• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OPI mat oje nerede satılır?

Oooo süpermiş :) Hemen gidip alırım ben de mat sevilden bir de illamasqua muse :) sen onu da sevilden almıştın di mi çaklıt sıtar?yerimseniben

kaydirigubbakcemile4

hayir guzel durur... ulus'ta yok bu arada benim bildigim, daha eski renkler var...

bak boyle duruyor benim tirnagimda:
18.jpg

aaaaaaa çok çok hoş durmuş.bunuda ilk kez gördüm.

bi blogta gördum bordosu var bu matın ama o hos deil bu daha mat duruyor siyah yani

bende opi oje arıyorum uzun zamandır bulan olursa haber versin

Canım opi ojeler tr de var bulamadım die üzülme ben sana bildiğim ve aldığım yerleri söyleyeyim...
Sephoralarda belli renkler var çeşit yok...
Sevil 1-2 renk var standart...
Ykm aradığın her rengi bulabilirsin ....Ama her ykm de varmı bilemem ben cevahir ykm den alıyorum opilerimi...
umarım yardımcı olabilmişimdir....

cevahir ykm'de nerede roseangel?

canım mağazayımı sordun yoksa opilerin yerinimi anlamadım ama ben sana ikisinide söyleyeyim
cevahir alışveriş merkezinin giriş katında sağda kalıyor ykm kozmetik standtlarının olduğu kapıdan girince hemen sağa dön 2-3 raf ilerde üst rafta meydanda değiller yani umarım anlatabilmişimdir....

canım mağazayımı sordun yoksa opilerin yerinimi anlamadım ama ben sana ikisinide söyleyeyim
cevahir alışveriş merkezinin giriş katında sağda kalıyor ykm kozmetik standtlarının olduğu kapıdan girince hemen sağa dön 2-3 raf ilerde üst rafta meydanda değiller yani umarım anlatabilmişimdir....

İnan çok sevindim, cevahir ykmde olduğunu duyunca. Cevahirdeki Cevahir eczanesinde ORLY de satılıyor. Peki canım OPIler ne kadar? ve Renk seçenekleri nasıl?

İnan çok sevindim, cevahir ykmde olduğunu duyunca. Cevahirdeki Cevahir eczanesinde ORLY de satılıyor. Peki canım OPIler ne kadar? ve Renk seçenekleri nasıl?

Canım opilerin fiyatı 35 tl renk seçeneği çok vardı ben alırken hala varmıdır bilemiyorum...
Cevahir eczaneden bende aldım orly lerden 19tl fiyatları vişne çürüğü rengi muhteşem özellikle tek katta rengi veriyor iki kat sürersende siyahlı vişne oluyor ....

Canım opilerin fiyatı 35 tl renk seçeneği çok vardı ben alırken hala varmıdır bilemiyorum...
Cevahir eczaneden bende aldım orly lerden 19tl fiyatları vişne çürüğü rengi muhteşem özellikle tek katta rengi veriyor iki kat sürersende siyahlı vişne oluyor ....

Ooo 35TL ama olsun OPI için değer, çok sağol canım.

Bugün gittim YKM'ye OPI almaya, hiç benlik renkler yoktu, neredeyse hepsi sedefli renklerdi. Almadan çıktım. Fiyatı 31TL bu arada 4 TL indirmişler RoseAngel ;) Onun yerine Sevilla'nın OPI you dont know jacques rengine benzeyen 115 numaralı ojesini aldım, chocolatestar, sendeki de 115 numara mı?
Ayrıca oje matlaştıtıcı isteyenlere Sevilla'nın mat cilası var. Onu normal ojenin üstüne sürünce mat oluyor, Essie'ye 30TL vermekten iyidir bence :)

Bugün gittim YKM'ye OPI almaya, hiç benlik renkler yoktu, neredeyse hepsi sedefli renklerdi. Almadan çıktım. Fiyatı 31TL bu arada 4 TL indirmişler RoseAngel ;) Onun yerine Sevilla'nın OPI you dont know jacques rengine benzeyen 115 numaralı ojesini aldım, chocolatestar, sendeki de 115 numara mı?
Ayrıca oje matlaştıtıcı isteyenlere Sevilla'nın mat cilası var. Onu normal ojenin üstüne sürünce mat oluyor, Essie'ye 30TL vermekten iyidir bence :)

sevillanın sadece mat ojesi var sanıodum ben fiyatıda uygun 7 lira ama sanırım cila almak daha avantajlı cunku mat oje olarak sadece bordo ve siyah secenegi vardı bi kendime gelim hemen atlıcam carsıya

Back