Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir guzel durur... ulus'ta yok bu arada benim bildigim, daha eski renkler var...
bak boyle duruyor benim tirnagimda:
bu koydugum oje sevil'in kendi markasi sevilla =) kolaylikla bulabilirsiniz
illamasqua sevil'de yok canim, ingiltere'den bir arkadasima getirtmistim...
bende opi oje arıyorum uzun zamandır bulan olursa haber versin
cevahir ykm'de nerede roseangel?
canım mağazayımı sordun yoksa opilerin yerinimi anlamadım ama ben sana ikisinide söyleyeyim
cevahir alışveriş merkezinin giriş katında sağda kalıyor ykm kozmetik standtlarının olduğu kapıdan girince hemen sağa dön 2-3 raf ilerde üst rafta meydanda değiller yani umarım anlatabilmişimdir....
İnan çok sevindim, cevahir ykmde olduğunu duyunca. Cevahirdeki Cevahir eczanesinde ORLY de satılıyor. Peki canım OPIler ne kadar? ve Renk seçenekleri nasıl?
Canım opilerin fiyatı 35 tl renk seçeneği çok vardı ben alırken hala varmıdır bilemiyorum...
Cevahir eczaneden bende aldım orly lerden 19tl fiyatları vişne çürüğü rengi muhteşem özellikle tek katta rengi veriyor iki kat sürersende siyahlı vişne oluyor ....
Bugün gittim YKM'ye OPI almaya, hiç benlik renkler yoktu, neredeyse hepsi sedefli renklerdi. Almadan çıktım. Fiyatı 31TL bu arada 4 TL indirmişler RoseAngel Onun yerine Sevilla'nın OPI you dont know jacques rengine benzeyen 115 numaralı ojesini aldım, chocolatestar, sendeki de 115 numara mı?
Ayrıca oje matlaştıtıcı isteyenlere Sevilla'nın mat cilası var. Onu normal ojenin üstüne sürünce mat oluyor, Essie'ye 30TL vermekten iyidir bence :)