hehehe))))))))bende yaydın netten valla))))napim canım belki doğrudur sonradan okuyorumda doktor yer değiştirmiş hastaları onu arıyor falan....bari jimerdeyken direk kendisine sorsunlar...
inşallahhh...bende ona sıkılıyorum ya gacırtt diye alıyorlar paraları 10dk mış muayenesi...gelde çıldırma yaaa...ben 10dk neden özelden muayene olayım kii...valla can sıkıntısı oldu bana hepten...
bende 7 haftalığım ama gülin hanım tahmınen 5 haftalık dedi biraz daha büyüsün söylerim tam olarak geç döllenme dedi.....
offff bende çok sıkıldım...bide dorukta sevil paker varmış ama bilemiyorum bide onu okuyacağım buradan şimdi.buarada haberleşelim bu konuda bari birbirimize faydamız olsun ikimizde çok yeniymişiz...
ben daha önce medicale ahmet yılmaza gidiyordum ama eşim hamile kalınca bayana git hem jımer daha iyi falan dedi bende mecburen bayana geldim..aslında hiç gerikafalı değildir ama bende şaşırdım böyle deyince...erkeklerde bi tuhaf...kaldım kararsızzzz.....
valla canım bende hamile olduğumu öğrendim gülin hanıma başladım 4 kere gittim kendisine...çok konuşkan çok güleryüzlü ama çok acelecei..yani bende ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası...ana ayrıntısıyla anlatayım nasıl muayene ettiğini...ultrasona alıyor benı hemşire orada 3-4 dk yatar vaziyette doktoru bekliyorum geliyor paldır küldür ultrasonla hızlı hızlı bakıyor..hadi bebeğim hadi bebeğim nerdesin gel teyzene gibi şirin laflar ediyor yakalşıyo bebeği bitane fotosunu çekiyor ..tamammm diyor...şimdi odada konuşuruz diyor çıkıyor...odaya geçiyoruz 5dk.sürmüyor konuştuklarımız hızlı hızlı yasakların devam ediyor ilişki yasak kola yasak çayı kahveyi abartma....bidahaki hafta yine bekliyorum diyor..bende onun aceleci tavırlarından soracağımı bile zorla araya sıkıştırıyorum zaten 1-2 soru hızlıca soruyorum çıkıyorum..muayene 10dkıkaymış zaten....amannnn bende sıkılmaya başladım yaaa neyapacağım bilmiyorum....jale hanıma geçsemmi diye düşünürken arkadaşta böyle dedi kaldım bende....
sen jale hanıma nasıl muayene oluyorsun bana ayrıntısıyla bide sen anlatırmısın..ultrasonu uzun bakıyormu???
aynnı jale hanımın muayenesini anlatmışsın cnm
ama çok tatlı bir bayandır cana yakın sıcak o yöneden çok ii
evt oda çok canayakınmış....onunda vakti kısıtlı demeki..jale hanımın muayenesi 20dkıka sürüyormu????kayıtlarda onun hastaları 20dkıka gözüküyorda ...okadar vakit ayırıyormu gerçekten merak ettim
evt oda çok canayakınmış....onunda vakti kısıtlı demeki..jale hanımın muayenesi 20dkıka sürüyormu????kayıtlarda onun hastaları 20dkıka gözüküyorda ...okadar vakit ayırıyormu gerçekten merak ettim
wannababy desteğin için sağol buarada...öptüm canım..
kızalr birşey sorucam sizce sgk lımı iyi özelmi yani melike hanıma sgklı gitmiştim o da 10 dakika ama o sadece diğerlerine göre daha ciddi jale hanımda süre aynı ama o sadece daha kıpır kıpır bazı şekerlikler yapıyor sözleriyle fark bu sanırım sizce?yazarsanız sevinirim
melike hanım sana sonra gel demiş zaten..o bayanın suratsızlığı oraya gittiğimden beri dikkatimi çekmişti...yani sonra gel temmuzda gel gibi laflarla ben olsam asla tercih etmezdim ...yinede sen bilirsin...bence hiç jale hanımı bırakma...bırakırsanda başka hastahaneye geç..ben aynı şeyi yapacağım medicaldede murat arslan ve ahmet yılmaz var onlar hakkında çok iyi şeyler duyuyorum...aslında gülinden jaleden bin kat iyiler ama bayan doktorlar daha çok tercih ediliyor kadındoğumda özellikle...........ben gülin hanımdan vazgeçersem jımerde pek durmayı düşünmüyorum zaten dikkatimi çekti doğrudüzgün hemşiresi bile yok oranın ...yani pekte anlamış değilim hastahanenin durumunu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?