Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

öykücüm sen naci beye büyük istiyorum demedinmi gerçi vucuduna nasıl gidicekse naci bey en dogrusunu uyguluyo bundan şüphem yok ama ben vucudumun görüentümün kaldırabileceği en büyügünü istemiştim o da uygun gördü 370cc konuldu bana greyfurt kadar var avucumdan taşıyo biraz :kedi: ama göz alışınca küçükmüş gibi gelio hatta bazen banada dahada büyük olabilirdi gibi geliyo ama eşim falan yok artık gayet iyi lmaz:diyip uyarıyolar beni şakkıdı bence takma fazla kafana görüntünün en uygunudur sanada yapılan canım kaydirigubbakcemile5

kızlar koptum burddelikafaduldena,ruby'cim sen eskiden kaç beden sütyen kullanıyodun şimdi kaç kullanıyosun,elle,avuçla anlaşılmaz ki bu.kaydirigubbakcemile3

kızlar koptum burddelikafaduldena,ruby'cim sen eskiden kaç beden sütyen kullanıyodun şimdi kaç kullanıyosun,elle,avuçla anlaşılmaz ki bu.kaydirigubbakcemile3

valla canım nasıl söylesem eskiden ölçü die bişem yoktu çünkü ortada meme diye bişe yoktu :roflol: böyle nerde dolgulu sütyen onlardan alıp idare ediyodum işte kaydirigubbakcemile3 şimdi 85c oldu dolgusuz içi boş olan sütyenleri tam dolduruyo dolgulu giyincede böyle taşıyo gibi oluyo :1shok: nasıl tarif edicemi şaşırdım :bbo:kaydirigubbakcemile3

eee çok güzel anlatmışsın işte. vallahi ben bedenimi hiç söylemeyeyim hepiniz dalga geçebilirsiniz.Neyse bu ölçü olayını geçelim. Senin ki bence ideal büyüklük olmuş canımcım,ne çok büyük ne de çok küçük,süper vallahiopuyorumnanaktan

tşk ederim canım işte çok şükür allah nasıp etti oldu opuyorumnanaktan aşkolsun ne dalgası olurmu öyle şey sonuçta artık hepimizin memesi var bence eski hallerimiz tam dalgalıktı ben kendimle çok dalga geçiyodum ozamanlar o bakımdan sositososito şimdiki ölçülerimizle kıyaslarsak arada dağlar kadar fark var

sanki banada küçük oldular gibi geliyor biraz daha büyük olsaydı diyorum ama çevremdeki,ler iyi olduğunu söylüyorlar benimkiler 345cc şöyle 400 cc gibi olsaydı iyi olurdu herhaldekaydirigubbakcemile3

sanki banada küçük oldular gibi geliyor biraz daha büyük olsaydı diyorum ama çevremdeki,ler iyi olduğunu söylüyorlar benimkiler 345cc şöyle 400 cc gibi olsaydı iyi olurdu herhaldekaydirigubbakcemile3

ya ağlıcam şimdi ama:gitme:bana 255 cc birine 290 cc diğerine konuldu:sinifsinif: kalitesiz bir gögüs yapım var anlaşılan ühhhüüüü

sizler şimdi böyle yazınca içimde bastırdığım ACABA ?sorusu yine beynimi kazımaya başladı :roflol: 400cc olsa gerçekten fena olmazdı gerçi nacı bey 400cc yi yabancı bi bayan olan bi hastasına taktıgını söylemişti bayanın boyu 1.85 falanmış iri görünümlü oldugu için anca bu ölçü uygundu diye anlatmıştı benım ameliyatımdan sonra :icecream:

benim boyum 1.175 76 hatta ama bana 330 koydu sizler dahamı irisiniz 370 koymuş..gerçi bu boyla değil anladığım kadarıyla göğüs kafesinin yapısıyla ilgili herhalde..bana biraz daha büyük koysaydı belki de koltuk altlarımdan taşma yapıp daha kötü duracaklardı ama yinede ben 85 c yi doldurabileceğimi sanmıyorum ben 75 lerde kaldım galiba birdaha bu portakal greyfurt sohbetini açmayalım arkadaşlar moralim bozuluyo

birde kuzenim 8 sene önce ameliyat olmuştu 6 ay önce ikinciyi oldu..çünki gözüne küçük geliyorlardı.bana eğer bu ameliyatı olacaksan ii düşün çünki tek seferde kalman çok zor muhakkak yeniden yaptırmak isteyeceksin demişti..o bile ikincide 375 yuvarlak taktırdı ama mutsuz ben para toplamaya başlıyım arkadaşlar 5 sene sonra lazım olacak galiba

kızlar çok oldum biliyorum ama giyinik olduğunuzda eski dolgulu sütyen görünümünden çok çok farklımısınız...benim sporcu sütyeni 90 beden dedi naci bey acaba bu sütyen çok bastırdığı içinmi ben böyle algılıyorum yoksa soyunduğumda fena değiller benimde avuçlarım doluyor yaaaaa KALEM neredesin canım bende ağlamak istiyorum...............

canım burdayım,yaa ağlamayın.moralleri bozmayın ,en sonunda ben ağlamaya başlayacağım kimse beni susturamayacak.:gitme:Canım ben vallahi ilk hafta boyut meselesine baya takılmıştım,hatta hem ağrı hem de gözüme küçük geldiler diye gözümde yaş kalmamıştı resmen. daha sonra da Naci Bey'e sormaya çekindim,küçük mü oldular diye. Benim boyum 1.67 ve protezler dahil kilom 51. İlk hafta şimdi sporcu sütyeni bastırdığı için ve daha dik oldukları için gözüne küçük geliyor,naci bey bana ameliyat sonrası sütyen kullanabilirsin demişti,10.gün sonunda,çünkü sporcu sütyeniyle düz gibi geliyordu bana. ben de ameliyat sonrası kullanılan sütyenlerden aldım ve kıyafet altında daha güzel duruyo onlar. İndikçe daha büyük gözükecekler gözüne,şimdi daha onlar bişeye benzemezler kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bir de senin ameliyat öncesi ölçün neydi?

arkadaşlar ben geldim. herkeze merhaba. dün nihayet gördüm naci beyi. karizma bir tip. hastasını etkilemeye asla çalışmıyor. .ben beğendim kendisini. fakat şimdi yazılanları okudum benim boy167 kilo50 . bana hiç kaç cc koyacağını söylemedi. . ameliyattan bir gün önce gelirsin 3 boyutluda bakarız dedi. ben de şimdi çekilsin demeyi unuttum. keşke deseydim. merak ettim. kaç cc olacağını çünkü. keşke daha büyük olsa diyorsunuz ya. o kafamı karıştırdı. yoksa naci bey küçük mü yapıyor aylin hanıma da baksam diyorum. ya a ne güzel karar vermiştim. şimdi kötü oldu.

canım kimseye söylemiyor kaç cc koyacağını bana ameliyat öncesi görüşmede 300cc de olabilir ama kesin demiyorum demişti zaten.

canım kimseye söylemiyor kaç cc koyacağını bana ameliyat öncesi görüşmede 300cc de olabilir ama kesin demiyorum demişti zaten.

naci bey sağlığını riske atmayacak şekilde vücudun kaldırabileceği büyüklükte protezleri koymayı tercih ediyor,burada kişinin gögğüs kafesinin yapısı,gögüs dokusu ve kasının yapısı da belirleyici oluyor.

kalemcm senin vücüt ölçülerin bana yakın galiba senin kaç cc koymuştu. sen büyüklüğünden memnunmusun. bana öyle geliyor ki seninle aynı cc olur benim de,
yani çok küçük durmuyıor dimi .sıonuçta öteki haline göre farklı değil mi?

öykücüm kuzenin 375 ten de mi memnun kalmadı. ilk ameliyatında kaç cc idi. şimdi hala küçük mü diyor. valla ben bu işten birşey anlamadım. sinir oldum bu işe ya.

öykücüm kuzenin 375 ten de mi memnun kalmadı. ilk ameliyatında kaç cc idi. şimdi hala küçük mü diyor. valla ben bu işten birşey anlamadım. sinir oldum bu işe ya.

manabircim..kuzenimin bundan önce 260 cc yuvarlaktı..o şimdide memnun olmadığını söylüyor 375 ten ama aslında protezleri büyük gelmiş ve göğsün üstünde dalgalanma olmuş canım...ama şunu da söyliyim onun doktoru başkasıydı canım....beni göğüsler küçük değil ellerim dolu dolu oluyor ama sporcu sütyeni çok bastırdığı için düz müş gibi görünüyor....şimdi evden çıkıyorum naci beye kontrole gidiyorum üzerime gömlek giydim ve baya dolu dolu göründü eskiden dolguluyla böyle durmazdı....bence aklında kalan başika doktor varsa görüş ama Naci beyi yabana atma derim..o işini biliyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…