Op.Dr. Jale Gürlüler

hayırlı uğurlı olsun derin....ALLAH bebeğinle birlikte uzun ömürler nasibetsin sağlıkla sıhatle işallahh....
buarada doğum sırasında birşeyler yaşadığından bassetmişsin bunları paylaşman mümkünmü acaba??? NELER YAŞADIN NELER OLDU..ENAZINDAN BıZEDE BıR BıLGı OLUR...teşekkürlerrr

bende ayın 17sinde doğum yaptım
jale hanımla epidural sezeryana girdik herşeyi en baştan anlatacağım
9 da hastanede olmamı söyledi
9da hastanedeydik ve yatış işlemleri yapılacaktı
bana normal bir oda ayarlandı jale hanım arandı ve bursasuya şu oda ayarlandı denildi ve kendisi beni suit odaya aldırdı saolsun
ama ilk başta normal bir odada bekledik çünkü suiitlerin hepsi doluydu zaten hep beklemişimdir bu hastanede neyse...
beni giydirdiler bebeğin kalpa atışları dinlendi sanırım suit odanın boşatılması ve temizlenmesi için zaman olması için orda bekletildim neyse serumlar takıldı hale hanım geldi nasılız falan dedi konuştuk ettik ondan yarım saat sonra beni götürmeye geldiler
biz buarada jale hanımı sorduk ameliyattamış doğladır zaten tek hastası ben değilim sonuçta....
ama bekletilmek insanın canını sıkıyor gerçekten beni sedyeye koymaya çalıştılar yatak bozukmuş kendim geçmek zorunda kaldım sedyeye :(
neyse çokta önemli değildi aşağı indik
ameliyathaneler doluydu orda da bekletildim zaten heyecanım tavan yapmış başınma ne gelceğini bilmiyorum ağlayordum zaten sürekli jale hanım nasıl hissediyosun kendini falan dedi
çok konuşmadı orda içeri girdi biraz beni teselli etmesini isterdim neyse...
epidural falan takılcaktı
orda bir genç personel vardı sert bişeydi surat bir karıştı
epirdualim takıldı anında zaten pek bişey hatırlamıyorum sadece doğumdan önce bebeğin eşini görmeyi istemiştim onu gösterdiğini hatırlıyorum
sonrasında odama geldi 2 kez bebişi sevdik foto çekindik çıkışım pazar günüydü
gelecekti ama gelmedi ilaçlarımı yazmış reçeteyi hemşireler verdi pazar çıktık
cuma günü dikiş aldırmaya gidicem
muayene ücreti alınıyormu bilen varsa aydınlatsın beni lütfen

birde bebek hemşiresinin teki eline kırmızı oje sürmüş çok kızdım vedde sigara kokuyordu olcak işmi:oklava::oklava:
sütümö gelmediği için mama veriyoludu mama buz gibi geldi kaç kez ,sıcak olsun dedik bu seferde kaynak getirdiler
bunlardan hiç memnun kalmadım

ama jale hanımdan memnunum genel olarak zaten gebeliktede mauyene gittğimde bekletilmeye alışmıştım...

seviyorum ben jale hanımı sıcak biri yani tabi herkesin kendi görüşü
ameliyatım ii geçti

hee birde gecenin ikibuçuğunda uyuyan bebeğimi alıp topuk kanı aldılar zavallı oğlum bas bas bağırdı ağladı bu kadar düşüncesizlik olmaz!!!!!!!!!!!:oklava:

şahsen benimde doktorum akademiden başkabiryere gitse bende doktorumun peşinden giderim çünkü doktorumdan çok memnunum

sizde doktorunuzdan memnunsanız hiç bırakmayın çünkü gerçekten iyimser ve anlayışlı doktor bulmak zor eğer doktorunuzdan memnunsanız asla bırakmayın

sağlıklı günler

hee birde gecenin ikibuçuğunda uyuyan bebeğimi alıp topuk kanı aldılar zavallı oğlum bas bas bağırdı ağladı bu kadar düşüncesizlik olmaz!!!!!!!!!!!:oklava:

gözünaydın bursasu ...allah bebişinle size sağlıklı uzun ömürler versin canım....bu uzun vadeyi atllattın sonunda ve yeni bi yolculuğa çıktınız demek bebişinle..mutluluk sağlık sizinle olsun ....
buarada jale hanımın sizi doğumdan sonra görmemesi biraz tuhafıma gitti açıkçası..okadar ilgili olan doktor doğum yapınca neden hemen sizi bıraktı anlamadım..insan bi kontrole gelir yaaa..hele şu jimer konusunda hepten kafam karıştı...acemi bir personel herhalde..okadar özelden gidiyorsun bide insan daha çok özen bekliyor ama bunlar ssk ya çevirmişler hastaneyi desene.....
neyse senin için hayırlısı olmuş canım hayırlı bir doğum geçirmişsin yinede...
anneliğini tekrar tebrikederim......

buarada epidural takıldıkttan sonra tamamenmi bayıldın????
hanii biraz ayık kalma olayı nasıl oluyor epiduralde olmuyormu bu????

gözünaydın bursasu ...allah bebişinle size sağlıklı uzun ömürler versin canım....bu uzun vadeyi atllattın sonunda ve yeni bi yolculuğa çıktınız demek bebişinle..mutluluk sağlık sizinle olsun ....
buarada jale hanımın sizi doğumdan sonra görmemesi biraz tuhafıma gitti açıkçası..okadar ilgili olan doktor doğum yapınca neden hemen sizi bıraktı anlamadım..insan bi kontrole gelir yaaa..hele şu jimer konusunda hepten kafam karıştı...acemi bir personel herhalde..okadar özelden gidiyorsun bide insan daha çok özen bekliyor ama bunlar ssk ya çevirmişler hastaneyi desene.....
neyse senin için hayırlısı olmuş canım hayırlı bir doğum geçirmişsin yinede...
anneliğini tekrar tebrikederim......

saol cnm amin..
gördü cnm görmezmi ben cuma doğuma girdim pazar çıkışım oldu
bi tek pazar gelmedi
o da işi varmışta ondan yoksa cuma cumartesi gördü yani...

evet sağlık sorunları olmadan atlattım ama yinede özel hastaner yani güzeldi bazı aksilikler dışında

jale hanımdan memnunum yanlış anlaşılmasın ilgilendi benle

yok tamamen bayılmadım hayal mayal hatırlıyorum sadedce yani bir kaç sahne var gözümüğn önğnde belkide bana ağır geldi epidural bilmiyorum
ayıktım cnm odama götürülürken falan

Benim doktorum Jale Hanım değildi ama bence hastanenin epidural uygulaması farklı.Ben de epidural normal doğum yaptım,hiç sancı çekmeyeceğimi sanırken 1 saat sancı çektim.O anlar çok kötüydü,onun dışında hastane personelinden çok memnun kaldım.

hayırlı uğurlı olsun derin....ALLAH bebeğinle birlikte uzun ömürler nasibetsin sağlıkla sıhatle işallahh....
buarada doğum sırasında birşeyler yaşadığından bassetmişsin bunları paylaşman mümkünmü acaba??? NELER YAŞADIN NELER OLDU..ENAZINDAN BİZEDE BİR BİLGİ OLUR...teşekkürlerrr

Amin canım inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/256854-opdr-jale-gurluler-6.html bak canım bu sayfada yazdıklarım .Birde oraya yazmışmıyım hatırlayamadım .Benden ameliyat sırasında o da farkı olarak 100 ytl istedi garip ama gerçek .Ben ameliyata indiğimde sezeryana geçtiğimiz için suit oda istedim .Oda hem keisyor sanırım o sırada hem 100 ytl fark ama o oda için idyor .Ve bir gün önce pembe mavide konuşurken gidin hangi odayı isterseniz seçin demesine rağmen :)))
Ben atlattım çok şükür darısı başınıza
Epiduralde yarı baygın gibisin sarhoş gibi :)))

merhaba arkadaşlar ben 2kez hamılelıgım düşükle sonuçlandı şimdi nedenı araştırmak istıyoruz çünkü 2sındede bır türlü kalp atışı duyulmuyordu jimerde faruk beyı çok ıyı oldugunu duydum bılgısı olan paylaşabılırmı acaba??

Merhaba,

Ben de Jale Gürlüler'e kontrole gidenlerdenim. Henüz 6 haftalık gebeyim. Şimdilik doktordan bir şikayetim yok yalnız birşey sormak istiyorum. Acaba herkesle ilgilenmesi aynı mı diye merak ettim. Birkaç kez gittim şimdiye kadar ama her seferinde de hızlıca muayene edip bir an önce diğer hastaya bakmak istermişcesine bir hali var gibi geldi. Acaba tüm doktorlar mı böyle? Daha önce gittiğim doktorlar da bu şekildeydi. Benim hayalimdeki doktor karakteri daha farklıydı.

Siz de tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba cperinaz öncelikle hayırlı olsun ,
bende 4 haftalık hamileyim önce melike hanımla başladım kontrollere o çok yoğun jale hanıma geçtim .evet dediğine katılıyorum bendde aynısını yaşadım.haıyrlı olsun dedi tam çıkıyordu konuşmuyacakmıyız dedim ne yapmam gerektiği hakkkında konuşmadıkmı dedi.tabi onun sadece hastası ben değilim ama meraksız olsam demekki iyigünler dicek ve çıkcaz fazla konuşmayı sevmiyor sana önerim ben 1.sinde 10 dakka bile konuşmadı benimle 2.sinde not aldım kaığı çıkardım ve bol bol sordum sonuçta özel bir dr değilmi 10 dakkka konuşmak isteseydim melike hanıma devam ederdim
çok kararsızım yine o hastanede çok güzel araştırmalara devam edeceğim 2 hafta sonra yine gitcem böyle devam ederse olmaz sanırım ..............

merhaba cperinaz öncelikle hayırlı olsun ,
bende 4 haftalık hamileyim önce melike hanımla başladım kontrollere o çok yoğun jale hanıma geçtim .evet dediğine katılıyorum bendde aynısını yaşadım.haıyrlı olsun dedi tam çıkıyordu konuşmuyacakmıyız dedim ne yapmam gerektiği hakkkında konuşmadıkmı dedi.tabi onun sadece hastası ben değilim ama meraksız olsam demekki iyigünler dicek ve çıkcaz fazla konuşmayı sevmiyor sana önerim ben 1.sinde 10 dakka bile konuşmadı benimle 2.sinde not aldım kaığı çıkardım ve bol bol sordum sonuçta özel bir dr değilmi 10 dakkka konuşmak isteseydim melike hanıma devam ederdim
çok kararsızım yine o hastanede çok güzel araştırmalara devam edeceğim 2 hafta sonra yine gitcem böyle devam ederse olmaz sanırım ..............

bende aynı hastahanede gülin okana devam ediyorum..aynı şeyleri gülin okanda yaşadım demek hepsi yanı.....:uhm::uhm:
hatta değiştirip jale hanımamı geçsem diye düşünüyordum ama gerek yok.bende 7haftalık hamileyim acaba daha yeni olduğu için konuşacak pek bişi yokmu diye düşünüyorum...offff neyapacağız biz yaa şöyle içime sinen bir doktor bulmak istiyuorruummm...gülin okana ilk gittiğimde çook ilgiliydi 2.sinde aceleci tavırları vardı..yarın yine gideceğim işallah aynı şeyi yapmaz yaa...ultrason hele 2dk sürdü..hep böyle olursa çıldırırım ben yaaa...yarında aceleci davranırsa söyleyeceğim:oklava:

Kızlar bahsettiğiniz doktorlar Melike, Jale ve Gülin, Bursa da çok ünlü doktorlardır..

Bu durumda çok yoğun olmaları da normal..

Zaman zaman kontrolleri kısa geçmeleri, bu kadar yoğunlukta ben normal buluyorum ama gerekeni yaptıktan sonra tabii..

Yani bu kadar yoğun doktorları seçince, fazlasını beklemeyin derim..

Kızlar bahsettiğiniz doktorlar Melike, Jale ve Gülin, Bursa da çok ünlü doktorlardır..

Bu durumda çok yoğun olmaları da normal..

Zaman zaman kontrolleri kısa geçmeleri, bu kadar yoğunlukta ben normal buluyorum ama gerekeni yaptıktan sonra tabii..

Yani bu kadar yoğun doktorları seçince, fazlasını beklemeyin derim..

merhaba ,bahsettiğin herşeyin zaten farkındayız ne kadar iyi dr olduklarını ve yoğunluklarını ama özel oldukları için görüşme sürelerinin sgk lılara göre daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum pazartesi gittiğimde jale hanıma hiç bekleyen yoktu benden sonra ama yinede çok aceleciydi.ne diyelim hakkımıda hayırlısı olsun umarım bir daha bunu yaşamam kendi adıma .sen hangi dr gidiyorsun?

merhaba ,bahsettiğin herşeyin zaten farkındayız ne kadar iyi dr olduklarını ve yoğunluklarını ama özel oldukları için görüşme sürelerinin sgk lılara göre daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum pazartesi gittiğimde jale hanıma hiç bekleyen yoktu benden sonra ama yinede çok aceleciydi.ne diyelim hakkımıda hayırlısı olsun umarım bir daha bunu yaşamam kendi adıma .sen hangi dr gidiyorsun?

ıyi güzel işte bahsettiğim şeylerin farkındaysanız bu kadar kafaya takmayın derim..

Benim doktorluk bir işim yok şu an.
Ama Bursada bu doktorların çok ünlü olduklarını bildiğim için ve karşılaştığım 5 kişden 3 ünün de bu doktorların hastası olup, çok yoğun olduklarını bildiğim için, gereken dışında fazla bir ilgi ve alaka beklemenizin sizi üzebileceğini belirttim sadece canım..

Ben de yaşadım evet o dönemleri, insan herkesten fazla ilgi bekliyor..

Ama yapmaları gerekenleri tabii ki yapmamalılar doktor olarak, yapmaları gerekenlerde eksiklik varsa, sonuna kadar haklısınız..

çok yoğun olmaları beni hiç ilgilendirmiyor. randevu aldığımızda belli bir muayene süreleri var değil mi? demek ki o sürede muayene etmeleri gerekiyor. Bi ultrasonda bakıp eline bi çıktı vermekle iş bitmiyo bence. Ben iki kez gittim daha ağzından kaç haftalık hamile olduğumu bile öğrenemedim. Benim istediğim doktor böyle değil kesinlikle. Ben araştırmaya başladım. Kesinlikle değiştircem.

çok yoğun olmaları beni hiç ilgilendirmiyor. randevu aldığımızda belli bir muayene süreleri var değil mi? demek ki o sürede muayene etmeleri gerekiyor. Bi ultrasonda bakıp eline bi çıktı vermekle iş bitmiyo bence. Ben iki kez gittim daha ağzından kaç haftalık hamile olduğumu bile öğrenemedim. Benim istediğim doktor böyle değil kesinlikle. Ben araştırmaya başladım. Kesinlikle değiştircem.

Valla hemen değiştirin o zaman..Ben olsam ben de değiştirirm sonuçta para veriyorsunuz ve beklentiniz neyse, onu almak istersiniz tabii..

Demek ki söylenilenler doğruymuş, gerçekten yoğunluk olayında aşmışlar kendilerini..:kahve:

Çok enteresan ben Jale hanıma öylesine jinekolojik muayene için gitmiştim 8 ay önce, 15-20 dakika muayene etti, sonra da oturttu karşısına başladı, kadın hastalıkları vs. konularında anlatmaya..

Valla ben ''vaktim yok, anladım,tşk ''deyip kalkmasaydım anlatacaktı daha..Hamilelik falan olayı değil, genel konular.
Hatta eline kalem kağıt aldı, şemalar falan çizdi, gösterdi bana, istatiskleri anlatıı, doktora bak ne ilgili demiştim kendi kendime..

Hatta sonra kızdım kendime ''kadın daha konuşurken ben ayaklandım ayıp oldu''diye..

Ya da boş anına denk geldim ben..

Son düzenleme:
Back