Op.Dr.M.Veli ASLAN- Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Veli bey'e ameliyat olan arkadaşlar benide eklermisiniz lütfen? çok kararsızım dr seçiminde :///

veli bey e 29.04 de ameliyat olacağım.veli bey e ameliyat olup ta sıkıntı yaşayan varsa paylaşmasını rica ediyorum.kapalı ameliyatın bazı dezavantajları varmış, burun düşmesi gibi.böyle bir problem yaşadınız mı?

mrb arkdaslr ben bogaziçi tıp merkezine yakllasık 1 ay kadr önce giitm İrfan Aydın a muayne oldum fotografalrımı cekti ve sonrasında fiyatı baska bir calısanıyla görüştük nakit 2 milyar dedi taksitle 10 taksitli fiyatı 2.400 sonrasında ben de iç rarhtsızlıkalr cıktı tomografi cektirdim ve baska bir doktor burnumda kemik egriligi ve et oldugunu söyledi sola dogru.ameliyat dedi.ben de tomografi sonucumla bogaziçi tıp merkezine gitmeye karar verdim .netten da arastırdım hem iç hem dıs yani estetik aynı anda oalbiliyor burda da .önce ercan demiray için aradm ama kendisi 1 haftadır yurt dısındaymıs ve 15nde döncekmis yıllık izindeymiş sonra veli arslan ı arastırdm tabi direk kadınalr kulubüne ulastım.veli bey e olmaya karar verdm su an.ancak cok yogu nsanırım randevu alacagım yarın inslalh muayne için veli bey e ameliyat olanbir kac kişiye arkdaslık yolaldım ancak msj yollayamıyorum msj sayım az dşye olanalr bilgilendirri misiniz veli bey den randevu su ara nasıl alınabilir ??

canm sen randevuyu ne zama nnasıl aldın iletisime gectin anlatabilir misin

arkadaslar sonunda ekledım fotoları boyutu buyuk gelıomus onsan eklemıyormuss bı bakın bakalım ıkı ayrı album yaptım bırı burnumn ıyı gozuktugu nadır zmanlarda cekılmıs fotolardan olusuo dıgerı de burnun genel halı bakalım nasıl bulcaksınz yorumlarınızı beklıorum..buarda bır tande eskı burnum var fıkrıniz olsun dıe..

aynen bende kendisine 14 nisanda ameliyt oldum ve çok menunumm doktorumdan bende burdaki arkdaşlara tavsiye edebilirimmmm

mipa34 merabalar ben de veli aslana ameliyat olmak istiyorum memnun kaldıgını söylemissin burnunu çok merak ediyorum bu forumda yeniyim pek bse bilmiyorum fotograflarını nasıl görebilirim yardımcı olursan çok sevinirim simdiden tesekkürler

kızlar uzun bır ardan sonra buara burnumda bıraz duzelmeler var masaja devam ettım ısrarrlı bır sekılde ve daha once burda bahsettıgım tek taraflı sıslık ve onun sebep oldugu hafıf egrılık bayagı daha azaldı ve suanda baya ıyı gorunuo...yanı yıne tabıkı tam anlamıyla kusursuz degıl ama olumlu gelısmeler var..ve bu ne mutlu fotograflara da yansıo sızlerle paylasmak ıstedım....yorumlarınızı beklıorum...

cnm fotograflarini gorebilmem icin ekler misin? ben de veli beye olucam da baya korkuyorum..

ben bu sıteden bi kaç kişiye msj attım ama gerı dönen olmadı ..burda okuduğum kadarıyla veli beyi önerıyo çoğu kişi ama ben resımlerı goremıyorum eğer bana bu konuda yardımcı olabılırsenız çok sevınıcem mail adresım mordenizvekum@hotmail.com ..eğer bu çağrıma da cevap gelmezse terketcem bu sıteyı bu ne ya:))

cok tesekkurler. cok begendim senin burnunu ama kotu seyler yazan arkadaslar beni cok korkutuyor. ne yapsam bilemedim..

tesekur edrım canım begenmene sevındım..kararsız kalmakta korkmakta haklısın cunku velı beyın hastalarında menun olmayan çok..bende bır ay onceye kadar dahamutusuzdum sımdılerde duzlme oldu baya buaralar meunm boyle kalırsa olumsuz bır gelısme olmazsa ben burdakı hastalara nazaran sanslı sayıyorum kendımı sahsen...ama dedıgım gıbı çok onemlı bır karar bu ve bence ekonomık durumn kaldırıısa baska doktor dusunmenı tavsıye edrım..sanada bol şans

canım resımlerı gormk ıcın maıl adresı yazmana gerek yok zate ona kımse ugrasıp ta gondermezz sana..burda amelıyat olmus kısılerı arkadas olarak eklersen albumlerı gorebılrıısın..ama bunun ıcın de bellı bır msj sayısını doldurmus olmak gerekıo..zaten velı beyın hastalrının yogunluklu olarak kulanndıgı topık burası degıl..veli aslan hasta yorumları topıgınden daha rahat bılgılere ulaşabılırısın..

veli beyi ben de düşünmeye başladım ona ameliyat olan arkadaşları ekledim kabul ederseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…