte korktuğum için yaptıramadım.Konuyla alakası olmasa da ben bağlıyorum direktLütfen ama lütfen silikon taktırın. Senelerdir bunu takıntı haline getirmişsiniz ve hala oyundaki karakterlerin bile göğsü büyük diyorsunuz… Neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz? Yaptırın gitsin. Her konunuzda ya konu başlığı bu ya da her konuyu göğsüm çok küçüğe getiriyorsunuz.
İşte beğenilme arzulanma gibi duyguları hissedemiyorum.Hep bir yetememe düşüncesi.AşamadımKonu Mesajı 'Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz' Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz
Yakınlarda böyle bi konu da açmışsınız. Eşiniz sanırım fantazi dünyasında başka kadınları arzulayarak tatmin yaşıyor.
Yani neticede bıçak altına yatacaksınız, risk her zaman var ama bilemiyorum bu kadar isteyip de korkudan yaptıramasam sanırım psikolojik destek alır yaptırırdım. Siz eşinizle yaşadığınız her sorunu buna bağlıyorsunuz.Haklısınız işte korktuğum için yaptıramadım.Konuyla alakası olmasa da ben bağlıyorum direkt
Maalesef çok üzgünüm ama eşiniz sanırım sizi çekici bulmuyor. Cinsel sorunlar vs de var hayatınızda. Konularınıza göz gezdirdim ve hep meme küçük meme silikon arzulanmama vs bahsetmişiniz.Sürekli olarak yatağa 3te 4te gelen sizi tatmin etmek için çabalamayan arzuladığını belli etmeyen, cinsel içerikli oyunlar oynayıp online sepetine kadın iç giyim eşyaları stoklayan adam için neden bu kadar dertleniyorsunuz? Sktirsn gitsin ya. Sizi mahvetmiş bu evlilik. Ne özgüven ne kadınlık bırakmış. Memeni yaptır tekmeyi bas. Sen de büyük pipili adam bul orgazmı doruklarda yaşa.İşte beğenilme arzulanma gibi duyguları hissedemiyorum.Hep bir yetememe düşüncesi.Aşamadım
O düğme açma filan gibi cümleleri duymasaydınız ve üstüne sevişirken de gerçekten sizden zevk aldığını hissetrieebilse idi siz bu kadar takıntılı olmayacaktınız. Yine eşinizde kabahat.İşte beğenilme arzulanma gibi duyguları hissedemiyorum.Hep bir yetememe düşüncesi.Aşamadım
Teselli için demiyorum ama o tür oyunlarda küçük memeli kız olur mu bilmiyorum. Japon animelerinde hep büyük göğüslü oluyorlar.Hikayeli falan ayrıca büyük memeli kadınlar.Hay Allah'ım ben nasıl güvencem bundan sonra
Eşiniz fantazi iç kıyafeti favoriledi diye de bu telaşa dusmustunuz ,siz cinsellik sevmiyor musunuz ?Desteğiniz için teşekkür ederim anlatacak kimsem yoktu
Silikonu yaptırıp tekmeyi bassın benceLütfen ama lütfen silikon taktırın. Senelerdir bunu takıntı haline getirmişsiniz ve hala oyundaki karakterlerin bile göğsü büyük diyorsunuz… Neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz? Yaptırın gitsin. Her konunuzda ya konu başlığı bu ya da her konuyu göğsüm çok küçüğe getiriyorsunuz.