• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OPI mat oje nerede satılır?

cila yapmislar demek, ben aldigimda yoktu sevindim =)
senin kastettigin rengi biliyorum canim daha cok Chanel Particuliere'in aynisi. o da bu sene cikti ve yok satti, YDKJ kadar gri degil ve biraz daha acik renk.
bu arada opi gercekten 31 lira vermeye degmez, onun yerine 7 lira daha koyup iki Orly alinir =) Opi cok soyuluyor ve ovuldugu kadar harika degil bence, ozellikle Turkiye'deki renkleri. Fircasi fena degil ama =)

cila yapmislar demek, ben aldigimda yoktu sevindim =)
senin kastettigin rengi biliyorum canim daha cok Chanel Particuliere'in aynisi. o da bu sene cikti ve yok satti, YDKJ kadar gri degil ve biraz daha acik renk.
bu arada opi gercekten 31 lira vermeye degmez, onun yerine 7 lira daha koyup iki Orly alinir =) Opi cok soyuluyor ve ovuldugu kadar harika degil bence, ozellikle Turkiye'deki renkleri. Fircasi fena degil ama =)

Evet canım ya, mat cila vardı. Görünce çok sevindim. fiyatı da 6,90 TL zaten. Öyle sırf oje için de dünya para veremem zaten. Orly lere de baktım, ama renk olarak öyle çok beğendiğim renk bulamadım. Bu arada benim aldığım sevilla 115 rengini sürdüm. I ıh...güzel olmadı. Zaten you don't know jacques değilmiş o, 116 var bir koyu tonu o daha güzel. Zaten hafif bronzlaşmıştım, onu da sürünce sanki hiç tırnak yokmuş gibi durdu kaydirigubbakcemile3 116 numaraya başka sevilden bulurum. O kadar da sorun değil yani...

sevillanın sadece mat ojesi var sanıodum ben fiyatıda uygun 7 lira ama sanırım cila almak daha avantajlı cunku mat oje olarak sadece bordo ve siyah secenegi vardı bi kendime gelim hemen atlıcam carsıya
Mat ojesi de var, ama mat cila alıp istediğin ojeyi mat yapmak daha güzel bence, senin dediğin gibi. Cevahir Sevil'den aldım ben, ama başka sevillerde de vardır elbet.kaydirigubbakcemile4

dün aldım sevillanın matlaştırıcısını akşam tek parmağımda denedim kaydirigubbakcemile3 mat pembede guzel oldu yani

sonunda aldımmmm

36640_416886458392_771813392_4425777_1326139_n.jpg

Bu OPI ojeler Istanbulda yok yok yok yok yok yok yok yok! Yani bir iki yerde var da 10-15 renk var. Benim istediklerim hiç yok. ınternetten de alışveriş yapacak kredi kartı ya da sanal kart gibi şeylere sahip olmadığımdan alamıyorum da :D Yani demek istediğim, eski OPIlerinden bıkmış olanlar varsa takas etmek isterlerse, ya da satmak isterlerse ben buradayım :D

canım merhaba, nette bakınırken bi ürüne rastladım bi bak istersen essie matte about you diye bi ürün türkiye sitesinde 30 tl fiyatı, her renk ojenin üstüne uygulanabiliyor ve rengi matlaştırıyormuş, bi blogda resimli olarak da gösterilmiş gerçekten baya etkili bir ürüne benziyor,aklında bulunsun

kızlar cevahirdeki sevil 14 unde kapanıyormus onun için kampanya yapmıslar 2. urun %50 indirimli ojeler az kalmıstı hele matlastırıcı 4 tane kalmıstı mutlaka gidin

Back