- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Bunların hepsi de istanbulun farklı ilçeleri ama çekiyorum galibaOha! Bu söylediğinizi tahayyül edemediğim için size sordum nasıl oldu diye. Valla çok ilginç geldi bana. 2 çocuk büyütüyorum, gezerken falan insanlar karşıdan gördüğüm en tatlı bebek diyorlar ama liseli kızlar bile dokunmazlar yani, karşıdan severler. Sizin bulunduğunuz çevre çok garip.
Bu bilince toplumun ulaşması lazım. Hastalıktan öte derdim bu.sapıklarlada karşılaşma ihtimalini düşünün öpmeyin ki normal sevme şekli zannetmesin
Bunu uygulayinAğızlarına vur. Ciddiyim. Valla bak. Birinin ikisinin ağzına vursan daha ilişen olmaz. Bunlarla başka türlü başa çıkamazsın.
Kiz allah icin valla devrelerim yandi. Yahu kimse seni bu cevrede ciddiye almiyor mu nedir bu yaBir de bu var. Bir ara bir misafirliğe çağrıldım. Gittim oğlumla. Evdeki oğlan çocuğu 8 yaşında girer girmez biliyo musun kulağım ağrıyor dedi. Hasta mı dedim. Evet ama bişi olmaz dedi annesi. Kaçarak çıktık evden. Sen bizi bebeği niye evine çağırıyorsun ya
Mesela ben çok sakınan, aşırı titizlenen bir anne değilim diye tamımları kendimi ancak, br anne öpülmesin vs diyorsa yadırgamam.. Anne öyle diyorsa konu tartışamaya kapalıdır. İstemediği şeye saygı duyulmak zorundaYok cocugu o yolladi bize zaten. Hani başını da boyle ense ustunden yüze degmeyecek sekilde oksadim. Oyuncagi kenarda temizledigimi gorunce surati dustu. Ee yahu napayim senin yavruna pis mi dedim hastanedeyiz cocugu deli gibi oksuruyor. Benim bebegim oyuncagi icin agliyor agzina aliyor surekli.
Tamam da her hastalık bulaşıcı değil ki. Benim kızın burnu tıkalı mesela biri görse hasta zanneder ama alerji yüzünden tıkalı. Hem de hastalıkların kuluçka dönemi falan var hani öyle her günü bulaş olmuyor. Herkes şapır şupur öpsün ne olacak demiyorum ama bu kadar da titizlenmeyin, belki çocuk başka odaya gidip tv seyredecekti ve gitmenize gerek olmayacaktıBir de bu var. Bir ara bir misafirliğe çağrıldım. Gittim oğlumla. Evdeki oğlan çocuğu 8 yaşında girer girmez biliyo musun kulağım ağrıyor dedi. Hasta mı dedim. Evet ama bişi olmaz dedi annesi. Kaçarak çıktık evden. Sen bizi bebeği niye evine çağırıyorsun ya
2.antibiyotiği kyllanıyır dedi. Ondan gittikTamam da her hastalık bulaşıcı değil ki. Benim kızın burnu tıkalı mesela biri görse hasta zanneder ama alerji yüzünden tıkalı. Hem de hastalıkların kuluçka dönemi falan var hani öyle her günü bulaş olmuyor. Herkes şapır şupur öpsün ne olacak demiyorum ama bu kadar da titizlenmeyin, belki çocuk başka odaya gidip tv seyredecekti ve gitmenize gerek olmayacaktı
Sorma yaKiz allah icin valla devrelerim yandi. Yahu kimse seni bu cevrede ciddiye almiyor mu nedir bu ya
Ağzınızda b.k olmasını istemiyorsanız bir daha öpmeyin derdim ben olsam. Tövbe ya.sizin gene elini öpuyorlarmiş. koydeyiz esimin salaklikları yüzünden cocugun laps dudağina yapisiyorlar isiriyorlar kendi yedikleri yemek kasiklarini agizlarina sokuyorlar cok kavga ettim kimse beni dinlemiyor ( bana dedikleri laf şu agzımizdamu var ) tek cocuk senin degil abartma yoruldum cidden yoruldum durmadan kavga etmekten
MerhabaBazi konularda hakli olsaniz da, cocugun elini ayagini opmesi konusunda bence biraz abartmissiniz. Evet salgin var ama yanagindan agzindan burnundan sap sup opeceklerine elini ayagini opmeleri daha iyi, silersiniz gecer ne olacak.
Yok hergün değil. Ama 12 yıldır aynı sitede oturuyoruz. Parkta bakkalda apartmana girerken vs karşılaşıyor. Geniş bir komşuluk ağımız var.Annenizin arkadaşları her gün mü geliyorlar? Onlar varken gitmeyin annenize. Kökten çözüm olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?