RUBY cim YAĞMURLUK çum ve KALEM cim sanırım haklısınız.bugün bütün günüm evin içinde küçük bunlar die söylenmekle geçti..zavallı kcacım felç geçirecekti Allah korusun..dikişlerin daha yeni gel büyütelim dedi hatta..kızlar şaka bir yana avucum anca doluyor sizinde öylemi
öykücüm sen naci beye büyük istiyorum demedinmi gerçi vucuduna nasıl gidicekse naci bey en dogrusunu uyguluyo bundan şüphem yok ama ben vucudumun görüentümün kaldırabileceği en büyügünü istemiştim o da uygun gördü 370cc konuldu bana greyfurt kadar var avucumdan taşıyo biraz :kedi: ama göz alışınca küçükmüş gibi gelio hatta bazen banada dahada büyük olabilirdi gibi geliyo ama eşim falan yok artık gayet iyilmaz:diyip uyarıyolar beni şakkıdı bence takma fazla kafana görüntünün en uygunudur sanada yapılan canım kaydirigubbakcemile5
kızlar koptum burddelikafaduldena,ruby'cim sen eskiden kaç beden sütyen kullanıyodun şimdi kaç kullanıyosun,elle,avuçla anlaşılmaz ki bu.kaydirigubbakcemile3
valla canım nasıl söylesem eskiden ölçü die bişem yoktu çünkü ortada meme diye bişe yoktu :roflol: böyle nerde dolgulu sütyen onlardan alıp idare ediyodum işte kaydirigubbakcemile3 şimdi 85c oldu dolgusuz içi boş olan sütyenleri tam dolduruyo dolgulu giyincede böyle taşıyo gibi oluyo :1shok: nasıl tarif edicemi şaşırdım :bbo:kaydirigubbakcemile3
eee çok güzel anlatmışsın işte. vallahi ben bedenimi hiç söylemeyeyim hepiniz dalga geçebilirsiniz.Neyse bu ölçü olayını geçelim. Senin ki bence ideal büyüklük olmuş canımcım,ne çok büyük ne de çok küçük,süper vallahiopuyorumnanaktan
sanki banada küçük oldular gibi geliyor biraz daha büyük olsaydı diyorum ama çevremdeki,ler iyi olduğunu söylüyorlar benimkiler 345cc şöyle 400 cc gibi olsaydı iyi olurdu herhaldekaydirigubbakcemile3
sanki banada küçük oldular gibi geliyor biraz daha büyük olsaydı diyorum ama çevremdeki,ler iyi olduğunu söylüyorlar benimkiler 345cc şöyle 400 cc gibi olsaydı iyi olurdu herhaldekaydirigubbakcemile3
kızlar çok oldum biliyorum ama giyinik olduğunuzda eski dolgulu sütyen görünümünden çok çok farklımısınız...benim sporcu sütyeni 90 beden dedi naci bey acaba bu sütyen çok bastırdığı içinmi ben böyle algılıyorum yoksa soyunduğumda fena değiller benimde avuçlarım doluyor yaaaaa KALEM neredesin canım bende ağlamak istiyorum...............
arkadaşlar ben geldim. herkeze merhaba. dün nihayet gördüm naci beyi. karizma bir tip. hastasını etkilemeye asla çalışmıyor. .ben beğendim kendisini. fakat şimdi yazılanları okudum benim boy167 kilo50 . bana hiç kaç cc koyacağını söylemedi. . ameliyattan bir gün önce gelirsin 3 boyutluda bakarız dedi. ben de şimdi çekilsin demeyi unuttum. keşke deseydim. merak ettim. kaç cc olacağını çünkü. keşke daha büyük olsa diyorsunuz ya. o kafamı karıştırdı. yoksa naci bey küçük mü yapıyor aylin hanıma da baksam diyorum. ya a ne güzel karar vermiştim. şimdi kötü oldu.
canım kimseye söylemiyor kaç cc koyacağını bana ameliyat öncesi görüşmede 300cc de olabilir ama kesin demiyorum demişti zaten.
öykücüm kuzenin 375 ten de mi memnun kalmadı. ilk ameliyatında kaç cc idi. şimdi hala küçük mü diyor. valla ben bu işten birşey anlamadım. sinir oldum bu işe ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?