• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpmeyin dedikçe öpüyorlar

Ne saçma ya hangi ülke orası, Afrika ülkelerinden ya da Arap ülkelerinden biri mi? Ne anlıyorlar elalemin çocuğunu öpmekten acaba. Hiç de sevmem başkasının çocuğunu öpüp koklamaktan sadece kendi yeğenimi sayılı öpmüşümdür. Onu da ensesinden öpüyordum, inatçı olur ordan öpme diyorlardı :KK70:
Afrika ülkesi. Zaten çok pisler. Öpmek onlar için çok çooook masum bişey.
Bende soğuğumdur baska çocuklara. Sadece konuşarak sevgimi belli ederim.

KızlR selam
Öncelikle konuya bir üst giriş yapayım. Konunun buldumcukla alakası yok.

15 aylık bir oğlum var. Aylardır başkasının gelip şap şup öpmesine engel olamadım.

Bunu yapan annemin arkadaşları
Annemle yakın oturuyoruz. Evde bunaldığımız için hergün annem ben oğlum bir aradayız.
Annemin çok yakın komşusu var üst katında. Çok sık karşılaşıyoruz. A her seferinde öpüyor

Öpme diyorum. Öpüyor. Öpme ya öpme.
Annemle çok yakınLr diye terslemedim şimdiye kadar. Oğlum ayaklarını ağzına sokma dönemindeydi. Bir gün çorabını çıkardı oğlumun. Ayaklarını öpecekti. Öpme ağzına sokuyor dedim. Olsun yıkarsın dedi öptü. Ya niye yıkayalım şimdi durduk yere?

Başka arkadaşı da görünce şlamp yanağından sesli öpüyor.

Panter gibiyim normalde ama bu konuda engel olamıyorum.

Annemin 4 arkadaşı ile asansöre bindik. Biri öpecekti. Öpmeyin grip salgını var diye salladım. Sanki bunu söylememişim gibi asansörden inerken bir diğeri elinden öptü. Çocuk ellerini ağzına sokuyor.

Ay bebek bu öpülür fanusta yaşayın o zaman diyenlere not

1. Bunu bir mahremiyet ihlali olarak görüyorum. Bu sebeple istemiyorum. Ben bile annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. İnsanlar sizin elleriniİ yanaklarınızı boynunuzu şap şup öpse tepki vermez misiniz? Bebeklerde insan. Sesleri çıkmıyor diye bedenleri üzerinde her istediğimizi yapmamalıyız.

2. Evet hastalıklar sebebiyle de istemiyorum.

Ben bu işi nasıl engelleyebilirim? Annemlere gitmemek çözüm değil. Evde çok sıkılıyoruz çünkü. Oğlum da tam anneanne aşığı.
NSıl konuşayım? Ne diyeyim?

Edit: ekleme yapmak istiyorum. Bir diğer rahatsız olduğum konu bebeğime yabancı olan insanların koşarak üzerine gelip çığlıklarla kucaklarına almaları.
Bir yerdeyiz. Eski bir komşumuzu gördük. Ben tanıyorum ama oğlum ilk kez görüyor. Oğlum bi tık uzağımdaydı. Ayyy senn ne tatlısıııım diye kucağına almak isteyince ve oğlum korktu kaçmak istedi kafasını vurdu.
Ya bi dur çocuk sana alışsın.

Bir gün mağazadayız. Oğlum yeni yürüyor. Ben arkada o önde. Annem de kıyafet deniyor. Kadının biri bi anda oğlumun iki elini tutup hızla yürütmeye başladı. Ne güzl yürüyosun sen diyerek. Ama hızla gidiyorlar. J
koştum hemen. Nevrim döndü. Nehakla ya?

Şu bebeklerden bi uzak durun lütfen
Kim ne der bilmiyorum ama bence çok haklısın. Henüz bir çocuğum yok ama şimdiden bu konunun sıkıntısı sarıyor benide

Back