Kesinlikle çok minnoş
Sizi duymayacaklarına garanti veriyorum
Böyle açıklamalardan anlayacak insan zaten öyle davranmaz
Bakın birkaç hafta önce ilk zatürreden hastanede yattım bir hafta sonra da kovidden hastanede yattım, eşime oğluma bulaştı….
Yeni atlattık derken şimdi oğlum bronşit ve zatürre başlangıcı var
Annem ishal kusma salgınına yakalandı
Benim gözlerimde enfeksiyon var bu da yeni bir salgın….. bu sadece benim ailem, tek bir ailedeki hastalık örneği…..toplumu siz düşünün…..eşiniz bile işten gelince elini yüzünü yıkamadan üstünü değiştirmeden çocuğuna yaklaşmıyor değil mi? Ana baba koruyup kollarken üst kat komşusu asansördeki mağazadaki insanlar……inanılmaz sinirlendim anlatamam…..
Annemin öpme ikazına aldırmayan babaannemin bir akrabası yüzünden tüberküloz olmuş bir bebeğim….ciğerimde izi hala duruyor
Yapmayın nolur sizin insanca uyarılarınıza kimse uymaz, kimsenin paşa gönlü küçücük her türlü mikroba ve istismara açık bir bebeğin canından kıymetli değil
Neden sert çıkmıyorsunuz, neden çocuğu uzaklaştırmıyorsunuz? İnsanlar iki gün sonra unutur gider ama olası bir sorun ömür boyu yük olur kalbinize
Annenize söyleyin insanları uyarsın, siz de olabildiğince sert ve net olun
Çocuğum hasta doğdu, altı ay kimse koklayamadı bile, anneannesi dahil, izin vermedim, eve gelmek isteyeni kabul etmedim, annemlerdeyken baskın yapar gibi çat kapı gelip bebeğimi görmek istediler odadan çıkmadım….pipirikli dediler buldumcuk dediler bir senin mi çocuğun var dediler biz kaç tane büyüttük dediler ağızlarının payını verdim zerre umrumda olmadı
Şimdi oğlum 8 yaşında, herkes unuttu, bende yine olsa yine aynı şeyi yapardım, hala oğlumu öpmek sevmek isteyen benden izin alıyor
Siz dikkatli özenli bir annesiniz, oğlunuz korunmayı hakediyor