Op.Dr.M.Veli ASLAN- Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

arkadaşlar merhaba,
ben siteyi uzun önce takip ediyordum.Özelle burun ameliyatı ve Veli beyle ilgili kısımları, ben de ameliyat olmak istiyorum ancak şimdi girdiğimde şok olmuş durumdayım.Aslında bu aralar randevu almak istiyordum ama şikayetler çok fazla var ben bu kadar uzun süre düşündükten sonra yine kararsızım.? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim sorunları artma nedeni tam olarak nedir? zaman geçtikçe burun oturdukça kötü ameliyatın negatifleri mi ortaya çıkmaya başladı.? malesef sitede aktif olmadığım için fotoları da görme şansın olmuyor.

Arkadaşlar Merhaba, bende yeniyim aranızda.

Burun estetiği konusunda bilgiye ihtiyacım var benimde. Boğaziçi Tıp Merkezi'ne daha önce bir fotomu göndermiştim ve burnumu bilgisayar yardımıyla sanal ortamda da olsa düzeltip geri yolladılar ((:-) Bir kaç soru sormak istiyorum mümkünse. Boğaziçi'ne gittim diyelim ve görüyorum ki herkes Veli Bey'den bahsetmiş özellikle. Veli Bey'e ameliyat olmak istiyorsam ona mı oluyorum? Yani doktorumu seçebiliyor muyum? İkincisi ise, burnumun nasıl olmasını istiyorsam bunu doktorun kendisine anlattığımda gerçekten dikkate alıyor mu ve de uyguluyor mu? Aslında bana göndermiş oldukları foto gayet iyiydi, şimdikinden kötü değil en azından hehe ((:-) ( Gerçi şükür olsun halimize, neler var neler... ) Ben sadece burnuma çok hafif kavis istiyorum, çok çok hafif diyebilirim hatta. O da sevimli görünmesi açısından. Çünkü fotodaki burunu direkt aşağı indirmişler çubuk gibi durmuş, hafif kavis olsa hem daha doğal duracak hem de daha sevimli duracak. Aslında Ece Erken'in burnu çok güzel, fotolarına baktığımızda burun delikleri mini mini çok sevimli duruyor. Ama evet, orantısızlık var... Bir de şu var, çok acıyor mu, operasyon esnasında bir şey hissedilmiyordur herhalde? Çok korkuyorum gerçekten... Ve sonrasında, tamponlar aşırı acı veriyor mu? Gerçi artık yağlı tampon kullanılıyormuş, öyle duymuştum. Bu belki kişiye göre değişebilir ama morarma çok fazla oluyor mu ve şişliklerin süresi nedir? vs vs çok sorum var ama özetle bu işte, şimdilik :-)

arkadaşlar bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum. tasarım için resim yollamıştım okadar çabuk geri döndülerki şaşırdım çok ilgililer.. ve albüme 2 tasarım koydum bakalım siz ne diceksiniz.Veli beyde karar kılmamdaki en büyük faktör siz oldunuz bakalım tasarımı beyenecekmisiniz..:))??

Arkadaslar, ben 1.5 ay önce veli aslana ameliyat oldum, masajlarımı her gün yapıorm, ama burnum yamuk duruyor şişliklerden mi bilmiorm ? ama düzelicek gibi değil
ve hiç istediğim gibi değil burnumun ucu patlıcan gibi yuvarlak oldu ve çok hassas değince acıyor.Ne yapıcam bilmiorm depresyona girdim Allah kahretmesin:KK43:(((
Ne olur yardım. Burnum kaşlarımın arasından aşağı düz inerken belli biryerde şişik devam ediyor, 2 parça gibi..

Arkadaslar, ben 1.5 ay önce veli aslana ameliyat oldum, masajlarımı her gün yapıorm, ama burnum yamuk duruyor şişliklerden mi bilmiorm ? ama düzelicek gibi değil
ve hiç istediğim gibi değil burnumun ucu patlıcan gibi yuvarlak oldu ve çok hassas değince acıyor.Ne yapıcam bilmiorm depresyona girdim Allah kahretmesin:KK43:(((
Ne olur yardım. Burnum kaşlarımın arasından aşağı düz inerken belli biryerde şişik devam ediyor, 2 parça gibi..

:KK53: nasıl yani cnm yaa? Ameliyat olma sebebin neydi, yamukluk mu yoksa farklı bir şey mi? şişlikler hemen inmio evet ama yamuk kalmasını anlayamadım, sonuçta bu gibi sorunları gidermek adına ameliyat olunuo. sakıncası yoksa fotoğraf ekleyerek gösterebilmen mümkün mü? Bende Veli Bey üzerinde yoğunlaşmıştım bu konuda ama bu gibi şeyler duyunca tırsıyorum :KK53:

Arkadaşın bahsettiği 2 parçalı görüntü bende, 1 seneyi doldurmama yakın hala var. Ben Veli beye revizyon olmuştum, eski burnumda çok hafif belli belirsiz bir eğrilik vardı, artık o eğrilik 100 metre ilerden belli olur duruma geldi. Burun deliklerimden biri büyük diğeri küçük, kaşlarım hizasında da öncesinde olmayan bir yamukluk peydah oldu. Öncesinde bakışlarım daha anlamlı ve gözlerim büyük görünürken, şimdi ufacık kaldılar, o göz hizasındaki eğiklik yüzünden. Bunu eski resimlerime baktıkça daha net farkediyorum.
İlk ameliyatları bilemem ama revizyonda kesinlikle başarısız.

1976 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1984 yılında mezun olup “Tıp Doktoru” ünvanını aldı.
1985 yılında, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisas çalışmalarına başladı.
1988’de 6 ay süreyle Viyana’da (Avusturya), Hanno Milessi’nin kliniğinde Mikrocerrahi ve Mikronörocerrahi alanında staj yaptı.
1992’de ihtisas çalışmalarını tamamlayarak Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldu.
1993-1994 yılları arasında, SSK Ankara Eğitim Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalıştı.
1994’ten itibaren, Ankara’da, kendi muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.
2007 yılından itibaren Boğaziçi Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır.

Ben 11 Mart 2010 da operasyon geçirdim. Çok da memnunum. KK da gören arkadaşlarımızda çok beğendiler. Bu sebeple doktorum bilgilerini paylaşmak istedim. Benden sonra giden ve memnun kalan- kalmayan tüm arkadaşların Veli Arslan ile ilgili fikirlerini burada toplarsak, operasyon olacak kişiler daha net karar verirler.

Sevgiler,

o hastenede bir veli aslani biliyorum birde irfan aydin..ikisinin arasindan kendimizmi seciyoruz yoksa onlarmi karar veriyor

1976 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1984 yılında mezun olup “Tıp Doktoru” ünvanını aldı.
1985 yılında, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisas çalışmalarına başladı.
1988’de 6 ay süreyle Viyana’da (Avusturya), Hanno Milessi’nin kliniğinde Mikrocerrahi ve Mikronörocerrahi alanında staj yaptı.
1992’de ihtisas çalışmalarını tamamlayarak Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldu.
1993-1994 yılları arasında, SSK Ankara Eğitim Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalıştı.
1994’ten itibaren, Ankara’da, kendi muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.
2007 yılından itibaren Boğaziçi Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır.

Ben 11 Mart 2010 da operasyon geçirdim. Çok da memnunum. KK da gören arkadaşlarımızda çok beğendiler. Bu sebeple doktorum bilgilerini paylaşmak istedim. Benden sonra giden ve memnun kalan- kalmayan tüm arkadaşların Veli Arslan ile ilgili fikirlerini burada toplarsak, operasyon olacak kişiler daha net karar verirler.

Sevgiler,

banada resim yollarmisin?

tesekur edrım canım begenmene sevındım..kararsız kalmakta korkmakta haklısın cunku velı beyın hastalarında menun olmayan çok..bende bır ay onceye kadar dahamutusuzdum sımdılerde duzlme oldu baya buaralar meunm boyle kalırsa olumsuz bır gelısme olmazsa ben burdakı hastalara nazaran sanslı sayıyorum kendımı sahsen...ama dedıgım gıbı çok onemlı bır karar bu ve bence ekonomık durumn kaldırıısa baska doktor dusunmenı tavsıye edrım..sanada bol şans

bence para işini ayrı doktoru ayrı düşünmek lazım

tesekur edrım canım begenmene sevındım..kararsız kalmakta korkmakta haklısın cunku velı beyın hastalarında menun olmayan çok..bende bır ay onceye kadar dahamutusuzdum sımdılerde duzlme oldu baya buaralar meunm boyle kalırsa olumsuz bır gelısme olmazsa ben burdakı hastalara nazaran sanslı sayıyorum kendımı sahsen...ama dedıgım gıbı çok onemlı bır karar bu ve bence ekonomık durumn kaldırıısa baska doktor dusunmenı tavsıye edrım..sanada bol şans

bana veli beyi öneriyolar memnun olmayan görmemiştim burda duydum ama fotolara bakamıyorum üyeliğim yeni çünkü
yakında muayeneye gidicem bakalım ne diycek çok merak ediyorum

merhaba bende bogaziçi tıp merkezinde doktor defne erkayayla gorustum ama beni pek tatmin etmedi acaba ona ameliyat olup memnun kalan yada kalmayan arkadaslar bana ulasabılırler mı fıkır almaya ıhtıyacım varr cok tesekkur ederim şimdidenn:)

kücük kardeşimin aaa ları inş kısa zamanda silinr.bende 3 ay sonra olucam ama kotu olma durumu ve ameliyat riskleri canımı sıkıyo bide ailemi bu konudan nasıl uzak tutarım o var.....yasemin

X