ben senelerdir nuray sözeri altınere gidiyorum. medical parkta da çalışıyor ama ben özeline gidiyorum. gittiğim zaman araya sıkıştırılmak istemiyorum. bıcır bıcır herşeyi anlatan biri değil ama soruları atlamıyor. ben zaten internetten dersimi çalışıp gidiyorum, genelde ben anlatıyorum o dinliyor.sırnaşık şey ilk oğlumun takibinide aynı doktor yapmıştı.
bir ara pembe maviyede gittim geçen sene. ilk nedret kolsala gittim. Allah'ım insan hiç mi gülümsemez. çok suratsız. kendisiyle bir aşılama atlattım, adım adım bana herşeyi anlatmasını istedim hep. tabiki sıkıldı, aşılamadan bir gün önce istersen başka doktor bul dedi.:1shok: düşünsenize, tedavi bitmiş, ertesi gün aşılama yapılacak, bana dediği şey bu. elimde spermler beni aşılarmısınız diye dolanıcam.
ikinci tedavi için aynı yerde nevin özsaraça gittim. o çok daha iyiydi. bütün doktorlar gibi yoğun ama en azından gülümsüyordu ve daha ilgiliydi.
Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun tüm yaşadıklarımıza rağmen bebeğimiz sürpriz yapıp geldi. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.