• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Jale Gürlüler

tamam canım haber bekliyorum bide orada fatma hanım varmış galiba...bilgi alırsan ayrıntısıyla çok iyi olur valla.sağolll

canım, doktoru sevilmiş. memnun olduğunu söyledi, anlatıyor falan dedi. ama ben ne zaman birşey sorsam bilmem der. demek ki doktorun anlattıkları ona yetiyor, ama sana bana yeter mi bilemem. sonuçta herkesin beklentisi farklı.

sen ahmet beyden çok memnun kalmışsın. bence dön sen doktoruna canım.

tamam canım haber bekliyorum bide orada fatma hanım varmış galiba...bilgi alırsan ayrıntısıyla çok iyi olur valla.sağolll

ben inegölde yaşadığımı söylemiştim daha önce burda kim hamile kalsa eğer bursaya gidiyorsa mutlka genelde fatma hanıma gidiyor bir tanıdığımada o doğum yaptırdı son zamanlarda gitmişti ve aniden olunca dorukta o yaptı çok iligili diyorlar ve hala daha kayınvalidem ona gidiyor banada söyledi gel gidelim diye ama ben nedense orayı istemedim herkes oraya gi,diyor ya benimki farklı olsun diye hakkattten çok farklı oldu:))))
vallla kayınvalidem ve etraftan duyduğuma göre çok memnunlar ama o da artık çok yoğun sakın gitme dediler o da yoğunluktan hastalardan artık bıkmış diye duydum sadece duyum iyice araştır canım.bişey sorucam Ahmet beyin muayanesine gitsem diyorum sonra o istediğim hastanede doğum yaptırabilirmi bilgin varmı ben hiç bilmiyorumda...
yoksa eşim o medicaldeki sıraları falan beklemicek biri yani ondan hiç sabırlı değilizdir medicalde çok yoğun diyorlar

zübeydenin doktoru muaynesi var kızlıyaın ordaydı sanırım
ödül falan almış doktor bu

ben doğum yaptığım gün benimle aynı gün sezeryan olacak bir bayan vardı. 2. çocuğunu doğuracaktı. ilk doğumunu sühendan hanım yaptırmış. ve hiç memnun kalmadığını söyledi. normal doğumla başlamış. 27 saat sancı çekmiş. sühendan hanım çok iyi gidiyorsun falan diyormuş buna sürekli. kız az daha ben de bebek de ölüyordu diyor ve acil sezeryana alınmış. tabi ben onun anlattıklarını söylüyorum. sühendan hanımın muaynehanesi de tıklım tıklımmış diye duydum ve aynı şu bahsettiğiniz bayanlar gibi biri çıksa hemen diğerine geçsem muamelesi oluyormuş. bilginize.
ya ben tekrar edicem fikrimi gebelik takipleri karından oluyor, benim doktorum sadece ilk hafta keseyi görmek için vajinal usg ile bakmıştı o da ben istemeseydim bakmayacaktı ve 1 hafta sonraya kalacaktı. yani o yüzden gebelik takipleri için erkek doktorları tercih edin bence. ama başka bir rahatsızlık veya genel jinekolojik muayne için kadın tercih edilebilir tabi.ama gebelikte beklentiler çok fazla öyle hemen bu çıksın diğeri girsin diyen doktorlara hiç gelemem.

ben doğum yaptığım gün benimle aynı gün sezeryan olacak bir bayan vardı. 2. çocuğunu doğuracaktı. ilk doğumunu sühendan hanım yaptırmış. ve hiç memnun kalmadığını söyledi. normal doğumla başlamış. 27 saat sancı çekmiş. sühendan hanım çok iyi gidiyorsun falan diyormuş buna sürekli. kız az daha ben de bebek de ölüyordu diyor ve acil sezeryana alınmış. tabi ben onun anlattıklarını söylüyorum. sühendan hanımın muaynehanesi de tıklım tıklımmış diye duydum ve aynı şu bahsettiğiniz bayanlar gibi biri çıksa hemen diğerine geçsem muamelesi oluyormuş. bilginize.
ya ben tekrar edicem fikrimi gebelik takipleri karından oluyor, benim doktorum sadece ilk hafta keseyi görmek için vajinal usg ile bakmıştı o da ben istemeseydim bakmayacaktı ve 1 hafta sonraya kalacaktı. yani o yüzden gebelik takipleri için erkek doktorları tercih edin bence. ama başka bir rahatsızlık veya genel jinekolojik muayne için kadın tercih edilebilir tabi.ama gebelikte beklentiler çok fazla öyle hemen bu çıksın diğeri girsin diyen doktorlara hiç gelemem.
sen ne güzel rahatladın değilmi seninde başka sorunların vardır belki ama en meşakatlisini atlatmışsın.ne kadar zormuş Allahım ya insan hamile kaldığına bile pişman oluyor sadece jimerdekiler değil başka dr larda belitttiğin gibi davranıyorlarmış dediğine artık hak vermeye başladım en iyisi erkek dr galiba bakalım onuda deneyeceğiz sonunda.napsak olmuyor çokmu inceliyoruz anlamadım memnun olup ayaklarını öpcek insanlar bile var yani o derece seviyolar sorun nerde anlamadım bunları düşünmekten hamileliğin tadını .çıkartamıyorum valla:(((((((

zübeydenin doktoru muaynesi var kızlıyaın ordaydı sanırım
ödül falan almış doktor bu

Sühendan Hanım ın da muayeneleri çok az sürüyormuş,hem yoğum olduğu için randevu almak da zormuş die duymuştum.bir de kilo alınca falan çok kızıyormuş,bir tanıdığım gitmiş ona,ama geneldememnundu.

ben inegölde yaşadığımı söylemiştim daha önce burda kim hamile kalsa eğer bursaya gidiyorsa mutlka genelde fatma hanıma gidiyor bir tanıdığımada o doğum yaptırdı son zamanlarda gitmişti ve aniden olunca dorukta o yaptı çok iligili diyorlar ve hala daha kayınvalidem ona gidiyor banada söyledi gel gidelim diye ama ben nedense orayı istemedim herkes oraya gi,diyor ya benimki farklı olsun diye hakkattten çok farklı oldu:))))
vallla kayınvalidem ve etraftan duyduğuma göre çok memnunlar ama o da artık çok yoğun sakın gitme dediler o da yoğunluktan hastalardan artık bıkmış diye duydum sadece duyum iyice araştır canım.bişey sorucam Ahmet beyin muayanesine gitsem diyorum sonra o istediğim hastanede doğum yaptırabilirmi bilgin varmı ben hiç bilmiyorumda...
yoksa eşim o medicaldeki sıraları falan beklemicek biri yani ondan hiç sabırlı değilizdir medicalde çok yoğun diyorlar

tabi canım ihsaniyede özel muayenehanesi var..hem özelden gidersen daha iyi olur.ayrıca tüm cihazlarıda varmış bebişi izlemek için cd dahi veriyormuş....doğumunu ve tahlillerinide medicalde sgk üzerinden yaptırtıyormuş...bende gidersem özeline giderim zaten...özel gitmeyeceksem zübeydeye giderim engüzeli...yani ben doktorla güzelce tanışma ve bilgi alabilme derdindeyim şöyle içime sine sine..bende aynen senin gibi bu doktorları düşünmekten bebişimi unuttum yani moralim bozulutyor açıkçası....

canım, doktoru sevilmiş. memnun olduğunu söyledi, anlatıyor falan dedi. ama ben ne zaman birşey sorsam bilmem der. demek ki doktorun anlattıkları ona yetiyor, ama sana bana yeter mi bilemem. sonuçta herkesin beklentisi farklı.

sen ahmet beyden çok memnun kalmışsın. bence dön sen doktoruna canım.

sağol ..demek sevilmiş...tabi herkezin beklentisi farklı nekadar anlatıyor yani önemli olan bu.....işallah bi çözüme bağlarız doktor olayını..ben bi yarın şu jımere gideyimde hayırlısıyla

Son düzenleme:
sen ne güzel rahatladın değilmi seninde başka sorunların vardır belki ama en meşakatlisini atlatmışsın.ne kadar zormuş Allahım ya insan hamile kaldığına bile pişman oluyor sadece jimerdekiler değil başka dr larda belitttiğin gibi davranıyorlarmış dediğine artık hak vermeye başladım en iyisi erkek dr galiba bakalım onuda deneyeceğiz sonunda.napsak olmuyor çokmu inceliyoruz anlamadım memnun olup ayaklarını öpcek insanlar bile var yani o derece seviyolar sorun nerde anlamadım bunları düşünmekten hamileliğin tadını .çıkartamıyorum valla:(((((((

evet canım rahatladım ama bugünlere gelmem kolay olmadı. yani hamile kalana kadar biraz zorlandım. öncesinde bir düşüğüm oldu. moral bozan ve başından savan doktorlarla karşılaştım. ama sonunda muradıma erdim.
ama ben şanslıydım. şimdiki doktorum Özer Kutlu konusunda çok uzman, bilgili, tecrübeli ve kişilik olarak da sakin ve olgun biri. içiniz rahat olarak yanından ayrılıyorsunuz. ve en önemlisi de biran önce bakayım da bir sonraki hastaya geçeyim gibi bir tavrı asla olmadı. ben çok soru soran, çok evhamlı, stresli, endişeli biriyimdir ama özer bey her zaman sabırla sorularımı cevapladı, endişelerimi giderdi. sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim. doğumumda çok güzeldi. doğum sonrası 2-3 gün ağrım oldu ama o kadar da olsun. hastanede de çok yardımcı oldu. 3 gün boyunca hergün gelip kontrol etti. yani kendisine çok şey borçluyum. çok emeği geçti bana. hakkını ödeyemem. ve kesinlikle herkese de tavsiye ederim.
evet benim canım bayan doktorlardan yandı o yüzden sevmiyorum hiç. mutlaka içlerinde çok iyiler vardır. hastalarını memnun edenler, gerektiği kadar zaman ayıranlar, kaprisli olmayanlar ama bize denk gelmedi demekki. ama gerçekten erkek doktorlar çok daha itinalı davranıyorlar. kaprisleri de yok en azından. hatta bazen ben kendimi doktoruma kapris yapıyormuş gibi hissediyordum. nazımızı da çekiyorlar yani.

Canım merhaba.Ben daha önce bu konularla ilgili hiç yorum yazmadım ama yazılanları uzun süredir takip ediyorum.Bence doktorunu kesinlikle yorumlara bakarak değiştirme.Memnun değilsen tabiiki değiştirmek hakkın ama o doktor iyiymiş bu doktor kötüymüş diye yazılanların etkisinde kalmanı istemem.Bence doktorların ilgi ve alakası hastaların beklentisi ile ilgili.Benim doktorum Jale Gürlüler.8 yıl önce vatan hastanesinde başladım,oradan ssk şevket yılmaza geçti oğlumu orada sezeryanla dünyaya getirdim.vatanda doğum yapmak istedim ama jale hn.nasıl olsa ben gireceğim boşuna para verme dedi.oradan jimere oradan pembe maviye ve son olarakta yine jimere geçti ki oranın kurucularından zaten yani anlayacağın o nereye ben de oraya gidiyorum çünkü çok memnunum.jale hn hakkında yazılanları okuyunca çok şaşırdım.mutlaka kendilerine göre haklıdırlar ama 8 yıldır en ufak bir ilgisizliğini görmedim.hatta oğlumu doğrduğumda şevket yılmaz gibi kalabalık bir hastanede gelip oğlumu ellelerinde tutarak emzirmeme yardımcı oldu.3 kişilik bir odada kalıyordum jale hn.ın ilgisini gören diğer hastalar benden telefonunu aldılar jale hanımın.oğlum şu an 6 yaşında ama her yıl simir testi,doğum kontrol yöntömleri için gidiyorum ve çok ilgili.o yüzden doktor seçiminde başkalarının fikirlerine göre tercih yapmak bence çok sağlıklı değil çünkü herkes için aynı şeyler geçerli olmayabiliyor.geçen gün bir alışveriş merkezinde arkamdan seslendi,sarıldı öptü eşi onu bekliyordu ama o ben ve eşimle sohbet etti sonuçta orada ona para ödemedim ve ben onu görmemiştim benimle ilgilenmek zorunda değildi.yazılanlara gerçekten çok şaşırdım.inşallah sende benim gibi memnun kalacağın bir doktorla bebeğini kucağına alırsın canım gerçekten çok önemli

Canım merhaba.Ben daha önce bu konularla ilgili hiç yorum yazmadım ama yazılanları uzun süredir takip ediyorum.Bence doktorunu kesinlikle yorumlara bakarak değiştirme.Memnun değilsen tabiiki değiştirmek hakkın ama o doktor iyiymiş bu doktor kötüymüş diye yazılanların etkisinde kalmanı istemem.Bence doktorların ilgi ve alakası hastaların beklentisi ile ilgili.Benim doktorum Jale Gürlüler.8 yıl önce vatan hastanesinde başladım,oradan ssk şevket yılmaza geçti oğlumu orada sezeryanla dünyaya getirdim.vatanda doğum yapmak istedim ama jale hn.nasıl olsa ben gireceğim boşuna para verme dedi.oradan jimere oradan pembe maviye ve son olarakta yine jimere geçti ki oranın kurucularından zaten yani anlayacağın o nereye ben de oraya gidiyorum çünkü çok memnunum.jale hn hakkında yazılanları okuyunca çok şaşırdım.mutlaka kendilerine göre haklıdırlar ama 8 yıldır en ufak bir ilgisizliğini görmedim.hatta oğlumu doğrduğumda şevket yılmaz gibi kalabalık bir hastanede gelip oğlumu ellelerinde tutarak emzirmeme yardımcı oldu.3 kişilik bir odada kalıyordum jale hn.ın ilgisini gören diğer hastalar benden telefonunu aldılar jale hanımın.oğlum şu an 6 yaşında ama her yıl simir testi,doğum kontrol yöntömleri için gidiyorum ve çok ilgili.o yüzden doktor seçiminde başkalarının fikirlerine göre tercih yapmak bence çok sağlıklı değil çünkü herkes için aynı şeyler geçerli olmayabiliyor.geçen gün bir alışveriş merkezinde arkamdan seslendi,sarıldı öptü eşi onu bekliyordu ama o ben ve eşimle sohbet etti sonuçta orada ona para ödemedim ve ben onu görmemiştim benimle ilgilenmek zorunda değildi.yazılanlara gerçekten çok şaşırdım.inşallah sende benim gibi memnun kalacağın bir doktorla bebeğini kucağına alırsın canım gerçekten çok önemli
bu sanırım ya benim için yada diğer arkadaş için yazdın seni gayet iyi anladım ama sorun ilgienmemek değilde hemen hızlıca muayane etmesi ve hemen bitti atrık görüşme dercesine olan tavrı bütün yazılarda belirttim özel olmasına rağmen 10 dakikadamn fazla durmadım 2 görüşmede de.tek isteğim son cümlenin gerçekleşmesi bunun olması için jale hanımı tercih ettim zaten umarım bundan sonraki kontrol iyi geçer ve bende devam ederim.açıklamaların için sağol

modusvivendi jale hanımla neden bu kadar uğraşıyorsun
anlamış değilim
şikayet te etmişsin zaten alamadınmı hıncını....

bu sanırım ya benim için yada diğer arkadaş için yazdın seni gayet iyi anladım ama sorun ilgienmemek değilde hemen hızlıca muayane etmesi ve hemen bitti atrık görüşme dercesine olan tavrı bütün yazılarda belirttim özel olmasına rağmen 10 dakikadamn fazla durmadım 2 görüşmede de.tek isteğim son cümlenin gerçekleşmesi bunun olması için jale hanımı tercih ettim zaten umarım bundan sonraki kontrol iyi geçer ve bende devam ederim.açıklamaların için sağol

Hızlı muayene etmesi konusunda sana katılıyorum .jale hanımın aceleci kişiliğine ben alıştım artık çünkü biliyorumki fazla birşey söylemiyorsa gerek görmüyordur,gördüğü zaman söylüyor.Örneğin 6.aya kadar hep birer kilo almıştım ve kilomla ilgili hiç yorum yapmamıştı ama 6. ayda 3 kilo aldım diye hemen uyardı ve kepek ekmeğine geç dedi 7. ayda almam gereken kiloyu aldığımı söyledi.Gebelik dışındaki rahatsızlıklar mutlaka farklıdır ama 1. gebeliklerde çok şey sorma gereği duyuyoruz yani bizim ilk defa yaşadığımız şeyler doktorlar için çok normal ama tabiiki bu açıklama yapmamaları konusunda bir bahane olamaz.şuan 2. gebeliği düşünüyorum ve olursa biliyorumki ilkinde sorduğum soruların yarısını bile sormayacağım .ilkinde adetim geciktiği gibi test yapmıştım ,hamile olduğumu öğrenince hemen jale hanıma koştum.ultrasonla baktı ve evet gebelik var dedi.vitaminlerimi falan yazdı,kan gurubumuzu,akraba evliliği var mı vs.gibi sorular sordu ve çıktık.dışarıda eşimle birbirimize bakarak ''bebek varmış bizde biliyoruz bunu duymak içinmi verdik okadar parayı''demiştik.Şimdi düşündükçe gülüyorum,ortada sadece bir kese var ne söleyebilirdi ki kadın.Aslındasizlerde farkına varacaksınız ki herşey yolunda gidiyorsa 10 dk.muayene için yeterli bir süre.

naz merhaba...
Yazdıklarına harfıyen katılıyorum.....
Ama bu konunun neden bu kadar Üzerıne dÜŞÜldÜ anlam veremıyorum meyve veren aĞaÇ taŞlanır mısalı yazılanları okudukÇa ŞaŞırıyorum....
Ben Çok memnunun.....yerı geldı muaynelerım 15-20 dk sÜrdÜ yerı geldı 1 saat oturup konuŞtuk...zaman ,durum ve gereklılıĞe gÖre deĞıŞıyor muayne sÜrelerı....
Sankı baŞka doktorlar 1 saat muayne edıyor da::))
neyse memnun olmayan gıtmez sonuÇta arz ve talep meselesı....
Herkeze saĞlıklı gÜnler

naz peki ultrasonu kaç dakıka bakıyor jale hanım???gülin hanım 2dkıka bile bakmıyordur diyebilirim.
ben gülin hanıma gidiyorum oda aynı şip şak geçiyor...yani bari ultrsonda biraz fazla zaman harcasa dahada tatmin olacak insan...belki jale hanımın ultrasonu hızlı değildir..bide ben eşimle gittim geçen haftada başka bir arkadaşımla gittim onlar bile noluyo ya böyle deme gereği duydular.ssk gibi yani aynnıııı...bence özelden gidilpte şipşak geçilmesi çok yeterli gelmiyor bana tabi herkezin kendi bileceği iş yinede....
özelden başka branştaki doktorlarada çok yolumuz düştü diyorum ya benı rahatsız eden çok hızlı geçilmesii....yoksa güleryüz falan tamm yerinde...

jale hanımın da ultrasonda uzun baktığını söyleyemem.ama hamilelik ilerledikçe süre biraz daha uzuyor.hatta 8. aydaydım ve bana bebeğin babasının kopyası olduğunu ve aynı eşimdeki gibi çenesinde gamzesi olduğunu söylemişti ve gerçekten de öyle oldu.söylemek istediğim ilk aylarda herşey normalse söylenecek pek birşey olmuyor anacak son aylarada bebek hakkında yorum yaparak ultrason süresi biraz daha uzuyor.Muayene süresinin kısalığıyla ilgili şunu söyleyebilirim.Ablam başka bir yerde hemşirelik yapıyor 1,5 yıldır bebek istiyor ve erkek bir doktora gidiyordu.dr.uzun uzun sohbet ediyor içeriden yarım saatten önce çıkmıyordu iş tedaviye gelince pek birşey uygulamıyordu ve bebek olur yada olmaz diye hiçbirşey söylemiyordu ve ablamın morali bozuluyordu.yaklaşık bir buçuk aydır oda jale hanıma gidiyor şimdilik çok memnun . kısa muayene ettiğini oda söylüyor ama diğeri gibi sohbet edip oyalamaktansa hiç değilse tedavi uyguluyor diyor.Sen bilirsin tabii ama dr seçimindeki kararını hamileliğin ilerlemeden vermen senin için en hayırlısı olur bence,aslında doktorunla konuşarak da memnuniyetsizliğini giderebilirsin belki.

Back