• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Jale Gürlüler

hehehe))))))))bende yaydın netten valla))))napim canım belki doğrudur sonradan okuyorumda doktor yer değiştirmiş hastaları onu arıyor falan....bari jimerdeyken direk kendisine sorsunlar...

evet, netten canlı yayın. hastaları gidip Jale hanımdan önce otururmuş gideceği hastaneye.:roflol::roflol:

inşallahhh...bende ona sıkılıyorum ya gacırtt diye alıyorlar paraları 10dk mış muayenesi...gelde çıldırma yaaa...ben 10dk neden özelden muayene olayım kii...valla can sıkıntısı oldu bana hepten...

can sıkıntısı yapma canım, ama bebeğin büyüdükçe daha detaylı anlatmasını iste. bizim için seçmesi zor olabiliyor bu yüzden sor güzelce göstersin başını, kollarını, bacaklarını vs...

buhafta gittiğimdede böyle yaparsa bırakırım belki..ya doktordan çıkıyorum 2 gün moralim bozuk geziyorum...onumu çekicem allahaşkına isim yapmışlar ama nasıl yapmışlar bu ismi ben anlamadım...
değişmez ise ileriki günlerde sallarım valla..paramla rezilmi olcam yaa bunlara....hakkımızda hayırlısı olsun işallahhh

bende 7 haftalığım ama gülin hanım tahmınen 5 haftalık dedi biraz daha büyüsün söylerim tam olarak geç döllenme dedi.....
offff bende çok sıkıldım...bide dorukta sevil paker varmış ama bilemiyorum bide onu okuyacağım buradan şimdi.buarada haberleşelim bu konuda bari birbirimize faydamız olsun ikimizde çok yeniymişiz...
ben daha önce medicale ahmet yılmaza gidiyordum ama eşim hamile kalınca bayana git hem jımer daha iyi falan dedi bende mecburen bayana geldim..aslında hiç gerikafalı değildir ama bende şaşırdım böyle deyince...erkeklerde bi tuhaf...kaldım kararsızzzz.....

canım anlatırken kendi kontrolüm geldi gözümün önüne inana bana jale hanımda farksız daha öncede bahsetttim ben konuşalım demesem direk iyi günler dicekti konuşmadıkmı hiö dedik ne kadar tuaf değilmi sonra konuşunca bir iki şey söyledi bende not almıştım o kağıdı çıkardım herşeyi sordum .ya daha yeni bişeylewr var demi insam bi anlatır ben nettemn öğrencek olsam dr a ne gerek var inegölen geliyorum burda bi yere giderim muayane eder çıkarım ama ben en iyisi olsun biraz olsun ilgi beklerken ..............dedim ya şansım yok !

ben melike hanıma giderken o başlarda sormadan pek söylemezdi hep diyordum heralde bebek yok ya ondan çok açıklama yapmıyor hamile olduğumu söyledim sonra gel dedi,jale hanımda daha yeni diye bişey anlatmıyorsa sonra demesin bize doğumda gelin şimdilik başka birini seçin diye vallla çıldırcam sabır falan kalmadı aslında çok şükür çok sıkıntılı geçmiyor günlerim ama bu konu sayesxinde iyice gerildim :kızgın:

melikle hanımdan iyilerdir herhalde en azından güleryüzlüler ))))hihihi bunla kendimizi avutalım bari...
herkez çok memnun bu doktorlardan acaba bizdemi bi tuhaflık var????

valla canım bende hamile olduğumu öğrendim gülin hanıma başladım 4 kere gittim kendisine...çok konuşkan çok güleryüzlü ama çok acelecei..yani bende ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası...ana ayrıntısıyla anlatayım nasıl muayene ettiğini...ultrasona alıyor benı hemşire orada 3-4 dk yatar vaziyette doktoru bekliyorum geliyor paldır küldür ultrasonla hızlı hızlı bakıyor..hadi bebeğim hadi bebeğim nerdesin gel teyzene gibi şirin laflar ediyor yakalşıyo bebeği bitane fotosunu çekiyor ..tamammm diyor...şimdi odada konuşuruz diyor çıkıyor...odaya geçiyoruz 5dk.sürmüyor konuştuklarımız hızlı hızlı yasakların devam ediyor ilişki yasak kola yasak çayı kahveyi abartma....bidahaki hafta yine bekliyorum diyor..bende onun aceleci tavırlarından soracağımı bile zorla araya sıkıştırıyorum zaten 1-2 soru hızlıca soruyorum çıkıyorum..muayene 10dkıkaymış zaten....amannnn bende sıkılmaya başladım yaaa neyapacağım bilmiyorum....jale hanıma geçsemmi diye düşünürken arkadaşta böyle dedi kaldım bende....
sen jale hanıma nasıl muayene oluyorsun bana ayrıntısıyla bide sen anlatırmısın..ultrasonu uzun bakıyormu???

aynnı jale hanımın muayenesini anlatmışsın cnm

ama çok tatlı bir bayandır cana yakın sıcak o yöneden çok ii

aynnı jale hanımın muayenesini anlatmışsın cnm

ama çok tatlı bir bayandır cana yakın sıcak o yöneden çok ii

evt oda çok canayakınmış....onunda vakti kısıtlı demeki..jale hanımın muayenesi 20dkıka sürüyormu????kayıtlarda onun hastaları 20dkıka gözüküyorda ...okadar vakit ayırıyormu gerçekten merak ettim

evt oda çok canayakınmış....onunda vakti kısıtlı demeki..jale hanımın muayenesi 20dkıka sürüyormu????kayıtlarda onun hastaları 20dkıka gözüküyorda ...okadar vakit ayırıyormu gerçekten merak ettim

hayır 20 dakika ayırmıyor şahsen ben 2 kez gittim 10 dakika belki durmuşumdur bu pazartesi yine gidicem bakalım o zaman kaç dakika konuşucak yada ordamı size bilgi veririm

kızalr birşey sorucam sizce sgk lımı iyi özelmi yani melike hanıma sgklı gitmiştim o da 10 dakika ama o sadece diğerlerine göre daha ciddi jale hanımda süre aynı ama o sadece daha kıpır kıpır bazı şekerlikler yapıyor sözleriyle fark bu sanırım sizce?yazarsanız sevinirim

muayenesi özel ama gerçekten çok yoğun bi doktor çok talep gören bi doktor o yüzden vakit kısıtılı muayene 20 dakka hemen hemen

ya şimdi arkadaşın bebeği 5 haftalıkmış
ultrasonda ne gösterebilirki jale hanım
odasında konuşur sadece şunu yap bunu yapma sorun varsa sorarsın o kadar çünkü gebelik yeni

hiç bir doktor sormadan söylemiyor zaten

kızalr birşey sorucam sizce sgk lımı iyi özelmi yani melike hanıma sgklı gitmiştim o da 10 dakika ama o sadece diğerlerine göre daha ciddi jale hanımda süre aynı ama o sadece daha kıpır kıpır bazı şekerlikler yapıyor sözleriyle fark bu sanırım sizce?yazarsanız sevinirim

valla ikiside 10 dk sürüyorsa, güleryüzlü, fıkır fıkır olanı tercih ederim şahsen.yerimseniben

melike hanım sana sonra gel demiş zaten..o bayanın suratsızlığı oraya gittiğimden beri dikkatimi çekmişti...yani sonra gel temmuzda gel gibi laflarla ben olsam asla tercih etmezdim ...yinede sen bilirsin...bence hiç jale hanımı bırakma...bırakırsanda başka hastahaneye geç..ben aynı şeyi yapacağım medicaldede murat arslan ve ahmet yılmaz var onlar hakkında çok iyi şeyler duyuyorum...ama bayan doktorlar daha çok tercih ediliyor kadındoğumda özellikle...........ben gülin hanımdan vazgeçersem jımerde pek durmayı düşünmüyorum zaten dikkatimi çekti doğrudüzgün hemşiresi bile yok oranın ...yani pekte anlamış değilim hastahanenin durumunu....

Son düzenleme:
melike hanım sana sonra gel demiş zaten..o bayanın suratsızlığı oraya gittiğimden beri dikkatimi çekmişti...yani sonra gel temmuzda gel gibi laflarla ben olsam asla tercih etmezdim ...yinede sen bilirsin...bence hiç jale hanımı bırakma...bırakırsanda başka hastahaneye geç..ben aynı şeyi yapacağım medicaldede murat arslan ve ahmet yılmaz var onlar hakkında çok iyi şeyler duyuyorum...aslında gülinden jaleden bin kat iyiler ama bayan doktorlar daha çok tercih ediliyor kadındoğumda özellikle...........ben gülin hanımdan vazgeçersem jımerde pek durmayı düşünmüyorum zaten dikkatimi çekti doğrudüzgün hemşiresi bile yok oranın ...yani pekte anlamış değilim hastahanenin durumunu....

doğru dürüst hemşiresi olmadığına kesinlikle katılıyorum. bir kaç ay önce SGK anlaşmaları fes edilmeden bir gidip deneyeyim dedim. sadece melikeden randevu alabildim. neyse gittim, öğle saatiydi. içeriye girene kadar bir hemşire belki 10 kere adımı sordu, yuh artık dedim.

sonra içeri girdim, karşımda inanılmaz suratsız bir kadın. yüzüme bile bakmadan hemşiresine," kaç kişi var, karnım aç, başım ağrıyor" vs.. diye yakınıyor. bende "gelmek için pek iyi bir zaman değil herhalde" dedim. "ay, yok bizde insanız, ama bu işimi yapmamı engellemez, bide sgk'kı gelenler yüzünden çok kalabalık" dedi. bende "bende sevkle geldim" dedim, sustu.

bu arada hemşire bir yandan "melike hanım, dışarıda bir hasta var, düşük tehlikesi varmış, görüşmek istiyor" dedi. "bekliycek o zaman" dedi çok soğuk bir şekilde. ağzım açık bakakaldım. Allah'tan sadece denemek için öylesine gitmiştim. hamilelik takibi için falan olsa napardım bilemiyorum. biraz asabiyimde, gözüm dönünce kimseyi tanımıyorum.kaydirigubbakcemile3

ay nereye gidelim valla kafam karmakarışık....şöyle güzel bri bayan doktor tavsiyesi olan varmı onuda paylaşalım bari.....buarada ben bukadar düşünüyorum bi arkadaşım bana dün dedi ki jimeri değiştireceksen değiştir zaten belki senin doğumuna kalmaz orası falan dedi..demekki durumu pek iyi değil..zaten biarada iflasın eşiğindeydi sonra biraz toparlanmalar oldu zannediyordum ama olmadı galiba

bu kadar amatörce davranışa ayakta kalmaları mucize olur zaten. dışardan bakınca çok şık, sükseli, profesyonel bir yere benziyor ama içine girince anlıyor insan.

birde doktorları sürekli yer değiştirip duruyor, doğal olarak buda güven sarsıyor. harcanan paralara yazık.

ben senelerdir nuray sözeri altınere gidiyorum. medical parkta da çalışıyor ama ben özeline gidiyorum. gittiğim zaman araya sıkıştırılmak istemiyorum. bıcır bıcır herşeyi anlatan biri değil ama soruları atlamıyor. ben zaten internetten dersimi çalışıp gidiyorum, genelde ben anlatıyorum o dinliyor.sırnaşık şey ilk oğlumun takibinide aynı doktor yapmıştı.

bir ara pembe maviyede gittim geçen sene. ilk nedret kolsala gittim. Allah'ım insan hiç mi gülümsemez. çok suratsız. kendisiyle bir aşılama atlattım, adım adım bana herşeyi anlatmasını istedim hep. tabiki sıkıldı, aşılamadan bir gün önce istersen başka doktor bul dedi.:1shok: düşünsenize, tedavi bitmiş, ertesi gün aşılama yapılacak, bana dediği şey bu. elimde spermler beni aşılarmısınız diye dolanıcam.

ikinci tedavi için aynı yerde nevin özsaraça gittim. o çok daha iyiydi. bütün doktorlar gibi yoğun ama en azından gülümsüyordu ve daha ilgiliydi.

Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun tüm yaşadıklarımıza rağmen bebeğimiz sürpriz yapıp geldi. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.

kızlar sayfayı bir bursalı olarak ara sıra da olsa okuyorum.
jimer hastanesine ve oradaki doktorlara hiç gidip muayne olmadım o yüzden iyi veya kötü yorum yapmampek doğru olmaz ama sizin yorumlarınıza ve etraftan duyduklarıma göre birkaç bişey yazmak istedim.
dikkatimi çeken şu oldu bazı arkadaşlar hastaneden ve doktorlardan pek memnun değil ama değiştirme konusunda da kararsızlar. niye özellike bu hastanede ve bahsettiğiniz şu 3 bayan doktorda ısrar ediliyor. yani bursada o kadar çok kadın doğumcu varki bu doktorlar çok meşhur diye bunlara takılıp kalmayın bence. bir de bir sürü para verip ilgi alaka görmemek insanı sinir eder.
özellikle zübeydehanımın doktorları gerçekten çok tecrübeli. ben 15 gün önce zübeyde hanımda doğum yaptım. doktorum op.dr özer kutlu. hamilelğimde doğumum da çok güzel geçti. özer bey gerçekten bursada ilk sıralarda yer alacak kadar tecrübeli ve bilgili bir doktor. kesinlikle öyle baştan savma iş yapmıyor özeline giderseniz tabi daha çok zaman ayırıyor. tahlil ve tetkikleri de hastanede ücretsiz yaptırabiliyorsunuz. tabi sigortalıysanız. hastanede de çok yardımcı oluyor. benim şansım vardı ve doğum yapınca özel odada kaldım. ve özel hastanede doğum yapmış gibi oldum. çok güzeldi herşey. o yüzden sizlere tavsiyem o kadar para verip bir de memnun kalmadığınız halde bu doktorlarda ısrar etmeyin.
ben şahsen bayan doktorları hiç sevmiyorum. bir kere çok kaprisli oluyorlar ve erkek doktorlar kadar hastalarına ihtimam ve nezaket göstermiyorlar. en cıvıl cıvıl ve güleryüzlüsünde bile bir kapris ve kıskançlık oluyor. hele dış görünüş olarak ondan daha iyi güzelseniz diyeyim o zaman daha da bir kıskançlık oluyor. ya da benim şu ana kadar gittiğim bayan doktorlar öyleydi. hele hele suratsız bir doktora asla tahammül edemem.
ne demek sgk lılar yüzünden hastane çok kalabalıkmış. ne olacak yani o insanların da muayne olmak hakkı değil mi, illa çok paralı ve zengin olanlara mı ilgi alaka olacak. bence zaten özel ve sgk lı ayrımı olması da ayrı bir saçmalık.
ben çok düşündüm doğum öncesi çok tereddütlerim vardı. ama doktorum hiç bir zaman beni özele yönlendirmedi sağolsun. çünkü o hastanenin daha alt yapısı tam oturmamış herhangi bir risk durumunda zaten zübeydehanıma sevk ediyorlar diye duydum. yani sadece jimer değil diğer özel hastaneler de öyle. çünkü zübeydehanım doğumevi köklü bir hastane ve her zaman uzman doktorlar var. sen sgk lısın, sen özelsin diye hasta da seçmiyorlar ama tabi bir doktor seçip özeline gidince o doktor seninle ve bebekle ilgili gelişmeleri bildiği için çok daha iyi oluyor. bence bu hastanede ve şu bahsettiğiniz doktorlarda memnun olmamanıza rağmen ısrar etmeyin. ha memnunsanız ona bişey diyemem. herkesin tercihidir. ama ben herzaman erkek doktor diyorum. deneyin siz de hak vereceksiniz. ha illa özel hastane olsun derseniz medikalde ahmet yılmaz da çok iyi bir doktor. ayrıca sizleri strese sokmayacak ve moral bozmayacak bir doktor olması çok önemli özer bey de ahmet bey de böyle doktorlar.

Back