Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

hayalimsin ne kadar zor karar vermek.bende sağlık problemide oluyor vazmı geçsem diyorum.
allah hayırlısını versin herşeyin.

bende sadullah beyle görüstüm.3000 tl dedi.cok iyi bir adam.agustos sonu ameliyat olucamama cok heyecanlıyım bide lachesis fotograflarını görmek istiyorum beni ekler miisn canım lütfen edamısra seni ekledim ama fotograflarını göremiyorum canım

arkadaşlar sadullah bey hasekideydi şuan randevu listelerinde görunmuyor ayrıldımı?

hangi hastanede çalışıyor

muanehanesinde muane ücreti varmı?

arkadaşlar sadullah bey hasekideydi şuan randevu listelerinde görunmuyor ayrıldımı?

hangi hastanede çalışıyor

muanehanesinde muane ücreti varmı?

Muayenesi fındıkzade de muayene ücreti konusunda bilgim yok. Ayrıca hala haseki de görevde diye biliyorum ben.

merhaba kızlarr ben bısı sorucam amelyttan snrkı 2. haftamm sadullah beye amelyt oldumm burnumun kemıgımı torpulemıss ama onden bakıldıgında hala kemıgın yanları duruoo gbıı acaba zaman gectkce ınckmı o kemıkmı odemmı benzerı bısı yasamıs olan varsa yazabılrmııı

Merhaba geçmiş olsun canım daha 2.haftan ödemin etkisi vardır. Doktoruna sordun mu peki?:44:

Merhaba geçmiş olsun canım daha 2.haftan ödemin etkisi vardır. Doktoruna sordun mu peki?:44:

evett ya sordummm bastır dıoo o kemıklern ustune bastır ıcerı gırcek dıo ben onlrı bırlestırdm ama ayrılıo fln dedıı o cıktıkca bastır yerıne sok fln dedıı yanı cok sacma ayrıca tek problem kemıkde deıll zatenn anlamadımm ben yanı erken belkıı knsmak ıstemıorm ama butn estetık olup goren arkdslarımm kemık duzelrmı yanı ne alaka zamanla fln dıolr oda zmanla gecıcek demedı zaten bastırıp oturtucn yerne dıo bana bu hafta gene gdıp knscm yanı benm burnmda zaten pek bı degısklık yapmamıs saolsun sdce yandan ufak bısı olms onden aynı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…