tuğrul hoca diyo ki kasaltı mı üstü mü göğüs yapısına göre karar verilir, göğüsün yapısı uygunsa kasüstü yapılır,, yani durup dururken niye sağlam göğüs kası kesilsin,,,,,şimdi benim ki kasüstü ve çok doğal ,eşim diyo ki bazen silikonlu olduklarını unutuyorum!çünkü doğal meme kıvamında... birazcık meme dokun varsa kasüstü oluyo...hatunlar kendinizi tuğrul beye emanet edin,, kararı ona bırakın bence!
Olan arkadaşlar forumu takip edip bizlere bilgi vermeyi bırakmayın lütfen
Merhaba,
ben de ekim ayında ameliyat oldum.Çok rahat bir süreçti benim için ve Tuğrul Bey'den çok memnun kaldım.Şu an kendimi o kadar iyi hissediyorum ki ...:)Aynaya baktığımda muhteşem iki tane göğüs duruyor karşımda...kaydirigubbakcemile3 Gerçekten değdi.Çılgınca iç çamaşırı alışverişi yapıyorum,hepsi de seksi olanlardan.Daha önce sadece hayallerimdeydi artık üzerimdeler:lepi: Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim..
merhaba siz ne yaptırdınız acaba .ben de göğüs dikleştirme istiyorum ama o süreci merak ediyorum açıkçası.nelerle karşılaşacağımı bilmek karar vermemi kolaylaştıracak.Büyük ihtimalle Tuğrul Beye ameliyat olacağım .lütfen yeni ameliyat olan var mı paylaşımlarınızı bekliyorum.bir de izler konusunda endişelerim var ,sarkık olacağına izli olsunlar tabi ama ne kadar iz .bu da önemli
evet kızlar teşekkür ederim cevaplarınıza,memiş dostluğu kuralım burda bizi bizden başkası anlamaz,tam olarak güvenebilmek istiyorum doktora``bazı yerlerde böyle olumlu yazıları doktorlrın kendileri yazdırıyo ya ilk başlarda öyle zannettim,ama şu anda inanıyorum sizlere umarım öyle bişey yokdur
Tuğrul Bey'in meme büyütme ameliyatı için verdiği fiyat sanıyorum standartmeme büyütme 6 bin diye duydum hiç inmez mi fiyatını acaba
Ben ara ara durumum hakkında bilgi vermeye devam edicemOlan arkadaşlar forumu takip edip bizlere bilgi vermeyi bırakmayın lütfen
z£yn€p;12701784 .!.:Ben ara ara durumum hakkında bilgi vermeye devam edicem
Kısacası ameliyatımdan bahsedeyim
Kasüstü teknikle, göğüs altından 325cc high profil yuvarlak protez konuldu
7. ayımdayım ve izler sadece ince bir çizgi halinde hatta farkedilmiyor bile
Görüntü olarak doğal, dik ve diriler
Son günlerde diğer başlıklar altında kasüstü yöntemin doğal sonuç vermediğini ve yapay durduğunu düşünen arkadaşlarımızın yazılarını okudum
Kasüstü teknikte protez uygun yerleştirilirse çok doğal sonuçlar veriyor
Bunun en güzel örnekleri sanıyorum Tuğrul Bey'in hastaları :)
Ayrıca kasüstü tekniğin en büyük avantajı ağrısız, sızısız olması
Sorunuz olursa seve seve cevaplarım :)
ben çok merak ettim bu doktoru,çok içime sindi kızlar,nerdeyse başka doktora bakmadan direk ona gidicem.Ama bu kadar ağrısız sızısız dirensiz,yanlış bişey yoktur inşallah.ben biraz pinpirikliyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?