• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OPI mat oje nerede satılır?

callidora

Μια φορά μ
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
297
0
46
İstanbul
Selam kızlar,
Bir süredir OPI mat ojelerden arıyorum. Bence çok güzel duruyorlar ama bir türlü bulamadım Istanbul'da...Önceden kullanmış olanınız varsa memnun musunuz acaba?

opi mat ojeleri su an icin amerika'dan ismarlayabilirsin... turkiye'de opi var ama sinirli renkler sadece.

Ulus'ta OPI spa yeri varmış orada satılıyordur belki, ama zaten yakın zamanda yurt dışına çıkacağım hallederim o zaman...Çok sağol cevapladığın için. Hazır birini bulmuşken sorayım bari, mat oje kötü mü olur ya? Geçen sene modaydı onlar, bir türlü karar veremiyorum yakışıp yakışmayacağına...:çok üzgünüm:

hayir guzel durur... ulus'ta yok bu arada benim bildigim, daha eski renkler var...

bak boyle duruyor benim tirnagimda:
18.jpg

hayir guzel durur... ulus'ta yok bu arada benim bildigim, daha eski renkler var...

vaay on numara durmuş bende çok istiyorum ama işte alacak yer bulsam, gidip alacağım hemen. En olmadı, Essie'nin oje matlaştırıcısı varmış, ondan alacağım. Her ojemi mat yapabilirim o zaman zemuszemus

anaaammmm ojeler maynakk:dance: ama paralarıda maynak.25 tl miş:çok üzgünüm:

Aynen o fiyata 20 tane oje alırım ben kaydirigubbakcemile3 hele mat cila 30 TL düşün artık bir ara biriktirip alırsam azar azar kullanırım belki..aklinialirimsmile

Flormarın ki o kadar değil hiç mat değil... Ama Essie'nin renkleri süper. Katılıyorum sana sonuna kadarolumunekankayizsmile

Back