veli bey e 29.04 de ameliyat olacağım.veli bey e ameliyat olup ta sıkıntı yaşayan varsa paylaşmasını rica ediyorum.kapalı ameliyatın bazı dezavantajları varmış, burun düşmesi gibi.böyle bir problem yaşadınız mı?
4. ayım.
şimdilik memnun değilim burnumdan
aynen bende kendisine 14 nisanda ameliyt oldum ve çok menunumm doktorumdan bende burdaki arkdaşlara tavsiye edebilirimmmm
kızlar uzun bır ardan sonra buara burnumda bıraz duzelmeler var masaja devam ettım ısrarrlı bır sekılde ve daha once burda bahsettıgım tek taraflı sıslık ve onun sebep oldugu hafıf egrılık bayagı daha azaldı ve suanda baya ıyı gorunuo...yanı yıne tabıkı tam anlamıyla kusursuz degıl ama olumlu gelısmeler var..ve bu ne mutlu fotograflara da yansıo sızlerle paylasmak ıstedım....yorumlarınızı beklıorum...
cnm fotograflarini gorebilmem icin ekler misin? ben de veli beye olucam da baya korkuyorum..
ekledım senı gorebılırısın..hakkında hayırlısı olsun şimdıden..
cok tesekkurler. cok begendim senin burnunu ama kotu seyler yazan arkadaslar beni cok korkutuyor. ne yapsam bilemedim..
ben bu sıteden bi kaç kişiye msj attım ama gerı dönen olmadı ..burda okuduğum kadarıyla veli beyi önerıyo çoğu kişi ama ben resımlerı goremıyorum eğer bana bu konuda yardımcı olabılırsenız çok sevınıcem mail adresım mordenizvekum@hotmail.com ..eğer bu çağrıma da cevap gelmezse terketcem bu sıteyı bu ne ya:))
veli beyi ben de düşünmeye başladım ona ameliyat olan arkadaşları ekledim kabul ederseniz çok sevinirim