Op.Dr. Jale Gürlüler

Merhaba,

Ben de Jale Gürlüler'e kontrole gidenlerdenim. Henüz 6 haftalık gebeyim. Şimdilik doktordan bir şikayetim yok yalnız birşey sormak istiyorum. Acaba herkesle ilgilenmesi aynı mı diye merak ettim. Birkaç kez gittim şimdiye kadar ama her seferinde de hızlıca muayene edip bir an önce diğer hastaya bakmak istermişcesine bir hali var gibi geldi. Acaba tüm doktorlar mı böyle? Daha önce gittiğim doktorlar da bu şekildeydi. Benim hayalimdeki doktor karakteri daha farklıydı.

Siz de tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım, özel bir süreçten geçiyoruz ve bu süreç içinde doğal olarak özel ilgi istiyoruz. doktora gittiğimizde de biz sormadan anlatsın, bu böyle, şu şöyle desin istiyoruz. ama maalesef öyle bir doktor yok. varsa da ben hiç denk gelmedim. sonuçta bizleri iş olarak gördükleri için bir an önce işlerini yapıp bitirmek istiyorlar.

doktor yoğun gerçekten
çok ilgi bekleyene göre değil
ama yapısında da var aceleci davranıyo diyosunuz ya konuşması yürümesi bile kıpır kıpır yani
ama birşeyler sorarsan cevaplıyor acele geçiştirmiyor
sormazsanda söylemiyor....

yine gülin hanım daha iyi galiba..off valla çok zor iş allahım bize yardum et...
kızlar burada jale hanım jimerden ayrılıyormuş galiba....giden arkadaşların bilgisine ...

))))nereye gittiğini bilmiyorum ama tahminimi söyliyeyimmi...pembe mavi olabilir.....
valla benimkide bir duyum kızlar .....yani ben zaten kendisinin hastası değilim...yinede siz kendisine sorun hazır oradan ayrılmamışken...sonra ararsınız

jimerden pembe maviye geçmişti zaten. sonra geriye, şimdi tekrar mı geriye gidiyor. ara da gidip gelirken çok mu transfer parası alıyorlar acep?sırnaşık şey

jimerden pembe maviye geçmişti zaten. sonra geriye, şimdi tekrar mı geriye gidiyor. ara da gidip gelirken çok mu transfer parası alıyorlar acep?sırnaşık şey

merhaba kızlar ya nereden duydunuz
ben ilk gitttiğmde artık burdamısınız dedi evet dedi ve geçen gün aradım kıbrıstayım gelince görüşürüz dedi tam ayak uydurmaya çalışırken...................her doktora ayrı ayrı dert anlat,şimdi herşeyi sil baştanmı yaşayacağız.sıkıldım vallla .zaten psikoloji bozuluyor birde dr rayına oturmayınca....................neyse zaten 1-2 deneme daha yapıp karar vercektik değiştirsekmi diye
hayırlısı diyelim

canım ben duydum yani belkide gerçek değildir..sağlık sektöründeki bir arkadaşım dedi..firmacı..öyle diyeyim sana...ben gülin hanıma gidiyorum jale hanıma geçsemmi dedimde sakın sakın değiştirme gülin hanım çok iyidir ve jale hanım ayrılacak yakında dedi...banada kimseye söyleme dedi ama bilemem yanii..ben kendisinin hastası değilim..siz gittiğinizde kendisine sorun bence...doğru olmayabilir tekrar söylüyorum..

dekinman sen hamilemisin ???kaç aylıksın???bende çok kararsızım ya şöyle ilgili bir doktor yok galiba

canım ben duydum yani belkide gerçek değildir..sağlık sektöründeki bir arkadaşım dedi..firmacı..öyle diyeyim sana...ben gülin hanıma gidiyorum jale hanıma geçsemmi dedimde sakın sakın değiştirme gülin hanım çok iyidir ve jale hanım ayrılacak yakında dedi...banada kimseye söyleme dedi ama bilemem yanii..ben kendisinin hastası değilim..siz gittiğinizde kendisine sorun bence...doğru olmayabilir tekrar söylüyorum..

dedim ya zaten değişiklik yakın zamanda olabilirdi
sen biraz anlatırmısın gülin hanım nasıl?eğer değişirse bu ordaki 3.dr um olcak
melike hanım yoğunluktan kabul etmedi beni temmuzdan sonra gel dedi.....
bende jale hanıma başladım kısmet diyeyim artık
çom sıkıldım ama hemde fazlasıyla bilgi verirsen sevinirim

dekinman sen hamilemisin ???kaç aylıksın???bende çok kararsızım ya şöyle ilgili bir doktor yok galiba

evet canım 5 haftalık hamileyim haftaya pazartesi kontrolum var.ben öncev pembe maviye gittim o gün tam 25 dakka beklettiler eşimde beklerken çok sinirlendi ve ben oturup gazete okumak içinmi para veriyorum dedi ordan çıktık jale hanımı aradım hiç boş zamanı yokmuş sonra acıbademe gitttik ordada acile gönderdiler oradanda çıktım 1 gece önce hamile olduğumu öğrenmişim ve ne var yok bilmem lazım resmen ortada kaldım sonra jimerde faruk beye gittim kontrol ettti ve diğer randevuyuda jale hanımdan aldım 2 kez gitttim bakalım devammı tamamamı göreceğiz .ben melike hanıma 6 aydan beri gidiyodum testler yaptı bu hafta deneyin sürekli dedi günün geçerse hemen gel dedi cebinden aradım hamileyim kan testi yaptım dedim şimdilik recep beye yada volkan beye git temmuzdan sonra devam ederiz dedi.yani sakın aynlış anlaşılmasın bazen paranla bile ortada kalabiliyorsun vallla zübeyde hanıma giden kişiler gerçekten bizden daha mutlu nerde hata yapıyoru z anlamadım.A llah kolylık versin bu böyle gitmez en kısa zamanda hallletcem bazen insan pipirikli olup kaç dr a gidiyoruz ben öylede değilim ama şansızım galiba!!!

valla canım bende hamile olduğumu öğrendim gülin hanıma başladım 4 kere gittim kendisine...çok konuşkan çok güleryüzlü ama çok acelecei..yani bende ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası...ana ayrıntısıyla anlatayım nasıl muayene ettiğini...ultrasona alıyor benı hemşire orada 3-4 dk yatar vaziyette doktoru bekliyorum geliyor paldır küldür ultrasonla hızlı hızlı bakıyor..hadi bebeğim hadi bebeğim nerdesin gel teyzene gibi şirin laflar ediyor yakalşıyo bebeği bitane fotosunu çekiyor ..tamammm diyor...şimdi odada konuşuruz diyor çıkıyor...odaya geçiyoruz 5dk.sürmüyor konuştuklarımız hızlı hızlı yasakların devam ediyor ilişki yasak kola yasak çayı kahveyi abartma....bidahaki hafta yine bekliyorum diyor..bende onun aceleci tavırlarından soracağımı bile zorla araya sıkıştırıyorum zaten 1-2 soru hızlıca soruyorum çıkıyorum..muayene 10dkıkaymış zaten....amannnn bende sıkılmaya başladım yaaa neyapacağım bilmiyorum....jale hanıma geçsemmi diye düşünürken arkadaşta böyle dedi kaldım bende....
sen jale hanıma nasıl muayene oluyorsun bana ayrıntısıyla bide sen anlatırmısın..ultrasonu uzun bakıyormu???

bende 7 haftalığım ama gülin hanım tahmınen 5 haftalık dedi biraz daha büyüsün söylerim tam olarak geç döllenme dedi.....
offff bende çok sıkıldım...bide dorukta sevil paker varmış ama bilemiyorum bide onu okuyacağım buradan şimdi.buarada haberleşelim bu konuda bari birbirimize faydamız olsun ikimizde çok yeniymişiz...
ben daha önce medicale ahmet yılmaza gidiyordum ama eşim hamile kalınca bayana git hem jımer daha iyi falan dedi bende mecburen bayana geldim..aslında hiç gerikafalı değildir ama bende şaşırdım böyle deyince...erkeklerde bi tuhaf...kaldım kararsızzzz.....

iyiki söyleme demiş arkadaşın. sende hiç söylemedin.:roflol::roflol::roflol:

dedim ya zaten değişiklik yakın zamanda olabilirdi
sen biraz anlatırmısın gülin hanım nasıl?eğer değişirse bu ordaki 3.dr um olcak
melike hanım yoğunluktan kabul etmedi beni temmuzdan sonra gel dedi.....
bende jale hanıma başladım kısmet diyeyim artık
çom sıkıldım ama hemde fazlasıyla bilgi verirsen sevinirim

doğumdan sonra görüşseydik deseydin.kaydirigubbakcemile3 temmuza kadar napıcakmışın? çok tuhaflar ya!

valla canım bende hamile olduğumu öğrendim gülin hanıma başladım 4 kere gittim kendisine...çok konuşkan çok güleryüzlü ama çok acelecei..yani bende ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası...ana ayrıntısıyla anlatayım nasıl muayene ettiğini...ultrasona alıyor benı hemşire orada 3-4 dk yatar vaziyette doktoru bekliyorum geliyor paldır küldür ultrasonla hızlı hızlı bakıyor..hadi bebeğim hadi bebeğim nerdesin gel teyzene gibi şirin laflar ediyor yakalşıyo bebeği bitane fotosunu çekiyor ..tamammm diyor...şimdi odada konuşuruz diyor çıkıyor...odaya geçiyoruz 5dk.sürmüyor konuştuklarımız hızlı hızlı yasakların devam ediyor ilişki yasak kola yasak çayı kahveyi abartma....bidahaki hafta yine bekliyorum diyor..bende onun aceleci tavırlarından soracağımı bile zorla araya sıkıştırıyorum zaten 1-2 soru hızlıca soruyorum çıkıyorum..muayene 10dkıkaymış zaten....amannnn bende sıkılmaya başladım yaaa neyapacağım bilmiyorum....jale hanıma geçsemmi diye düşünürken arkadaşta böyle dedi kaldım bende....
sen jale hanıma nasıl muayene oluyorsun bana ayrıntısıyla bide sen anlatırmısın..ultrasonu uzun bakıyormu???

muayene 10 dk ne demek ya? insan dünyanın parasını bayılıyor. anlatmalı seni memnun etmeli. ultrasonda bakarken bak şöyle böyle diye açıklamalı.

ama bebişin daha küçük. belki büyüyünce daha uzun anlatarak bakar. İnşallah.

iyiki söyleme demiş arkadaşın. sende hiç söylemedin.:roflol::roflol::roflol:

hehehe))))))))bende yaydın netten valla))))napim canım belki doğrudur sonradan okuyorumda doktor yer değiştirmiş hastaları onu arıyor falan....bari jimerdeyken direk kendisine sorsunlar...

muayene 10 dk ne demek ya? insan dünyanın parasını bayılıyor. anlatmalı seni memnun etmeli. ultrasonda bakarken bak şöyle böyle diye açıklamalı.

ama bebişin daha küçük. belki büyüyünce daha uzun anlatarak bakar. İnşallah.

inşallahhh...bende ona sıkılıyorum ya gacırtt diye alıyorlar paraları 10dk mış muayenesi...gelde çıldırma yaaa...ben 10dk neden özelden muayene olayım kii...valla can sıkıntısı oldu bana hepten...

Back