kadın doktor olarakta sühendan benderliyi tavsiye ediyorlar
jimer zaten tam oturmadı çalışanların hepsi amatör
nerenin doktoru canım???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın doktor olarakta sühendan benderliyi tavsiye ediyorlar
jimer zaten tam oturmadı çalışanların hepsi amatör
tamam canım haber bekliyorum bide orada fatma hanım varmış galiba...bilgi alırsan ayrıntısıyla çok iyi olur valla.sağolll
nerenin doktoru canım???
tamam canım haber bekliyorum bide orada fatma hanım varmış galiba...bilgi alırsan ayrıntısıyla çok iyi olur valla.sağolll
zübeydenin doktoru muaynesi var kızlıyaın ordaydı sanırım
ödül falan almış doktor bu
sen ne güzel rahatladın değilmi seninde başka sorunların vardır belki ama en meşakatlisini atlatmışsın.ne kadar zormuş Allahım ya insan hamile kaldığına bile pişman oluyor sadece jimerdekiler değil başka dr larda belitttiğin gibi davranıyorlarmış dediğine artık hak vermeye başladım en iyisi erkek dr galiba bakalım onuda deneyeceğiz sonunda.napsak olmuyor çokmu inceliyoruz anlamadım memnun olup ayaklarını öpcek insanlar bile var yani o derece seviyolar sorun nerde anlamadım bunları düşünmekten hamileliğin tadını .çıkartamıyorum valla((((((ben doğum yaptığım gün benimle aynı gün sezeryan olacak bir bayan vardı. 2. çocuğunu doğuracaktı. ilk doğumunu sühendan hanım yaptırmış. ve hiç memnun kalmadığını söyledi. normal doğumla başlamış. 27 saat sancı çekmiş. sühendan hanım çok iyi gidiyorsun falan diyormuş buna sürekli. kız az daha ben de bebek de ölüyordu diyor ve acil sezeryana alınmış. tabi ben onun anlattıklarını söylüyorum. sühendan hanımın muaynehanesi de tıklım tıklımmış diye duydum ve aynı şu bahsettiğiniz bayanlar gibi biri çıksa hemen diğerine geçsem muamelesi oluyormuş. bilginize.
ya ben tekrar edicem fikrimi gebelik takipleri karından oluyor, benim doktorum sadece ilk hafta keseyi görmek için vajinal usg ile bakmıştı o da ben istemeseydim bakmayacaktı ve 1 hafta sonraya kalacaktı. yani o yüzden gebelik takipleri için erkek doktorları tercih edin bence. ama başka bir rahatsızlık veya genel jinekolojik muayne için kadın tercih edilebilir tabi.ama gebelikte beklentiler çok fazla öyle hemen bu çıksın diğeri girsin diyen doktorlara hiç gelemem.
zübeydenin doktoru muaynesi var kızlıyaın ordaydı sanırım
ödül falan almış doktor bu
ben inegölde yaşadığımı söylemiştim daha önce burda kim hamile kalsa eğer bursaya gidiyorsa mutlka genelde fatma hanıma gidiyor bir tanıdığımada o doğum yaptırdı son zamanlarda gitmişti ve aniden olunca dorukta o yaptı çok iligili diyorlar ve hala daha kayınvalidem ona gidiyor banada söyledi gel gidelim diye ama ben nedense orayı istemedim herkes oraya gi,diyor ya benimki farklı olsun diye hakkattten çok farklı oldu:))))
vallla kayınvalidem ve etraftan duyduğuma göre çok memnunlar ama o da artık çok yoğun sakın gitme dediler o da yoğunluktan hastalardan artık bıkmış diye duydum sadece duyum iyice araştır canım.bişey sorucam Ahmet beyin muayanesine gitsem diyorum sonra o istediğim hastanede doğum yaptırabilirmi bilgin varmı ben hiç bilmiyorumda...
yoksa eşim o medicaldeki sıraları falan beklemicek biri yani ondan hiç sabırlı değilizdir medicalde çok yoğun diyorlar
canım, doktoru sevilmiş. memnun olduğunu söyledi, anlatıyor falan dedi. ama ben ne zaman birşey sorsam bilmem der. demek ki doktorun anlattıkları ona yetiyor, ama sana bana yeter mi bilemem. sonuçta herkesin beklentisi farklı.
sen ahmet beyden çok memnun kalmışsın. bence dön sen doktoruna canım.
sen ne güzel rahatladın değilmi seninde başka sorunların vardır belki ama en meşakatlisini atlatmışsın.ne kadar zormuş Allahım ya insan hamile kaldığına bile pişman oluyor sadece jimerdekiler değil başka dr larda belitttiğin gibi davranıyorlarmış dediğine artık hak vermeye başladım en iyisi erkek dr galiba bakalım onuda deneyeceğiz sonunda.napsak olmuyor çokmu inceliyoruz anlamadım memnun olup ayaklarını öpcek insanlar bile var yani o derece seviyolar sorun nerde anlamadım bunları düşünmekten hamileliğin tadını .çıkartamıyorum valla((((((
bu sanırım ya benim için yada diğer arkadaş için yazdın seni gayet iyi anladım ama sorun ilgienmemek değilde hemen hızlıca muayane etmesi ve hemen bitti atrık görüşme dercesine olan tavrı bütün yazılarda belirttim özel olmasına rağmen 10 dakikadamn fazla durmadım 2 görüşmede de.tek isteğim son cümlenin gerçekleşmesi bunun olması için jale hanımı tercih ettim zaten umarım bundan sonraki kontrol iyi geçer ve bende devam ederim.açıklamaların için sağolCanım merhaba.Ben daha önce bu konularla ilgili hiç yorum yazmadım ama yazılanları uzun süredir takip ediyorum.Bence doktorunu kesinlikle yorumlara bakarak değiştirme.Memnun değilsen tabiiki değiştirmek hakkın ama o doktor iyiymiş bu doktor kötüymüş diye yazılanların etkisinde kalmanı istemem.Bence doktorların ilgi ve alakası hastaların beklentisi ile ilgili.Benim doktorum Jale Gürlüler.8 yıl önce vatan hastanesinde başladım,oradan ssk şevket yılmaza geçti oğlumu orada sezeryanla dünyaya getirdim.vatanda doğum yapmak istedim ama jale hn.nasıl olsa ben gireceğim boşuna para verme dedi.oradan jimere oradan pembe maviye ve son olarakta yine jimere geçti ki oranın kurucularından zaten yani anlayacağın o nereye ben de oraya gidiyorum çünkü çok memnunum.jale hn hakkında yazılanları okuyunca çok şaşırdım.mutlaka kendilerine göre haklıdırlar ama 8 yıldır en ufak bir ilgisizliğini görmedim.hatta oğlumu doğrduğumda şevket yılmaz gibi kalabalık bir hastanede gelip oğlumu ellelerinde tutarak emzirmeme yardımcı oldu.3 kişilik bir odada kalıyordum jale hn.ın ilgisini gören diğer hastalar benden telefonunu aldılar jale hanımın.oğlum şu an 6 yaşında ama her yıl simir testi,doğum kontrol yöntömleri için gidiyorum ve çok ilgili.o yüzden doktor seçiminde başkalarının fikirlerine göre tercih yapmak bence çok sağlıklı değil çünkü herkes için aynı şeyler geçerli olmayabiliyor.geçen gün bir alışveriş merkezinde arkamdan seslendi,sarıldı öptü eşi onu bekliyordu ama o ben ve eşimle sohbet etti sonuçta orada ona para ödemedim ve ben onu görmemiştim benimle ilgilenmek zorunda değildi.yazılanlara gerçekten çok şaşırdım.inşallah sende benim gibi memnun kalacağın bir doktorla bebeğini kucağına alırsın canım gerçekten çok önemli
bu sanırım ya benim için yada diğer arkadaş için yazdın seni gayet iyi anladım ama sorun ilgienmemek değilde hemen hızlıca muayane etmesi ve hemen bitti atrık görüşme dercesine olan tavrı bütün yazılarda belirttim özel olmasına rağmen 10 dakikadamn fazla durmadım 2 görüşmede de.tek isteğim son cümlenin gerçekleşmesi bunun olması için jale hanımı tercih ettim zaten umarım bundan sonraki kontrol iyi geçer ve bende devam ederim.açıklamaların için sağol
Merhaba Beyaz Melek.Önceki yazılarında hamile olduğunu yazmışsın nekadar kaldı doğumuna?