evett ya sordummm bastır dıoo o kemıklern ustune bastır ıcerı gırcek dıo ben onlrı bırlestırdm ama ayrılıo fln dedıı o cıktıkca bastır yerıne sok fln dedıı yanı cok sacma ayrıca tek problem kemıkde deıll zatenn anlamadımm ben yanı erken belkıı knsmak ıstemıorm ama butn estetık olup goren arkdslarımm kemık duzelrmı yanı ne alaka zamanla fln dıolr oda zmanla gecıcek demedı zaten bastırıp oturtucn yerne dıo bana bu hafta gene gdıp knscm yanı benm burnmda zaten pek bı degısklık yapmamıs saolsun sdce yandan ufak bısı olms onden aynı nerdeyse
ayrıca Sadullah bey hasta isterse açık teknik ameliyatta yapabilecegini bana söylemişti.. açık istersen açık kapalı istersen kapalı yaparım dedi.. ben de işin uzmanı sizsiniz diyip kendisine bıraktım ..
arkadaslarr atelım cıktı buyrun burnuma bakınn ben cok begendım butun korkularım yersızmış.rabbıme şükürler olsun inş böle de kalır :) şimdilik bunu koydum haftaya bantlar cıktıgında gene koyarım.
kyra84 canım geçmiş olsun umarım istedğin gibi olur ; acaba fotoğraflarını görebilir miyim , ben de ameliyat olmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim :S
Benim bugün alcim açıldı suanda burnum baya sis ama inince guzel olacak diye düşünüyorum sis haliyle dahi iyi duruyor ama tabi ne istediğinize bagli. Suan ameliyatım cok yeni ve sislik, morluklarim fazla olduğu ıcın fotograflarım size fikir vermeyebilir isterseniz eski üyelere sorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?