Merhaba arkadaslar, ben de onumuzdeki ay Veli bey e burun estetigi olmak istiyorum, sizin yazdiklarinizi okuyunca ona olmaya karar verdim. Ama biraz endiseliyim, ameliyat sonrasi cok aci oluyor, tamponlar cikarken cok canim yandi demis herkes.
birde, veli bey e ameliyat olanlar fotograflarini gorebilmem icin beni ekleyebilir mi?
cok tesekkurler :)
cok tesekkur ederim yanitin icin ebruli sultan :)
bende bi ameliyatimi olayimda bende fotolarimi eklerim artik :) umarim benim ameliyatimda senin ki gibi guzel gecer :)
selam ebruli sultan, daha once buraya da yazmistim, bogazicin de veli bey e ameliyat olucam diye, 18 inde gorusmem var 19 u da ameliyat tarihi.
tabi karar verdigimden beri burun esttigi ile ilgili bi suru sey okudum resimler falan. birazcik korkuyorum acikcasi..
ben aglayinca falan yuzum hemen siser 2 gunde gozlerim falan hep kirmizi sis kalir, o zaman diyorum, ameliyat sonrasi herhalde simsiyah olur yuzum.
bana birazcik ameliyat sonrasi surecten bahsedebilir misin? cok agrin oldu mu? tamponlari cikarirken cok canin yandi mi?
bir de ben yurt disinda yasiyorum, ameliyat icin istanbula gelicem, 1 hafta sonrasi da donucem, o yuzden daha da bi gerildim, simdi ya dondukten sonra bisi olursa, istanbula bi daha git doktoru gor falan.
yani kafam allak bullak,
eger vaktin varsa bana birseyler yazabilirsen cok sevinirim.
tesekkurler
birsey daha sorucam arkadaslar, ben antidepresan kullaniyorum bir suredir, acaba ameliyat oncesi birakmam gerekiyor mu? ara vermem vs? hic bilen var mi?
Canım merhaba,
benimde elim yüzüm hemen şişer morarır falan ama ameliyattan sonra çok iyi buz tedavisi yaptılar. Her saat başı 15 dk yüzüme buz koydular, morarma olmadı. Şişlikleri de ancak yakınlarım anladı. Süreç için ilk gece biraz zor, ağrı kesiciden hoşlanmadığım için ben iğne yaptırmamıştım. Sonra pes ettim. Rahat ettim, direnme benim gibi yaptır ağrı kesicini.
Tamponları aldırırken canın yanmıyor, hatta 0 ağrı diyebilirim. Tarifinin ne olduğunu bilmediğim birşey oluyor. Regl döneminde şiddetli kanamada hani senden birşey gider gibi olur, için bir tuhaf olur. O duyguya yakın diyebilirim.
yurtdısından daha öncede baska bir arkadas geldi hatta ben hastanede falan görüştüm kendisiyle. (sonrasında anladım ne kadar hayırsız olduğunu) Veli Bey ile e-mail ve telefon yoluyla bağlantı kurman gerekebilir. Tamponlardan sonra o seni zaten yönlendiriyor. Doktorla kurduğun iletişim çok önemli.
Umarım herşey istediğin gibi olur...
cok tesekkur ederim, ebruli sultan biraz olsun icim rahatladi :)
ebruli boşver cnm hep sitem ediosn ama etmeye hatırlamaya bile değmezz öpüyorum seni
arkadaslar merhaba
ben de veli bey e ameliyat olmak istiyorum tabı kı benımde cekıncelerım var hatta baya bı korkuyorum amelıyat olan arkadaslar bana yardımcı olabılır mı ?
önceki yazışmalarımızdan bulabilirsiniz. Herkes paylaşmış süreci.
Sevindim, hayırlısı olsun bakalım.
öyle ama gittiğimde Veli Bey bile sitem etti. Çok utandım böyle olduğu için.
evet dün görüştüm veli beyle gayet uygun bir fiyat verdi kendisi bakalım aralıkta olucam inş. ama daha gün almadım.. burnumda istediklerimi söyledim çok iyi tespit yapmışsın dedi bana :)
iyi birine benziyor gerçekten zamanı gelince burnumla ilgili bir başlık açacağım şimdiden bana dua edin :))
bu arada ebrucum sana selamı var veli beyin..