Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

tuğrul beye burun estetiği hakkında bilgi verecek varmı nasıl yapıyor ii mi. ya ne zor bu dr işi. seçmek karar vermekten daha zormuş:))

diğer doktorlar hep kasaltı yapıyo anlamdım ben bu işi,göğüsleri çok küçük olup da kas üstü yaptıran ve de doğal duran var mı,kasaltı yaptıran bi arkadaşım sakın kasüstü yaptırma doğal durmaz,kayıyomuş falan diyo,ama kasaltın da da çok ağrı oluyo,kızlar bu sayfa da bek bilgi akışı olmuyo artık yardım edin bizlere

tuğrul hoca diyo ki kasaltı mı üstü mü göğüs yapısına göre karar verilir, göğüsün yapısı uygunsa kasüstü yapılır,, yani durup dururken niye sağlam göğüs kası kesilsin,,,,,şimdi benim ki kasüstü ve çok doğal ,eşim diyo ki bazen silikonlu olduklarını unutuyorum!çünkü doğal meme kıvamında... birazcık meme dokun varsa kasüstü oluyo...hatunlar kendinizi tuğrul beye emanet edin,, kararı ona bırakın bence!

Bu durumda bana da kasüstü diyecek..Ama dren kullanıyor sanırım Tuğrul Bey ve bu beni tırstırıyor. Teşekkürler hatun23 :)ama doktora karar vermek çok zor. 3 ayım kaldı karar için..

Kasüstü mü yoksa kasaltı mı olucak bunu Tuğrul Beye bırak
O hangisi uygunsa onu yapar zaten
Benim çok fazla göğüs dokum olmamasına rağmen bana kasüstü yapıldı ama inan çok doal duruo,
Mesela selenn nickli bi arkadaşımız vardı ona kasaltı yapılmıştı
Gerek görürse kasaltıda yapıyor
Tuğrul Bey dren kullanmıyor yani en azından bana dren konmadı, başkalarıda dren koymadığını yazmıştı

Kızlar burdan yazışmaya devam edelim olan arkadaşlarla,ben çok araştırdım,görüşmeye gitmedim ama neredeyse karar verdim tuğrul beye,o kasaltı acısına dayanamam valla;sapasağlam kası kesiyolar,benim de göğsüm yok gibi ama dümdüz olanlara sanırsam kasaltı yapıyo benim ki öyle diil,ben özelden msj atamıyorum henüz irtibatı kaybetmesek,hatta istemiyebilirsiniz belki ama msn de falan daha net konuşsak sizde aynı dönemlerden geçtiğiniz için içinde olduğum psikolojiyi anlarsınız diye düşünüyorum,para durumlarını yaz sonu ayarlayabilicem sonbaharda düşünüyorum inşallah.Bana yardım edin lütfennnnnnnnnn

Olan arkadaşlar forumu takip edip bizlere bilgi vermeyi bırakmayın lütfen

Merhaba,
ben de ekim ayında ameliyat oldum.Çok rahat bir süreçti benim için ve Tuğrul Bey'den çok memnun kaldım.Şu an kendimi o kadar iyi hissediyorum ki ...:)Aynaya baktığımda muhteşem iki tane göğüs duruyor karşımda...kaydirigubbakcemile3 Gerçekten değdi.Çılgınca iç çamaşırı alışverişi yapıyorum,hepsi de seksi olanlardan.Daha önce sadece hayallerimdeydi artık üzerimdeler:lepi: Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim..

merhaba siz ne yaptırdınız acaba .ben de göğüs dikleştirme istiyorum ama o süreci merak ediyorum açıkçası.nelerle karşılaşacağımı bilmek karar vermemi kolaylaştıracak.Büyük ihtimalle Tuğrul Beye ameliyat olacağım .lütfen yeni ameliyat olan var mı paylaşımlarınızı bekliyorum.bir de izler konusunda endişelerim var ,sarkık olacağına izli olsunlar tabi ama ne kadar iz .bu da önemli

evet kızlar teşekkür ederim cevaplarınıza,memiş dostluğu kuralım burda bizi bizden başkası anlamaz,tam olarak güvenebilmek istiyorum doktora``bazı yerlerde böyle olumlu yazıları doktorlrın kendileri yazdırıyo ya ilk başlarda öyle zannettim,ama şu anda inanıyorum sizlere umarım öyle bişey yokdur

Merhaba,
ben göğüs büyütme ameliyatı oldum.Fazla ağrım olmadı,uzaktan geldiğim için 1 gün hastanede kaldım.Lokal anastezinin etkisi geçmeye başlayınca ağrı kesici yapıldı.Ertesi gün taburcu olduğumda İzmit'teki arkadaşıma ziyarete gittim.1 gün orada kaldım ve ertesi gün otobüsle eve döndüm.2 yaşında çocuğum var üstelik çok hareketli ama problem olmadı..:)

Ben bu forumu okurken aynen senin gibi düşünmüştüm.Yazanların yazılarını tekrar tekrar okudum,ama benim için lokal anastezi ve kasüstü olması çok önemliydi,bu nedenle Tuğrul beyi tercih ettim.Tuğrul beyin bana ilk sorduğu soru 'Niye beni tercih ettin?Meme büyütmeyi 100 hekimden 98i zaten iyi yapar' oldu.Esas marifet meme küçültmeyi yapmakmış,onu da 100 hekimden 2-3 ü iyi yaparmış,kendisi de onlardan biriymişhihoyyytBen fotoları gördüm,muhteşemlerdi hem küçültme hem büyütme..alkisalkisalkis Ayrıca zaten eserini hergün aynada görüyorumzemuszemus

Olan arkadaşlar forumu takip edip bizlere bilgi vermeyi bırakmayın lütfen
Ben ara ara durumum hakkında bilgi vermeye devam edicem

Kısacası ameliyatımdan bahsedeyim
Kasüstü teknikle, göğüs altından 325cc high profil yuvarlak protez konuldu
7. ayımdayım ve izler sadece ince bir çizgi halinde hatta farkedilmiyor bile
Görüntü olarak doğal, dik ve diriler
Son günlerde diğer başlıklar altında kasüstü yöntemin doğal sonuç vermediğini ve yapay durduğunu düşünen arkadaşlarımızın yazılarını okudum
Kasüstü teknikte protez uygun yerleştirilirse çok doğal sonuçlar veriyor
Bunun en güzel örnekleri sanıyorum Tuğrul Bey'in hastaları :)
Ayrıca kasüstü tekniğin en büyük avantajı ağrısız, sızısız olması

Sorunuz olursa seve seve cevaplarım :)

sanırım kasüstünün doğal görüntü oluşturmadığını ameliyattan sora düşünen tek kişiydim burda
ama herşeyde olduğu gibi bunda da zaman çok önemli
yaklaşık 9. ayıma giricem ve ameliyat olduğumu dahi unuttum
o kadar doğallar şükür

ben çok merak ettim bu doktoru,çok içime sindi kızlar,nerdeyse başka doktora bakmadan direk ona gidicem.Ama bu kadar ağrısız sızısız dirensiz,yanlış bişey yoktur inşallah.ben biraz pinpirikliyim de

meraba duyak seninle aynı durumdayız :) tuğrul turan benim de hem çok kafama yatıyo hem de bazen çok kafam karışıyo..ama tuğrul turandan memnun olmayan birini henüz görmedim forumda..

kızlar benimde bugün 9.günüm gerçekten ağrısız oluyor. tamamen doktor ameliyat öncesi ne dediyse o oldu. ağrı olmucak dedi ve ağrı yok. tüm yaşadığım sıkıntılar şu şekilde; ilk 3 gün annemin desteği ile yatıp kalktım. en büyük sıkıntım 1 hafta bandajlı olarak kalmaktı. bandajlar alındıktan sonra ki en büyük sıkıntımda ameliyat sornası sütyenim. buda bandaj gibi sıkı. ama buda bir hafta sonra çıkıcak allahtan. Birde meme ucum hassas eskiye nazaran. 2 gündür yan yatabiliyorum.kasüstü kesinlikle yapay durmuyor. benim göğüslerim çok küçüktü ama kasüstü doğru yerleştirildi ise kesinlikle yapay değil harika duruyor. 1hafta izin aldım iş yerimden. bugün iş başı yaptım.masa başı çalıştığım için çok rahat geçti bugünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…