Op.Dr.M.Veli ASLAN- Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

bende cumartesi gününe randevu alıcam.bakalım bayramda da ameliyat düşünüyorum veli beye :))

bende cumartesi gününe randevu alıcam.bakalım bayramda da ameliyat düşünüyorum veli beye :))

Çok sevindim. Hadi bakalım biz gidenler orada buluşuyoruz, ameliyat gününden bize de haber ver mutlaka. Alalım senin içinde çiçeğimizi :)a.s.

veli aslan son donemde cok populer oldu kaç yıllık hekim acaba

veli hoca 76 yılında hacettepeye girmiş 84de bitirmiş ve sonra 84 de hacattepe de ihtisas yapmış. avrupada da stajlarını yapmış. Sayfanın başında Veli hocanın özgeçmişi var, oradan daha detaylı bilgi alabilirsin. Ameliyatımdan sonra açtım bu topici...

Ben de 9 agustosta Veli Bey ve Yavuz Bey'e ameliyat oldum, onceden fotograf falan gostermedi ve kisa bir gorusme gecti aramizda ben hemen aldim ameliyat tarihini ve oldum cunku ebruli sultan'in burnunu begendigim kadar hicbir artistin bile burnu o kadar hosuma gitmemisti, heyecan yapmayin ve guzel olacagina emin olun, ve fiyati ne kadar uygun boylesine basarili 2 doktor icin, eger doktorum benimle asiri ilgilensin bilgisayarda burnumun nasil olacagini soylesin derseniz verin 2 milyar daha baska birine olun ki ben cogu doktorun kisiye ozel degil de sadece dogal ve nerdeyse ayni sekle sahip burunlar yaptigini dusunuyorum benim gozlemim bu, herkese gecmis olsun simdiden

çooook, çooook mutlu oldum böyle düşünmene :):teytey:

Ebruli_ Sultan canım çok teşekkür ederim beni eklemişsin ve bende resimlerine bakabilme şansına eriştim:))) inan çok güzel ve muntazam bir burun olmuş Allah kazasız belasız sağlık günler nasip etsin.. bir fikir alma durumum olursa sana yazbilir miyim?
Görüşmek dileğiyle

aynen bende kendisine 14 nisanda ameliyt oldum ve çok menunumm doktorumdan bende burdaki arkdaşlara tavsiye edebilirimmmm

Mipacımm sana arkadaşlık gönderdim beni ekler misin?
bende Veli Bey'le görüşeceğim ama öncesinde biraz araştırma yapmam gerekiyor:)))
şimdiden teşekkürler canım

elbette canım seve seve. Ben Veli Hocanın ilk hastasıyım kulüpte o yüzden ağırlıklı sorulara yanıt veriyorum. İstediğini sor bende cevap vereyim. opuyorumnanaktan

slm kızlar bende bu konuyla ılgılenmeye basladım uzun zamandr doktor arastrmasındayım velı bey son zamanlarda dıokatımı çektı ve bunda en onemkı etken MIPA nın 6 aylık burnunu gormm oldu çok guzel olmuş velı bey e amelıyat olan dıger arkadaslar benı eklersenız sevınrım sızınde fotoraflarınzı gormek ısterım çünku doktor secımı konusunda ınanaılmaz zorluk yasıorum hatta depresyona gırdım bıl dıyebılrıım gorcegım her foto kararımı vermede etkılı olacaktır o yuzden ılgınızı beklıorum arkadaslar şimdıden tesekkur edrım. özellıkle EBRULİ_SULTAN ve LARACROFT arkadaslık tekılıfımı kabul edersenız sevınırım..

kızlar lütfen bakmak isteyen baksın buhafta sonu fotolarımı kaldıracağım.

Birçok yeni gelen hasta veli Bey ile ilgili bize özelden mesaj atıyor, burayı yönlendirsek ya arkadaşlar. Herkes için daha faydalı olacak sanki:)

Merhabalar,

İnternetteki araştırmalarım sonucu boğaziçi tıp merkezini 2009 yılında buldum randevu alıp görüşmeye gittim Tuğrul maral adında bir doktora muayene oldum 2-3 dk sürdü ve bana çıkışta görüşme olumsuz geçti de ben seni başka bir hastahanede el altından ameliyat yapayım 1800 e dedi şok geçirdim neden dediğimde burası bana uygun bir yer değil dedi. Ameliyat olmadım vazgeçtim güvenemedim.

Geçen hafta Boğaziçi tıpmerkezinden yine randevu aldım Dr. ismail bayram dan kendisi çok şeker ilgili bir doktor ama hakkında hiç yorum duymadım kararsız kaldım şimdi sizlerden Dr. Veli Aslan ile ilgili yorumlar duyunca ona muayene olmayı düşünüyorum benim burnumda alerjik bir sorun daha var sürekli hapşuruyorum burnum tıkanıyor aslında bakıldıgında çok kemikli şekilsiz büyük bir burnum yok buda beni korkuyor çok küçük uyumsuz bir burun olur diye korkuyorum. Lütfen bana bilgi verin arkadaşlar çok kararsızım

bu topic son zamanlarda çok boş kaldı ya nerde velı beyın hastaları? yenı amelıyat olan arkadaslar falan yok mu? hu huuuu nerelerdesiniz:92:

ucmayanucurtma, edebi_hatun, vefaerdem, neferalem, margarite, tchduru, archangel, zeynoloji, felicitias, pubb, duygum010

nıklı arkadaslar sanırım hepınız velı beye amelıyat olmussunuz çok gecmıs olsun dılıyorum ve arkadaslar sızı arkadas olarak ekledım bılmeıorum resımlerınız var mı ama teklıfımı kabul edersenız sevırım cunku bende veli beyde amelıyat olucam tarıhım 2 subat oldukça streslıyım gorcegım her fotograf bıraz olsun ıcımı rahatlatıo burda resım paylaşmıosanız dahı özelden mail adresımı verebılırım yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…