Op. Dr. Süleyman Taş Burun Estetiği Ameliyatım.. (Fotoğraflı)

Cnm görmemişim.Saol biraz olsun rahatladım bende öyleyim 2 gün önce aldı ateli bakmak istemiyorum aynaya aslında ilk gördüğümde begendim ama sonra sanki daha da bi şişti..Senin şuan nasıl halaminmeye devam ediyormu şişlik kaldımı ne kadar süre sonra büyük bir kısmı gidiyor..Allah'ım zaman umarım cabuk gecer

bir sey diyeceğim ya insanları cok saf yerine koymaya calısıyorlar bu forumlarda, en basta resimleri paylasan kız 1-2-3 nolu resimleri aynı kişi evet ama devamındaki 5-6 nolu resimlerdeki kız farklı değil mi sizce :)

sonra 65-6 nolu resimdeki kız peki benim burnum nasıl olmus diye aynı resmi koymus baska bir uye adı altında

hahahah resmen reklam kokan hareketler bunlar

Çok güzel olmuş ben de süleyman beye ameliyat oldum 4 ay oldu çok da güzel oldu:))

Garip bir yorum yapmışsınız ama fotoğrafların tümü bana ait profilimi detaylı incelerseniz anlayacaksınız diye düşünüyorum :

bence dikkatli incelemenizi öneririm 5 6 nolu resimi başka üye eklemiş zaten ilk 4 resim bana ait :) profilimi incelerseniz yıllardır bu forumdayım kimseyi saf yerine koymaya çalıştığım yok dikkatli yorumlar yapın lütfen

Canım umarım alışmışsındır yeni burnuna ödemlerin ne durum daha mutlusundur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…