merhaba kızlar kızkardesım bır hafta sonra dr naci çelik'e burnunu estetık yaptırıcak ama hala korkularımız var dr tanıyan varmı? neler tavsıye edersınız ,kardesımın ıkıncı operasyonu cokkkk korkuyoruz bılgılerınıze ıhtıyacımız var ne olur es gecmeyın ozellıkle nacı beye amelıyat olanlarrr:a015:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi
- Konu Sahibi mrsgordie
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- naci çelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?naci bey'e burun estetiği olan varmı???? bize yardımcı olurlarsa çok seviniriz ...
kızkardesım olucak bır hafta sonra ,bugunde muayenesıne tekrar gıttık cok ılgılendı,ordakı dıger hastalarla konustuk caktırmadan,herkes cok cok memnun ,hatta bır kız bır hafta once yaptırmıs bandajları aldırmaya gelmıstı tek bır morluk yok aslında cok cokk ıyı bır dr dıyorlar gıdıcek olursan yardımcı oluruz:1hug:
I
irma
Ziyaretçi
kızkardesım olucak bır hafta sonra ,bugunde muayenesıne tekrar gıttık cok ılgılendı,ordakı dıger hastalarla konustuk caktırmadan,herkes cok cok memnun ,hatta bır kız bır hafta once yaptırmıs bandajları aldırmaya gelmıstı tek bır morluk yok aslında cok cokk ıyı bır dr dıyorlar gıdıcek olursan yardımcı oluruz:1hug:
selam mrsgordie banada ameliyattan sonraki gelişmeleri yazarsan çok sevinirim ctesi günü bende naci bey'e görüşmeye gidiyorum.Bence Naci Bey'de bir sorun yaşamıycaz inşallahhhh atlatıcaz burun estetiklerimizi bekliorum gelişmeleri şimdiden çok teşekkür ederim :1rolleyes:
selma mrsgordie,
naci çelik için fiyatların çok yüksek olduğundan bahsediliyor hep. kardeşin muayeneye gittiği için soruyorum. bir fiyat verdi mi size.
fiyat aralığı hakkında en azından fikir sahibi olabilmem için kardeşine verdiği fiyatı söylersen sevinirim.
kızlar tam 15 gün önce naci bey silikon ameliytaımı yaptı, ve çok şükür herşey yolunda. çok ilgilendi ameliyat önceside ve çok rahatlamıştım ve ameliyatta rahat geçti. 15 gün oldu nerdeyse ameliyat olduğumu unuttum. ben tavsiye ederim naci beyi, tabi bunlar benim tecrübelerim .
I
irma
Ziyaretçi
elifff canım bişey sorucam naci bey'in fiyatları hep pahalı deniyo silikon ameliyatı için ne kadar istedi acaba bende burun estetiği olmak istiyorum kendisinede çok merak ettim ne kadar pahalı olabilir acaba diye düşünüodum :) gerçi muayneye gidiyorum bu haftasonu naci bey'e öğrenicem ama genede merak ettim :) teşekkürler şimdiden ...
- 15 Ocak 2007
- 273
- 78
- 123
irma merhaba Elif'e sormuşun ama bende bildiklerimi paylaşayım dedim, ben Naci bey ile göğüs ameliyatı için mailleşmiştim. Kendisi Onep klinikte ameliyat olursam fiyatın 4.500 - 5.000 YTL civarında olacağını fakat hastane istersem bu fiyatın 8.000 YTL'ye kadar çıkacağını söylemişti. Sanırım çok yüksek fiyat verdiğini duyanlar bu hastane dahil fiyattan bahsediyorlar. Ben şu anda Klinik ortamında ameliyat ne madar sağlıklı olur ondan emin olamadığım için beklemedeyim. Sevgiler
selam mrsgordie banada ameliyattan sonraki gelişmeleri yazarsan çok sevinirim ctesi günü bende naci bey'e görüşmeye gidiyorum.Bence Naci Bey'de bir sorun yaşamıycaz inşallahhhh atlatıcaz burun estetiklerimizi bekliorum gelişmeleri şimdiden çok teşekkür ederim :1rolleyes:[/QUO
tabı canım her turlu gelışmeden haberdar ederım,ıcını ferah tut kızkardesım sımdı cok rahat dr cok guvenıyor sana tavsıyem aklına gelen herseyı sor sacmada olsa,zaten dr da boyle soyluyor herseyı sor kı ıcın rahat gır amelıyata,hadı bakalım sımdıden gecmıs olsuna.s.
selma mrsgordie,
naci çelik için fiyatların çok yüksek olduğundan bahsediliyor hep. kardeşin muayeneye gittiği için soruyorum. bir fiyat verdi mi size.
fiyat aralığı hakkında en azından fikir sahibi olabilmem için kardeşine verdiği fiyatı söylersen sevinirim.
canım once yuksek dıyor sekreter .ama sen pazarlık yap eger rınoplastı ıse yanı burun sa once yuksek soyluyor sakın ok deme dr zaten sana ındırım konusunda yardımcı oluyor,ama sekreterle pazarlık yapmayı unutma,,,,a.s.
elifff canım bişey sorucam naci bey'in fiyatları hep pahalı deniyo silikon ameliyatı için ne kadar istedi acaba bende burun estetiği olmak istiyorum kendisinede çok merak ettim ne kadar pahalı olabilir acaba diye düşünüodum :) gerçi muayneye gidiyorum bu haftasonu naci bey'e öğrenicem ama genede merak ettim :) teşekkürler şimdiden ...
canım sılıkon konusunda bılgım yok,ama burun ıcın 6 ve ustunu soyluyorlar ama onepte olursan .hastaneyı bılmıyorum,ama pazarlıkla bu rakam 5,500 kadar ınıyor burdakı puf nokta dr dııl sekreter onunla fıyat konusunda cokk ıyı konusman lazıma.s.
kızlarr kızkardesım bu gun amelıyat oldu burun estetıgı 3,5 saat surdu amelıyat sımdı eve getırdık ılk sıze yazıyorukm,cok ılgılendıler hersey cok ıyı ne bır agrı ne bır sıslık dr cok ama cokk ıyı cok ılgılı ve basarılı kızkardesım kendını cok ıyı hıssedıyor cuma alcıyı cıkarıcak acık amelıyat oldu ve ıkıncı amelıyatıydı ılkını nacı bey yapmadı bılgınız olsun,cuma tekrar yazarım yaptırmak ısteyenler kesınlıkle bır dakıka dusunmesın su ana kadar nacı bey mukemmel
I
irma
Ziyaretçi
kızlarr kızkardesım bu gun amelıyat oldu burun estetıgı 3,5 saat surdu amelıyat sımdı eve getırdık ılk sıze yazıyorukm,cok ılgılendıler hersey cok ıyı ne bır agrı ne bır sıslık dr cok ama cokk ıyı cok ılgılı ve basarılı kızkardesım kendını cok ıyı hıssedıyor cuma alcıyı cıkarıcak acık amelıyat oldu ve ıkıncı amelıyatıydı ılkını nacı bey yapmadı bılgınız olsun,cuma tekrar yazarım yaptırmak ısteyenler kesınlıkle bır dakıka dusunmesın su ana kadar nacı bey mukemmel
selam herkese çok teşekkürler arkdaşlar bende görüştüm naci bey'le bayram sonrası için düşünüorum bende :) bide bişey sorabilirmiyim kardeşinin ilk ameliyatını kim yapmıştı desem en azından bi ipucu rica etsem :)))
cnım bende düzeltme ameliyatı olacagım..uygun ise ilk doktorun adı neydi:S bnım doktorum mu acaba die düşünüyorum..:s
tuncer alper dı canım mecıdıyekoyde ama7 yıl onceydı,belkı yerı degısmıstır,bızım dr tavsıye edıyım naci çelık 5 saat bekledım kızkardesımı her gelen övüyor adamı herkes cok memnun ne bır morluk ne bır acı agrı kesısı bıle almadı dusunebılıyormusun hersey harıka yaptırıcak olanlar bana yazabılır amelıyat sonrası neler yasıyacaksınız ılaclarınıza kadar adım adım yazar yardımcı olurum a.s.
ben de sizlerle dr. naci bey hakkındaki bilgilerimi paylaşmak istedim.site sayesinde ulaştım kendisine.orada yazılanlardan etkilenmiştim.daha önce birçok dr.a gittim ama tatmin olmamıştım.gittim görüştüm.çok aydınlatıcı,samimi ve tecrübeli bir doktor.çıkarken ameliyat gününü almıştım.klinikte burun ameliyatı oldum.herşey süper geçti.şu anda kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.keşke daha önce ulaşabilseymişim kendisine.neyse,klinik ortamndan dolayı hiç şüphe duyma mia.tek farkı gece orada kalmamaman onun dışında hiçbirşey hastaneyi aratmıyor.ben tavsiye ediyorum hepinize.fiyatları da piyasanın çok üzerinde değil, birçok doktor gezmş biri olarak tecrübe konuşuyor.
sevgiler
sevgiler
Son düzenleyen: Moderatör:
ben de sizlerle dr. naci bey hakkındaki bilgilerimi paylaşmak istedim.tavsiyeediyorum.com sayesinde ulaştım kendisine.orada yazılanlardan etkilenmiştim.daha önce birçok dr.a gittim ama tatmin olmamıştım.gittim görüştüm.çok aydınlatıcı,samimi ve tecrübeli bir doktor.çıkarken ameliyat gününü almıştım.klinikte burun ameliyatı oldum.herşey süper geçti.şu anda kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.keşke daha önce ulaşabilseymişim kendisine.neyse,klinik ortamndan dolayı hiç şüphe duyma mia.tek farkı gece orada kalmamaman onun dışında hiçbirşey hastaneyi aratmıyor.ben tavsiye ediyorum hepinize.fiyatları da piyasanın çok üzerinde değil, birçok doktor gezmş biri olarak tecrübe konuşuyor.
sevgiler
kesınşıkle katılıyorum ,bu gun sargıları acıldı kızkardesımın bu arada naci bey kendı telefonından nasılsın moralın nasıl dıye aradı sokolduksenağlama bıblo gıbı burun yapmıs adam kardesım alcı cıktıktan sonra ısgorusmesıne gıttı dusunebılıyormusunuz
konu rınopılastıyse nacı beyı tek gecerım:sm_cool::sm_cool:
ayrıca nacı bey dolgu ve gogus estetıgındede cok ıyıymıs olanlar soyluyor
evet benim arkadaşlarımdan göğüs,liposuction ve dolgu ameliyatı olanlar var.hepsi çok memnun...