Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cumartesi gününe randevu alıcam.bakalım bayramda da ameliyat düşünüyorum veli beye :))
veli aslan son donemde cok populer oldu kaç yıllık hekim acaba
Ben de 9 agustosta Veli Bey ve Yavuz Bey'e ameliyat oldum, onceden fotograf falan gostermedi ve kisa bir gorusme gecti aramizda ben hemen aldim ameliyat tarihini ve oldum cunku ebruli sultan'in burnunu begendigim kadar hicbir artistin bile burnu o kadar hosuma gitmemisti, heyecan yapmayin ve guzel olacagina emin olun, ve fiyati ne kadar uygun boylesine basarili 2 doktor icin, eger doktorum benimle asiri ilgilensin bilgisayarda burnumun nasil olacagini soylesin derseniz verin 2 milyar daha baska birine olun ki ben cogu doktorun kisiye ozel degil de sadece dogal ve nerdeyse ayni sekle sahip burunlar yaptigini dusunuyorum benim gozlemim bu, herkese gecmis olsun simdiden
aynen bende kendisine 14 nisanda ameliyt oldum ve çok menunumm doktorumdan bende burdaki arkdaşlara tavsiye edebilirimmmm
Ebruli_ Sultan canım çok teşekkür ederim beni eklemişsin ve bende resimlerine bakabilme şansına eriştim:))) inan çok güzel ve muntazam bir burun olmuş Allah kazasız belasız sağlık günler nasip etsin.. bir fikir alma durumum olursa sana yazbilir miyim?
Görüşmek dileğiyle
kapalı yapıyor....