Öpmeyin dedikçe öpüyorlar

Ya bende ilk doğum yaptığımda korona.nın patlama zamanıydı sokağa cıkma yasakları artı ramazandı bana annem kayınvalidem kayınbaba gelmişlerdi bebegim daha 3-5 günlük o kucağına alıyor o alıyor tamam neyse de oruçlu kokulu nefeslerini vere vere seviyorlar ağzının dibine kadar nefeslerini sokup cıldırıyordum ama bişeyde diyemiyorum alıp alıp acıktı emzirmem lazım uykusu geldidiye gotururdum bebegi

Öpen kişinin tepkisi ne oldu?

Yuh bu ne biçim köy
Bu köyde herkes dudaktan mı öpüşüyor? Kıraathanedeki dayılar vs? Eşiniz nasıl izin veriyor buna?

Yuh bu ne biçim köy
Bu köyde herkes dudaktan mı öpüşüyor? Kıraathanedeki dayılar vs? Eşiniz nasıl izin veriyor buna?
eşim kızıyor. ama dinleyen yok size çok sacma birsey diyimmi çocuğuma döl diyorlar bilmem birseyin dölü diye seviyorlar. bilmem birseyin dogurdugu ( bilmem birsey dediğimde küfür oluyor forumda yazmayayim dedim) beni çok eziyorlar kavga ediyorum. esim evden tarlaya oduna vs gidiyor aninda uzerime geliyorlar bas edemiyorum

Altını değiştirirken bazen oğlum pipisini yakalıyor. Bundan sonra yıkamayacağım. Öyle öpsünler ellerini
Öptükten 5-10 dakika sonra söyleyin. Ayy bu yaramazın altını bi açtım az önce, hop elini götürdü kakasını avuçladı, elini temizleyecektim ben de diyip pamukla vs silin. Onlar düşünsün

Ahh nasıl dertliyim..
Aylar sonra gören kayinvalidem bebeğimi ve çocuğumu sapur supur öpüyor ama nasıl öpme iki oldu eşime diyorum ben dicem diyo gitmiyorum gidersem üçüncü olacak ve ben bu kez susmicam. Buyuk kızım 6 yaşında ve anne hiç hoşuma gitmiyor soylermisin ben söyleyemiyorum dedi öyle bir rahatsız edici elden omleri zaten beni bitirecek
benim birde kucağa alma derdi var. Ya zaten ablası okula gidiyor yavrum sürekli hasta oluyor tamamen tek başıma bakiyorum kimsenin 2 dakika yardımı yok bunu bilen bile köstek. Geçen hafta doğum günü yaptım pişman oldum resmen. Bir arkadaşım sürekli veremiyosun kucağıma der durur zaten sürekli ama sürekli istiyo. Çocuk istiyo ama yapmaya useniyo kendisi bir daha sinirimi bozarsa bende haddim dışında çıkıp çok sevesin varsa yap bir tane diyeceğim bıktım. Doğum gününde cocugu hastaydi habire veremiyosun kucagima diyo yahu diyorum çocuğun hasta canım yazok niye hasta olsun ben degilm ama diyo iki dakikadan biri kucak.. ben kimsenin çocuğunu ne öpmek isterim ne kucaklamak anlamıyorum bu merakı diğer derdimde benim herkesin ama herkesin çocuğuma giydirdigime karışması.. aynı kiyafetle biri useyecek diyo biri terler kafasını kapat yok kafasını aç geçen hele okulun önünde bir veli kendi bebeğini incecik giydirmis ve sadece kafasını kapatmış bana göre fazlaca ince ama banane ne haddime ama yok millet ben değil illa diyecek ay üşür diye üstü onun çocuğa göre baya baya kalinken yapmasa bari yani gördüğün gibi kelin ilacı olsa diyorum çokça dertliyim inşallah bir an önce herkes haddini bilir ah rahmetli babaannem hiç opmedi bizi.. çünkü çocuklar sadece koklanir derdi

Haklısınız ama bu tarz şeylerin çok önüne geçilmiyor. şimdi size herkes çocuğuma dokunuyor gibi geliyor ama zaten biraz büyüyünce kimse ilgi göstermeyecek. Ben böyle sadece birinci derecede akrabalarıyla takılan, diğer herkese yabancı çocuklar görüyorum, çok yalnızlar.. bence çocuk arkadaştan komşudan ilgi görmeli. Ben arkadaşlarımın evine gidince mutlaka çocukları iel ilgileniyorum, konuşuyorum, hediye götürüyorum mutlu olsunlar diye. Kayınvalidem mesela bize arkadaşını getirirdi bazen (çok sık değil), amaaan yaşlı kadınla ne yapacağım derdim. şimdi burada akrabamız yok, kv bin arkadaşı çocukları görmeye geldi, o kadar mutlu oldu ki çocuklar.. amca teyze komşu figürleri de önemli bence

Benim cocuklar büyük, kendileri soyluyorlar sevmiyorum diye.
Hatta gecen kayinvalidemin yuzune dedi, ben seni sevmiyorum, sen beni zorla opmeye çalışıyorsun diye, kayinvalidem üzüldü ama oh oldu he he

Cocuklar daha kucukken ben soylerdim ama, ay benim oglum hic sevmiyor boyle seyden diye, ki gerçekten de rahatsiz oluyor yani, oyle yumusak yumusak sevenden degil de sap sup girisenden. Direk alirim elinden kim olursa olsun.

Bebekleri sevmek dünyada beni gerçekten mutlu eden çok az şeylerden biridir
Ama onları rahatsız etmeden zarar vermeden sevmeli
Güzel bir bakış bir göz kırpış tebessüm yeter
Sevilen çocuklar ilerde daha mutlu insanlar olurlar ben bunada çok inanıyorum
Bebekleri sevmeyin denmez de mümkün olduğunca daha az temasla sevin demek lazım
Konu sahibi haklı olarak rahatsız olduğunu dile getirmek engel olmak hakkın

Ne iyi babaanneniz varmış. Benim kv opmesini istemediğimi bildigi halde farklı odaya götürüp öptu geçenlerde. hemen peşinden gitmiştim gördüm aldım yüzünü yıkadım gözü önünde

Evet tabiki ilgilensinler. Ben de bundan çok mutlu oluyorum. Sosyal ortamda sevgiyle büyüsün istiyorum. Siz ne güzel ilgilenip hediye vs alıyormuşsunuz. İlgilenmenin tek yolu öpmek değil ki

Sevmeyinden kastım şunlar: (bunların hepsi yaşanmış olay)
1. Pipini cukkulunu yeeerim dötünü totonu yeeerim şarkısı söylemek
2. Memelerini mıncırmak ve yerim demek
3. Poposuna şaplak atmak
4. Şapır şupur öpmek
5.öp beni öp beni diye kolundan tutup öptürene kadar bırakmamak

Kalan şekillerde bence sevilebilir

18 yaşına geleceği günü hatırlat, bi içleri hoş olsun, soğurlar bu sevme şeklinden diye düşünüyorum.

Okurken bi fenalaştım

Şey demeyi düşünüyorum. Artık vücudunun farkında. Herkesin öpemeyeceğini ve vücuduna dokunamayacağını öğretiyorum. O yüzden ben Varken de yokken de öpme.

Çok mu minnoş?
Kesinlikle çok minnoş
Sizi duymayacaklarına garanti veriyorum
Böyle açıklamalardan anlayacak insan zaten öyle davranmaz
Bakın birkaç hafta önce ilk zatürreden hastanede yattım bir hafta sonra da kovidden hastanede yattım, eşime oğluma bulaştı….
Yeni atlattık derken şimdi oğlum bronşit ve zatürre başlangıcı var
Annem ishal kusma salgınına yakalandı
Benim gözlerimde enfeksiyon var bu da yeni bir salgın….. bu sadece benim ailem, tek bir ailedeki hastalık örneği…..toplumu siz düşünün…..eşiniz bile işten gelince elini yüzünü yıkamadan üstünü değiştirmeden çocuğuna yaklaşmıyor değil mi? Ana baba koruyup kollarken üst kat komşusu asansördeki mağazadaki insanlar……inanılmaz sinirlendim anlatamam…..
Annemin öpme ikazına aldırmayan babaannemin bir akrabası yüzünden tüberküloz olmuş bir bebeğim….ciğerimde izi hala duruyor
Yapmayın nolur sizin insanca uyarılarınıza kimse uymaz, kimsenin paşa gönlü küçücük her türlü mikroba ve istismara açık bir bebeğin canından kıymetli değil
Neden sert çıkmıyorsunuz, neden çocuğu uzaklaştırmıyorsunuz? İnsanlar iki gün sonra unutur gider ama olası bir sorun ömür boyu yük olur kalbinize
Annenize söyleyin insanları uyarsın, siz de olabildiğince sert ve net olun
Çocuğum hasta doğdu, altı ay kimse koklayamadı bile, anneannesi dahil, izin vermedim, eve gelmek isteyeni kabul etmedim, annemlerdeyken baskın yapar gibi çat kapı gelip bebeğimi görmek istediler odadan çıkmadım….pipirikli dediler buldumcuk dediler bir senin mi çocuğun var dediler biz kaç tane büyüttük dediler ağızlarının payını verdim zerre umrumda olmadı
Şimdi oğlum 8 yaşında, herkes unuttu, bende yine olsa yine aynı şeyi yapardım, hala oğlumu öpmek sevmek isteyen benden izin alıyor
Siz dikkatli özenli bir annesiniz, oğlunuz korunmayı hakediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…