Merhaba,
Ben de Jale Gürlüler'e kontrole gidenlerdenim. Henüz 6 haftalık gebeyim. Şimdilik doktordan bir şikayetim yok yalnız birşey sormak istiyorum. Acaba herkesle ilgilenmesi aynı mı diye merak ettim. Birkaç kez gittim şimdiye kadar ama her seferinde de hızlıca muayene edip bir an önce diğer hastaya bakmak istermişcesine bir hali var gibi geldi. Acaba tüm doktorlar mı böyle? Daha önce gittiğim doktorlar da bu şekildeydi. Benim hayalimdeki doktor karakteri daha farklıydı.
Siz de tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
jimerden pembe maviye geçmişti zaten. sonra geriye, şimdi tekrar mı geriye gidiyor. ara da gidip gelirken çok mu transfer parası alıyorlar acep?sırnaşık şey
canım ben duydum yani belkide gerçek değildir..sağlık sektöründeki bir arkadaşım dedi..firmacı..öyle diyeyim sana...ben gülin hanıma gidiyorum jale hanıma geçsemmi dedimde sakın sakın değiştirme gülin hanım çok iyidir ve jale hanım ayrılacak yakında dedi...banada kimseye söyleme dedi ama bilemem yanii..ben kendisinin hastası değilim..siz gittiğinizde kendisine sorun bence...doğru olmayabilir tekrar söylüyorum..
dekinman sen hamilemisin ???kaç aylıksın???bende çok kararsızım ya şöyle ilgili bir doktor yok galiba
canım ben duydum yani belkide gerçek değildir..sağlık sektöründeki bir arkadaşım dedi..firmacı..öyle diyeyim sana...ben gülin hanıma gidiyorum jale hanıma geçsemmi dedimde sakın sakın değiştirme gülin hanım çok iyidir ve jale hanım ayrılacak yakında dedi...banada kimseye söyleme dedi ama bilemem yanii..ben kendisinin hastası değilim..siz gittiğinizde kendisine sorun bence...doğru olmayabilir tekrar söylüyorum..
dedim ya zaten değişiklik yakın zamanda olabilirdi
sen biraz anlatırmısın gülin hanım nasıl?eğer değişirse bu ordaki 3.dr um olcak
melike hanım yoğunluktan kabul etmedi beni temmuzdan sonra gel dedi.....
bende jale hanıma başladım kısmet diyeyim artık
çom sıkıldım ama hemde fazlasıyla bilgi verirsen sevinirim
valla canım bende hamile olduğumu öğrendim gülin hanıma başladım 4 kere gittim kendisine...çok konuşkan çok güleryüzlü ama çok acelecei..yani bende ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası...ana ayrıntısıyla anlatayım nasıl muayene ettiğini...ultrasona alıyor benı hemşire orada 3-4 dk yatar vaziyette doktoru bekliyorum geliyor paldır küldür ultrasonla hızlı hızlı bakıyor..hadi bebeğim hadi bebeğim nerdesin gel teyzene gibi şirin laflar ediyor yakalşıyo bebeği bitane fotosunu çekiyor ..tamammm diyor...şimdi odada konuşuruz diyor çıkıyor...odaya geçiyoruz 5dk.sürmüyor konuştuklarımız hızlı hızlı yasakların devam ediyor ilişki yasak kola yasak çayı kahveyi abartma....bidahaki hafta yine bekliyorum diyor..bende onun aceleci tavırlarından soracağımı bile zorla araya sıkıştırıyorum zaten 1-2 soru hızlıca soruyorum çıkıyorum..muayene 10dkıkaymış zaten....amannnn bende sıkılmaya başladım yaaa neyapacağım bilmiyorum....jale hanıma geçsemmi diye düşünürken arkadaşta böyle dedi kaldım bende....
sen jale hanıma nasıl muayene oluyorsun bana ayrıntısıyla bide sen anlatırmısın..ultrasonu uzun bakıyormu???
iyiki söyleme demiş arkadaşın. sende hiç söylemedin.:roflol::roflol::roflol:
muayene 10 dk ne demek ya? insan dünyanın parasını bayılıyor. anlatmalı seni memnun etmeli. ultrasonda bakarken bak şöyle böyle diye açıklamalı.
ama bebişin daha küçük. belki büyüyünce daha uzun anlatarak bakar. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?