Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

hadi ya umarım istediğin gibi olur .Konuş tabi doktorunla kemikler 2ay içinde kaynıyor sanırım merak ettim ne durumda olduğunu :106:

bende sadullah karun'u düşünüyorum.acaba muayneye gittikten kaç gün sonra gün veriri.diğerleri gibi aylarca bekletiyor mu acaba??

ayrıca Sadullah bey hasta isterse açık teknik ameliyatta yapabilecegini bana söylemişti.. açık istersen açık kapalı istersen kapalı yaparım dedi.. ben de işin uzmanı sizsiniz diyip kendisine bıraktım ..

edemisra benide ekleyebilirmisin bende sadullah beye olmayı düşünüyorum.

Arkadaslar bende S. Karunu düşünüyorum ama açıkcası korkuyorum.. doğal bi burun istiyorum herşeyden önce. düşünceniz nedir_?

Ben bu hafta basında ameliyat oldum suanda burnum hala alcili hem deviasyon hem de et vardı burnumda..ameliyattan sonra cok morardim ve şiştim göz kapaklarım açılmıyordu ilk günler hala gözaltılarım, gozkapaklarim, yanaklarım morarik ve sis doktor bey hakkında suan ıcın yorum yapamayacağım ama hastaneden memnun kalmadım sonradan burdan okuduğum kadarıyla morarma olmaması ıcın soğutma makinası varmış ama hastanede öyle birsey yoktu

Hastanenin yemekleri cok kötüydü hemşirelerden özellikle biri cok kötüydü buz isterken çekindim resmen ben çağırmadan kesinlikle gelmedi yanıma çağırdığımda da yüzü hep asıkti.. Bunları doktora alçı cikarttirmaya gittiğimde de söyleyeceğim..

kızlar merhaba bende sadullah beyde karar kıldım ama hala endişeliyim sanki eski yorumlara bakıyorum aklım karışıyor. 1 hafta kadar vaktim kaldı :/ nasıl memnunmusunuz gerçi yeni ameliyat gerçekleşmiş ama fikriniz nedir?

kyra84 canım geçmiş olsun umarım istedğin gibi olur ; acaba fotoğraflarını görebilir miyim , ben de ameliyat olmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim :S

kyra84 canım geçmiş olsun umarım istedğin gibi olur ; acaba fotoğraflarını görebilir miyim , ben de ameliyat olmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim :S

ben sanırım Sadullah beye ameliyat olacağım çok kafa yoruyorum sonuç sıfır olayımda kurtulayım ya :)) istediğimiz gibi olur umarım

Benim bugün alcim açıldı suanda burnum baya sis ama inince guzel olacak diye düşünüyorum sis haliyle dahi iyi duruyor ama tabi ne istediğinize bagli. Suan ameliyatım cok yeni ve sislik, morluklarim fazla olduğu ıcın fotograflarım size fikir vermeyebilir isterseniz eski üyelere sorun...

hadi geçmiş olsun istediğin gibi olur umarım. bi kaç doktorla görüştüm ne kadar çok doktor o kadar kararsızlık oluyor, emre bey biraz de düşündüm ama ekim ayına beklemeye sabrım yok.. :)

Bence çok fazla uzatmaya gerek yok Sadullah beye gidin zaten yaptıgı ameliyatları gosterir ve sizin için neler yapabileceğini söyler tatmin olmazsanız değerlendirirsiniz başka doktorları Emre beyle ilgili hiç fikrim yok ben sadece 1 doktorlar görüşüp ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…