- 19 Mayıs 2020
- 46.594
- 208.854
- 548
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Evet b*k var ağzınızda diyeceksin.sizin gene elini öpuyorlarmiş. koydeyiz esimin salaklikları yüzünden cocugun laps dudağina yapisiyorlar isiriyorlar kendi yedikleri yemek kasiklarini agizlarina sokuyorlar cok kavga ettim kimse beni dinlemiyor ( bana dedikleri laf şu agzımizdamu var ) tek cocuk senin degil abartma yoruldum cidden yoruldum durmadan kavga etmekten
Şu konuya bile 2 kişi beğenmedim atmış ya. Yok illa öpecekler. Bebekleri öpmeyin fikrini beğenmeyebiliyorlar.Evet b*k var ağzınızda diyeceksin.
Kendi torunları yok mu onları yalasınlarYok hergün değil. Ama 12 yıldır aynı sitede oturuyoruz. Parkta bakkalda apartmana girerken vs karşılaşıyor. Geniş bir komşuluk ağımız var.
Altını değiştirirken bazen oğlum pipisini yakalıyor. Bundan sonra yıkamayacağım. Öyle öpsünler ellerini
Allahtan yok o yolda gordugu hos birini cekip opme ozelligi sapiklara gun dogardi. Ayni sekilde pedofoli olanlarda bundan faydalaniyorlardir. Bebekleri sap sup opmek nedir kopeginiz icin de dogrusunu yapiyorsunuz onlarinda cocuklardan bir farki yok yazik konusamiyorlar diye istemedigi birseye maruz kalmasinlar.Nasıl yolda gördüğümüz güzel gözüken hoşumuza giden insanlara yapışıp öpmuyorsak kimseye dokunuyorsak bebeklere de dokunamayiz tepki verin çekinmeyin
Ben köpeğime yanasmaya çalışanlara bile direk cemkiriyorum asosyal bir köpek ama çok güzel ve dikkat çekiyor kaç kere hayvanı havaya diktim sn ile kurtardım mecburmuyum germeye yazık değil mi ama insanlar bir tuhaf. Bir kere özel bir çocuk yaklaştı yahu ısırır iste annesine be anlatamadım en son gelin sonra ağlamak yok adamı delirtmeyin sevdirmek zorunda değil git pelus al çocuğuna diyorum hala ne var sevse diyor
bağırmayın ama dan diye hayır diyin kime sordunuz diyin çocuğu çekin hatta sizde onlara vurun bir daha yaklasamazlae
Merhaba
Tek sebep salgın değil. Hatta o ikinci sebep. Asıl sebep alan ihlali. Sorsun önce. Ben annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. Ooooyyyyyy kuuzzuuuuum diye çığlıklar ata ata üzeirne saldırıp şsp şup ellerini öpmüyorum. Bir yabancı kendinde bu hakkı nasıl buluyor? Çok şaşırıyorum cidden. O da bir birey. Şu an avmdeyim. Biri nasıl gelip benim ellerimi öpemezse aynı şey bebek içinde geçerli olmalı
Allahtan yok o yolda gordugu hos birini cekip opme ozelligi sapiklara gun dogardi. Ayni sekilde pedofoli olanlarda bundan faydalaniyorlardir. Bebekleri sap sup opmek nedir kopeginiz icin de dogrusunu yapiyorsunuz onlarinda cocuklardan bir farki yok yazik konusamiyorlar diye istemedigi birseye maruz kalmasinlar.
Keske herkes sizin gibi dusunceli olsa. Benim bir akrabam korona oldugunu gizleyerek misafirlige gelmisti hepimizi hasta etmisti. Dayanamayip yuzune vurmustum artik benimle konusmuyor.Ztn diyorum ya asosyal anında ısırır parçalama huyu yok ama yapma diye ittirirken disi geçer sonra yine biz suçlu. E sordun mu hayır, laftan anladın mı hayır. Güya rahatlamaya ciktigimiz çoğu zaman koşa koşa geri geliyoruz. Biraz ilgi gösteren çocuklara fln yaramaz çocuklar onu üzdü onu anlatıyor fln diyorum iletişim ya herseyin çözümü aslında ama biz dünya kendi etrafımızda dönüyor sanıyoruz. Anlamıyorlarsa anladıkları dili bulmamız gerek
Ben öz yeğenimi etrafımda çok covid oldu diye dogdugunda 8 gün hiç kucağıma almadım hiç dokunmadım hiç ellemedim ve kimseye bulaşmadan 10. Gün pozitif çıktım. Eger bulaşma olsa kendimi hiç affetmezdim
Bağıracaksın en mantıklısı bu duruyor laf anlamıyorlarsa mademKızlR selam
Öncelikle konuya bir üst giriş yapayım. Konunun buldumcukla alakası yok.
15 aylık bir oğlum var. Aylardır başkasının gelip şap şup öpmesine engel olamadım.
Bunu yapan annemin arkadaşları
Annemle yakın oturuyoruz. Evde bunaldığımız için hergün annem ben oğlum bir aradayız.
Annemin çok yakın komşusu var üst katında. Çok sık karşılaşıyoruz. A her seferinde öpüyor
Öpme diyorum. Öpüyor. Öpme ya öpme.
Annemle çok yakınLr diye terslemedim şimdiye kadar. Oğlum ayaklarını ağzına sokma dönemindeydi. Bir gün çorabını çıkardı oğlumun. Ayaklarını öpecekti. Öpme ağzına sokuyor dedim. Olsun yıkarsın dedi öptü. Ya niye yıkayalım şimdi durduk yere?
Başka arkadaşı da görünce şlamp yanağından sesli öpüyor.
Panter gibiyim normalde ama bu konuda engel olamıyorum.
Annemin 4 arkadaşı ile asansöre bindik. Biri öpecekti. Öpmeyin grip salgını var diye salladım. Sanki bunu söylememişim gibi asansörden inerken bir diğeri elinden öptü. Çocuk ellerini ağzına sokuyor.
Ay bebek bu öpülür fanusta yaşayın o zaman diyenlere not
1. Bunu bir mahremiyet ihlali olarak görüyorum. Bu sebeple istemiyorum. Ben bile annesi olarak seni öpebilir miyim diyorum. İnsanlar sizin elleriniİ yanaklarınızı boynunuzu şap şup öpse tepki vermez misiniz? Bebeklerde insan. Sesleri çıkmıyor diye bedenleri üzerinde her istediğimizi yapmamalıyız.
2. Evet hastalıklar sebebiyle de istemiyorum.
Ben bu işi nasıl engelleyebilirim? Annemlere gitmemek çözüm değil. Evde çok sıkılıyoruz çünkü. Oğlum da tam anneanne aşığı.
NSıl konuşayım? Ne diyeyim?
Edit: ekleme yapmak istiyorum. Bir diğer rahatsız olduğum konu bebeğime yabancı olan insanların koşarak üzerine gelip çığlıklarla kucaklarına almaları.
Bir yerdeyiz. Eski bir komşumuzu gördük. Ben tanıyorum ama oğlum ilk kez görüyor. Oğlum bi tık uzağımdaydı. Ayyy senn ne tatlısıııım diye kucağına almak isteyince ve oğlum korktu kaçmak istedi kafasını vurdu.
Ya bi dur çocuk sana alışsın.
Bir gün mağazadayız. Oğlum yeni yürüyor. Ben arkada o önde. Annem de kıyafet deniyor. Kadının biri bi anda oğlumun iki elini tutup hızla yürütmeye başladı. Ne güzl yürüyosun sen diyerek. Ama hızla gidiyorlar. J
koştum hemen. Nevrim döndü. Nehakla ya?
Şu bebeklerden bi uzak durun lütfen
Mune hanım ıkı kışı varmış altın günündeBir eleştiri de bulunabilir miyim?
Altın gününde ne işiniz var ablacım? Hava bir öyle bir böyleyken havada bile virüsler halay çekerken bir topluluğun içine sokmaktan çekinmediğinizi görenler bebeği öpmekten de geri durmazlar çünkü hastalık var salgın var dediğinizde ciddiye almıyorlar.
Millet manyak, Amerikalarda okumuş bir tanıdığım önce yaşlı annesine bulaştırdı, kadın da kimseye söylemeden gemi ile seyahate cıktı, iptal etmedi seyahati. Bu tanıdık oğlu covid oldugunu bile bile uçağa bindi, kanser hastası babasını görmeye gitti. Sosyal medyaya yüklediği son fotoda dibine oturmuştu adamın artık ne oldu bilmiyorum. Sonra gel bir de millete güven. Okumuşu böyle yaparsa cahili ne yapmazKeske herkes sizin gibi dusunceli olsa. Benim bir akrabam korona oldugunu gizleyerek misafirlige gelmisti hepimizi hasta etmisti. Dayanamayip yuzune vurmustum artik benimle konusmuyor.
Gercekten insanlar cok dusuncesiz kendisi olmez baskasinin olumune sebep olur hic dusunmuyorlar. Bu da bir kul hakkina girmektir.Mune hanım ıkı kışı varmış altın gününde
Millet manyak, Amerikalarda okumuş bir tanıdığım önce yaşlı annesine bulaştırdı, kadın da kimseye söylemeden gemi ile seyahate cıktı, iptal etmedi seyahati. Bu tanıdık oğlu covid oldugunu bile bile uçağa bindi, kanser hastası babasını görmeye gitti. Sosyal medyaya yüklediği son fotoda dibine oturmuştu adamın artık ne oldu bilmiyorum. Sonra gel bir de millete güven. Okumuşu böyle yaparsa cahili ne yapmaz
Mune abla yukarıda da yazdım. 2 kişi gelecek kahve içmeye sadece. Kısaca altın günü dedim geçtim.Bir eleştiride bulunabilir miyim?
Altın gününde ne işiniz var ablacım? Hava bir öyle bir böyleyken havada bile virüsler halay çekerken bir topluluğun içine sokmaktan çekinmediğinizi görenler bebeği öpmekten de geri durmazlar çünkü hastalık var salgın var dediğinizde ciddiye almıyorlar.
Bende kendisini takip ediyorum. Temiz içerikli ürünleri hep ondan aldım görerek. Dediğiniz çok mantıklı. Öncelik bebektir.Bebekler de bireydir. Buradan çoluğu çocuğu vantuzlayan kesime sesleniyorum, yolda birileri sizi görüp durup durup öpüyor mu? Öpse ne hissedersiniz?
Prema Sundari diye bir anne fenomen takip ediyorum. Tamamen temiz içerikli ürün incelemesi vs. yapıyor (tavsiyedir bu arada). Bu konuda şöyle yazmıştı:
O teyzeyi üzmekten mi çekiniyorum, çocuğumun alanını ihlal ettirmek ve riske atmaktan mı?
Kimse kusura bakmasın, teyzeyi üzmekten çekinmeyeceğiz. Siz de çekinmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?